סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ש' נובמבר 16, 2024 2:51 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 703 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25 ... 29  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: מכבי בעונה הבאה
הודעהפורסם: ד' יוני 24, 2015 2:47 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

בלוג: הצג בלוג (0)
קודי (יובל) כתב:
sir charles כתב:
אי אפשר להשוות את האבידה של גרין וקיצ'ן שלשניהם הגיעו תחליפים לפציעות של פניני, לנדסברג (פעמיים) ובעיקר סמית בנוסף לכך שבגלל שהיינס האיום לא הוחלף אוחיון הגיע לסוף העונה גמור. ולא לשכוח שגם רנדל ואוחיון סבלו ממחלות כרוניות ואת כל הבעיות הבריאותיות של סופו.

העובדה שהגיעו לשני הפצועים של ירושלים תחליפים היא בדיוק העניין. בעוד הנהלת ירושלים הוציאה כסף ודאגה למחליפים ראויים לפצועים, ראשי מכבי המשיכו להקדיש את האידיאל הקדוש ששמו איזון תקציבי והביאו בדיחה מהלכת מהדי ליג. אותו סיפור עם אי ההחלפה של היינס. בנוסף, אל תשכח שהתקציב של מכבי (אמור להיות) יותר מכפול מזה של ירושלים כך שעל הספסל היו אמורים להיות שחקנים לא רעים שיכולים למלא את מקומם של הפצועים.

אני לא מתווכח איתך בנושא של ההנהלות של שתי הקבוצות, רק לגבי זה שאי אפשר להשוות בין מכת הפציעות של הקבוצות.
rony כתב:
היינס לא היה טוב בשום שלב העונה חוץ מאשר הבלחה נקודתית מול ריאל (ואם תתעקשו, גם משחק טוב מול לימוז' במחזור הפתיחה של השלב הראשון), נכון שהוא היה חלש יותר בסופה מאשר בתחילתה, אבל הוא היה חלש מאוד גם בתחילת העונה. לינהארט וסופו לעומת זאת בהחלט יכלו לתת הרבה יותר ממה שהם נתנו בסוף העונה. בכל מקרה, גם עם כל הפציעות וגם עם הכשלון המוחץ ששמו היינס, עם מאמן נורמלי מכבי הייתה צריכה להיות היום בסדרת הגמר ולדעתי גם הייתה מנצחת את ירושלים, כשרון לא חסר שם בכלל, רק קצת בריאות והרבה מאוד עבודת אימון.

סופו אכן היה נזק ברוב העונה אבל לגבי לינהארט אני לא מסכים. הוא היחיד מלבד פארגו שתפקד בסדרה מול אילת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 24, 2015 2:48 pm 
Sophomore

Equilibrium כתב:
קודי (יובל) כתב:
sir charles כתב:
אי אפשר להשוות את האבידה של גרין וקיצ'ן שלשניהם הגיעו תחליפים לפציעות של פניני, לנדסברג (פעמיים) ובעיקר סמית בנוסף לכך שבגלל שהיינס האיום לא הוחלף אוחיון הגיע לסוף העונה גמור. ולא לשכוח שגם רנדל ואוחיון סבלו ממחלות כרוניות ואת כל הבעיות הבריאותיות של סופו.

העובדה שהגיעו לשני הפצועים של ירושלים תחליפים היא בדיוק העניין. בעוד הנהלת ירושלים הוציאה כסף ודאגה למחליפים ראויים לפצועים, ראשי מכבי המשיכו להקדיש את האידיאל הקדוש ששמו איזון תקציבי והביאו בדיחה מהלכת מהדי ליג. אותו סיפור עם אי ההחלפה של היינס. בנוסף, אל תשכח שהתקציב של מכבי (אמור להיות) יותר מכפול מזה של ירושלים כך שעל הספסל היו אמורים להיות שחקנים לא רעים שיכולים למלא את מקומם של הפצועים.

יובל סלח לי אבל זה קשקוש.
כן , נכון הנהלת מכבי התגלתה במערומיה העונה , בטח בכל הקשור לחיזוק הסגל , אבל איך אתה יכול להשוות את הפציעות של הפועל ירושליים , שהיו בתחילת או באמצע העונה עת היה זמן לעשות את השינויים בסגל , לפציעות של לאנסברג (השנייה) וסמית' שהגיעו אחרי תום מועד העברות.
עם סמית' ולאנסברג בריאים , אני בטוח שכבי עוברים את אילת , ואני לא חושב שהפועל ירושליים הרבה יותר טובה ממכבי בסגל כזה.

תסכים איתי שאחרי הפציעה של פניני היה מספיק זמן להערך?
הפציעה הראשונה של לנדסברג היתה לפני תום מועד ההעברות והשניה נגרמה בגלל שהוא חזר לשחק מוקדם מדי (אפילו דני פדרמן הודה בזה לפני כמה ימים).
גם הפציעה/השמנה של סופו היתה בתחילת האימונים ואפשר היה להתארגן בצורה קצת יותר טובה מלהביא שחקן עבר עם משקל דומה.
גודס ופניני התחננו לגל מקל ולמרכוס סלוטר, כולל אחרי הנצחון המוחץ בגמר הגביע, אבל קיבלו נעליים.
מסכים איתך שעם סמית' ולנדסברג בריאים מכבי עוברת את אילת (היא אמורה לעבור אותה גם בלעדיהם) והיא לא הרבה פחות טובה מירושלים, אם בכלל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 24, 2015 2:50 pm 
Senior

sir charles כתב:

מסכים. את הפציעות האלה צריך להשוואת יותר לכיוון של הלפרין, גרין ואריאל נניח.

חוץ מזה הבעיה העיקרית של מכבי לא רק כמות הפציעות אלא העמדות, דבר שהשאיר את מכבי עם ישראלי אחד ראוי בעמדות הגארדים ושם גם היו הנפילות הכי קשות עם הזרים.

אם למשל טיוס היה נפצע ולא לאנדסברג מכבי הייתה מתמודדת עם זה הרבה יותר בקלות למרות שטיוס הוא לכאורה שחקן בכיר וטוב מלאנדסברג.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 24, 2015 3:06 pm 
Hall of Famer

סופו, להזכירך, בתקופות נורמליות שלו בליגה, היה כוח בלתי עציר. לגבי לינהארט, בהתחשב בעובדה שהוא הראה ביורוליג שהוא שחקן מספיק טוב כדי לקבל דקות, אני חושב שההגדרה שלך אותו כזר משלים לקבוצת מרכז טבלה בישראל עושה לו עוול. האיש נתן משחקים טובים מול יריבות טופ-16 ביורוליג כשהוא קיבל דקות ולדעתי רוב הקבוצות בארץ היו שמחות מאוד להשיג אותו כזר, אולי לא ככוכב ראשי, אבל בהחלט כשחקן חמישיה חשוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 24, 2015 3:10 pm 
Sophomore

rony כתב:
סופו, להזכירך, בתקופות נורמליות שלו בליגה, היה כוח בלתי עציר. לגבי לינהארט, בהתחשב בעובדה שהוא הראה ביורוליג שהוא שחקן מספיק טוב כדי לקבל דקות, אני חושב שההגדרה שלך אותו כזר משלים לקבוצת מרכז טבלה בישראל עושה לו עוול. האיש נתן משחקים טובים מול יריבות טופ-16 ביורוליג כשהוא קיבל דקות ולדעתי רוב הקבוצות בארץ היו שמחות מאוד להשיג אותו כזר, אולי לא ככוכב ראשי, אבל בהחלט כשחקן חמישיה חשוב.

סופו כבר הרבה זמן לא כוח בלתי עציר בליגה. הוא בעיקר מיס מאצ' הגנתי גדול בפיק אנד רול. על השנה הזו בכלל אין מה לדבר.
לגבי לינהארט - בוא נראה מי תיקח אותו בעונה הבאה. לא טענתי שהוא שחקן משלים בקבוצת מרכז טבלה אלא זר סביר בקבוצה כזו ומטה, לא יותר מזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 24, 2015 3:20 pm 
Sophomore

rony כתב:

סופו כבר שנתיים בקושי משחק בליגה שלנו , בין אם מדובר בהרחקות (11 משחקים במצטבר אם אני לא טועה) , במצ'אפים שהוא לא מתאים אליהם , או בפציעה כזאת או אחרת , אני חושב שבשנתיים האחרונות הוא לא הראה שום וכלום בליגה.
לינהרט שחקן חביב שנותן אהסל נחמד , מדי פעם קולע שלשה , אבל שומר אישי נורא ואיום , זה קצת מבלבל כי הוא מאד אקטיבי בהגנה , ובה הרבה לעזרות , אבל ברוב המקרים הוא סתם אץ לו רץ לו בין שחקן לשחקן. ריבאונד הוא יודע לקחת.
הוא לא מסוגל להוביל כדור , לא מסוגל לייצר לעצמו מצבים , ביורוליג כמעט כל משחק שהוא שותף בו ליותר מ2-3 דקות , מכבי הפסידו. והחדירה שלו לסל מביכה. זה לא שחקן ללבל שמכבי מכוונת אליו , ולא עולה על הרבה ישראלים לא רעים בליגה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 24, 2015 3:22 pm 
Junior
סמל אישי של המשתמש

דווקא בליגה הישראלית לטעמי המאמנים למדו איך לעצור את סופו יותר מהמאמנים האירופאים

שיטה לא מסובכת שבמכבי חיפה שאני מכיר טוב וגם באילת מה שראיתי לאחרונה יישמו יפה

1. כל הזמן לדחוף אותו
2. טריפל אפים במהירות

בשני הגמרים שנה שעברה עידו קוזיקרו שמר אותו נפלא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 24, 2015 3:32 pm 
Sophomore

juror13 כתב:
דווקא בליגה הישראלית לטעמי המאמנים למדו איך לעצור את סופו יותר מהמאמנים האירופאים

שיטה לא מסובכת שבמכבי חיפה שאני מכיר טוב וגם באילת מה שראיתי לאחרונה יישמו יפה

1. כל הזמן לדחוף אותו
2. טריפל אפים במהירות

בשני הגמרים שנה שעברה עידו קוזיקרו שמר אותו נפלא

באילת בעיקר פוצצו אותו , בשביל זה ביר כץ נכנס כל פעם שסופו היה על המגרש. ויותר חשוב מזה , בהתקפה , שיחקו עליו ועל שאריות החמצן שנשארו לו בגוף.
לשאר דאגו מכבי והרכזים המהוללים שלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 24, 2015 4:13 pm 
Sophomore

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4672399,00.html

גיא גודס נשאר. עכשיו מכבי ידחפו לו איזה עוזר מאמן כלשהו לתוך הרקטום.
הימור שלי? גודס יפוטר בשנה הבאה אחרי הפסד נגד הפועל תל אביב\הפועל ירושליים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 24, 2015 4:19 pm 
Junior

לי נראה שהבא שאמור לעוף זה ניקולה.
עם העוזר מאמן הקרואטי שלו.
נדמה לו שמכבי הפכה לסניף חברים שלו.
אני עדיין לא משוכנע שהוא לא גוזר קופון על כל החברים שלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 24, 2015 4:27 pm 
Sophomore

קורובייב כתב:
לי נראה שהבא שאמור לעוף זה ניקולה.
עם העוזר מאמן הקרואטי שלו.
נדמה לו שמכבי הפכה לסניף חברים שלו.
אני עדיין לא משוכנע שהוא לא גוזר קופון על כל החברים שלו.

על פלאניניץ' ובנדר הוא גזר קופון זה בטוח , לגבי זיזיץ' אני לא יודע , אבל הוא סידר לחבר שלו גביע יורוליג......
כנראה שזה העונש של מכבי על הצורה שהם זרקו את שלף.
אי אפשר לסמוך על גויים :du_ma_et:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 24, 2015 7:40 pm 
Senior

על פי הדובי מכבי הודיעה לפארגו רשמית על השחרור שלו.

יש לציין שלא מדובר גם בשחרור זול לאנשים שלא אוהבים לאבד כסף, בזמנו פורסם שלמכבי יש אופציית יציאה של איזה 100-150 אלף דולר.

גם על היינס סביר שיש פיצוי על השחרור שלו (זה הנוהל במכבי בדרך כלל).

ככה שבסופו של דבר הכסף (גם שם פורסם על 150 אני חושב) שיגיע מהיציאה של טיוס לא יכנס אפילו לתקציב השנה הבאה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 24, 2015 8:53 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
sir charles כתב:
קודי (יובל) כתב:
sir charles כתב:

אני לא מתווכח איתך בנושא של ההנהלות של שתי הקבוצות, רק לגבי זה שאי אפשר להשוות בין מכת הפציעות של הקבוצות.
rony כתב:
היינס לא היה טוב בשום שלב העונה חוץ מאשר הבלחה נקודתית מול ריאל (ואם תתעקשו, גם משחק טוב מול לימוז' במחזור הפתיחה של השלב הראשון), נכון שהוא היה חלש יותר בסופה מאשר בתחילתה, אבל הוא היה חלש מאוד גם בתחילת העונה. לינהארט וסופו לעומת זאת בהחלט יכלו לתת הרבה יותר ממה שהם נתנו בסוף העונה. בכל מקרה, גם עם כל הפציעות וגם עם הכשלון המוחץ ששמו היינס, עם מאמן נורמלי מכבי הייתה צריכה להיות היום בסדרת הגמר ולדעתי גם הייתה מנצחת את ירושלים, כשרון לא חסר שם בכלל, רק קצת בריאות והרבה מאוד עבודת אימון.

סופו אכן היה נזק ברוב העונה אבל לגבי לינהארט אני לא מסכים. הוא היחיד מלבד פארגו שתפקד בסדרה מול אילת.

פארגו תפקד מול אילת? אולי בהתחלה. בשלושת ההפסדים הגישה האפאתית שלו הייתה אחד הגורמים המרכזיים להפסד בסדרה.
וסופו, אני לא מבין איך עוד יש מישהו שמאמין שיכול לצאת משהו טוב מהפריק-שואו שהוא הפך להיות. ילד מפונק שגם יכול להיות פסיכוטי ואלים פתאום, לך תדע. יותר נזק מתועלת, וכל זה בהמון מיינטננס ואנרגיה מהמערכת.

אה, וגודס ממשיך סופית. תזכרו איפה שמעתם את זה קודם... היה ברור שיעשו חשבון כספי ואם יגיעו למסקנה שהנזק שנעשה למותג לא שווה לשלם לשני מאמנים, הוא יישאר.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 24, 2015 11:22 pm 
Sophomore

אני דווקא מחובבי סופו ובמחירים שמכבי משלמת הם לא ימצאו מישהו יותר טוב.
אין ספק שנזקפת לרעתו ההזנחה הפושעת בפגרה. יחד עם זאת, אין ספק שהוא לא הופעל נכון. הגארדים של מכבי פשוט לא ידעו להפעיל אותו וגודס שלח אותו לבצע פעם אחר פעם סייד פיק נ רול ביעילות של פקיד ביטוח לאומי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 24, 2015 11:31 pm 
Senior

האימפקט שסופו נותן שהוא טוב הם לא ימצאו בחיים במחיר שהם שילמו לו.

אבל... מישהו שייתן תפוקה בכל משחק, בצורה יציבה יותר, ליותר דקות, בלי הבעיות מסביב הם ימצאו בלי בעיה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 24, 2015 11:57 pm 
Senior

חישובי העלות תועלת של סופו הם נחמדים אבל אלו דברים שרלוונטיים בעיקר לשנה שעברה. סופו של השנה לא פגע ברוב המשחקים. שומר טוב הוא אף פעם לא היה. ריבאונד לא קיים. שחקנים כמו ג'יימס והנדריקס נתנו תפוקה הרבה יותר טובה בחצי כסף

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 24, 2015 11:59 pm 
Senior

מתאים למכבי למען האמת להחזיר את הנדריקס. בטח נמאס לו מהקור הרוסי.

הנדריקס ורנדל הגנה גדולה ונגריה גדולה :-)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 25, 2015 12:10 pm 
Junior

דניאל רום (24/207) הבן של לודה, יצטרף לספסל הצהוב כנראה.

"... רבים הצבעים עמך אדוני, תכלת פרשת על פני השמים, ולאמא שלי חומות העיניים, ירוק לעלה ולורד ורד, או לבן או אדום ועוד יש ועוד! רבים הצבעים עמך אדוני יפים ומרובים! ולמה בראת לך ילדים צהובים, אדוני, צהובים?..."

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 25, 2015 12:16 pm 
Freshman

על תקן חוק הצעירים..
אם בכלל יסכים.
הליגה הישראלית באופן כללי מנצלת את שוק הישראלים עד תום.
חוץ מהישראלים מחוץ לטווח (מקל כספי טיוס) נראה שהקבוצות הישראליות יקחו את כל מה שהם יכולים.
ברשימה יש גם את דניאל תמיר מהליגה ההונגרית.
טל קרפלס מרומניה . מהמכללות כנראה לא יגיע מישהו בעונה הקרובה.

נערך לאחרונה על ידי niv בתאריך ה' יוני 25, 2015 12:22 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 25, 2015 12:18 pm 
מנהל פורום

Red Sumo1 כתב:
דניאל רום (24/207) הבן של לודה, יצטרף לספסל הצהוב כנראה.

מה עם הצבא?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 25, 2015 1:23 pm 
מנהל פורום

לגבי דניאל רום הוא לא רוסי?

תראו כתבה מ2009:
http://sports.walla.co.il/item/1524515

ציטוט:
בימים אלה נערך ברודוס טורניר אליפות אירופה בכדורסל לנבחרות עתודה. בעוד נבחרת ישראל נלחמת על חייה על מנת לא לרדת לדרג ב', נלחמת נבחרת רוסיה על ההעפלה לרבע הגמר, אך עד עתה לא משיגה את מבוקשה. בין שחקני הנבחרת הרוסית נמנה פבל ספירדונוב (18, 2.05) שעד כה רושם 4.5 נקודות ו-1.5 ריבאונדים בממוצע למשחק. עד לפני שנתיים ספירדונוב היה תושב ישראל והיה ידוע בשם דניאל רום, אך מלפני חצי שנה אישרה פיב"א בוועדה מיוחדת לרום לשחק במדי הרוסים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 25, 2015 1:27 pm 
Freshman

יש לו אזרחות ישראלי נראה לי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 25, 2015 1:43 pm 
Sophomore

דניאל רום הוא עריק, בגדול. אמור להיעצר כשהוא נוחת בארץ, אבל זה לא משהו שמכבי לא יודעת להתמודד איתו...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 25, 2015 1:58 pm 
Senior

מה שהוא אמר. למכבי דרך הכלא בצבא? לא נראה לי. גם מכבי לא יכולה לפתור עריקות של שנים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 25, 2015 6:30 pm 
Sophomore

למה
zurkin כתב:
דניאל רום הוא עריק, בגדול. אמור להיעצר כשהוא נוחת בארץ, אבל זה לא משהו שמכבי לא יודעת להתמודד איתו...

למה אתה קובע שהוא עריק????
הוא ירד מהארץ לפני גיל 16. לפי החוק הוא לא עריק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 703 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25 ... 29  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Majestic-12 [Bot] ו 25 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: