סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ש' נובמבר 16, 2024 11:28 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 703 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 24, 25, 26, 27, 28, 29  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: מכבי בעונה הבאה
הודעהפורסם: ג' יוני 30, 2015 9:01 pm 
Sophomore

בלוג: הצג בלוג (0)
צ׳רלס - מקלין (שהוא באמת אחלה שחקן) לא מתקרב לאימפקט שסופו יצר למול היריבות. אז נכון שכסופו היה גרוע (וזה היה בלא מעט משחקים), אז זה היה מאוד בעייתי, אבל כשזה עבד טוב - קה לי לחשוב על שחקן פנים אחר באירופה שהיה מביא למכבי את מה שהוא הביא.

דרך אגב, כל מה שכתבתי לא התייחס לעניין הליגה, ואני לא חושב שמכבי צריכה לבנות קבוצה ממוקדת הליגה בארץ.

שחף - הגזמת לדעתי. בקונסטלציה הנכונה, שניהם יכולים לתת תרומה מצוינת. לא הייתי מדבר במונחי ״טרור״, אבל אין לי ספק שהם יהיו שחקנים יעילים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 30, 2015 9:01 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
ענה לך זה שלפניך. כי אם אין לך שום ישראלי בעמדות הפנים, זה אומר שלא תוכל לשחק עם סמית ורוצ'סטי ביחד אף פעם בליגה.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 30, 2015 9:04 pm 
Hall of Famer

מיכאל כתב:
צ׳רלס - מקלין (שהוא באמת אחלה שחקן) לא מתקרב לאימפקט שסופו יצר למול היריבות. אז נכון שכסופו היה גרוע (וזה היה בלא מעט משחקים), אז זה היה מאוד בעייתי, אבל כשזה עבד טוב - קה לי לחשוב על שחקן פנים אחר באירופה שהיה מביא למכבי את מה שהוא הביא.

זאת הבעייה בפריק שואו שסופו הפך להיות. המשחק הטוב שהוא נותן פעם ב-30 משחקים מהלך קסם ומקצה לו קרדיט אצל כמה אנשים, ועליו הוא חי את ה-29 משחקים שבהם הוא גורם נזק עד המשחק הטוב הבא (וגם זה בהנחה שהוא לא השמין, נפצע, או הורחק בגלל התקף אלימות כזה או אחר).
לא שווה את המשחקים הרעים ובטח לא את כמות המיינטננס שהמערכת צריכה להשקיע בו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 30, 2015 9:05 pm 
Senior

jack the ripper כתב:
טל כתב:
החלטה אומללה לשחרר את רנדל
אם לי-ם שכל היא מחתימה אותו, עם גפני או במקום גפני.
גם שני הזרים מגרמניה שמפורסם שבדרך למכבי לדעתי לא ברמה הנדרשת
שחקנים טובים אבל לא יותר מזה לרמת היורוליג.

אתה רציני? מקלין אחד הגבוהים המבוקשים הקיץ.שחקן בעמדה 4 פיזי שבעיקר מייצר את הסלים שלו מהפיזיות שלו.ריבאונדר מצויין לעמדה 4.ברור שהגנתית הוא לא רנדל.אבל במכלול הוא לא רואה אותו.
אני מופתע שמכבי בכלל מצליחה להביא אותו.רנדל חביב מאוד.אבל עם כל ההגנה שלו.שחקן התקפה סופר מוגבל ועושה הרבה שטוית.התבלט בקבוצה סופר חלשה השנה.אבל זה עדיין יסדר לו חוזה נחמד באירופה
אמבקווה הוא גם גבוה מבוקש הקיץ.אבל לפי הבנתי מכבי הולכים להביא עוד סנטר זר(טיוס עוזב) שיכול לשחק גם הגב לסל.
ויגיע עוד גארד זר.סה"כ שישה זרים ויכול להיות 7 אם בנדר ישאר(לא הוחלט)

לא יבוא שום סנטר זר. במקרה הטוב יבוא פישר ובמקרה הרע ג'וניור יאזרח זר גבוה מהתחנה המרכזית שישחק 5
די מעליב שמביאים סנטר של 10 נקודות למשחק בליגה הגרמנית כסנטר המוביל של מכבי. כאילו שהיינס לא הספיק לנו בשנה הזאת. מרגיש כמו יריקה בפרצוף אבל כבר די התרגלנו מהפדרמנים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 30, 2015 9:08 pm 
Hall of Famer

מיכאל כתב:

דרך אגב, כל מה שכתבתי לא התייחס לעניין הליגה, ואני לא חושב שמכבי צריכה לבנות קבוצה ממוקדת הליגה בארץ.

שחף - הגזמת לדעתי. בקונסטלציה הנכונה, שניהם יכולים לתת תרומה מצוינת. לא הייתי מדבר במונחי ״טרור״, אבל אין לי ספק שהם יהיו שחקנים יעילים.

מה שאתה מציע זו לא קבוצה שאינה מוקדת ליגה, אלא קבוצה שמוותרת על הליגה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 30, 2015 9:52 pm 
Sophomore

לא הבנתי מה הבעיה ברוטצית ישראלים הכוללת את מקל, אוחיון, לנדסברג, פניני וכהן (4 מתוך החמישה יירשמו).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 30, 2015 9:56 pm 
Senior

לגביי רנדל אני לא חושב שהוא מאוכזב מידי מהיציאה של מכבי.

הבחור נתן עונה טובה מאד ביורוליג השנה וסוף סוף פרץ החוצה מתקרת הזכוכית הישראלית.

הוא ככל הנראה יקבל חוזה גבוה משמעותית ממה שהיה מקבל במכבי אם היו משארים אותו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 30, 2015 10:01 pm 
Hall of Famer

הבעיה ברוטציה הזו היא שפניני, כרגע, חתול בשק אטום במיוחד, וכהן, טוב נו, אם עליו אתה בונה, גוד לאק ויד' ד'אט.
פציעה של לאנדסברג, שכפישראינו, איננה תרחיש בלתי צפוי, ואתה בבעיה רצינית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 30, 2015 10:06 pm 
Sophomore

אתה לא מביא את פישר בסכומים של 650-700 אלף דולר נטו (ועם מס של ישראלי) בגלל תרחישים כפי שאתה מצייר.

יש לך בעיה עם כהן - תביא את רותברט, אם אתה רואה הבדל גדול (אני דווקא חושב שהקליעה של כהן הופכת אותו לגורם עדיף).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 30, 2015 10:11 pm 
Sophomore

גמליאל כתב:

במצב הזה שחקן מרכזי הוא בטוח לא יהיה ולדעתי אורי אלון יכול לשכנע אותו לערוק.

במה הוא יפתה אותו? בלבוא להיות מחליף של הלפרין וטימור פלוס עוד זר או שניים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 30, 2015 10:18 pm 
Hall of Famer

כהן אכן עדיף על רות'בארט. מסכים.
אבל לטעמי שניהם לא עונים על כצורך של מכבי. כן, גם אם זה אומר לשרוף המון כסף על פישר - כסף שאני מסכים לגמרי שהוא לא שווה בעולם נטול חוק רוסי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 30, 2015 10:23 pm 
Sophomore

אד הורטון כתב:
גמליאל כתב:

במצב הזה שחקן מרכזי הוא בטוח לא יהיה ולדעתי אורי אלון יכול לשכנע אותו לערוק.

במה הוא יפתה אותו? בלבוא להיות מחליף של הלפרין וטימור פלוס עוד זר או שניים?

אם יוגב מגיע (כמו במקרה שמקל היה מגיע), הוא כמובן עולה בחמישייה ויותם יורד לספסל. זה גם יאפשר להעלות את ברייסי רייט בחמישיה כי הם הרבה יותר מתאימים יחד.

ככה בר מחליף לעמדה 1 ויותם לעמדה 2. אחלה קו אחורי לליגה וליורוקאפ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 30, 2015 10:49 pm 
Hall of Famer

אני אולי לא מבין משהו בסיסי , אבל "על פניו" עושה רושם שמכבי נמנעת מהשארת רנדל עבור עלות של קרוב למיליון דולר , אך מנגד החתימה את דווין סמית ( גם כן לא השחקן הכי בריא בעולם ) עד גיל 35 בעלות עונתית של קרוב ל-2.5 מיליון דולר .
משהו פה לא מסתדר לי , במיוחד לאור העובדה שמכבי מסודרת יותר מבחינת הישראלים בעמדה 3 מאשר בעמדה 4 .

לאור הנ"ל - לא אופתע אם יש החמרה רצינית במצב הבריאות של רנדל והוא הולך לפרוש או משהו ...

אם פישר אכן לא יגיע - מצבת הישראלים של מכבי תהיה חלשה יותר מהעונה שחלפה , וגם פחות מגוונת מבחינת העמדות . מספיקה פציעה אחת או שתיים של "השחקנים הלא נכונים" , ואז שוב שחקנים אחרים ( זרים וישראלים ) ייאלצו לשחק למעלה מ-30 דקות בליגה מדי משחק ( אפילו במשחקים שאינם קריטיים ) .

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 30, 2015 10:54 pm 
Hall of Famer

לא יודע מה זה "החמרה", אבל כשמתברר שרנדל לא רק פציע, אלא גם נתון למחלה שפוגעת בתפקוד הפיזי שלו למשך זמן ארוך למדי, וזו מחלה מתמשכת שלך תדע מתי היא מתפרצת - הסיכון בו גדול הרבה יותר. כנראה אפילו על מכבי, שאוהבת להמר על כל מיני סטיבן הוקינגים שמחזיקים כדור, הסיכון הזה גדול מדי.
יכול להיות שכמו שהקוף אומר הוא ימצא עכשיו קבוצה רצינית שהסתנוורה מהחלק הראשון של העונה (וכשהוא בריא הוא באמת מצוין, את זה ידענו עוד לפני מכבי) אבל היא שמה את כספה במידה לא קטנה על קרן צבי.

ובנושא פישר אני מסכים. באמת לא מבין איך אחרי העונה הקודמת מישהו מוכן לקבל רוטציה ישראלית שכולה על שתיים וחצי עמדות, אלא אם כן לא איכפת לו בכלל מהתוצאות בליגה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 30, 2015 11:18 pm 
Sophomore

למה 2.5 עמדות?

מקל, אוחיון, לנדסברג, פניני וכהן (4 מתוך 5 בכל משחק) מייצרים פיתרון (טוב יותר או פחות, אבל פיתרון) ב-4 עמדות.

על אף הסגל המצומצם ביותר מבחינת הישראלים, מכבי לדעתי לא איבדה את האליפות בגלל זה - גורם משמעותי בהרבה היה העובדה שהיא הגיעה עם עם זר אחד ״נורמלי״ למאני טיים. סמית היה פצוע, היינס, אלכסנדר וסופו נראו אאוט לגמרי מבחינת החיבור/ביטחון, רנדל נראה כמו הצל של עצמו ותרשו לי לא להתייחס ללינהארט.

אני לא אומר שפישר זה לא ״נחמד״, אבל אם השאלה היא בין סנטר זר של למעלה ממיליון דולר נטו בעונה (שזו העלות האקביוולנטית לזו של פישר) לבין פישר - אני לא חושב פעמיים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 30, 2015 11:24 pm 
Hall of Famer

אם זה 4 מתוך 5 בכל משחק זה אומר שכנראה פניני וכהן יעשו רוטציות ביניהם וכבר ירדת לעמדה אחת פחות (ובהתחשב בזה ששניהם סימני שאלה אפילו ברמת הליגה כרגע, אפילו פחות מזה).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 30, 2015 11:26 pm 
Sophomore

לא ממש - אוחיון בעמדה 1, מקל ב-2 עמדות הגארד, לנדסברג בעמדה 3 ופניני/כהן בעמדה 4.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 30, 2015 11:29 pm 
Hall of Famer

ובמשפט "פניני בעמדה 4" לדעתי נסיים... לילה טוב (ולדעתי גם כהן לא הראה שום דבר לשכנע אותי שהוא 4 אפילו ברמת הליגה, למעט זה שקודקודו רחוק מסוליות נעליו את הסנטימטרז' הדרוש. בטח לא נגד קבוצות הצמרת)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 30, 2015 11:56 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

אתם כל הזמן חוזרים ואומרים שפישר מיותר כי אפשר להביא סנטר זר במשכורת שלו (כולל המס) אבל אתם כאילו שוכחים שפישר נחשב לישראלי. אני מצטער אבל אוי ואבוי אם מכבי תיאלץ להסתמך בליגה על קו פנים ישראלי של פניני וכהן.
חוץ מזה העונה החולפת הוכיחה שפישר גם בגילו המופלג הוא עדיין שחקן מאוד יעיל שקולע באחוזים גבוהים מהשדה ומהקו, מספק מטריה אווירית ומסוגל לפתוח את ההגנה עם הקליעה מחצי מרחק.

שחף, תסלח לי אבל הדברים שאתה כותב על מקלין ואמבקווה מזכירים לי את מה שנהגת לכתוב על דווין סמית' עד העונה.
ה10 נק' למשחק של אמבקווה הם לא האישו (ומה כבר היה הממוצע של טיוס וסופו?) אלא הדאבל פיגר בריבאונדים שהוא מסוגל לתת והנוכחות ההגנתית. הוא בעצם תואם טיוס (לדעתי עדיף) מינוס הליאביליטי מהקו.
ומקלין הוא שחקן מצוין שלדעתי, לפחות בליגה יהיה לו את האפקט של קרייג סמית' העונה בנ"צ לפני הפציעה. תראה קצת משחקים שלו ושים לב לנוכחות שלו בהתקפה. הבחור לא מפסיק לנוע, לתפוס עמדה בפנים ולהילחם על ריבאונד התקפה.
מכבי לא מסוגלת להילחם על הקרסטיצים והטומיצים של אירופה ורדוליצה לדעתי הוא בשתי רמות מתחתם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 30, 2015 11:58 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

מיכאל כתב:
לא ממש - אוחיון בעמדה 1, מקל ב-2 עמדות הגארד, לנדסברג בעמדה 3 ופניני/כהן בעמדה 4.

ומה תעשה במשחקים מול י-ם? או שתאלץ לשחק כל המשחק עם אוחיון ומקל יחד בגארדים או שתאלץ לשים את לנדסברג על דונטה, את פניני על אליהו או את כהן על גייטס. בחייאת...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 01, 2015 12:29 am 
Senior

לאן מכבי הגיעה השנה עם ת'יוס כגבוה מוביל? כמדומני שהשנה נגמרה עם הפסד בסדרה ועוד סוויפ בהצלבה. ות'יוס כבר הוכיח את עצמו ברמות האלה. אמבקווה יכול להתגלות סתם כנגר שהיכולות האתלטיות שלו עזרו לו לשלוט בצבע בליגה שהיא ברמתה לא רחוקה בהרבה מהליגה הישראלית. עם מקלין במקום רנדל הייתי חי בשלום. אבל להחזיק קו קדמי שאין לו קליעה וגם אין לו פוסט אפ זה פשוט הרבה יותר מידי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 01, 2015 12:47 am 
Hall of Famer

כשהוא רצה לשחק, זה נגמר עם טרבל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 01, 2015 1:02 am 
Sophomore

sir charles כתב:
מיכאל כתב:

ומה תעשה במשחקים מול י-ם? או שתאלץ לשחק כל המשחק עם אוחיון ומקל יחד בגארדים או שתאלץ לשים את לנדסברג על דונטה, את פניני על אליהו או את כהן על גייטס. בחייאת...

נו באמת - התחלנו לבנות הסגל בגלל מאצ׳ אפ ספציפי של שחקן מול שחקן (דבר שאין לו ממש משמעות בעולם ״האמיתי״) מול ירושלים?!

שוב - בהנחה שפניני כשיר (ואני לא רואה סיבה מדוע זה לא יקרה) - אני לא חושב שפישר שווה את הכסף הגדול שהוא הולך לעלות למכבי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 01, 2015 1:32 am 
Hall of Famer

אני חושב שבסגל ישראלי כזה מכבי תתקשה מאד גם נגד קבוצות פחות טובות מירושלים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 01, 2015 7:34 am 
Hall of Famer

יהיה קשה גם לקבל תרומה עקבית ( אפילו ברמת הליגה ) מכהן ופניני ( גם אם יבריא ) , מאחר שמן הסתם ביורוליג השניים הללו לא אמורים לשחק יותר מדי , ובליגה צפויים לנוח לסירוגין .
אותו כנ"ל לגבי זר/שניים משניים ( מקרה כמו לינהארט - שאתה מייבש אותו חודש ואז פתאום זורק אותו למגרש ל-30 דקות ומקבל תפוקה טובה - לא קורה הרבה ... ) .

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 703 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 24, 25, 26, 27, 28, 29  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], Majestic-12 [Bot], uriel17, עופר האדום ו 15 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: