סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ש' נובמבר 16, 2024 10:27 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 61 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ב' יוני 29, 2015 7:24 pm 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
בלו, את זה שמכבי (וכל קבוצה אחרת) תוותר על השיריון בתמורה לייצוג ביורוליג של אלופת ישראל ובתמורה האליפות תחזור לסדרות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יוני 29, 2015 7:30 pm 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (0)
ראובן כתב:
בלו, את זה שמכבי (וכל קבוצה אחרת) תוותר על השיריון בתמורה לייצוג ביורוליג של אלופת ישראל ובתמורה האליפות תחזור לסדרות.

מכבי ת"א יכולה לוותר על השיריון.
הפועל ת"א יכולה לתמוך בסדרות.
זה עדיין לא אומר שיש להן את הכוח לגרום ליורוליג לתת לאלופת ישראל רישיון B.
אפילו 4 ספונסרים מטורקיה לא הספיקו כדי שלליגה הטורקית יהיה רישיון B.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יוני 29, 2015 7:38 pm 
Senior

בלו, בוודאי שיש להם.

אם מכבי מודיע ליורוליג שזאת הדרך היחידה שהיא יכולה להמשיך להשתתף ביורוליג אחרת היא צריכה לעזוב כי הליגה לא מוכנה אז היורוליג בוודאי לא יוותרו על מכבי בגלל שצריך לתת את הכרטיס למדינה ולא למכבי עצמה. והיה ומכבי תפסיד אליפות אז הם יחליטו אם לתת כרטיס חופשי או לא למכבי (וכמובן יתנו) בנוסף.

למכבי יש את הכוח לגרום לזה לקרות אם הליגה הייתה כופה עליה את זה או שהיא הייתה רוצה את זה, אבל למכבי אין אינטרס ולליגה אין בייצים אז זה לעולם לא יקרה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יוני 29, 2015 7:39 pm 
Hall of Famer

ברור שמכבי יכולה לעשות את זה , אבל עוד יתר ברור שהיא לא תעשה את זה בחיים (ולי יש תחושה קלה שהיא גם בוחשת מאחורי הקלעים כדי שהפועל לא תקבל את הכרטיס השני).

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יוני 29, 2015 7:50 pm 
Sophomore

ראובן כתב:

שזו תהיה האג'נדה שלנו? שקודם זו תהיה האג'נדה של ירושלים. הם העדיפו ללכת ולהתחנף למכבי כדי שאלה אולי יואליו בטובם לאפשר להם להיכנס ליורוליג. אבל כן, אין ספק שהפועל צריכה לעשות עבור ירושלים אפילו מה שירושלים לא עושה בשביל עצמה.

הפועל "בנק יהב" ירושלים רואה ערך רב בקביעת הישגים ספורטיביים כקריטריון המרכזי להשתתפות במפעלים האירופאים ומכיוון שליגת האלופות מעניקה הזדמנות שווה לכל קבוצה באירופה להגיע למפעל, החליטה הקבוצה להירשם אליו בפעם הראשונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 30, 2015 12:37 am 
מנהל פורום

אני מעדיף בכל אופן את האג'נדה הנוכחית של ירושלים על האג'נדה הנוכחית של הפועל תל אביב. כמובן שהכי הייתי מעדיף ששתי הקבוצות היו משתפות פעולה למען המטרה שציינתי (וגם שזה היה קורה לפני עשור כשאולי עוד אפשר היה לעשות משהו).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 30, 2015 12:43 am 
Senior

אבל מה לעשות שהחוצפן צודק. אם הפועל ירושלים הייתה הולכת ביחד עם הפועל ושאר הליגה על הדברים המהותיים אולי היא הייתה מצליחה לסחוף אותם איתה.

במקום זה היא החליטה ללכת ולתמוך במכבי ובכל מה שמכבי רוצה ומייצגת. אז שיהיה לה לבריאות עם התוצאות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 30, 2015 1:03 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
החוצפן צודק שמה? שירושלים הייתה צריכה להוביל מהלך של ביטול שיריון תמורת חזרה לסדרות? הרי החוצפן בעצמו טען (כמוני) שהקבוצות הקטנות דואגות מעצם קיומן של סדרות ולא מהפרס שקיים או לא קיים מאחוריהן. אז מהלך כזה לשיטתו (וגם לשיטתי) לא היה יכול להצליח כי הקטנות היו מתנגדות לכרוך את הדברים זה בזה.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 30, 2015 1:17 am 
Senior

צודק בזה שקודם שזאת תהיה האג'נדה של ירושלים, ושהם ינסו לקחת את האחרים אחריהם. שלא יבכו אחרי שהם תומכים מזה אבל התוצאה זה לא מה שהם רוצים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 30, 2015 1:20 am 
Hall of Famer

קודם כל אני לא שומע אותם בוכים, וחוץ מזה אפילו לשיטתו זה מהלך חסר סיכוי. זה יכול להיות אג'נדה מהיום עד מחר, אבל הוא בעצמו טוען בעצם שזו אג'נדת סרק מבחינה מעשית. הוא הרי אומר שלדעתו הקבוצות הקטנות לא רוצות בכלל סדרות, בלי קשר לפרס על אליפות שניתנת בסדרות כן או לא, כי בין כה בסדרות אין להן סיכוי להגיע אל הפרס (והיום, כשיש שתי קבוצות עם תקציבי 8 ספרות ולא אחת - עוד פחות אפילו).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 30, 2015 1:50 am 
Senior

הסברתי כבר לדעתי חולון והפועל הם לא קבוצות קטנות וההנהלה שלהם לא מתייחסת לעצמם ככאלה. ואני חושב שאם ירושלים הייתה הולכת נגד מכבי הם היו יכולים לרתום אותם לתמוך באג'נדה כזאת.

אני חושב שזה חסר סיכוי כי אני חושב שהליגה זה חבורה של כוסיות שלא ילחמו במכבי (כולל ירושלים) באמת ולמכבי אין אינטרס לוותר מעצמה ולכן זה חסר סיכוי.

זה לא חסר סיכוי אם הליגה הייתה מתגייסת נגד מכבי בעניין הזה של השיריון. אם הייתה התגייסות לדעתי השיריון היה מבוטל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 30, 2015 7:17 am 
Junior

למה נראה לך שהשריון היה מבוטל אם הליגה היתה מתגייסת?

ולדעתי, אם נניח קורה הדבר האבסורדי שמכבי פונה ליורוליג לבקש לבטל את השיריון אז אנחנו מסתכנים באיבוד הכרטיס ליורוליג לחלוטין.
אף אחד לא התחייב שביטול השיריון למכבי יעניק אותו אוטמטית לאלופת הליגה הישראלית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 30, 2015 7:38 am 
Hall of Famer

מת על ה"הסברתי כבר" הזה. כן, הבנתי שהסברת כבר. ואפילו תאמין או לא הבנתי את ההסבר שלך. אבל קרה הדבר הבלתי ייאמן הזה - גם אני וגם החוצפן, שאני מניח שמכיר את הלכי הרוח בהפועל ובעמותת האוהדים שמנהלת אותה יותר טוב משנינו, לא קיבלנו את ההסבר שלך למרות שהבנו אותו.
והסברתי כבר למה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 30, 2015 8:17 am 
מנהל פורום

קוף ירוק כתב:
צודק בזה שקודם שזאת תהיה האג'נדה של ירושלים, ושהם ינסו לקחת את האחרים אחריהם. שלא יבכו אחרי שהם תומכים מזה אבל התוצאה זה לא מה שהם רוצים.

אם אכן החוצפן דורש מהפועל לוותר על האינטרסים שלה למען מאבק כוללני, וזה מבלי שהקבוצות האחרות מצטרפות אליו ובכלל תומכות במהלך ההפוך של הפיינל פור, אז הוא אכן ראוי לתוארו. להיפך - שיבואו הקבוצות הקטנות וירדו מהאיוולת של הפיינל פור (אבל ידרשו בתמורה את ביטול השיריונים) ואז אני מקווה מאוד שהפועל תצטרף למאבק ותוותר על שאיפות השיריון שלה.

אבל אלה מחשבות בעלמא. קרב אבוד שהופסד לפני יותר מעשר שנים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 30, 2015 1:45 pm 
Senior

Dovi כתב:
למה נראה לך שהשריון היה מבוטל אם הליגה היתה מתגייסת?

ולדעתי, אם נניח קורה הדבר האבסורדי שמכבי פונה ליורוליג לבקש לבטל את השיריון אז אנחנו מסתכנים באיבוד הכרטיס ליורוליג לחלוטין.
אף אחד לא התחייב שביטול השיריון למכבי יעניק אותו אוטמטית לאלופת הליגה הישראלית.

כי החלטה שהליגה לא מוכנה לקבל קבוצה משוריינת, שתתקבל ברוב ותחייב, תאלץ את מכבי לבחור האם לוותר על השיריון מול היול"ב ולדאוג למה שאמרתי (כרטיס B לאלופה) או לעזוב את הליגה ולא לשחק בארץ.

אני חושב שבהינתן אופציה כזאת מכבי תוותר על השיריון (בתמורה כמובן לסדרות וכו') ותסדר את העניין.

אף אחד לא התחייב שביטול השיריון יוענק לישראל? בלי זה אין נציגה ישראלית ביורוליג. זאת ההחלטה. רוצים נציגה ישראלית רק בכרטיס B. כרטיס חופשי? רק אם האלופה כבר נכנסה בכרטיס B. לא מסכימים, קבוצה ישראלית לא יכולה להשתתף. קבוצה משתתפת בכל זאת? לא יכולה לשחק בארץ.

בו נראה את היורוליג מוותרים על מכבי? הם לא ולכן הם יתנו כרטיס B לפעם ב20 שנה שמכבי מפסידה אליפות, זה ממש לא ביג דיל בשבילם.

אם אלו היו האופציות של מכבי אני מניח שהם היו מסדרים את זה. אבל מכבי לא תיזום את זה, מישהו צריך לכפות את זה עליה וזה הליגה. בשביל שזה יקרה הקבוצות צריכות להפסיק להיות כוסיות בלי עמוד שידרה אבל זה לא יקרה לעולם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 30, 2015 2:02 pm 
Junior

זה מאוד יומרני ומסוכן מה שאתה מציע.
היורוליג בהחלט יכול להגיד: אינבעיה לא צריך ישראלית ביורוליג.
חוץ מזה האיום שמכבי לא תשחק בארץ הושמע כבר כמה פעמים בלי קשר ליורוליג אז גם זה לא מופקע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 30, 2015 2:06 pm 
Senior

יומרני כן, מסוכן? אני לא חושב. אולי אני טועה אבל לא חושב ככה.

מכבי היא נכס ליורוליג ואני לא חושב שיהיה אכפת להם להמיר את הכרטיס המשוריין שלה בכרטיס B. במיוחד כשיש מאבק נסתר מול פיב"א היום.

שוב, בהנחה שמוסכם שגם עוברים לסדרות, אבל היורוליג ממש יתעקש שזה יהיה כרטיס A ולא B בשביל פעם ב20 שנה? לא נראה לי. שמעון ופדרמן יסבירו את זה לג'ורדי וזה יסתדר.

כן, זה שמכבי תבחר בהחלטה של לעזוב את הליגה זה גם אפשרות. אבל זאת תהיה גם אפשרות טובה לליגה לדעתי כי מכבי תחזור שנה-שנתיים אחרי על ארבע לדעתי אם תעשה את זה.

סדרת הגמר השנה בלי מכבי הוכיחה גם שיש כדורסל ויש רייטינג גם אם מכבי לא נמצאת. אני לא אומר שזה לא יזיק לליגה, זה יזיק אבל הרבה יותר מכבי שתחזור אחרי זה על ארבע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 30, 2015 2:11 pm 
מנהל פורום

לא מסוכן?
אם ת"א תמצא את עצמה מחוץ ליורוליג ההכנסות שלה יקרסו בעשרות אחוזים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 30, 2015 2:12 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

אתה באמת כל כך בטוח שהיורוליג לא יחיו בלי מכבי?
הם פאקינג הכניסו עכשיו 2 קבוצות מטורקיה שמעולם לא שיחקו ביורוליג (ואחת מהן אפילו לא זכתה באליפות), מגרמניה בחרו את באיירן על פני אלבה שגם נתנה עונה הרבה יותר טובה ממינכן וגם מארחת את הפיינלפור ונתנו WC לשטרסבורג שאין שום סיבה שהיא תהיה ביורוליג.
השיקולים של היורוליג כפי הנראה הם כלכליים בלבד ולא קשורים לכדורסל.
כמו שפרטיזן היתה קבועה ביורוליג עד העונה שעברה כך גם מכבי תוכל למצוא את עצמה מחוץ למפעל אם י-ם תציג קבוצה אטרקטיבית או שסן ז'רמן או מנצסטר יונייטד יחליטו להקים קבוצת כדורסל.

האמת שאישית ממש לא יפריע לי אם מכבי תשחק ביורוקאפ במידה ולא תזכה באליפות (יש לי עדיין טראומה מההדחה מהמפעל המשני מול פאנוניוס ב-94 ואני צריך תיקון) אבל אני לא חושב שראשי מכבי שותפים להרגשה שלי ולכן הם לא יוותרו על רישיון ה-A שלהם כל כך מהר.

נערך לאחרונה על ידי sir charles בתאריך ג' יוני 30, 2015 2:14 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 30, 2015 2:13 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

קוף ירוק כתב:
סדרת הגמר השנה בלי מכבי הוכיחה גם שיש כדורסל ויש רייטינג גם אם מכבי לא נמצאת. אני לא אומר שזה לא יזיק לליגה, זה יזיק אבל הרבה יותר מכבי שתחזור אחרי זה על ארבע.

מה באמת היה הרייטינג של "סדרת הגמר"?
כמה אוהדי אילת הגיעו לשני המשחקים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 30, 2015 2:19 pm 
מנהל פורום

Dovi כתב:
זה מאוד יומרני ומסוכן מה שאתה מציע.
היורוליג בהחלט יכול להגיד: אינבעיה לא צריך ישראלית ביורוליג.
חוץ מזה האיום שמכבי לא תשחק בארץ הושמע כבר כמה פעמים בלי קשר ליורוליג אז גם זה לא מופקע.

וראינו כמה האיום הזה הבהיל מישהו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 30, 2015 2:37 pm 
Senior

sir charles כתב:
קוף ירוק כתב:

http://www.globes.co.il/news/article.as ... 1001047101

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 30, 2015 2:54 pm 
Hall of Famer

מעבר לסדרות תמורת ביטול השיריון זה לא דבר שבא בחשבון למרות ההתעקשות של הקוף, כי הקבוצות הקטנות לא רוצות סידור כזה. השיריון זה דבר אחד שלפחות חלקן רוצות לבטל בלי קשר לכלום, ולמרות כותרות בכל מיני מקומות, כשקוראים ציטוטים רואים שאף אחד מהנפשות הפועלות לא קשר בין הדברים. אם דובר בעיקר על הפועל ועל חולון, אז רמי כהן במספר מקומות דיבר בפירוש על חזרה לסדרות תמורת למשל תקרת שכר לפחות על חלק מהסגל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 30, 2015 6:42 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

קוף ירוק כתב:
sir charles כתב:
קוף ירוק כתב:

http://www.globes.co.il/news/article.as ... 1001047101

מוזר שהם ציינו את משחק הגמר השני העונה (שמן הסתם יהיה לו רייטינג גבוה יותר כי עומדים להכתיר אלופה חדשה) ולא את הראשון והשוו אותו למשחק הראשון בעונה שעברה ולא לשני (שהגיוני שהרייטינג שלו היה גבוה יותר כי הראשון נגמר כה צמוד).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 30, 2015 7:06 pm 
Hall of Famer

sir charles כתב:
אתה באמת כל כך בטוח שהיורוליג לא יחיו בלי מכבי?
הם פאקינג הכניסו עכשיו 2 קבוצות מטורקיה שמעולם לא שיחקו ביורוליג (ואחת מהן אפילו לא זכתה באליפות), מגרמניה בחרו את באיירן על פני אלבה שגם נתנה עונה הרבה יותר טובה ממינכן וגם מארחת את הפיינלפור ונתנו WC לשטרסבורג שאין שום סיבה שהיא תהיה ביורוליג.
השיקולים של היורוליג כפי הנראה הם כלכליים בלבד ולא קשורים לכדורסל.
כמו שפרטיזן היתה קבועה ביורוליג עד העונה שעברה כך גם מכבי תוכל למצוא את עצמה מחוץ למפעל אם י-ם תציג קבוצה אטרקטיבית או שסן ז'רמן או מנצסטר יונייטד יחליטו להקים קבוצת כדורסל.

האמת שאישית ממש לא יפריע לי אם מכבי תשחק ביורוקאפ במידה ולא תזכה באליפות (יש לי עדיין טראומה מההדחה מהמפעל המשני מול פאנוניוס ב-94 ואני צריך תיקון) אבל אני לא חושב שראשי מכבי שותפים להרגשה שלי ולכן הם לא יוותרו על רישיון ה-A שלהם כל כך מהר.

אסטודיאנטס, לא?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 61 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו 27 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה