סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו א' נובמבר 17, 2024 12:44 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 9 הודעות ] 
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ד' אוגוסט 12, 2015 12:23 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
והפעם, האזור הטוב יותר שמצליח להפיק לא מעט קונטנדריות, לצד לא מעט קבוצות בבנייה מחדש.
הדירוגים הינם לפי הכותרות ומהווים מעין שקלול של עכשיו והעתיד הנראה לעין. אין דירוג פנימי של הקבוצות בתוך הכותרות.
אשמח לדעתכם/ן

כבר שם
ג"ס - האלופה המכהנת תנסה לשמור על התואר. יש לא מעט קבוצות במערב שיכולות לאיים עליה, עוד לפני שפוגשים את לברון/הנציגה מהמזרח, אבל ג"ס היא קבוצה יחסית צעירה, מאוד מוכשרת, מאוד מאוזנת, מאומנת היטב. למעט קטסטרופה של פציעות, יש לה סיכוי של ממש להשאיר אצלה את האליפות.
הספרס - כאמור, הדירוגים הפנימיים האלו מתחת לכותרות אינם לפי הסדר, אבל הספרס צפויים להיות אחת מהקבוצות החזקות במערב וקונטנדרית לגיטימית. כאשר טים דאנקן הבלתי נגמר הוא השחקן השלישי בטיבו בקבוצה (אם ניקח בחשבון את הדעיכה של הצפרדעון), כנראה שאתה עושה משהו נכון. אולדריג' הוא ארגיובלי הפאואר הטוב בליגה. מר-ידיים-ענקיות לאונרד הוא ארגיובלי הסמול השלישי בטיבו בליגה (ג'ורג' חוזר אט-אט מפציעה ומלו גם כך לא רלוונטי אי-שם בנ"י), אחרי לברון ודוראנט. לספרס יש קצת בעיה עם איטיות ויכולת ייצור מצבים בקו האחורי אבל בקו הקדמי הכל מעולה, תודה.
קליפרס - פירס הוותיק מצטרף לחבורת עלית בראשות פול, גריפין והמטריה האווירית המסוחררת שעברה קיץ לא פשוט. יכול להיות שפירס יביא איתו את האופי שהיה חסר לקליפרס בדרכם לטפס אל עבר הפסגה.
יוסטון - הזקן והווארד (עדיין אחד הסנטרים הטובים בליגה אם לא הטוב בהם) מקבלים תוספת כח משמעותית מהקו האחורי בדמותו של לאוסון השיכור. אם הכל יהיה בסדר, יכולים - עם קצת הגנה - להמריא ואולי לעשות רעש אמיתי בפלייאוף. לדעתי הם עוד לא לגמרי שם (משהו באופי של השחקנים) אבל השארתי אותם כאן בגלל הפוטנציאל הגדול.
ת'אנדר - דוראנט, ווסטברוק (לא בהכרח בסדר הזה) חוזרים להם מעונה רצופת פציעות וביחד עם איבאקה והבחור המקנטר שלא שומר מתחת לסלים יש כאן פוטנציאל לחזרתה של קבוצה חזקה מאוד למאבקי הפלייאוף. האפסייד תלוי בבריאות וביכולת של דונובן לאמן את החבורה היטב.
ממריאות
[u]מיניסוטה[/u] - הניהול לא הכי מוצלח אבל המזל כנראה במקום הנכון. מיניסוטה השיגה לעצמה שני שחקנים עם פוטנציאל כוכבות. וויגינס הוכיח את עצמו בעונת הרוקי, לדעתי היה אנדרייטד. טאונס ייתן כח מתחת לסלים, ביחד עם יכולת קליעה. שילוב מעניין. ביחד עם הרחפן ועוד כמה חבר'ה צעירים מוכשרים, יש כאן קבוצה מעניינת מאוד. צריכים לאסוף (או לפתח) עוד כוכב אחד בדרך כדי להמריא גבוה.
יוטה - שאלה טובה. האם יוטה ממריאה או שהיא בדרך לשום מקום? ההגנה הכי טובה בליגה אחרי פגרת האול-סטאר בזכות אחד הסנטרים הטובים בליגה, היישר מהבחירה ה-27, תסבול קצת מהיעדרו בפציעה של אקסום החידתי (שקיוו להתפתחות התקפית שלו העונה). ידגדגו את הפלייאוף אולי אבל כנראה מבחוץ. בסופו של דבר, תלויים לא מעט בהתפתחות של אקסום הפצוע ושל הוד. בכל מקרה, לפרויקט הזה יש אפסייד מסוים.
בדרך לשום מקום
[u]ממפיס[/u] - השאירו את מארק גאסול אך אני בספק שמסוגלים, דווקא השנה, לעשות את הקפיצה קדימה לדרגת קונטנדרית אמיתית.
פיניקס - חידה של ממש. ממריאים או בדרך לשום מקום? ההימור על טייסון צ'נדלר (שהוא למעשה ההימור על LA) לא צלח. יש כאן קבוצה בינונית פלוס, כל עוד יוכח אחרת.
ניו-אורלינס - ייאבקו ככל הנראה על הפלייאוף במערב וכנראה יצליחו גם השנה להשתחל פנימה על גב הגבה. אני חושב שהבניה שלהם סביבו היא בינונית במקרה הטוב ולכן הם בדרך לשום מקום, לפחות העונה.
קינגס - אוספת נכסים בעל כורחה, בשל ניהול רע שמוביל אותם פעם אחר פעם לא להתקרב לפלייאוף. מעניין מתי בוגי יעזוב אותם וישאיר אותם ללא פרנצ'ייז פלייר.
אוספות נכסים
לייקרס - קובי המועד לפציעות וזריקות לא איכותיות בארץ הרוקיז. ראסל הוא הימור מסוים. נראה אם ישתלם. אני מאמין ברנדל אך הוא ככל הנראה שחקן פציע. נראה אם יחזיק מעמד לאורך העונה. בסופו של דבר, הקבוצה לא במצב מזהיר, לא כרגע וכנראה גם לא בעתיד הקרוב. השאלה הגדולה היא האם יצליחו להשאיר את הבחירה אצלהם או שיהיו מחוץ לטופ3.
דנבר - לאוסון כבר לא שם. מודיאיי כן ונראה מעולה בסאמר-ליג. פה ושם יש שחקנים טובים סביבו אבל בסופו של דבר, בטח במערב, זו בנייה מחדש.
פורטלנד - אחרי קיץ עגום מבחינתם, נשארו עם לילארד, לאונרד וזהו בערך. טאנקינג/בנייה מחדש זה שם המשחק כאן.
דאלאס - תקווה לא להצטרף לקבוצות בדרך לשום מקום. כנראה תצטרף לאוספות הנכסים. בכל מקרה, לא לגמרי ברור לי מה האסטרטגיה כאן. נוביצקי עדיין שם, גם קרלייל המצוין. האם הם באמת הולכים לתחתית הליגה עם השניים האלו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 12, 2015 10:13 am 
Hall of Famer

חמשת הגדולים זה לכאורה נון בריינר. גולדן סטייט היא האלופה, סן אנטוניו הביאה את אחד השחקנים המחוזרים של הקיץ. יוסטון התחזקה בדיוק איפה שהיא חלשה (אבל איבדה את ג'וש סמית'), הקליפרס הביאו המון עומק ולאוקלהומה יש אולי שניים משלושת השחקנים הטובים בעולם היום.
אבל, התחושה שלי היא שאחת מהן תיפול קצת, ולדעתי זאת תהיה או סן אנטוניו, שבאמת חסרה גארדים נורמליים ורק חסר לה שההזדקנות המואצת של פרקר וג'ינובילי תאיץ עוד יותר. ואוקלהומה שלמרות שהוסיפה עומק, בסופו של דבר כן תלויה בבריאות של שני שחקנים.
אני גם חושב שממפיס (קבוצה שאני לא סובל אמנם), צריכה לקבל יותר קרדיט. אפילו על הנייר היא אמורה להיות שישית די בטוחה. ולאור העובדה שהיא בדרך כלל אובראצ'יברית, יכול להיות שאף יותר מכך במקרה שאחת מהחמש הראשונות תפשל. לעולם לא אלופה, אבל מדובר בחתיכת קבוצה קשוחה, והיא תמשיך להיות כזאת. לא במקרה היא היתה קבוצה עם ביתיות בסיבוב הראשון בשנה האחרונה, במערב חזק גם כן.
אני חושב שזה יהיה כשלון עצום אם דייויס לא יקח את ניו אורלינס לפלייאוף, והיא אמורה להיות שביעית שם.

הקינגס ודאלאס יתמודדו מבחינתי על המקום האחרון בפלייאוף. קצת יפתיע אותי אם נוביצקי לא יצליח (ומת'יוס הוא תוספת לא רעה בכלל) להגיע לפלייאוף בפעם המיליון. אבל לקינגס יש כלים חביבים למדי ועם רונדו חביבי, בלינלי וההגנה הפוטנציאלית של קאולי סטיין, ובנוסף לסטאר פאוור הלא מועט של גיי ובעיקר של בוגי, יש שם קבוצה לא רעה בכלל והם בעיקרון הפייבוריטים שלי לספוט השמיני
מינסוטה? אלא אם טאונס הוא באמת עילוי, אני לא רואה אותה קופצת מ ~20 נצחונות ל 45 תוך עונה אחת. אם כבר, הייתי אומר שיש סיכוי מסוים שדוקא הלייקרס יתמודדו גם כן על הפלייאוף אם קובי בריא ואם ראסל הוא באמת חתיכת שחקן ואם קלארקסון יעשה שיפור נוסף ואם גם רנדל יהיה בריא. אבל זה המון "אם"ים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 12, 2015 10:42 am 
Junior

מסכים עם נורטון לגבי הספרס שסובלת מחוסר איזון קיצוני בין הקו הקדמי לאחורי. אני טוען כבר כמה שנים שהעוגן האמיתי של הספרס הוא פארקר ורק עונה נטולת פציעות וקונסטיננטית שתראה שהוא עדיין יכול ליצור ברמה גבוהה תהפוך את הספרס לקונטנדרית אמיתית.
מאנו כבר לא רלוונטי יותר מדי בסיפור הזה. מה שכן אני סופר סקרן לראות איך פופ ישלב את אלדרידג' בקבוצה וגם אם השנה זה לא יצליח, הוא וליאונרד יוצרים בסיס מאוד חזק שחסר יוצר טוב בקו האחורי.
לדעתי הג"ס לא ישחזרו את העונה האחרונה ואני לא אתפלא גם לראות פציעה של קארי.
שאר הקבוצות החזקות פגומות כל אחת בדרכה שלה ולטעמי גם השנה המאבק לגמר המערב לגמרי פתוח כאשר כל אחת מבין יוסטון , ספרס, ג"ס, הקליפרס, OKC ובמידה מסויימת גם ממפיס יכולות להיות שם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 12, 2015 2:37 pm 
Junior

גולדן סטייט - נשארו כמו שהם
או.קיי.סי - אם יהיו בריאים
יוסטון - קיץ מאוד יעיל
קליפרס - ככה ככה
סאן-אנטוניו - לא נראה לי חזקים כמו שחושבים, למרות פופ
ממפיס - עדיין סוס שחור, בלי הפציעה של קונלי היו שווים גם גמר מערב
פורטלנד - כן עשינו ריבילידינג, רק שהקבוצה החדשה מאוד מוכשרת
דאלאס - לא ברור
לייקרס - יתחילו לטפס
קינגס - כספי 2 פותח
פיניקס - בלדסו ומק"ג זה בכל זאת משהו
מינסוטה - פסדר
ניו-אורלינס - לא מחזיק מאנתוני דיוויס
יוטה - הפציעה של אקסום הורידה אותם. גובר שחקן
דנבר - כדאי לשנות כיוון

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוגוסט 14, 2015 1:52 pm 
מנהל פורום

מכל מה שכתבת אני לוקח "לא מחזיק מאנטוני דיוויס"

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוגוסט 14, 2015 8:00 pm 
Hall of Famer

אהבתי את הנושא, האמת שאחרי הטירוף של חודש יולי עם כל ההחתמות, העסק קצת נרגע בשבועיים-שלושה האחרונים, ואפילו די יבש ומשעמם, כשגם ליגת הקיץ לא העירה יותר מדי את המתים.

מועמדות עיקריות יהיו הווריורס והספרס מבחינתי. הווריורס אמנם איבדו את דיוויד לי, אבל יקבלו בחזרה את ספייטס שהיה מצוין בעונה הסדירה + עבודה טובה על הקרשים מג'ייסון תומפסון.

הספרס הוסיפו את ההחתמות של הקיץ עם למרקוס אולדרידג' ודיוויד ווסט (וגם מריאנוביץ' הרוקי. ראיתם פעם ענק בגובה של 220 ס"מ סוחב תיק ורוד של הלו קיטי?). השאלות היחידות שנשארו לשאול הן האם לאונרד יחזור להיות MVP של סדרת גמר, האם הקו האחורי (פארקר, מילס, גרין, ג'ינובילי) מספיק בשביל להתמודד עם הספלאש בראדרס, והאם הם יהיו בריאים.

על אף שראיתי הרבה ממקמים אותם גבוה יותר, הקליפרס באים אצלי במקום השלישי. למה? כי זה הקליפרס. כי הם כבר כמה פעמים היו בסיטואציות נפלאות ובעטו בדלי. פעם זה היה סיפור דונלד סטרלינג. בעונה שחלפה זו הייתה קריסה גשר מעריב סטייל. מ-3-1 ל-3-4, אחרי שכבר הובילו ביתרון אדיר במשחק 5. איפשהו חבל לי מאוד על כריס פול. אין לי ספק שהוא סופרסטאר. אין לי ספק שהוא רכז נהדר (במשך כמה שנים אפילו היה הטוב בליגה). הוא גם ווינר, אבל משהו שם חסר. אני חושב שעוד שנה אחת שזה לא יעבוד והם יצטרכו לפרק את העסק.

יחד עם הקליפרס עומדת אוקלהומה. הת'אנדר הפסידו את הכניסה לפלייאוף בסוף העונה הסדירה. השאלה העיקרית תהיה איך קווין דוראנט חוזר לליגה. אם הוא חוזר כסקורר של 30 נק', זו קבוצה שיהיה קשה מאוד לעצור. הם התחזקו בעמדת המאמן עם בילי דונובן, שסיים את הקולג' ועבר לליגה של הגדולים. אני חושב שגם בסגל מלא ובריא הם יכולים להתמודד די טוב עם גולדן סטייט.

הבאה בתור היא יוסטון. לכאורה, הם עשו תוספת יפה עם לוסון, בעמדה שהייתה הכי חלשה שלהם כבר הרבה זמן. בפועל, לוסון במצב אישי קשה. גמילה מאלכוהול, ועונה די רעה לנאגטס. לא ברור לי גם איך ייראה שיתוף הפעולה עם הארדן, כי אבו-זקן שחקן די אגואיסט (בטח ובטח בפלייאוף), ולוסון צריך את הכדור ביד, והוא גם לא ממש יודע לשחק בלי הכדור. אני חושב שבפלייאוף הם מאוד חסרו את מוטיאונאס, ואם הוא משחק, היה להם הרבה יותר עומק מול ג"ס.

יגיעו לפלייאוף:
ממפיס - בעצם לא שינו כלום משנה שעברה. אני לא חושב שיש להם כלים לנצח 3/5 הקבוצות לעיל, אבל יכולים גם להגיע לחצי גמר מערב, ראינו אותם עושים את זה כבר בעבר.

דאלאס - נכון. הבריחה של דיג'יי הייתה משמעותית עבורם, אבל גם בלעדיו זה סגל טוב. דרון ויליאמס כנראה יתאים יותר מאשר רונדו, וגם יבוא עם יותר מוטיבציה. ווס מתיוז הוא חיזוק נהדר לעמדה 2 כי הוא יודע גם לשמור. בעמדת הסנטר אין להם אמנם את ג'ורדן, אבל הם כן הוסיפו בשר עם פצ'וליה וג'וויייייייייייייייייל מגי. ויש כמובן את נוביצקי, שהוא נוביצקי. גם בגיל 37, ובכושר גופני פחות טוב משיא הקריירה, יש לו את הקליעה, את הניסיון, את הווינריות, וזה אמור להספיק לעוד פלייאוף.

ייאבקו על הפלייאוף, מי יותר ומי פחות:
ניו אורלינס - אחרי שכמעט טעמו טעם של נצחון, הם רוצים להיות שם שוב. נשאר רק לראות מה אנתוני דיוויס יראה לנו השנה.
פיניקס - אני חושב שהאבידה של האח(ים) מוריס משמעותית. עדיין, יש להם את צ'נדלר בסנטר, וכמה שחקנים נחמדים, ובעיקר מאמן טוב שיודע לחבר את הקבוצה הזאת לכדורסל מאוד חיובי.
סקרמנטו - ג'ורג' קארל התחיל משהו טוב. באמצע היו ריבים עם בוגי קאזינס, ולדעתי זה נופח מעבר למה שזה. רונדו אמור להוסיף להם המון (וגם מתאים לסגנון של קארל), והתוספת של בלינלי תעזור להם בימים שבן מקלמור ישכח לקלוע
מינסוטה - העסק מתחיל להיבנות שם לקבוצה. וויגינס וטאונס יחד עם רוביו וזאק לווין זו קבוצה שיהיה מעניין לראות, גם אם הסיכוי שלהם להגיע לפלייאוף הוא לא גבוה.
לייקרס - זו אולי העונה האחרונה של קובי. אני חושב שברור לו שאין לו יותר מדי הישגים להשיג. ועדיין, אמורה להיות קבוצה נחמדה, עם היברט בסנטר, ג'וליוס רנדל שיחזור מפציעה, סוואגי פי, ג'ורדן קלרקסון, ראסל והוד קוביותו.

לא רלבנטיות:
יוטה - לא מבין למה אנשים חשבו שהקבוצה הזאת הולכת לאנשהו. קבוצה מחורבנת בלי שום כוכב. מי החליט שסגל כזה מגיע לפלייאוף?
פורטלנד - עשו מכירת חיסול בקיץ עם אולדרידג', באטום, רולו ומתיוז. חראם על לילארד.
דנבר - אני חושב שאחרי אליפות העולם שנה שעברה, הרבה אנשים ציפו וקיוו שקנת פאריד יעשה איזושהי קפיצת מדרגה. זה לא קרה. לא רק שלדנבר אין מה למכור, רוב השחקנים גם לא ממש מעניינים (אולי מודיאיי הרוקי)

אין לי ראש למילים ארוכות וביבלברוקס מן מילה ארוכה שכזאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוגוסט 15, 2015 5:17 am 
Hall of Famer

התותח המפוברק כתב:
אהבתי את הנושא, האמת שאחרי הטירוף של חודש יולי עם כל ההחתמות, העסק קצת נרגע בשבועיים-שלושה האחרונים, ואפילו די יבש ומשעמם, כשגם ליגת הקיץ לא העירה יותר מדי את המתים.

מועמדות עיקריות יהיו הווריורס והספרס מבחינתי. הווריורס אמנם איבדו את דיוויד לי, אבל יקבלו בחזרה את ספייטס שהיה מצוין בעונה הסדירה + עבודה טובה על הקרשים מג'ייסון תומפסון.

הספרס הוסיפו את ההחתמות של הקיץ עם למרקוס אולדרידג' ודיוויד ווסט (וגם מריאנוביץ' הרוקי. ראיתם פעם ענק בגובה של 220 ס"מ סוחב תיק ורוד של הלו קיטי?). השאלות היחידות שנשארו לשאול הן האם לאונרד יחזור להיות MVP של סדרת גמר, האם הקו האחורי (פארקר, מילס, גרין, ג'ינובילי) מספיק בשביל להתמודד עם הספלאש בראדרס, והאם הם יהיו בריאים.

על אף שראיתי הרבה ממקמים אותם גבוה יותר, הקליפרס באים אצלי במקום השלישי. למה? כי זה הקליפרס. כי הם כבר כמה פעמים היו בסיטואציות נפלאות ובעטו בדלי. פעם זה היה סיפור דונלד סטרלינג. בעונה שחלפה זו הייתה קריסה גשר מעריב סטייל. מ-3-1 ל-3-4, אחרי שכבר הובילו ביתרון אדיר במשחק 5. איפשהו חבל לי מאוד על כריס פול. אין לי ספק שהוא סופרסטאר. אין לי ספק שהוא רכז נהדר (במשך כמה שנים אפילו היה הטוב בליגה). הוא גם ווינר, אבל משהו שם חסר. אני חושב שעוד שנה אחת שזה לא יעבוד והם יצטרכו לפרק את העסק.

יחד עם הקליפרס עומדת אוקלהומה. הת'אנדר הפסידו את הכניסה לפלייאוף בסוף העונה הסדירה. השאלה העיקרית תהיה איך קווין דוראנט חוזר לליגה. אם הוא חוזר כסקורר של 30 נק', זו קבוצה שיהיה קשה מאוד לעצור. הם התחזקו בעמדת המאמן עם בילי דונובן, שסיים את הקולג' ועבר לליגה של הגדולים. אני חושב שגם בסגל מלא ובריא הם יכולים להתמודד די טוב עם גולדן סטייט.

הבאה בתור היא יוסטון. לכאורה, הם עשו תוספת יפה עם לוסון, בעמדה שהייתה הכי חלשה שלהם כבר הרבה זמן. בפועל, לוסון במצב אישי קשה. גמילה מאלכוהול, ועונה די רעה לנאגטס. לא ברור לי גם איך ייראה שיתוף הפעולה עם הארדן, כי אבו-זקן שחקן די אגואיסט (בטח ובטח בפלייאוף), ולוסון צריך את הכדור ביד, והוא גם לא ממש יודע לשחק בלי הכדור. אני חושב שבפלייאוף הם מאוד חסרו את מוטיאונאס, ואם הוא משחק, היה להם הרבה יותר עומק מול ג"ס.

יגיעו לפלייאוף:
ממפיס - בעצם לא שינו כלום משנה שעברה. אני לא חושב שיש להם כלים לנצח 3/5 הקבוצות לעיל, אבל יכולים גם להגיע לחצי גמר מערב, ראינו אותם עושים את זה כבר בעבר.

דאלאס - נכון. הבריחה של דיג'יי הייתה משמעותית עבורם, אבל גם בלעדיו זה סגל טוב. דרון ויליאמס כנראה יתאים יותר מאשר רונדו, וגם יבוא עם יותר מוטיבציה. ווס מתיוז הוא חיזוק נהדר לעמדה 2 כי הוא יודע גם לשמור. בעמדת הסנטר אין להם אמנם את ג'ורדן, אבל הם כן הוסיפו בשר עם פצ'וליה וג'וויייייייייייייייייל מגי. ויש כמובן את נוביצקי, שהוא נוביצקי. גם בגיל 37, ובכושר גופני פחות טוב משיא הקריירה, יש לו את הקליעה, את הניסיון, את הווינריות, וזה אמור להספיק לעוד פלייאוף.

ייאבקו על הפלייאוף, מי יותר ומי פחות:
ניו אורלינס - אחרי שכמעט טעמו טעם של נצחון, הם רוצים להיות שם שוב. נשאר רק לראות מה אנתוני דיוויס יראה לנו השנה.
פיניקס - אני חושב שהאבידה של האח(ים) מוריס משמעותית. עדיין, יש להם את צ'נדלר בסנטר, וכמה שחקנים נחמדים, ובעיקר מאמן טוב שיודע לחבר את הקבוצה הזאת לכדורסל מאוד חיובי.
סקרמנטו - ג'ורג' קארל התחיל משהו טוב. באמצע היו ריבים עם בוגי קאזינס, ולדעתי זה נופח מעבר למה שזה. רונדו אמור להוסיף להם המון (וגם מתאים לסגנון של קארל), והתוספת של בלינלי תעזור להם בימים שבן מקלמור ישכח לקלוע
מינסוטה - העסק מתחיל להיבנות שם לקבוצה. וויגינס וטאונס יחד עם רוביו וזאק לווין זו קבוצה שיהיה מעניין לראות, גם אם הסיכוי שלהם להגיע לפלייאוף הוא לא גבוה.
לייקרס - זו אולי העונה האחרונה של קובי. אני חושב שברור לו שאין לו יותר מדי הישגים להשיג. ועדיין, אמורה להיות קבוצה נחמדה, עם היברט בסנטר, ג'וליוס רנדל שיחזור מפציעה, סוואגי פי, ג'ורדן קלרקסון, ראסל והוד קוביותו.

לא רלבנטיות:
יוטה - לא מבין למה אנשים חשבו שהקבוצה הזאת הולכת לאנשהו. קבוצה מחורבנת בלי שום כוכב. מי החליט שסגל כזה מגיע לפלייאוף?
פורטלנד - עשו מכירת חיסול בקיץ עם אולדרידג', באטום, רולו ומתיוז. חראם על לילארד.
דנבר - אני חושב שאחרי אליפות העולם שנה שעברה, הרבה אנשים ציפו וקיוו שקנת פאריד יעשה איזושהי קפיצת מדרגה. זה לא קרה. לא רק שלדנבר אין מה למכור, רוב השחקנים גם לא ממש מעניינים (אולי מודיאיי הרוקי)

כמה נק' בנוגע למה שכתבת

1. תודה :) אכן יבש מ א ו ד בקיץ.
2. לא יודע אם כריס פול ווינר. משהו בקליפרס לא מתרומם (פספוס גדול בפלייאוף האחרון) למרות כשרון גדול. כמנהיג הקבוצה, שמחזיק בכדור ברוב ההתקפות (שלא לדבר על רוב ההתקפה) הוא לא נקי מאשמה...
3. השילוב בין לאוסון לבין הארדן, בייחוד ברגעים מכריעים, הוא נקודה מעניינת ונכונה בעיניי. נצטרך לחכות ולראות. אני מאמין שלאוסון יגיע בכושר טוב לעונה, על אף הבעיות האישיות הלא פשוטות.
4. יפתיע אותי מאוד אם דאלאס יגיעו לפלייאוף. אמנם נוביצקי וקרלייל מוליכים את הקבוצה אבל דרון וויליאמס הוא לדעתי אחת מהסיבות שבגללן הנטס לא עשו כלום בשנים האחרונות.
5. הקינגס יתרסקו לדעתי, על אף סגל לא רע בכלל ששווה אולי פלייאוף. יש שם פוטנציאל לפיצוץ וטרייד באמצע העונה על בוגי או פיטורי המאמן או שניהם ביחד סטייל יוטה.
6. הלייקרס ממש לא רלוונטית בעיניי. יפתיע אותי אם ייאבקו על הפלייאוף אחרי החודש הראשון של העונה.
7. יוטה רלוונטית בגלל ההגנה שלה.
8. מודיאיי מעניין. כל השאר מסכים שלא ממש (אם כי פאריד, גם כמו שהוא בלי קפיצה משמעותית יכול לשחק תפקיד חשוב בקבוצה אחרת).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוגוסט 15, 2015 9:08 pm 
Senior

שם את אוקלהומה סיטי לפני הספרס. החליפו מאמן סוף סוף. שני סופרסטארים בשיא שלהם, אחד השחקן השני הכי טוב בליגה. 4 בעשירייה הראשונה של הליגה. וסוף סוף הם לא משחקים עם 4 שחקנים בהתקפה אלא עם סנטר שיכול לשים קרש סל אחרי שהעיפו את פרקינס הנגר. צעד מאוחר שהם היו צריכים לעשות אחרי הגמר המביך שלו מול מיאמי רק פציעות יעצרו אותם במערב לדעתי. לא לגולדן סטייט ולא לספרס יש כלים להתמודד איתם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוגוסט 15, 2015 9:14 pm 
Junior

הקבוצה של באוקלהומה פלוס ג'יימס הארדן ורג'י ג'קסון?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 9 הודעות ] 

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], עופר האדום ו 155 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה