סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו א' נובמבר 17, 2024 4:19 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 20 הודעות ] 
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ה' אוגוסט 13, 2015 10:27 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
פיב"א אישרה רשמית שהתהליך שהחל ב-2005 - איחוד הנבחרות הבריטיות לנבחרת אחת, כדי שתהייה להם נבחרת באולימפיאדת לונדון - יבוא לסיום רשמי ב-1 באוקטובר 2016. בתאריך הזה יתקבל איגוד הכדורסל הבריטי לפיב"א, ואיגודי הכדורסל של אנגליה, ויילס וסקוטלנד יחדלו רשמית מלהתקיים.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

נערך לאחרונה על ידי ראי שעל הקיר בתאריך ה' אוגוסט 13, 2015 10:44 am, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 13, 2015 10:29 am 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (0)
מאוד יחסרו לי הנבחרות של ווילס וסקוטלנד, תם פרק מפואר בחיי הכדורסל של אירופה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 13, 2015 10:46 am 
Hall of Famer

האיגודים כשלעצמם לא יחסרו, אבל התהליך הזה אומר שנקבל את השחקנים הטובים של סקוטלנד בנבחרת בריטית מאוחדת מכאן והלאה (ובעצם עוד קודם, כי דה פקטו התהליך כבר קרה לפני האולימפיאדה). למשל אם סטיב ארצ'יבלד בזמנו היה יכול לשחק בנבחרת בריטית מאוחדת זה היה מעולה. טוב שהמשיכו עם התהליך עד הסוף ולא עשו אותו רק אד הוק בשביל האולימפיאדה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 13, 2015 11:09 am 
Sophomore

רוברט ארצ'יבלד. שיחק בנבחרת בריטניה ב3 טורנירים בינלאומיים-יורובאקסט 2009, יורובאסקט 2011 ואולימפיאדת 2012. ב2009 ו-2012 שיחק איתו בנבחרת סקוטי נוסף, קירון אצ'ארה, ששיחק גם ביורובאסקט 2013 במדי בריטניה.

טל דן, אגב, הוא וולשי ויכול לשחק בנבחרת.

"הקאבס לא עמוקים מספיק. זה בדרך לסוויפ. 4:0 לבולס. תרשמו."-satriani מהמר על קאבס-בולס 2015.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 13, 2015 11:14 am 
Senior

מה הסיכוי שהתהליך המבורך הזה יתרחב גם לכדורגל?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 13, 2015 11:46 am 
Hall of Famer

האמת היא שלאור האיחוד האירופאי, לא ברור לי עד כמה כל הסיפור הזה של נבחרות שונות באירופה הוא חוקי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 13, 2015 11:57 am 
מנהל פורום

אותה שאלה אתה יכול לשאול על הכדורגל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 13, 2015 12:34 pm 
Sophomore

תומר כתב:
מה הסיכוי שהתהליך המבורך הזה יתרחב גם לכדורגל?

הנבחרות הבריטיות בכדורגל עומדות יפה בזכות עצמן ולא צריכות איחוד כזה על מנת להיחשב לגורם משמעותי בכדורגל העולמי. מה גם שהן אשכרה מעניינות אנשים באותן ממלכות, מה שלא ניתן להגיד על נבחרות הכדורסל של ווילס, סקוטלנד או אנגליה. למעשה, עד היום הייתי בטוח שהם מאז ומתמיד היו נבחרת מאוחדת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 13, 2015 2:03 pm 
Sophomore

נורטון כתב:
האמת היא שלאור האיחוד האירופאי, לא ברור לי עד כמה כל הסיפור הזה של נבחרות שונות באירופה הוא חוקי

מאיפה הבאת את זה?

האיחוד האירופי לא הופך את החברות בו לישות מדינית אחת. אם כבר, העניין המיוחד הוא בעצם העובדה שאישרו לבריטניה נבחרות שונות, כי היא כן נחשבת לישות מדינית אחת. בכדורסל זה באמת לא משנה כל כך, כי זה ספורט לא פופולרי בממלכה. אבל בכדורגל זה סיפור רציני, עניין של מסורות וכו'. רק תארו לכם לאורך השנים שחקנים כמו ג'ורג' בסט, ראיין גיגס, גארת בייל וכו' בנבחרת בריטניה מאוחדת..

"הקאבס לא עמוקים מספיק. זה בדרך לסוויפ. 4:0 לבולס. תרשמו."-satriani מהמר על קאבס-בולס 2015.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 13, 2015 2:28 pm 
Hall of Famer

היא כנראה היתה נותרת לוזרית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 13, 2015 7:04 pm 
Junior

אם כבר, אז האיחוד האירופי אמור לתמוך בנבחרות כמו אנגליה/וויילס/סקוטלנד על פני נבחרת בריטניה. האידאל של האיחוד האירופי הוא הבלטת הייחודיות האתנית והרגיונאלית על פני ארגוני מדיניות "מלאכותיים". האיחוד האירופי מקדם רעיונות כמו קטלוניה, באסקיה וויילס.

החתול על קרפלס: "שישלחו אותו בטרייד לנ"צ... יתאחד עם אחיו חסרי הצוואר האחרים טל דן ואלישי כדיר "

בגאצקיס מפסיד למעיין, די ג'יי ולאומי: “התכוננו לכארם משעור. השחקנים שלי הם לא איירון מן".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 13, 2015 8:04 pm 
Hall of Famer

האיחוד האירופי לא מקדם שום רעיונות כאלה במדינות שחברות בו. אולי במדינות שלא חברות בו...
לא ראיתי שום עמדה של האיחוד בעד קטלוניה או סקוטלנד עצמאית, וגם לא לפיצול בלגיה שעלה לאחרונה לדיון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 13, 2015 8:17 pm 
Hall of Famer

אם אני זוכר נכון, הפיצול בכדורגל נובע מכך שהן היו ההתאחדויות הראשונות בעולם או איזה שקר אחר...

אין לי ראש למילים ארוכות וביבלברוקס מן מילה ארוכה שכזאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוגוסט 14, 2015 8:59 am 
Junior

ראי שעל הקיר כתב:
האיחוד האירופי לא מקדם שום רעיונות כאלה במדינות שחברות בו. אולי במדינות שלא חברות בו...
לא ראיתי שום עמדה של האיחוד בעד קטלוניה או סקוטלנד עצמאית, וגם לא לפיצול בלגיה שעלה לאחרונה לדיון.

איפה ראית שכתבתי שהם מחזיקים עמדה לגבי העצמאות?!

הם ועוד איך מחזיקים עמדה, ויש להם גם ועדות ודירקטיבות בנושא בתחום התרבות, לגבי ייצוג הייחוד הרגיונאלי של חבלים באירופה. ואם לא ראית זה פשוט כי אתה לא מכיר.

החתול על קרפלס: "שישלחו אותו בטרייד לנ"צ... יתאחד עם אחיו חסרי הצוואר האחרים טל דן ואלישי כדיר "

בגאצקיס מפסיד למעיין, די ג'יי ולאומי: “התכוננו לכארם משעור. השחקנים שלי הם לא איירון מן".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוגוסט 14, 2015 9:09 am 
Hall of Famer

טענת שהם אמורים לתמוך בנבחרות נפרדות, כלומר ייצוג לאומי נפרד, ואני מדגיש לאומי נפרד, של החלקים של בריטניה וגם של ספרד.
תראה לי מראה מקום אחד שתומך בטענה הזו. תמיכה ברב-תרבותיות או גיוון אתני או מה שזה לא יהיה זה דבר אחד, תמיכה בייצוג לאומי נפרד זה דבר אחר לחלוטין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוגוסט 14, 2015 10:20 am 
Junior

אל תוציא את זה מהקשר. זה היה אחרי שנורטון אמר שהוא לא מבין איך יש מקום לנבחרות באירופה כשיש איחוד אירופי. אני אמרתי שהאיחוד האירופי לא מעלים את הצורך בנבחרות מקומיות אלא אפילו מחזק כי הוא מקדם רעיונות עממיים מקומיים ויחודיות. אני לא חושב ולא יודע על כל תמיכה פרקטית של האיחוד האירופי ביוזמות להתארגנויות של נבחרות מקומיות של נבחרות כדורגל. התשובה הייתה באותם הכלים והשפה של השאלה: השלכה של גוף שמטרתו העיקרית היא כלכלית כמו האיחוד האירופי על קיום או אי קיום נבחרות מקומיות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוגוסט 14, 2015 10:23 am 
Junior

וכמו כן, אמרתי "אמור". זו מילה שמשתמשים בה כשמשהו לא קורה בפועל, אז אל תבקש ממני דוגמאות בפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוגוסט 14, 2015 5:14 pm 
Hall of Famer

לא דיברת בשום הקשר של שוק אירופי, אז אל תתחבא. אמרת בפירוש שהאיחוד האירופי אמור להעדיף נבחרות נפרדות באי הבריטי על פני נבחרת בריטניה, כלומר ייצוג לאומי לחלקים של הממלכה המאוחדת על פני ייצוג אחד לממלכה שהיא להזכירך מדינה שחברה באיחוד. אין לזה שום ביסוס, והוא ממש לא אמור לשאוף לייצוג לאומי לחלקים של מדינות שחברות בו על פני המדינה עצמה, אין בזה שום הגיון (ובאמת, הפלא ופלא, הוא גם לא עושה את זה).
אם כבר אז בדיוק להיפך. האיחוד האירופי דוגל בהדגשה של אתניות ותרבויות נפרדות, אבל לא במסגרות לאומיות נפרדות (כל עוד מדובר במדינות שחברות בו לפחות). למעשה האיחוד האירופי דווקא דוגל ברב תרבותיות כמודל עובד בתוך אותה מסגרת לאומית, ואם הוא "אמור" לתמוך במשהו, זה דווקא בנבחרת בריטית מאוחדת.

בהקשר הכדורסלי, שמתי לב שבאליפות אירופה עד גיל 16 שמתקיימת עכשיו אנגליה מתמודדת עדיין בנבחרת נפרדת. אם כך זו כנראה האליפות האחרונה של נבחרת אנגלית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוגוסט 15, 2015 12:16 am 
Junior

זה אם אתה מנתק לחלוטין את התרבות ואת האתניות מהלאום, מה שלדעתי לא הגיוני לעשות.

בכל מקרה, לא מעניין אותי יותר הדיון העקרוני. זו בסך הכל הייתה תגובה למה שנורטון אמר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוגוסט 15, 2015 12:47 am 
Hall of Famer

דווקא הגיוני מאד, כי זו בדיוק הגדרת הרב-תרבותיות שאירופה מטיפה לו. מה שאתה טוען זה שאירופה "אמורה" לתמוך בדיוק בהיפך, מדינות לאום מונוליטיות מבחינה תרבותית.
אם כבר מה שסופר לא הגיוני זה שהאיחוד האירופי יטיף לפירוק מדינות שחברות בו, או לייצוג לאומי של חלקים בהן על פני המדינה עצמה, כולל בספורט. גם כאלה שיש בהן עמים שונים ותרבויות שונות (ויש כאלה לא מעט באיחוד, לא רק המקרים הברורים מאליהם). והוא באמת לא עושה את זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 20 הודעות ] 

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], Y.T, עופר האדום ו 36 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה