סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ש' נובמבר 16, 2024 9:50 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 291 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ש' יוני 27, 2015 10:04 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
על פי חלק מאתרי האינטרנט במקרה והפועל ירושלים תשחק ביורוקאפ התקציב יגדל מ32 מיליון שקל לכ-40 ואם היא תשחק ביורוליג התקציב יגדל ל45 מיליון שקל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יוני 27, 2015 10:10 am 
מנהל פורום

אלה אותם אתרים שאמרו שפרטיזן מועמדת לכרטיס חופשי ליורוליג?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יוני 27, 2015 10:12 am 
Hall of Famer

blue כתב:
אלה אותם אתרים שאמרו שפרטיזן מועמדת לכרטיס חופשי ליורוליג?

בין היתר רועי בספורט 5

http://www.sport5.co.il/articles.aspx?F ... 21&lang=HE

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יוני 27, 2015 1:11 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
אוקיי, אז בעצם ענית לשאלה.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יוני 27, 2015 11:52 pm 
Hall of Famer

כתבה נהדרת , במיוחד הקטע שבו באיירן מועמדת ל-WC "בגלל הוותק שלה" .
בכתבה אגב מצוין 45 מיליון כתקציב ליורוקאפ , ו-50 מיליון כתקציב יורוליג ( לעומת 35 שהיה בפועל השנה - כולל הזרים שהגיעו באמצע העונה ) .

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 28, 2015 12:15 am 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
shmueliki כתב:
רייט מיצה את עצמו בקבוצה . אחלה שחקן , אבל יש בעיה עם המעמד שלו וזה הזמן להיפרד . יבזורי במקומו והסוגיות הנ"ל שרשמתי נפתרות .

חיכיתי עד מוצאי השבת כדי לשאול אותך האם תרצה לשקול שנית את הדעה הזו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 28, 2015 12:24 am 
מנהל פורום

מחרתיים - יום שני, ההחלטה על הכרטיס ליורוליג.
כוססים ציפורניים :)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 28, 2015 2:10 am 
Hall of Famer

הבעיה עם רייט היא כמובן לא מקצועית פרופר , אלא העובדה שהוא ( לפחות לפי הפרסומים ) לא תמיד הגיב טוב למעמדו בקבוצה ( למרות שבסופו של דבר הוא קיבל 27 דקות משחק בממוצע בליגה ) .
אפילו אם לא מביאים את יבזורי כשחקן נוסף לעמדות הללו , אלא ממשיכים עם בנייה דומה שזו שהייתה השנה - אפשר להניח שטימור יקבל יותר דקות ( 19 בממוצע השנה ) , ואולי גם הרכז הזר שיגיע יקבל יותר מאשר הממוצע בין קיצ'ן ומקי ( 24 "בלבד" ) .
כמובן שאם ברייסי "בראש טוב" לגבי מעמדו - הוא נכס אדיר לקבוצה .

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 28, 2015 7:24 am 
Freshman

לדעתי בכל מקרה לא הייתי עושה טלטלות גדולות מדי בסגל הקיים, הן מצד הישראלים והן מצד הזרים. להמשכיות ולתיאום שנוצרו יש חשיבות גדולה ששווה במידה מסוימת את המחיר שלא זר קצת פחות טוב אבל מחובר, מסור וידוע מראש שנותן את הכל.
הייתי עושה מאמץ גדול להשאיר את תומפסון ואת רייט (על דונטה אין שאלה מצד החוזה) שבעיניי שניהם שחקני יורוליג טובים. (אני די משוכנע שרייט ירצה להישאר במקרה שנהיה ביורוליג). לדעתי רייט לא מוערך מספיק והוא אחד הזרים הטובים שנחתו פה.
גפני מוסיף הרבה אנרגיה טובה והתלהבות ובתור זר חמישי ששי יש מקום להשאיר אותו. הוא בסדר גמור כמחליף לליאור וכסנטר בליגה ברוב המקרים כפי שראינו בתקופה האחרונה.
אין ספק שצריך להביא רכז זר אלא אם מביאים את מקל. אני הייתי הולך בכל מקרה בכל הכוח גם על מקל וגם על יבזורי (וכאמור משאיר את רייט), שיהיה סגל רחב ומי שבכושר ונלחם ישחק.
אם מאבדים את רייט (בהחלט מדובר באבידה) ומקל לא בא חייבים להביא רכז סקורר.
בעיניי גייטס הוא אופציה לא רעה בכלל אפילו ליורוליג ועם תומפסון ישאר אלה שני גבוהים מכובדים בהחלט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 28, 2015 8:05 am 
מנהל פורום

רייט לא חתום?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 28, 2015 9:12 am 
מנהל פורום

רייט חתום, אבל היה סיכום במהלך המשבר איתו העונה שהוא יוכל להשתחרר בקלות יחסית, לא זוכר מה היו התנאים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 28, 2015 1:11 pm 
Senior

אופציית יציאה דו צדדית.

לדעתי הוא לא ימשיך אלא אם מקל חותם בים (ודעתי היא שהוא חתום במכבי כבר אז זה כבר לא יקרה).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 28, 2015 1:41 pm 
מנהל פורום

עוד דבר שיכול להשאיר את רייט זה כרטיס ליורוליג. מעבר לשידרוג במעמד זה גם אומר מספר משמעותי של משחקים שמובטח לו בהם המקום בחמישיה בלי שיקולי חוק רוסי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יוני 29, 2015 8:16 pm 
Hall of Famer

yuc
טוב אז אחריי שירושלים ביורוקאפ יינסי גייטס קרוב מתמיד לחתימה רישמית

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יוני 29, 2015 8:47 pm 
מנהל פורום

אני אנצל את האשכול הזה כדי להגיד שלדעתי זה דווקא טוב לירושלים שהיא לא קיבלה WC ליורוליג.
הדירוג שלה ממש נמוך (דרג השישי ואחרון) והתקציב עדיין לא גדול מספיק וזה אומר פוטנציאל גדול לתבוסות, קרחות ביציעים ורייטינג חלש וזה מן הסתם יפגע בזכויות השידור העתידיות (פרמטר קריטי לא רק בכניסה ליורוליג).
לעומת זאת ב10 משחקים האלה שהיא תשחק ביורוקאפ במקום ביורוליג יש לה פוטנציאל להביא הרבה נקודות דירוג, להמשיך את המומנטום ולהיכנס פעם הבאה ליורוליג עם חוזה שידורים קצת יותר טוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יוני 29, 2015 8:48 pm 
Junior

בהנחה הסבירה שטיוס ומקל לא יהיו פה, הייתי הולך חזק ומהר על רות'בארט ויבזורי, וסוגר סגל של חמישה ישראלים בכירים + מנקו. אין הרבה חלופות אם לא הם (אולי רוזפלט במקום רות'בארט, למרות הוא תחת חוזה), אז לא הייתי מחכה הרבה ובטח לא "מקריב" אותם בשביל אולי לקבל את מקל/טיוס.
בזרים הייתי משנה כמה שפחות - דאנטה חתום, גם רייט שאותו לא הייתי משחרר. יש דיבורים שתומפסון רוצה יורוליג אבל גם מאד התחבר לעיר, הייתי מנסה להשאיר אותו ואת גפני. יחד עם רכז שיחליף את מקי (הכניס אחלה שינוי אבל מוגבל מדי בהתקפה) ויינסי גייטס, זה סגל של 6 זרים ליורוקאפ ורוטציה לליגה. הפועל היו כמה חודשים עם 7 זרים, נשמע לי לגמרי סביר להתחיל ככה. חובה להביא מחליף לתומפסון או וכאשר, קו קדמי של גייטס-גפני-אליהו-רות'בארט זה לא מספיק גם ליורוקאפ.
בהנחה וקיצ'ן בכושר משחק (לא יודע איך בודקים את זה), לדעתי סיכוי לא רע שהוא יהיה הרכז.
ועוד משהו - הפועל צריכה לחשוב טוב על אסטרטגיית הצעירים שלה. זה עבד טוב עם טימור אבל נכשל עם אדם אריאל ועם תום מעיין, וגם מנקו זה עדיין לא בשורה. לדעתי כרגע אף אחד מהשלושה לא בכיוון של להתפתח לשחקן ברמות שהפועל מכוונת אליהן (יורוליג/טופ יורוקאפ).

נערך לאחרונה על ידי דניאל בתאריך ב' יוני 29, 2015 8:57 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יוני 29, 2015 8:53 pm 
Junior

blue כתב:
אני אנצל את האשכול הזה כדי להגיד שלדעתי זה דווקא טוב לירושלים שהיא לא קיבלה WC ליורוליג.
הדירוג שלה ממש נמוך (דרג השישי ואחרון) והתקציב עדיין לא גדול מספיק וזה אומר פוטנציאל גדול לתבוסות, קרחות ביציעים ורייטינג חלש וזה מן הסתם יפגע בזכויות השידור העתידיות (פרמטר קריטי לא רק בכניסה ליורוליג).
לעומת זאת ב10 משחקים האלה שהיא תשחק ביורוקאפ במקום ביורוליג יש לה פוטנציאל להביא הרבה נקודות דירוג, להמשיך את המומנטום ולהיכנס פעם הבאה ליורוליג עם חוזה שידורים קצת יותר טוב.

לא מסכים. מעבר לכך שהקבוצה הייתה הרבה יותר טובה ביורוליג (תקציב, שחקנים שרוצים לשחק שם) לדעתי גם היו מוכרים הרבה יותר מנויים ליורוליג. מה לעשות ויורוקאפ זה משהו שרץ כבר הרבה זמן בירושלים, פחות מרגש. זה גם גורם לתחושת חמיצות ביחס לאליפות, כי הייתה תחושה שהקבוצה משתדרגת והינה היא דורכת במקום. בנוסף, לא חושב שיש הבדל משמעותי בין קבוצות אמצע-טופ יורוקאפ לקבוצות בתחתית - אמצע היורוליג, בטח אם הפועל הייתה משדרגת את הסגל.
והכי חשוב - לא באמת מאמין שלנקודות הדירוג יש איזושהיא חשיבות...
אם כבר, אפשר לטעון שהיורוליג רוצה לראות יורת המשכיות ועקביות, עוד 2-3 שנים של תקציב גבוה ומעל ל-5000 מנויים יחד עם הצלחות בליגה ובאירופה, בזמן הזה סביר שכמה ליגות או קבוצות שכרגע בפנים ייחלשו, ואז הפועל אולי תכנס. אבל שיהיה ברור - הדחייה הזו היא דחייה ברורה בשדרוג של הקבוצה. אנחנו כבר לא ב-2004 שצריך לשחק בתל אביב עם חשש של איך מתמודדים עם מסגרת מלחיצה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יוני 29, 2015 8:56 pm 
מנהל פורום

נקודות הדירוג הן פרמטר קטן.
הפרמטר המרכזי הוא זכויות השידור.
עונה רעה בערוץ שלא רגיל לשדר ספורט יכולה לעשות נזק להרבה שנים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יוני 29, 2015 9:43 pm 
Junior

אני קורא את התגובות על זה שהפועל לא תהיה ביורוליג (בעיקר את זאת של יו״ר המנהלת המהולל) ותוהה אם זה רק אני שלא מבין.

מקומה של י-ם ביורוליג? על סמך מה בדיוק?
חוסר הצלחה אירופאי (בלשון המעטה) בשנים האחרונות במפעל המישני באירופה וגם בליגה זו שנה ראשונה מזה הרבה זמן שהם מגיעים בכלל לאיזה גמר, ממש לא רזומה של אחת ש׳מקומה ביורוליג׳.

אני יודע שיבואו תגובות על זה שהיא האלופה והיא צריכה לשחק ולא מכבי, סבבה, לא על זה הדיון כי זה לא מהות התגובה שלו.הוא לא טוען שמגיע לה כי היא אלופה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יוני 29, 2015 9:47 pm 
Senior

מקומה לא ביורוליג נקודה.

האוהדים שלה חושבים אולי שמקומה אבל מקומה לא שם.

היא מקבלת ומסכימה ותומכת בשיטת השיריונים ולכן מקומה בדיוק במקום שהמפעל המשריין מחליט וזה ביורוקאפ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יוני 29, 2015 9:55 pm 
Sophomore

קוף ירוק כתב:
מקומה לא ביורוליג נקודה.

היא מקבלת ומסכימה ותומכת בשיטת השיריונים ולכן מקומה בדיוק במקום שהמפעל המשריין מחליט וזה ביורוקאפ.

אני לא מסכים לשיטת השיריונים , אבל מה בדיוק אתה רוצה שהפועל תעשה בנידון ?
תקריב את עצמה במלחמה שנקודתית אין לה שום אפשרות לנצח בה ?

שתגיד שהיא לא מוכנה ותנסה לחייב את היוררוליג דרך המנהלך לקבל אותה או לא לקבל אף נציגה ישראלית ?
זה מהלך שאו שיכריע את היורוליג או שיקבע סופית שהפועל לעולם לא תהיה ביורוליג , גם אם היא תזכה ביורוקאפ 5 פעמים ברצף

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יוני 29, 2015 10:00 pm 
Junior

אני חושב (כמו עוד כמה כאן) שלירושלים עדיף שנה ואפילו שנתיים של הופעות טובות ויציבות ביורוקאפ ואז יהיה לה קייס.
כיום, לא חושב שיש מישהו מחוץ לישראל שחושב שהגיע לה יותר מלאחרות (ואגב, אם תתפלק איזו זכיה בגלל הגרלות נוחות אז בכלל היא לא תצטרך טובות).

קודם כל לתקוע יתד ואז לקפוץ לעמוקים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יוני 29, 2015 10:05 pm 
Sophomore

Dovi כתב:
אני חושב (כמו עוד כמה כאן) שלירושלים עדיף שנה ואפילו שנתיים של הופעות טובות ויציבות ביורוקאפ ואז יהיה לה קייס.
כיום, לא חושב שיש מישהו מחוץ לישראל שחושב שהגיע לה יותר מלאחרות (ואגב, אם תתפלק איזו זכיה בגלל הגרלות נוחות אז בכלל היא לא תצטרך טובות).

קודם כל לתקוע יתד ואז לקפוץ לעמוקים.

הטענה שלך היתה נכונה אם מישהו היה באמת מתעניין ביכולת של קבוצה
קבוצות מקבלות כרטיסים ליורוליג לפי סטנדרטים אחרים שחלקם כלכליים וחלקם באופן פוליטיים לחלוטין
וגם עשר שנות הצלחה ביורוקאפ לא יגרמו להפועל להיות חברה ביורוליג באופן קבוע , רק אם יהיה לנו משהו כלכלי לתת או שמכבי ששם הכוח יעשו משהו פוליטי

ואני יכול לתת לך דוגמאות על כמה וכמה קבוצותשהיו טובות ואפילו זכו ביולבקאפ/יורוקאפ ואח"כ נתנו שנה טובה ביורוליג והגיעו לטופ 16 ושנה אחרי נזרקו מהיורוליג

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יוני 29, 2015 10:23 pm 
Senior

N.T.K כתב:
קוף ירוק כתב:
מקומה לא ביורוליג נקודה.

אני לא מסכים לשיטת השיריונים , אבל מה בדיוק אתה רוצה שהפועל תעשה בנידון ?
תקריב את עצמה במלחמה שנקודתית אין לה שום אפשרות לנצח בה ?

שתגיד שהיא לא מוכנה ותנסה לחייב את היוררוליג דרך המנהלך לקבל אותה או לא לקבל אף נציגה ישראלית ?
זה מהלך שאו שיכריע את היורוליג או שיקבע סופית שהפועל לעולם לא תהיה ביורוליג , גם אם היא תזכה ביורוקאפ 5 פעמים ברצף

קודם כל שהבעלים שלה יצא נגד השיטה הזאת ולא יתמוך בה.

דבר שני שהוא יצא נגד מכבי ויפעל בליגה לביטול השיריון במקום לשיתוף פעולה עם האוייב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יוני 29, 2015 10:28 pm 
Junior

N.T.K כתב:
הטענה שלך היתה נכונה אם מישהו היה באמת מתעניין ביכולת של קבוצה קבוצות מקבלות כרטיסים ליורוליג לפי סטנדרטים אחרים שחלקם כלכליים וחלקם באופן פוליטיים לחלוטין וגם עשר שנות הצלחה ביורוקאפ לא יגרמו להפועל להיות חברה ביורוליג באופן קבוע , רק אם יהיה לנו משהו כלכלי לתת או שמכבי ששם הכוח יעשו משהו פוליטי ואני יכול לתת לך דוגמאות על כמה וכמה קבוצותשהיו טובות ואפילו זכו ביולבקאפ/יורוקאפ ואח"כ נתנו שנה טובה ביורוליג והגיעו לטופ 16 ושנה אחרי נזרקו מהיורוליג

אני דיברתי על ירושלים מהצד שלה נטו ולא כי זה יגדיל לה את הסיכוי ליורוליג.
אם נהיה כנים, עם כל הכבוד לאליפות המופלאה, זו לא קבוצה לאירופה, בטח שלא ליורוליג (ולא קיבלתי הרושם שאם היו נכנסים ליורוליג היו שוברים את השוק).
מבחינה מקצועית ולטווח הארוך, כניסה היום ליורוליג יכולה לגרום לקריסה (מקצועית ותדמיתית) שלשקם אותה יהיה קשה מאוד.
עדיף טיפין טיפין ולהתחיל קודם עם קביעות באירופה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 291 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], גמליאל ו 30 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: