סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ש' נובמבר 16, 2024 8:53 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 291 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ג' יוני 23, 2015 1:27 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
הסגל הישראלי הזה לא מספיק עמוק . פציעה רצינית של אליהו למשל - ואתה נראה לא הרבה יותר טוב ממכבי של החודשיים האחרונים .
אין שוב סיבה / היגיון להתחיל את העונה עם 6 זרים , וסגל ישראלי צר שכזה .

רייט מיצה את עצמו בקבוצה . אחלה שחקן , אבל יש בעיה עם המעמד שלו וזה הזמן להיפרד . יבזורי במקומו והסוגיות הנ"ל שרשמתי נפתרות .

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 23, 2015 1:31 pm 
Freshman

תחליף את מקי ברכז יותר טוב בהיבט של פליי-מייקינג, תוסיף את יבזורי (אם אפשר. במקרה כזה אפשר לתת למנקו להתפתח במקום אחר ולרשום מישהו אחר במסגרת חוק הצעירים כי לא נהיה חזירים), תקווה שגרין יכול לחזור לעצמו (ואם לא אז צריך ישראלי גבוה אחר), ואני אתך..

אה, שמואליקי הקדים אותי.
רייט זו שאלה, אבל גם אם לא הוא וגם אם יבזורי מגיע, אני לא יודע אם הייתי מתחיל את העונה עם גארד זר אחד..

נערך לאחרונה על ידי יפתח בתאריך ג' יוני 23, 2015 1:37 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 23, 2015 1:35 pm 
Sophomore

shmueliki כתב:
הסגל הישראלי הזה לא מספיק עמוק . פציעה רצינית של אליהו למשל - ואתה נראה לא הרבה יותר טוב ממכבי של החודשיים האחרונים .
אין שוב סיבה / היגיון להתחיל את העונה עם 6 זרים , וסגל ישראלי צר שכזה .

רייט מיצה את עצמו בקבוצה . אחלה שחקן , אבל יש בעיה עם המעמד שלו וזה הזמן להיפרד . יבזורי במקומו והסוגיות הנ"ל שרשמתי נפתרות .

לרייט אין חוזה לעוד עונה?
יבזורי במקום רייט , מה זה אומר על רפי מנקו? לדעתי זה שם אותו בצד.
אל תשכח שצריך להתחיל גם מסגרת נוספת במקביל לישראלית , אני לא בטוח שלא צריך גארד זר בנוסף למקי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 23, 2015 1:49 pm 
Hall of Famer

יש חוזה כמדומני , אבל בסכומים האלה לא נראה לי שתהיה בעיה למצוא לו קבוצה שתיקח עליה את מרבית החוזה .
אתם אומרים "גארד זר בודד" , אבל יבזורי-הלפרין-טימור זה קו גארדים ישראלי ברמה גבוהה מאוד , כאשר שני הראשונים לא בהכרח נופלים ברמתם מ"זר ממוצע" שיגיע .

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 23, 2015 2:10 pm 
Freshman

יותם ויבזורי יותר טובים בהרבה מהרבה "זרים ממוצעים' הם שחקנים כישרונים בלי הבדל אזרחות.
זה יהיה חתיכת קו אחורי גם אם יביאו רק רכז זר אחד.
גם ליורליג.
במקרהבמקרה שהם משחקים ביורוליג הייתי משאיר בזרים את דונטה. כל השאר להחליף.
רכז זר . הרכב הגבוהים יהיה תלוי הישראלי הגבוה שיביאו. אבל צריך סנטר ברמת יורוליג ועם גייטס צריך מישהו שיביא הגנה לפחות. אני אומר שני זרים גבוהים (גייטס ועוד אחד) תלוי במצב של יניב גרין אם לא אז רותבארט. יורוליג יכול לתת להם אשכרה סיכוי להילחם על פישר .
סוויגמן סקורר שכמו ברייסי לא איכפת לו מגודל מעמדים מהספסל. וליורוליג עוד גארד זר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 23, 2015 2:13 pm 
Freshman

בכל מקרה במצב של יורוליג. מקי קיצן והסנטר ששכחתי את שמו בטוח הולכים.
מתנדנדים ברייסי דיון וגפני
בטוח להשאיר את דונטה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 23, 2015 2:13 pm 
Sophomore

niv כתב:
יותם ויבזורי יותר טובים בהרבה מהרבה "זרים ממוצעים' הם שחקנים כישרונים בלי הבדל אזרחות.
זה יהיה חתיכת קו אחורי גם אם יביאו רק רכז זר אחד.
גם ליורליג.
במקרהבמקרה שהם משחקים ביורוליג הייתי משאיר בזרים את דונטה. כל השאר להחליף.
רכז זר . הרכב הגבוהים יהיה תלוי הישראלי הגבוה שיביאו. אבל צריך סנטר ברמת יורוליג ועם גייטס צריך מישהו שיביא הגנה לפחות. אני אומר שני זרים גבוהים (גייטס ועוד אחד) תלוי במצב של יניב גרין אם לא אז רותבארט. יורוליג יכול לתת להם אשכרה סיכוי להילחם על פישר .
סוויגמן סקורר שכמו ברייסי לא איכפת לו מגודל מעמדים מהספסל. וליורוליג עוד גארד זר

אני בספק אם יותם ויבזורי מהווים חתיכת קו אחורי גם ביורוליג , שניהם לא שומרים גדולים , בטח לא מהירים , רק השנה יותם היה זוועה ביורוקאפ , ויבזורי הוא שחקן לא כל כך יציב. דווקא בר טימור בנוי טוב מהם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 23, 2015 3:10 pm 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
niv כתב:
בכל מקרה במצב של יורוליג. מקי קיצן והסנטר ששכחתי את שמו בטוח הולכים.
מתנדנדים ברייסי דיון וגפני
בטוח להשאיר את דונטה

ג'ונס.

ואני אופתע מאוד אם מקי ילך במקרה של יורוליג. להיפך, סביר להניח שזה רק יגדיל את המוטיבציה של הפועל ללכת על יותר זרים מהמיכסה ונראה שפרנקו מת עליו. אותו כנ"ל על גפני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 23, 2015 3:41 pm 
Hall of Famer

אם הפועל תתקבל ליורוליג לדעתי רק דונטה ישאר מהזרים(אולי גם תומפסון) גייטס שכבר סגור לשנתיים יושאל במקרה כזה למועדון אחר.

לדעתי סגל ישראלי עם
טימור
הלפרין
מנקו
אליהו
רותבארט
יבזורי
ועוד נער פוסטר

הוא סגל ברמה סבירה פלוס

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 23, 2015 4:55 pm 
Sophomore

רק שנה שעברה הלפרין נבחר לחמישייה השנייה של היורוקאפ, אז הבעיה היא בקבוצה או בו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 23, 2015 9:08 pm 
Junior

הייתי עושה שינויים מינימליים:
- חיזוק של הסגל הישראלי - יבזורי ורות'בארט הם בדיוק מה שצריכים - 2-3 עם קליעה חזקה משלוש וסנטר ישראלי מחליף (לדעתי פישר יהיה במכבי וטיוס מעבר לתקציב)
- שדרוג בעמדת הרכז (שם הרבה כסף על רכז זר ברמה גבוהה) וזהו. משאיר את ברייסי, בוודאי את תומפסון וגם את גפני. אני גם חושב שישאירו את גייטס, ההנהלה הנוכחית רוצה סגל רחב ולא נרתעים מרוטציה בזרים. לדעתי האסטרטגיה תהיה דומה במקרה של יורוליג או יורוקאפ, שם ירצו להצליח אחרי השנה שעברה.
השינוי היחיד הוא החתמה של מקל שתטרוף את הקלפים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 23, 2015 9:23 pm 
Sophomore

עדיין לא ברור לי איך גרין עדיין מצליח לשמור על השם שלו בתור שחקן לגיטימי לרמות הגבוהות. לפחות פה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 23, 2015 10:53 pm 
Hall of Famer

תומפסון זה כנראה הוצאה גבוהה מאוד , אבל זה דווקא יכול להסתדר לצד כמה זרים זולים מסביב ( גפני ו/או גייטס ) .

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 25, 2015 1:18 pm 
Sophomore

גפני וגייטס צריכים לקבל בעיטה בישבן או מי שהחתים אותם צריך לקבל בעיטה בראש, תלוי מאיזה כיוון אתה מסתכל על הטימטום הזה.

עם כל הכבוד לאליפות בליגת הקקמייקה שלנו המטרה היא להצליח באירופה ואני מזהה שהרבה מאד אנשים פה כנראה הבריזו בשיעור שקיבלנו בשלב הראשון של היורוקאפ: אליהו + גפני + סנטר שמן עצלן כלשהו לא יקדם את הפועל לשום מקום. אם לא הצלחנו לעבור סיבוב ראשון מול נמושות היורוקאפ איך לעזאזל אנשים פה מדברים על ירוקאפ/יורוליג ולהשאיר את מצבת הגבוהים הקיימת בנשימה אחת, this is beyond my understanding.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 25, 2015 1:36 pm 
Freshman

להילחם על פישר. אם לא לראות מה המצב של גרין ואם לא רוטבארט.
או במקרה שהפועל משיגה את כדיר ויונתן משוחרר להביא את יונתן כמחליף לליאור וסנטרים רק זרים. אני לא יודע אם כדיר ירצה לחזור להיות עוד הפעם מחליף של ליאור.
יש הרבה אופציות מבחינת הגבוהים ואיך הכל יתפתח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 26, 2015 8:47 am 
מנהל פורום

אני רוצה עוד ישראלי שיכול לתרום באופן יציב, שזה אומר כל אחד מבין לנדסברג/יבזורי/מקל/דאוסן ובסימן שאלה רות'בארט. עכשיו חלקם חתומים במקום אחר, אז הם לא רלבנטים, וחלקם יחתמו במקום אחר. אבל לא משנה, העיקרון ברור, הפועל צריכה עוד ישראלי אחד שיכול לתת 15-25 דקות טובות גם ברמת יורוקאפ.

ואז הזרים יוכתבו מהסגל הישראלי. אם מגיע גארד ישראלי (וזה בטח יהיה הכיוון), אז קיצ'ן אהובי ומקי בחוץ, רייט מתנדנד, דנטה נשאר, והגבוהים מתנדנדים. אני הייתי משאיר את רייט אם מקל בא, חותך אותו אם יבזורי בא. גפני יכול להשאר, כזר 5-6, וזה בתנאי שמגיע גבוה אחד ממש טוב. אנחנו חייבים כזה. הלוואי פרחובסקי לא היה משוחרר מלכתחילה, אבל זה העיקרון. ואז הייתי רוצה גבוה זר נוסף, ככה שזה שלושה גבוהים זרים, אחד מרכזי ושניים משלימים (אחד ממש ממש ממש משלים), דנטה ועוד גארד זר (שיהיה מחליף או פותח, תלוי בישראלי שהוחתם).

וגם, הייתי מתחיל את העברת המקום בחמישיה בין הלפרין לטימור. טימור יכול להפוך לרכז ישראלי מצויין, זה ידרוש עבודה קשה שלו, של המערכת וטיפת מזל, אבל אם זה יקרה, זה שיחוק אדיר של הפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 26, 2015 9:14 am 
Freshman

מה שקבוצה כמו ירושלים צריכה מעבר לכישרון זה חומר אנושי.
מי שעזר למרבה ההפתעה להשאיר את ירושלים במשחק בחצי הראשון היה גפני. שחקן הגנה מצויין שתרם באגרסיביות בהתקפה והיה בין היחידים שתפקדו. הייתי משאיר אותו. בהחלט. ועוד לקבוצה כמו ירושלים שבעיות מנטאליות זה כבר חלק מהמועדון. אפילו ליורוליג.
השאלה היא אם ללכת על שני סנטרים זרים במידה שמכבי לוקחת את פישר או ללכת על רוזפלט/רותבארט. אם זה ביורוליג הייתי מציע להם לבנות על 3 שחקני פנים זרים: גפני, גייטס (כבר חתום אין מה לעשות טעות שלכם) וסנטר אחד שיהיה החתמה רצינית.
בזרים שני שחקני חוץ.
במקרה שמקל לא מגיע אז גם בעמדה הזאת צריך להשקיע ברכז.
לסיכום: זרים:
להשקיע משאבים ברכז
דונטה
גפני גייטס ולהשקיע בסנטר.
אולי אפילו להתחיל את העונה עם 5 זרים ולחכות למציאה טובה לקראת אמצע העונה ל2/3 טוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 26, 2015 9:16 am 
מנהל פורום

גייטס לא חתום.
אני די בטוח שהוא יהיה אצלנו, אבל עוד לא חתום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 26, 2015 1:02 pm 
Hall of Famer

אני הייתי שוקל להתחיל את העונה עם 4 זרים בלבד ( דונטה , תומפסון , גפני ורכז חדש ) ולרפד את הסגל בעוד שני ישראלים ( יבזורי ורותבארט לצורך העניין , בתוספת למנקו ) .
זרים טובים אפשר להביא באמצע העונה בהתאם לצרכים , ישראלים לא .

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 26, 2015 1:06 pm 
מנהל פורום

הצורך מתחיל כבר במשחק הראשון באירופה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 26, 2015 6:07 pm 
Hall of Famer

c,ufbh, jnhahu, turh tkui tnr adk nek jze gk vfuub, uv,emhc

אורי אלון בתוכנית חמישיות אמר שגל מקל חזק על הכוונת ותקציב המועדון יגדל משמעותית בעונה הבאה בלי קשר למפעל האירופאי בו המועדון ישחק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 26, 2015 6:33 pm 
Junior

RREEDDTT. כתב:
c,ufbh, jnhahu, turh tkui tnr adk nek jze gk vfuub, uv,emhc

אורי אלון בתוכנית חמישיות אמר שגל מקל חזק על הכוונת ותקציב המועדון יגדל משמעותית בעונה הבאה בלי קשר למפעל האירופאי בו המועדון ישחק.

ורדטי הפעם מובן מתמיד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 26, 2015 6:35 pm 
מנהל פורום

למד סרבית הבחור....

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 26, 2015 7:05 pm 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
מה שמוזר זה שהוא הבין שהוא על אנגלית ותיקן בפיסקה שאחרי בלי לערוך את הראשונה...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יוני 27, 2015 10:02 am 
Hall of Famer

:mrgreen:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 291 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], סאבוניס ו 18 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: