סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו א' נובמבר 17, 2024 9:42 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 24 הודעות ] 
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ב' אוגוסט 10, 2015 7:51 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
מה קורה במזרח? לא הרבה. המזרח לא מרתק במיוחד. לברון ג'יימס עדיין כאן ויש עוד 3-4 קבוצות שמדגדגות את הקאבס ביום לא טוב. כל השאר מצליחות להיות בינוניות במקום בו הבינוני הוא בעצם די חלש.

כבר שם
קאבס - כל קבוצה עם לברון ג'יימס כבר שם. לאב ואירווינג מביאים אותה לדרגת קונטנדרית אמיתית אבל הפציעות בשנה שעברה, שהשאירו את לברון להיאבק פחות או יותר לבדו מול העולם, לא היו (לגמרי) מקריות. שני השחקנים נוטים להיפצע.

במרחק נגיעה
וושינגטון - קבוצה חביבה מאוד בכל העמדות אבל עם תקרה די ברורה, שמחכה לוול שיטפס מעליה.
אטלנטה - מאמן מעולה וצוות שחקנים חביב פלוס. גם הם במרחק נגיעה. הפלייאוף האחרון היה עוד תזכורת לכך שאתה צריך סופרסטארים כדי לנצח.
מיאמי – התחזקו מאוד בקיץ האחרון, בין השאר עם החזרה של הסגל שלהם לבריאות. וייד ובוש בריאים לצד דראגיץ', מקרוברטס, דנג, הווילדקארד וויטסייד ו-ווינסלו שנפל בדראפט האחרון אך עשוי להתברר כמציאה וגרין כסקורר מצוין מהספסל... נראה כמו סגל חזק מאוד על הנייר. השאלה אם נראה שחזור של השנה שעברה בה דברים התפרקו באופן מפואר או שזו השנה שבה דברים יכולים להתחבר להיט בחזרה. הכשרון שם (פוטנציאל טופ3 במזרח), הניסיון שם. השאלה היא כמה הם יהיו בריאים וכמה תשוקה יש לחבר'ה שמובילים את הקבוצה הזו לנצח.
בולס - הבולס הם קבוצה חביבה עם רוז, גאסול שעדיין אחד הגבוהים הטובים בליגה, באטלר המשובח ושאר שחקנים טובים. דווקא בשנה בה הם היו צריכים את ת'יבודו והיה לדבר הזה סיכוי להמריא, הם לא הקשיבו לו. עם מאמן חדש תבוא התלהבות חדשה, אבל אני לא חושב שיש בסגל שלהם מספיק כדי להמריא רחוק.

ממריאות
מילווקי – פארקר חוזר מפציעה, הענק היווני עדיין שם עם לא מעט פוטנציאל להמשיך ולהתפתח, לצד MCW המאכזב. סך הכל קבוצה חביבה פלוס שיכולה להמריא ולהגיע עד לקטגוריה מעליה.
אורלנדו – לא לגמרי ברור מה יש להם ביד אבל נראה שקבוצת שחקנים צעירים טובים זו התשובה. השאלה אם זה יותר מזה. חזוניה מתווסף לחבר'ה עם לא מעט אמביציה להוכיח את עצמו. בחירה עם אפסייד שאני מחבב. AG שיפר את הזריקה מבחוץ ונראה מוכן מאוד לעונה, אחרי עונת רוקי אותה בילה, כמו חלק לא מבוטל מהמחזור שלו, כשהוא פצוע. אולדיפו אחרי מעין עונת פריצה, ווצ'ביץ' עם הדאבל-דאבל הרגיל והאריס שהוחזר. ככל הנראה בדרך למעלה. השאלה כמה רחוק יצליחו להמריא.

הולכות לשום מקום
טורונטו - קבוצת פלייאוף אבל לא יותר מזה. דרוזן ולאורי זה נחמד מאוד, מ-JV בעל הפוטנציאל נראה שבאופן יחסי מתעלמים וליוג'ירי יש יכולת מדהימה לבנות קבוצות בינוניות פלוס שמתרסקות בפלייאוף בהיעדר כוכב שיסחוב אותן קדימה.
אינדיאנה - מונטה אליס ופול ג'ורג' אחרי פציעה משמעותית. הולכים על סמול-בול. פול ג'ורג' לא נשמע מרוצה במיוחד. לא נראה לי שזה הולך למקום טוב.
דטרויט - יש סנטר ויש רכז פחות או יותר. סטנלי ג'ונסון ינסה להראות ניצוצות. זהו בערך.
שארלוט – לא יודעים לנהל שם כדורסל. אם הם לא מוכנים לדראפט ולא יודעים את מי היו בוחרים אילו היו מקבלים את כל הבחירות האלו מבוסטון... זה מביך. קמינסקי זה נחמד אבל ימים יגידו אם הוויתור על ווינסלו או על הבחירות של בוסטון היה מהלך חכם, או שהם מתבוססים בבינוניות, במקרה הטוב, כרגיל.
בוסטון – אלא אם הבחירות של הנטס יהיו בחירות גבוהות או שאיינג' (עדיין אחד ה-GMs הטובים בליגה) יחולל נסים, בוסטון שקועה עמוק בבינוניות עם מאמן מעולה, כנראה מהטובים בליגה וסגל חלש, שמחפש סופרסטאר. בינתיים, מרכוס סמארט הדי מאכזב הוא כנראה השחקן הכי טוב בקבוצה.
נטס – מה יש לנטס? הייתי צריך ללכת ולבדוק. למעשה, לא הרבה. הגרעין המוכשר אך אנדראצ'יבי של ג'ו ג'ונסון וברוק לופז עדיין שם. ברניאני הצטרף לחבורה הזו, בהנחה שהכשרון לפחות עדיין שם. ג'ארט ג'ק, תד'יוס יאנג ותומאס רובינסון הם בגזרת המלאי מוטיבציה אך קצת פחות כשרוניים. בגדול לדעתי, או שהם יתרסקו לחלוטין, עם פציעה או שתיים או שהם יראו את הפלייאוף מלמטה.

אוספות נכסים
ניקס - במקום מוזר, תודה ששאלתם. מלו ורובין לופז מתבוננים על בנייה מחדש, שעד הדראפט הבא תכונה "פורזינגיס".
פילי - לא איפה שהינקי היה רוצה לראות את הקבוצה, אני מניח, אחרי הסטבאק המשמעותי עם אמביד אבל האסטרטגיה ממשיכה להיות אותה אסטרטגיה וגם השנה, למרות אוקאפור וריבוי קלעים שהיו חסרים בעונות שעברו, הם ירוצו ויתאמצו על הפרקט בדרך למקומות האחרונים בליגה, שיביאו לבחירת דראפט גבוהה נוספת. ביחד עם הבחירה של הלייקרס שאולי תגיע ותהיה כנראה טופ10 (ובתקווה לא טופ3) ועוד שתי בחירות, אולי משהו טוב יקרה בדראפט הבא, שיגרום להינקי לחשוב שהנה, אנחנו שם. אפשר להתחיל לנצח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוגוסט 10, 2015 8:42 am 
Hall of Famer

כמה הערות:

מיאמי יכולה לבנות על הבריאות של ווייד כמה שהיא רוצה, בפועל האיש לא הגיע ל-70 משחקים בעונה מאז 2011 ולרוב מחמיץ לפחות 20 משחקים בעונה ומגיע לפלייאוף די שחוק, כשגם בוש לא בדיוק סמל ומופת לעמידות עם 2 עונות שבהן הוא החמיץ כמות מאוד משמעותית של משחקים ב-4 האחרונות, שניהם גם בצד הלא נכון של ה-30.

לגבי שיקגו, רוז לא נראה כמו אולסטאר כבר 4 שנים וגאסול אמנם נתן עונה פנטסטית, אבל האיש כבר בן 35 והירידה תגיע בסופו של דבר, קצת קשה להיות אופטימיים לגביהם, הם עדיין קבוצת פלייאוף אם לא יהיו פציעות רציניות, אבל הם ממש לא הולכים לאיים על הקאבס.

מילווקי דווקא נראית מבטיחה עם הגריק-פריק, MCW, מידלטון, פארקר ומונרו, אבל מישהו מהם, כנראה פארקר או אנטטקומפו יצטרכו לעשות חתיכת קפיצת מדרגה כדי שזה תהיה קבוצה שאנשים לא רוצים לפגוש בפלייאוף.

לגבי בוסטון, סמארט לא ממש השחקן הכי טוב של הסלטיקס, הוא אולי הכי מבטיח כרגע מבחינת פוטנציאל, אבל השחקן הכי טוב כרגע זה כנראה איזייה תומאס. בכל מקרה, מסכים לגמרי עם הטענה של סגל גרוע ומאמן מצויין, אינג' יצטרך לעשות קסמים איכשהו עם הנכסים שיש לו.

לגבי אינדיאנה, הקו הקדמי שלהם נראה רעוע מאוד, אמנם היברט היה די רחוק מלהיות מדהים, אבל עדיין, קו קדמי שלו ושל ווסט זה עדיין הרבה יותר ממה שיש להם כרגע, יקוו שמיילס טרנר יתפתח מהר לסוג של ביג-מן לגיטימי בליגה. גם עמדת הרכז מאוד מאוד רעועה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוגוסט 10, 2015 9:09 am 
מנהל פורום

טוב, אני די בטוח שבין בוסטון, דטרויט וטורונטו לפחות שתיים ידורגו בשישיה הראשונה. אני די בטוח שאורלנדו לא תנצח יותר מ-34 משחקים, אני לא אתפלא אם גם מילווקי תרד למאזן שלילי העונה.
לגבי מיאמי, ממש, אבל ממש לא מרגיש שהם איום כלשהו על לעשות משהו במזרח. לא השנה.
אה, ומרכוס סמארט לא מאכזב, מאיפה הבאת את זה? ולא השחקן הכי טוב של בוסטון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוגוסט 10, 2015 10:05 am 
Junior

אני לא אופטימי לגבי בוסטון. איינג' עדיין חי על האדים מההקבוצה של 2008, דווקא בשנים האחרונות אני לא רואה עבודה טובה מהצד שלו. הוא פירק יחסית בזמן את הקבוצה הגדולה ונראה היה שהבנייה מחדש הולכת מעולה, אבל בשורה התחתונה יש לו סגל בינוני מאד, שבנוי לגמרי לרוחב ולא לעומק. למרות הרבה דיבורים אף אחד משמעותי לא הגיע בטרייד (לדוג' קאזינס), אף פרי אייג'נט משמעותי לא חתם (סלח לי אמיר ג'ונסון) והוא גם לא הצליח לעלות בדראפט. אני לא בטוח שיש היום שחקן אחד בסגל של בוסטון שיכול להיות שחקן חמישייה בקבוצה עם שאיפות לאליפות המזרח. מספיק להשוות אותם למילווקי שסיימה עם ניצחון אחד יותר מהם, אבל יש לה סגל סופר מבטיח עם כוכבי על כמו פארקר ויאניס, כשגם קרטר-וויליאמס עדיף על כל שחקן של הסלטיקס, ועוד הם הצליחו להביא את מונרו, שגם אותו הייתי לוקח לפני כל שחקן בירוק.
אני גם לא בטוח לגבי סטיבנס - אין ספק שהוא פוטנציאל עצום, אבל הוא עוד לא הוכיח את עצמו ולהגיד שהוא אחד הטובים בליגה זה קצת מצחיק. נכון שהוא עשה פלייאוף אבל עם מאזן שלילי ואחרי שכמה קבוצות בסוף השנה התעקשו להפסיד כמה שיותר. בוא נחכה קצת לפני שמכתירים אותו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוגוסט 10, 2015 10:34 am 
Hall of Famer

-הקאבס רמה מעל המזרח ואם העונה זה לא יתבטא במקום ראשון במזרח ומאבק על המקום הטוב בליגה, אז זה כישלון של מישהו, כנראה המאמן והג'י.אם (בלאט? גריפין? לברון? לברון?).

-וושינגטון לדעתי הולכים צעד אחורה. פול פירס נתן המון והוויזארדס לא הביאו תחליף מספק. הם יהיו בפלייאוף, אולי אפילו עם יתרון ביתיות, אבל לא באמת פקטור במאבק על ראשות המזרח.

-אטלנטה - לדעתי יקחו צעד אחורה. היכולת של קרול היא לא היכולת שהוא הראה בפלייאוף (ואטלנטה חרקה בפלייאוף, מקריות?), אבל הוא היה גורם מאד מאזן בחמישיה של ההוקס והוא כבר לא שם. אובראצ'יבריות בעונה אחת בדרך כלל יורדת למציאות בעונות הבאות. פלייאוף כן, 60 ניצחונות וצפונה ממש לא.

-מיאמי היא הנעלם הגדול. בהרכב בריא הם מסוכנים. אבל כמו שרוני אמר, מתי הם היו בריאים. הטקטיקה עם ווייד כרגיל תהיה לשמור אותו על דופק לא גבוה במהלך העונה ולהביא אותו לפלייאוף בריא ורענן. הבעיה עם הטקטיקה הזאת התבררה בפלייאוף 2014. העומסים של הפלייאוף והקצב של הפלייאוף שחק לחלוטין את ווייד, שלא עבד בכאלה קצבים במהלך העונה. הטקטיקה הזאת תוריד כמה נצחונות ממיאמי, אבל אם יש קבוצה שיכולה לעשות רעשים מול הקאבס, זאת מיאמי. למרות זאת, את הכסף שלי הייתי שומר אצלי.

-הבולס יהיו טובים כפי שרוז יהיה טוב. אחרי 3 עונות כבר די ברור שמצויין הוא לא יהיה. כך גם הבולס.

-ATT התעלם מהתוספת העיקרית של מילווקי העונה, לצד פארקר שנתן פחות מחצי עונה. גרג מונרו יביא לבאקס מה שאין להרבה קבוצות וזאת נוכחות התקפית מתחת לסל. אני עדיין לא משוכנע לגבי קיד, אבל זאת בהחלט קבוצה בעליה.

- לא אוהב את המג'יק. צעירים מדי, בוסריים מדי, מנפחי סטט' יותר מדי (תסתובב אלי כשאני מדבר אליך ווצ'ביץ'). עונה סביב ה-30 ניצחונות זה התסריט הסביר.

- טורונטו ישארו בפלייאוף. דנבר נאגטס של המזרח מינוס מינוס (אין מלו).

- אינדיאנה תקבל בשמחה את פול ג'ורג'. אם זה ג'ורג' של לפני הפציעה זה יספיק לפלייאוף, אבל זהו.

- כל שנה נראה שבדטרויט נבנה משהו מעניין. כל שנה נזרק כסף על כלום (רג'י ג'קסון, השנה זה אתה). לא נראה שהשנה המצב יהיה שונה.

- דווקא בוסטון לא נראית לי קשורה ל-2008, אלא יותר שחזור של 2007. סגל מלא בפוטנציאל אבל ממש לא מספיק טוב. הבעיה היחידה היא שסטיבנס מתעלה על דוק ריברס (אה, וגם דבר פעוט שכזה, שאין פול פירס). תחת ריברס הסלטיקס הגרילו את בחירה מספר 5, מה שאפשר להם להנחית את ריי אלן ואח"כ להשתמש בצעירים כדי להביא את גארנט. עם מה שיש לאיינג' לשחק כיום יהיה מאד קשה לבנות בקיץ אחד קונטנדרית.

- אולי העונה שארלוט יהיו בפלייאוף. אם כן, בטח בעונה הבאה הם שוב לא יהיו. מועדון שהולך לשום מקום, או יותר נכון למגרש הגולף בעקבות מייקל ג'ורדן.

- זאת העונה של הנטס, לפחות לפי מה שפרוחרוב סימן לעצמו. אז תוכניות לחוד ומציאות לגמרי לחוד. הנטס בינוניים לחלוטין. אולי זה יספיק לפליאוף, אולי לא, אבל דבר אחד בטוח, את החבילה הזאת חייבים לפרק.

- מלו חייב ללכת. אני מאד אוהב את מלו, אבל השהות שלו בניו יורק פוגעת בו וגם בניו יורק. את השחקנים הטובים בליגה אני רוצה לראות במקומות תחרותיים, לא בפרוייקט בניה שגם אם הוא יצליח זה יהיה אחרי שמלו יסיים את השהות שלו בניקס. לניקס מלו רע, כי כשהוא טוב הוא גם יכול להביא אותם לפלייאוף.

- פילי. נגמרו לי המילים הרעות על הינקי. נשאר רק לראות את המהלכים הבאים שלו. לפחות ברמת הניהול פילי היא אחת המרתקות שיש (אני קורא להם "אלי טביב של האן.בי.איי")

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוגוסט 10, 2015 11:14 am 
Hall of Famer

ג'ורג' יצטרך לתת עונה ממש טובה כדי שאינדיאנה תעשה פלייאוף, חוץ ממנו ומאליס הסגל של הפייסרס חלש אפילו בסטנדרטים של המזרח.

לגבי המג'יק, מסכים מאוד שהם בוסריים, אבל הם בכל זאת אחת הקבוצות הכי מוכשרות במזרח שנראה מאוד חלש בעונה הקרובה, אני לא אפול מהרגליים אם הם יהיו בפלייאוף (למרות שמאזן חיובי שלהם כן יפתיע אותי), אם אולדיפו ופייטון יעשו התקדמות בעונה הבאה, זה ממש לא נראה לי מופרך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוגוסט 10, 2015 11:51 am 
Junior

בהתחלה חשבתי שיש בהודעה של Att ערבוב בין הסתכלות על העונה הקרובה לבין הסתכלות לעתיד רחוק יותר.
אח"כ קלטתי שזה בעיקר בגלל שלא הסתדר לי אורלנדו במקום ה-6.

אני רואה במקום ה-6 דווקא את שארלוט - מצאה פתרונות קלעים (באטום שדרוג על הנדרסון, קמינסקי אולי לא משהו אבל קליעה הוא מביא) וגם להם מאמן טירון ומוערך

לא הבנתי למה הסגל של מיאמי יותר טוב מהסגל של הבולס.
הייתי לוקח את באטלר ופאו על פני וייד ובוש בכושר הנוכחי של וייד ושאר הסגלים מתאזנים (דראגיץ עדיף על רוז, נואה וטאג' עדיפים על בערך כל דבר שנשאר במיאמי)

אטלנטה לא ניתנת לחיוזי מהסיבה שלא ברור מי הסמול הפותח שלהם בכלל (גם וושינגטון עם חור מסוים בלי פירס. אוטו פורטר כבר שיחק הרבה דקות לצד פירס בפלייאוף)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוגוסט 10, 2015 1:18 pm 
Junior

אני רואה בעיקר את הוויזרדס מתקדמים עוד כמה צעדים על חשבון אטלנטה עם ההתפתחות של בראדלי והחומה. אם אני צריך להמר על 4 הספוטים הראשונים במזרח זה קאבס, וושינגטון, אטלנטה ושיקגו, כשמאחורה מזנבות מיאמי ומילווקי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוגוסט 10, 2015 2:09 pm 
Hall of Famer

אני מהמר כ"אובר" על מיאמי ועל מילווקי. באחרונה לא באמת ראינו את פארקר, אבל איתו ועם שיפור של השאר, מדובר בקבוצה צעירה ומבטיחה מאד.
מיאמי - אז ינסו לתת לוויד לשחק פחות, אבל אם השאר בריאים, הם יכולים לסחוב פלייאוף שלם עד גמר המזרח, לדעתי. במיוחד אם ווינסלו יתברר כמציאה. צריך גם לזכור שעם גרין, וויד בהחלט יכול לנוח הרבה יותר השנה, ושיש להם צמד גבוהים מצוין עם וויטסייד ובוש (בריאים). אישית אני מאמין בהם מאד, וחושב שהם יכולים אפילו לנצח את קליבלנד, אם וויד בריא בפלייאוף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוגוסט 10, 2015 8:45 pm 
Junior

אתם טועים בקשר לטורונטו. הם הביאו את השחקן אולי הכי חשוב של ההוקס. דמארה קארול. הם הביאו את ביסמאק ביומבו שנותן להם יופי של רוטציה בסנטר עם ואלנציונאס. אמיר ג'ונסון הוא לפחות סביר בעמדה 4. לוקאס נורייגה הוא אחד הגבוהים הצעירים שיפרצו השנה. ג'יימס ג'ונסון הוא פורוורד שכבר שנים צריך לפרוץ כי הוא שווה הרבה יותר ממה שנותנים לו קרדיט. תוסיף לזה את לאורי ובהנחה שדרוזן יכול להתאפס על עצמו ולחזור לשחק ברמה שהוא שיחק בה לפני שנה-שנתיים יש להם קבוצה ברביעייה הראשונה במזרח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוגוסט 10, 2015 9:43 pm 
Hall of Famer

שיקגו לא תגיע לגמר השנה, אבל אני מקווה לראות יותר רעננות אצל פרד הויברג.
אין מה לעשות. לשמור על אותה שיטת משחק ואותה שיטת אימונים שוחקת כל הזמן זה קשה. התחושה בעונה האחרונה הייתה ששיקגו פשוט עייפה מהסכימות ההגנתיות של תיבודו. פשוט הפסיקו לשחק הגנה. ודווקא בסיטואציה מצוינת מול קליבלנד, הם הצליחו להפסיד את הסדרה מיתרון 2-1. אני לא חושב שהיה להם סיכוי לקחת את הווריורס, אבל גמר אן בי איי בהחלט היה אפשרי.

אין לי ראש למילים ארוכות וביבלברוקס מן מילה ארוכה שכזאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוגוסט 10, 2015 10:48 pm 
Hall of Famer

רק הבהרה - כנראה באיחור:
הדירוג לא מבטא רנקינג של קבוצות לפי המיקום שאני חושב שהן יסיימו בסוף העונה, אלא דירוג לפי כותרות בלבד.
קונטנדריות אמיתיות, במרחק נגיעה מהצמרת, קבוצות שממריאות (מתייחס בעיקר לעתיד), קבוצות שהולכות לשום מקום (ביניהן גם טורונטו שסביר שתגיע לפלייאוף מאזור המקום ה-6-7 וכמעט בוודאות תהיה מעל אורלנדו) וקבוצות בבנייה. לא דרגתי בתוך הכותרות. כלומר, לא טענתי שוושינגטון טובים מאטלנטה או מיאמי מהבולס. הסדר הפנימי הוא אקראי.

מתנצל, כנראה שלא הייתי ברור. בכל מקרה, הסכמתי עם כמעט כל מה שנאמר בתגובות :)

אגב, אכן שכחתי את מונרו, שחקן שאני מחבב ומהלך טוב של מילווקי שישדרג אותה כקבוצה (בניגוד לטרייד הגרוע על ואסקז)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוגוסט 10, 2015 10:51 pm 
Hall of Famer

rony כתב:
כמה הערות:

מיאמי יכולה לבנות על הבריאות של ווייד כמה שהיא רוצה, בפועל האיש לא הגיע ל-70 משחקים בעונה מאז 2011 ולרוב מחמיץ לפחות 20 משחקים בעונה ומגיע לפלייאוף די שחוק, כשגם בוש לא בדיוק סמל ומופת לעמידות עם 2 עונות שבהן הוא החמיץ כמות מאוד משמעותית של משחקים ב-4 האחרונות, שניהם גם בצד הלא נכון של ה-30.

לגבי שיקגו, רוז לא נראה כמו אולסטאר כבר 4 שנים וגאסול אמנם נתן עונה פנטסטית, אבל האיש כבר בן 35 והירידה תגיע בסופו של דבר, קצת קשה להיות אופטימיים לגביהם, הם עדיין קבוצת פלייאוף אם לא יהיו פציעות רציניות, אבל הם ממש לא הולכים לאיים על הקאבס.

מילווקי דווקא נראית מבטיחה עם הגריק-פריק, MCW, מידלטון, פארקר ומונרו, אבל מישהו מהם, כנראה פארקר או אנטטקומפו יצטרכו לעשות חתיכת קפיצת מדרגה כדי שזה תהיה קבוצה שאנשים לא רוצים לפגוש בפלייאוף.

לגבי בוסטון, סמארט לא ממש השחקן הכי טוב של הסלטיקס, הוא אולי הכי מבטיח כרגע מבחינת פוטנציאל, אבל השחקן הכי טוב כרגע זה כנראה איזייה תומאס. בכל מקרה, מסכים לגמרי עם הטענה של סגל גרוע ומאמן מצויין, אינג' יצטרך לעשות קסמים איכשהו עם הנכסים שיש לו.

לגבי אינדיאנה, הקו הקדמי שלהם נראה רעוע מאוד, אמנם היברט היה די רחוק מלהיות מדהים, אבל עדיין, קו קדמי שלו ושל ווסט זה עדיין הרבה יותר ממה שיש להם כרגע, יקוו שמיילס טרנר יתפתח מהר לסוג של ביג-מן לגיטימי בליגה. גם עמדת הרכז מאוד מאוד רעועה.

מסכים עם כל מה שכתבת.
מעריך/רוצה להאמין שמיילס טרנר יהיה טוב כבר השנה, אבל אינדי יהיו לכל היותר על סף הפלייאוף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוגוסט 10, 2015 10:53 pm 
Hall of Famer

idansha כתב:
בהתחלה חשבתי שיש בהודעה של Att ערבוב בין הסתכלות על העונה הקרובה לבין הסתכלות לעתיד רחוק יותר.
אח"כ קלטתי שזה בעיקר בגלל שלא הסתדר לי אורלנדו במקום ה-6.

זה בדיוק מה שהתכוונתי אליו - ערבוב בין הסתכלות על העונה הקרובה לבין הסתכלות על עתיד רחוק יותר (בייחוד עבור קבוצות שהעונה הקרובה שלהן היא קצת לפרוטוקול). אורלנדו ממש לא במקום ה-6 בעיניי. זה יכול לקרות אבל ממש לא סביר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 11, 2015 12:16 am 
Sophomore

אמיר ג'ונסון בבוסטון ולא בטורונטו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 11, 2015 1:15 am 
Hall of Famer

בנו במילווקי קבוצה מאוד נחמדה עם אפסייד מעניין. הבעיה היא, מלבד זה שפארקר צריך להוכיח את עצמו כ-go to guy ברמה גבוהה, זה שאין להם מספיק קליעה מבחוץ. מילדטון זה אחלה אבל זה לא מספיק בנ.ב.א. של היום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוגוסט 14, 2015 10:01 pm 
Hall of Famer

במזרח אין קבוצה שהולכת לדגדג את קליבלנד, וחבל.

בוסטון קבוצה סתמית. אין שם אף כוכב. יכול להיות שזה יספיק לפלייאוף במזרח, וזה אפילו יכול להיות כדורסל נחמד לפרקים, אבל לא משהו שאני קם בלילה בשביל לראות.
בברוקלין הניסוי התפוצץ. פרוחורוב ניסה לבנות קבוצה לפלייאוף, ונשאר עם קבוצה שהקו האחורי שלה מורכב מג'ארט ג'ק ודונלד סלואן, והקו הקדמי המחליף שלה כולל את תומאס רובינסון בקבוצתו החמישית בקריירה ב-4 עונות, ואת ברניאני האיטריה שאף אחד לא רוצה. גם כאן, אין שחקן אחד אפילו ששווה יריקה חוץ מברוק לופז.
הניקס כמו הניקס כרגיל בדיחה עצובה, אבל דווקא השנה אני חושב שיש להם סגל לא רע, עם סיכוי לא רע לפלייאוף. רולו, סראפין וקייל אוקווין זה קו קדמי נחמד. מלו זה מלו, אפללו זה אפללו (אחד ה-SG האנדרייטד בליגה), קלדרון ייתן את הניסיון והותק.
פילי כבר מתכננים על הדראפט הזה. אני חושב שאם אמביד גמר את הקריירה (עוד לפני שהתחיל) אז הם עשו החלטה נכונה שהלכו עם אוקאפור. בדראפט הקרוב הם צריכים גארד.
טורונטו תגיע לפלייאוף, ולא רק זה, היא תהיה בין 4 הראשונות. התוספת של קארול משמעותית, הוא הראה שיש לו המון פוטנציאל. חוץ מזה, הניסיון של סגל שמשחק ביחד כבר כמה שנים יבוא לידי ביטוי. איש המפתח זה לאורי, שעד כה לא הוכיח שהוא רכז מהליגה של הגדולים.
שיקגו כרגיל תלויה ברוז. הדיווחים בתשקורת הם שהוא נראה אקספלוסיבי. הייתי מחכה לפני שהייתי בונה מגדלים של ציפיות. כן יהיה מעניין לראות איך הקבוצה תשחק תחת מאמן חדש, עם פילוסופית משחק יותר התקפית.
דטרויט קבוצה מעניינת. בשנה שעברה הם עשו ריצונת לקראת הפלייאוף עד שג'נינגס גמר את העונה. הפעם זה יכול להיראות אחרת. דראמונד ממשיך להתפתח ואני מקווה שהוא השקיע את הזמן הקיץ לעבוד על העונשין שלו, כי אחרת זה באמת פשע. מרקוס מוריס תוספת נחמדה בעמדה 3 יחד עם סטנלי ג'ונסון הרוקי. קו אחורי של רג'י ג'קסון וג'נינגס זה קו אחורי שישגע הרבה קבוצות בליגה, גם אם קבלת ההחלטות לא מדהימה. בעיה בעמדה 4, כשיש לך רק את איליאסובה וטוליבר.
אינדיאנה איבדה את הקו הקדמי שלה, אבל התחזקה בקו האחורי עם מונטה אליס והברכיים של פול ג'ורג'. הם יכולים להגיע לפלייאוף, בעיקר הרבה תלוי בג'ורג', אבל לא חושב שיעשו שם הרבה.
מילווקי זו קבוצה שאני מסמפט, ולא רק בגלל ביבלברוקס. מונרו זו אחלה החתמה. גם הנסון שחקן הגנה מצוין. פארקר אמור לחזור מהפציעה ולהשתפר. הגריק פריק גם אמור להיות במגמת שיפור. מידלטון, מאיו, קרטר-ויליאמס וגריוויס ואסקז גם שחקנים ברמה טובה למזרח. השאלה העיקרית האם סקוט סקיילס הוא המאמן המתאים לחבורה הזאת, והתחושה שלי שהתשובה היא לא. אני לא אתפלא לראות אותם אנדראצ'יברים יחסית לסגל.
אטלנטה זו אותה אטלנטה שחטפה 4-0 מהדהד מקליבלנד + ספולושה. הם אולי ייאלצו להסתדר בלי מייק סקוט אם הוא ילך לכלא. הייתי רוצה לראות יותר התקדמות מדניס שרודר. אני לא חושב שהם יכולים לעבור את קליבלנד.
מיאמי נראית קבוצה מאוד נחמדה. אחרי שהפסידו את הפלייאוף בגלל הפציעה של בוש, יש להם סגל מאוד נחמד, עם שני שחקנים טובים בכל עמדה. הם בסוף יקומו וייפלו על היכולת של וייד, אבל אני חושב שבקונסטלציה מסוימת הם יכולים בהחלט להיות באחד ממקומות 1-4, ואפילו לאיים טיפה על קליבלנד.
אורלנדו קבוצה שלא הולכת לשומקום, וגם זה בהרחבה.
שארלוט עשו כמה תוספות מאוד יפות הקיץ, וזה בעיקר עוזר להם בהיבט העומק של הקבוצה. יש להם 9-10 שחקני רוטציה טובים. עם גישה נכונה בחילופים ויכולת לשמור על שחקנים רעננים, הם יכולים להגיע לפלייאוף השנה.
וושינגטון איבדו את פול פירס. נכון, זו אבידה גדולה, והוא הוכיח את עצמו בפלייאוף, אבל אני חושב שאוטו פורטר כבר מספיק מנוסה כדי לתפוס את עמדה 3. היו לו כמה רגעים יפים בפלייאוף. איש המפתח יהיה בראדלי ביל, והאם הוא יכול להרים את עצמו להיות אחד מהשוטינג גארדס הטובים בליגה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוגוסט 15, 2015 12:10 am 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

ממתי סקיילס במילווקי ולאן הלך קיד?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוגוסט 15, 2015 11:35 am 
Hall of Famer

סקיילס באורלנדו. ודווקא סקיילס ידוע כמאמן שבעונות הראשונות שלו מצליח להוציא הרבה מהסגל ורק אחרי משהו כמו 3 עונות הנוקשות והדרישות המחמירות ממאיסות אותו על השחקנים והנפילה מתחילה.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוגוסט 15, 2015 12:57 pm 
Junior

עוד כמה הערות:
דראמונד ורג'י ג'קסון יופי של צמד בדטרויט, אולדיפו ופייטון יופי של קו אחורי למרות שקצת חופף צריך גם קליעה. מילווקי עם החזרה של פארקר וגרג מונרו ובעיקר עם עונה מלאה של מק"ו. אטלנטה וושינגטון נחלשו בסמול פורוורד ועדיין קבוצות חזקות, שיקאגו כבר שנים רלוונטיים ולא ממש מאיימים. מה יש למיאמי שהם כאילו נחשבים, הביאו מישהו? בבוסטון מרקוס סטארט הוא בסדר רק שהשחקן הכי טוב שלהם זה אוליניק ואם אני לא טועה שאייזיה תומאס שם? לא לזלזל בנטס שג'ארט ג'ק שחקן והעזיבה של דרון רק תעזור בשלב הזה. טי-רוב באיזשהו שלב יקבל את הצ'אנס והוא שחקן, בכלל, יש לנו את ניקולה בשארלוט ואת רולו בניקס, פחות או יותר השחקנים הכי טובים בקבוצות האלה, איך קוראים לרכז של שארלוט? החבר של ביומבו? בכל מקרה, המזרח הוא אותו מזרח, אם קליבלנד פיבוריטים? אולי כן. אחר כך אטלנטה, שיקאגו, דטרויט, טורונטו, ועוד ועוד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוגוסט 15, 2015 1:23 pm 
Hall of Famer

Amare, gerald green, justice winslow, along with whiteside and deng and hopefuly healthy bosh, wade and dragic
Very strong team. I like them all the way to nba finals

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוגוסט 15, 2015 7:24 pm 
Senior

הקאבס צריכים לתת עונה של 60-65 ניצחונות.מעבר למקום הראשון במזרח הם צריכים להיאבק על המקום הראשון בליגה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוגוסט 15, 2015 7:55 pm 
Junior

ווייד כבר לא שחקן שאפשר לבנות עליו, לא בטוח שהוא יותר טוב מפול פירס לדוגמא. בוש יותר קרוב לשיא מבחינה כלשהי וגם הוא אחרי פציעה.
אני מבין את הטענה שיש להם רוטציה איכותית עם הנ"ל פלוס דראגיץ', דנג וווייטסייד בחמישייה וג'ראלד גרין מסתבר אצלם. כן, יש פה פוטנציאל כלשהו במיוחד שדראגיץ' עוד לא שיחק שם עונה שלמה. אני זוכר שהם נתנו את נייפייר, נכון? איפה הוא?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוגוסט 15, 2015 10:52 pm 
Hall of Famer

sir charles כתב:
ממתי סקיילס במילווקי ולאן הלך קיד?

החום משפיע :lol:

טרם הצלחתי להתרשם מקיד. האמת שלסיים את הסדרה מול שיקגו ב-4-2 היה לא רע. להפסיד את המשחק השישי בבית ב-54 הפרש לעומת זאת... אני גם חושב שהם שילמו המון כסף על מידלטון

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 24 הודעות ] 

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: asaf16, Google [Bot], idpwf1 ו 143 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה