סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ש' נובמבר 16, 2024 10:40 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 703 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: מכבי בעונה הבאה
הודעהפורסם: ג' יוני 30, 2015 4:23 pm 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (0)
שיחררו את רנדל???

מתי הוא חותם בירושלים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 30, 2015 4:24 pm 
Hall of Famer

אד הורטון כתב:
לפי ערוץ הספורט (הדבר הכי קרוב להודעה רשמית כידוע, אלא אם זה ספין של המועדון) דווקא ג'מאל מקלין הוא זה שסגור ואמבקווה מתקרב אך זה לא סופי.
גמרנו עם חיפוש מציאות באיטליה, עברנו לגרמניה, והאמת נראה שיש לזה הצדקה מסוימת עם השיפור העקבי אצל הגרמניות.

why not both?
בשנה שעברה אמבקווה שיחק באיטליה...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 30, 2015 4:27 pm 
Junior

blue כתב:
שיחררו את רנדל???

מתי הוא חותם בירושלים?

לא יחתום, יקר ויש לנו את טוני גפני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 30, 2015 4:34 pm 
Junior

אולי מקל הציב אולטימטום שהוא לא חותם אם רנדל לא הולך?!
אולי היה איזה סכסוך בינהם בגליל וחיפה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 30, 2015 4:36 pm 
Junior

Dovi כתב:
אולי מקל הציב אולטימטום שהוא לא חותם אם רנדל לא הולך?!
אולי היה איזה סכסוך בינהם בגליל וחיפה.

:bra_vo: :bra_vo: :bra_vo: :bra_vo:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 30, 2015 5:07 pm 
Junior

מנטפק: לא שיחקו ביחד בחיפה...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 30, 2015 5:18 pm 
Senior

בגליל כן

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 30, 2015 5:40 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

חבל לי מאוד ששחררו את רנדל. מאוד אהבתי אותו. ההגנה והאישיות שלו שלו יחסרו.
דרך אגב, כמישהו שסובל מקוליטיס שזו מחלה דומה לקרון, אני יכול לספר שההתקפים נגרמים בד"כ בתקופות של לחץ אך כאשר המחלה ברמיסיה הבנאדם בריא לחלוטין. כמובן שזה תלוי בגיל בו התגלתה המחלה ובחומרתה (לי גילו אותה בגיל 10 ומאז שנות ה-20 היא רוב הזמן ברמיסיה).

מסתמן שהקו הקדמי יורכב ממקלין, אמבקווה ופישר (אני מקווה) שזה לא רע בכלל. מקלין ייתן סקורר בפנים עם משחק פוסט, אמבקווה את הריבאונד יכולת החסימה וההתעופפויות שטיוס הביא ופישר יכולת חסימה וקליעה מחצי מרחק. אני חושב שהשלושה יכולים לשחק אחד עם השני מאחר וגם מקלין וגם אמבקווה ניידים ופישר קולע מחצי מרחק ולא סותם את הצבע. אין 4 עם קליעה מבחוץ אבל לשם כך ישחקו לפעמים עם סמית' או פניני ב-4 (או בנדר). מעניין אותי איך מקלין ואמבקווה שומרים בפיקנרול כי זה משהו שרנדל הצטיין בו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 30, 2015 6:01 pm 
Junior
סמל אישי של המשתמש

החלטה אומללה לשחרר את רנדל
אם לי-ם שכל היא מחתימה אותו, עם גפני או במקום גפני.
גם שני הזרים מגרמניה שמפורסם שבדרך למכבי לדעתי לא ברמה הנדרשת
שחקנים טובים אבל לא יותר מזה לרמת היורוליג.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 30, 2015 6:05 pm 
Hall of Famer

קוף ירוק כתב:
נו בריינר? ממש לא. גם לא מפתיע שמכבי חושבת אם לממש או לא.
אתה יודע מה החוזה שלו לשנה הבאה? גובה האופציה? מה אם זה 500 אלף דולר? שזה מיליון דולר ברוטו כי הוא למעשה משלם מס כמו ישראלי היום. אז עלות של מיליון דולר על רנדל מתחיל כבר להיות מוגזם אולי ולא עלות מול תועלת שווה מאד. במיוחד שאין לך גבוהים נוספים כרגע ואתה צריך כסף פנוי לעמדות הפנים.

ראשית כל לא ברור אם זה סכום האופציה ( אם זה נניח 350K , אז 700K ברוטו נשמע כמו סכום סביר פתאום ) .
אבל אפילו מיליון דולר ברוטו זה לא סכום מטורף עבור מכבי . זה משמעותית פחות ממה שסמית , מקל ו/או פישר יעלו , ובערך כמו רוצ'סטי , אוחיון , פניני וכו' .
אני מסכים שסכנת הפציעות / מחלות שלו מהווה בעיה , אבל השנה הוא תיפקד בכלל לא רע ( יחסית לכך שהיה מי שהחליט שהוא למעשה מתלבש לכל משחקי הליגה בהם הוא זמין ) בנושא הזה .

אגב , המיסוי הוא החל מהשנה השישית ( כולל ) ואילך ? כלומר העלות ברוטו של דווין סמית בעוד שנתיים ושלוש תהיה קרוב ל-2.5 מיליון דולר בשנה ?!

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 30, 2015 6:27 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

טל כתב:

מסכים עם החלק לגבי רנדל. לא מסכים לגבי השניים מגרמניה.
להזכירך מקלין היה מהשחקנים המובילים של אלבה שכמעט עלתה להצלבה במקום מכבי (אלבה למעשה הכניסה את מכבי לתקופה הרעה עם הניצחון ביד אליהו במשחק האחרון של הסיבוב הראשון בטופ 16). 13 נק' (57% מהשדה 77% מהקו) ו-5.6 כ"ח ביורוליג (וסל ניצחון על הספרס) זה לא רע בכלל.
זה נכון שהוא נחלש בטופ 16 לאחר הסיבוב הראשון המצוין שלו בבית הלא מרשים של מכבי, אבל עדיין נתן תוצרת יפה מאוד בשביל שחקן שנה ראשונה ביורוליג. מצד שני כל פעם שגבוה זר בקבוצה גרמנית מרשים בעונתו הראשונה אני נזכר במרקוס גורי, אז לך תדע...

הנה קליפ של אמבקווה מהשנתיים שלו ברומא ובאמברג - https://www.youtube.com/watch?v=Eq3yZDvmOIk - אהבתי את ההגנה שלו. כמעט תמיד הוא שומר את הכדור חי אחרי החסימה. הוא גם נראה יותר ארוך מ-2.03 מ', אולי זה בזכות מוטת ידי הקונדור שלו (2.23 מ').

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 30, 2015 7:34 pm 
Freshman

הסיבה שרנדל שוחרר מורכבת משני מכלולים- האחד המיסוי. מכוון שזו תהיה שנתו החמישית בה הוא משחק בארץ, המיסוי עליו קרוב ל40-50% מעלות השכר.
בנוסף לקחו במכבי את המצב הבריאותי שלו, המחלה הגסטרולוגית והנטייה לפציעות בברך. עם כל הכבוד לאופי הנהדר, לחוכמת ההגנה ברמה הגבוהה ביותר והמספרים
היפים השנה ביורוליג- אתה לא תשלם על שחקן כזה 900 אלף דולר נטו. ולכן ההחלטה של מכבי מובנת היטב. תמיד קל לזלזל כשמדובר במספרים, אבל אנשים שוכחים
שיש תחליפים נהדרים בעמדה מספר 4 בשוק. ומקלין הוא אחד מהם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 30, 2015 7:42 pm 
Hall of Famer

זו תהיה העונה השמינית שלו בארץ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 30, 2015 7:50 pm 
Sophomore

sir charles כתב:
טל כתב:

הנה קליפ של אמבקווה מהשנתיים שלו ברומא ובאמברג - https://www.youtube.com/watch?v=Eq3yZDvmOIk - אהבתי את ההגנה שלו. כמעט תמיד הוא שומר את הכדור חי אחרי החסימה. הוא גם נראה יותר ארוך מ-2.03 מ', אולי זה בזכות מוטת ידי הקונדור שלו (2.23 מ').

לפי אתר היורוליג: 2.07. ה-2.03 זה לעצלנים שהסתפקו בוויקי (לא שאני יודע מי צודק, כן?) אולי זה רק הטיית קליפים אבל בהחלט נראה שהוא לא מכה בכדור כמו הרבה חוסמים אלא נותן מן ליטוף עם קצות האצבעות שמשאיר את הכדור בסביבה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 30, 2015 8:03 pm 
Freshman

אני בטוח שלמכבי היה קשה מאוד עם ההחלטה אבל בסופו של דבר בעלות מול תועלת הם לקחו החלטה מושכלת. עם התקציב של מכבי שמופנה לסמית רוצטסי ולמה שרוצים לשלם למקל מכבי לא יכולים לשלם לרנדל כמעט מיליון דולר אחרי המס. היא יכולה להביא שחקו כמו מקלין שהוא לא בלבל ההגנתי של רנדל אבל התקפית הוא מגוון ממנו והוא יותר צעיר ופחות מועד לפציעות והכי רלוונטי הוא יעלה כמה מאות אלפי דולרים פחות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 30, 2015 8:09 pm 
Sophomore

טל כתב:

אתה רציני? מקלין אחד הגבוהים המבוקשים הקיץ.שחקן בעמדה 4 פיזי שבעיקר מייצר את הסלים שלו מהפיזיות שלו.ריבאונדר מצויין לעמדה 4.ברור שהגנתית הוא לא רנדל.אבל במכלול הוא לא רואה אותו.
אני מופתע שמכבי בכלל מצליחה להביא אותו.רנדל חביב מאוד.אבל עם כל ההגנה שלו.שחקן התקפה סופר מוגבל ועושה הרבה שטוית.התבלט בקבוצה סופר חלשה השנה.אבל זה עדיין יסדר לו חוזה נחמד באירופה
אמבקווה הוא גם גבוה מבוקש הקיץ.אבל לפי הבנתי מכבי הולכים להביא עוד סנטר זר(טיוס עוזב) שיכול לשחק גם הגב לסל.
ויגיע עוד גארד זר.סה"כ שישה זרים ויכול להיות 7 אם בנדר ישאר(לא הוחלט)

נערך לאחרונה על ידי jack the ripper בתאריך ג' יוני 30, 2015 8:12 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 30, 2015 8:10 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
אם קודם חשבתי שזה המיסוי, עכשיו כשאני חושב על זה שוב זה ודאי המצב הבריאותי.
מי שכתב שרנדל "דווקא הסתדר יפה עם פציעות ומחלות העונה" כנראה לא ראה את רנדל אחרי שחזר מהמחלה, אחרת אני לא מבין איך אפשר לכתוב משפט כזה.
הוא חזר מהמחלה שחקן אחר לגמרי. איבד המון מסה, רץ לאט יותר, פחות שמר, פחות קפץ לריבאונד ולחסימות, פחות בא לעזרה. בניגוד לשחקנים אחרים במכבי הוא לא היה אפאתי, נראה שהוא רוצה, אבל הוא פשוט לא היה מסוגל.
גם כמות הפאולים הטפשיים, ויותר מזה הבוטות שלהם, עלתה מאד. לדעתי זה קשור לזה. נראה שהוא איבד מהירות ואיבד יכולת תגובה, כשהלך לחטיפות בתחילת העונה היה מצליח הוא איחר ועשה פאול. כשניסה להזיז רגליים בהגנה לא הצליח והיה משתמש בידיים ובגוף.
בקיצור מאז שחלה הוא לא ממש תפקד. אז על הפציעות ידענו, אבל על המחלה והאפקט שלה לא. כנראה שבמכבי חושבים שבמחיר הזה זה לא שווה את הסיכון שפורוורד שאמור להיות אחד המובילים שלך לא יוכל פיזית לתפקד.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 30, 2015 8:16 pm 
Sophomore

כפי שכתבתי, אני לא יודע איך זה נראה היה בטלוויזיה אבל מהמגרש, במשחק החמישי הוא היה זוועה ואני לא מתכוון להחטאות או לעבירות. משהו בו היה כבוי ומהוסס, היה נראה שהוא מגיע לכל מקום באיחור של שנייה וכאילו לא סוחב (והוא לא היה המון על המגרש) אני זוכר שישר אמרתי לחבר שהיה איתי שזה נראה כאילו הוא חולה. אישית זה באמת אחד השחקנים הכי חביבים ומעוררי הערכה שהיו במכבי המון זמן, אבל ברמה הזו של שני משחקים אינטנסיביים בשבוע, ובטח במחיר הזה, זה פשוט סיכון גדול מדי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 30, 2015 8:21 pm 
Sophomore

שאלת קו הפנים של מכבי בשנה הקרובה היא שאלה מעניינת. אני מקווה מאוד שמכבי לא מתכוונת להסתפק באמבקווה ומקלין, ומתכוונת להביא סנטר (ואני לא מדבר על פישר).

לפי מה שנראה כרגע, מכבי חייבת שחקן שיהווה אופציה ראשונה או שנייה בהתקפה (ביחד עם רוצ'סטי, ו-"לפני" סמית) - לא אמבקווה ולא מקלין מתאימים לכך (יש להם איכויות אחרות לא מבוטלות, אבל לא בהיבט הזה).

בעניין זה, הכיוון של רדוליצה הוא מאוד מעניין (בהנחה שיש באמת כיוון כזה ושהוא ריאלי). במצבה של מכבי, היא חייבת להמר על שחקן שבסבירות אפשרית (ואפילו גבוהה) יתברר ככישלון חרוץ, אבל מנגד יש סבירות גבוהה שאם הוא יצליח - זה יתן למכבי אפסייד ששום שחקן יציב/אמין לא היה נותן. סופו היה כזה, וגם רדוליצה הוא כזה בעיניי.

אם מכבי "תנחית" קו פנים כזה, אני לא חושב שיש טעם בפישר (על אף שהוא מביא איתו את הקליעה מחצי מרחק) - הוא פשוט לא שווה את הכסף (בהיותו "ישראלי"). עדיף למכבי להשקיע בזרים, ולהשאיר את ג'ייק כהן כגיבוי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 30, 2015 8:23 pm 
Hall of Famer

החלטה נכונה לגמרי של מכבי לשחרר את רנדל, אם הוא היה מגיע בכסף מינימלי של זר חמישי-שישי אז סבבה, האפסייד שלו בהחלט שווה את הסיכון שדווקא בתקופה הכי חשובה של העונה הוא יעלם לך כי הוא חולה, אבל בכסף של זר בכיר, זה פשוט לא שווה את הסיכון. באמת יש לי המון סימפטיה אליו, נתן הרבה מעל ומעבר למה שציפיתי ממנו לפחות בחצי הראשון של העונה, אבל זה הימור גדול מדי להשאיר אותו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 30, 2015 8:41 pm 
Sophomore

שאלה - לא נראה מוזר שיוגב לא עושה שום קולות של עזיבה אחרי שמביאים לו את מקל על הראש (שחקנים מאד דומים שממש לא מתאימים לשחק יחד) וגם את רוצ'סטי שגם הוא הכי יעיל בעמדת הרכז.

לדעתי מה שיהיה שם זה שמקל ורוצ'סטי יפתחו ביחד (למרות שגם הם לא צוות מושלם מבחינת גובה והעובדה ששניהם יעילים בעיקר בעמדה 1) ואז כשאחד מהם ירד לספסל השני ירכז ואידיאלית מי שיעלה מהספסל ייכנס לעמדה מס' 2 מה שלא ממש מתאים ליוגב (זה בטח הגארד הזר הנוסף שיביאו).

במצב הזה שחקן מרכזי הוא בטוח לא יהיה ולדעתי אורי אלון יכול לשכנע אותו לערוק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 30, 2015 8:48 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

מיכאל כתב:
שאלת קו הפנים של מכבי בשנה הקרובה היא שאלה מעניינת. אני מקווה מאוד שמכבי לא מתכוונת להסתפק באמבקווה ומקלין, ומתכוונת להביא סנטר (ואני לא מדבר על פישר).

לפי מה שנראה כרגע, מכבי חייבת שחקן שיהווה אופציה ראשונה או שנייה בהתקפה (ביחד עם רוצ'סטי, ו-"לפני" סמית) - לא אמבקווה ולא מקלין מתאימים לכך (יש להם איכויות אחרות לא מבוטלות, אבל לא בהיבט הזה).

בעניין זה, הכיוון של רדוליצה הוא מאוד מעניין (בהנחה שיש באמת כיוון כזה ושהוא ריאלי). במצבה של מכבי, היא חייבת להמר על שחקן שבסבירות אפשרית (ואפילו גבוהה) יתברר ככישלון חרוץ, אבל מנגד יש סבירות גבוהה שאם הוא יצליח - זה יתן למכבי אפסייד ששום שחקן יציב/אמין לא היה נותן. סופו היה כזה, וגם רדוליצה הוא כזה בעיניי.

אם מכבי "תנחית" קו פנים כזה, אני לא חושב שיש טעם בפישר (על אף שהוא מביא איתו את הקליעה מחצי מרחק) - הוא פשוט לא שווה את הכסף (בהיותו "ישראלי"). עדיף למכבי להשקיע בזרים, ולהשאיר את ג'ייק כהן כגיבוי.

אני דוקא חושב שמקלין הוא לגמרי שחקן שאפשר לבנות סביבו התקפה. מאוד אקטיבי, סוחט המון עבירות (7 בממוצע למשחק בשלב הבתים) ומסיים עם הרבה כוח בטבעת. הוא בעצם נותן את מה שסופו אמור לתת רק בלי ההגנה החלשה בפיקנרול, הריבאונד הלא קיים, האיבודים והעבירות המיותרות ובעיות ההתנהגות וההשמנה ובהרבה יותר דקות על הפארקט. האמת שאני גם די אתפלא אם מכבי תצליח להביא אותו אחרי העונה שהיתה לו באלבה.
דוקא לגבי אמבקווה, יש קצת שאלות אופי כי היו לו מספר היתקלויות עם החוק בזמן הקולג' - תקיפה ב-2009, הפרת צו הרחקה ב-2011 ונהיגה תחת השפעה ב-2012.
מאוד חשוב שיחתימו את פישר כי הוא גם היחיד שיהיה בהרכב הזה מעל 2.10, גם נותן קליעה נקייה מחצי מרחק וכך יוכל לשחק לצד שני הגבוהים האחרים וגם בכמה רמות יותר טוב מג'ק כהן שאין לו שום השפעה חיובית ברמות של היורוליג.
כמו שכתבתי מקודם, עם פישר, מקלין ואמבקווה אין שום סיבה להחתים גבוה נוסף. הם משלימים אחד את השני ויכולים לשחק אחד עם השני (רק תחשבו איזה טרור ברחבות מקלין ואמבקווה יכולים לעשות בליגה).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 30, 2015 8:53 pm 
Senior

צ'ארלס, למה נראה לך ששחקן של 10 נקודות למשחק בליגה הגרמנית יעשה פה טרור ברחבות?
עוד נגר מגוחך שיצטרף לשורת הנגרים המגוחכים שעברה בעמדה 5 בשנים האחרונות. גם מקלין זה שחקן פח שלא מעניין אף אחד
כל שנה מורידים את הרמה של הסגל עוד קצת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 30, 2015 8:56 pm 
Hall of Famer

מיכאל כתב:

איך זה מסתדר עם החוק הרוסי? הרכב שאתה מציע מוותר לגמרי, במשחק נתון, על סמית' או על רוצ'סטי, ומצפה משני הרכזים הישראלים ומלנדסברג לא לרדת מהמגרש כמעט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 30, 2015 8:58 pm 
Sophomore

בשביל מה פישר אם אפשר להביא זר.יש מספיק ישראלים בקו האחורי בשביל החוק הרוסי.אפשר להביא סנטר זר עם הגב לסל.פישר עם כל המיסוי שלו לא שווה את המחיר.וזה גם מה שמכבי חושבים לפי מה שהבנתיי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 703 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו 151 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: