סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו א' נובמבר 24, 2024 2:12 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 331 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ב' אוקטובר 05, 2015 4:20 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
לא יודע מה זה "לזמן את אולגה פרידמן". היא בכלל רוצה לייצג את ישראל? אני שומע דיבורים על עליה שלה כבר שנתיים, היא עדיין מייצגת את אוקראינה בטורנירים.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 05, 2015 10:40 pm 
Junior

בלוג: הצג בלוג (0)
משיחה איתה: רוצה לייצג את ישראל וכבר יש לה אזרחות ישראלית. טכנית היא עדיין רשומה תחת הדגל של אוקראינה (כבר לא משחקת עבור המדינה בנבחרות הצעירות, מאז אליפות אירופה לנערות שבה היא זכתה לפני שלוש שנים), אבל לפחות לטענתה זה זמני והיא מתכננת לעבור לייצג את ישראל (מבין שיש עניין טכני, בין השאר מול ההורים שלה).

עוֹד נַפְשִׁי דְּרוֹר שׁוֹאֶפֶת, לֹא מְכַרְתִּיהָ לְעֵגֶל-פָּז, כִּי עוֹד אַאֲמִין גַּם בָּאָדָם, גַּם בְּרוּחוֹ, רוּחַ עָז... יָשׁוּב יִפְרַח אָז גַּם עַמִּי, וּבָאָרֶץ יָקוּם דּוֹר, בַּרְזֶל-כְּבָלָיו יוּסַר מֶנּוּ, עַיִן-בְּעַיִן יִרְאֶה אוֹר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוקטובר 15, 2015 10:17 pm 
Junior

נאדאל נראה היום בכלל לא רע בשנחאי, עושה רושם שהוא קצת מתחיל לחזור לעצמו. זה עדיין רחוק מאוד מג'וקוביץ', אבל אני מבסוט מזה שהוא לפחות חוזר להילחם ומראה גם קצת מהטניס שלו מהעונות הקודמות.
ביקום אחר: שחר פאר שוברת שיא חדש של מבוכה, עם הפסד בסיבוב השני בטורניר 25K בארצות הברית, לאמריקאית בת 20 שמדורגת 1050 בעולם. עושה רושם שכבר לא נראה ממנה קאמבק. אולי למאסטר שף.

עוֹד נַפְשִׁי דְּרוֹר שׁוֹאֶפֶת, לֹא מְכַרְתִּיהָ לְעֵגֶל-פָּז, כִּי עוֹד אַאֲמִין גַּם בָּאָדָם, גַּם בְּרוּחוֹ, רוּחַ עָז... יָשׁוּב יִפְרַח אָז גַּם עַמִּי, וּבָאָרֶץ יָקוּם דּוֹר, בַּרְזֶל-כְּבָלָיו יוּסַר מֶנּוּ, עַיִן-בְּעַיִן יִרְאֶה אוֹר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוקטובר 23, 2015 8:41 pm 
Hall of Famer

והיא ממשיכה בשלה, ומפסידה גם לקנדית בת 16 שמדורגת 800 בעולם.
וביקום מקביל, הראל לוי ונועם אוקון משחקים יחד זוגות בפיוצ'ר נוסף שמתרחש בישראל עכשיו, והם הגיעו עד הגמר שיתקיים מחר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוקטובר 24, 2015 4:55 pm 
Junior

יצא לי במקרה להציץ גם במשחקי הזוגות השבוע ברמת השרון. איך לומר בעדינות, בטורנירי מטקות בחוף פרישמן ראיתי רמה גבוהה יותר. רוב הזוגות הורכבו משחקן + המאמן שלו. לפחות בשני מקרים - כולל אלה שהגיעו לחצי הגמר - המאמן היה יכול להיות לגמרי כשיר להיאבקות סומו, והשחקן שלו נראה כמו ילד שמצא מחבט ועלה למגרש. אני די בטוח שאם גליקשטיין ומנסדורף היו עולים כזוג לטורניר הזה, גם הם היו מגיעים לפחות לחצי הגמר. אולי אפילו זוכים.
לגבי פאר, אני מבין שהיא במצוקה קשה. לא מוצאת מאמן שיסכים לעבוד איתה, די בצדק, ולא מצליחה לאפס את עצמה. התוצאות די מביכות. מצד שני, זה לא שיש אלטרנטיבה. גם גלושקו מפסידה בטורנירים קטנים לשחקניות זניחות, וחזניוק הפסידה בגמרים של שני הפיוצ'רים האחרונים בארץ - גם שם הרמה הממוצעת היא של חוג בקאנטרי. אין פלא שאובזילר החליטה לזמן לנבחרת כבר עכשיו את שלי קרוליצקי - אמנם כבר בת 16, אבל פורחת יחסית מאוחר ועשתה קפיצה מדהימה ביכולת שלה בחצי השנה האחרונה. עם עבודה נכונה היא יכולה בקלות להיות סוג של ציפי אובזילר לכל הפחות.
לא יודע מה ומתי ייסגר עם אולגה פרידמן, אבל היא לפחות עלתה היום לגמר טורניר 50K בצרפת, די חזק, עם כמה ניצחונות מרשימים. אם העניין מול ההורים שלה ייסגר, לא הייתי חושב פעמיים ומזמן אותה כבר עכשיו לרשת את פאר בעודה בחיים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוקטובר 24, 2015 5:53 pm 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
למה אף מאמן לא מוכן לעבוד עם פאר?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 25, 2015 2:00 am 
Hall of Famer

אולי כי היא עשתה את המוות לכל מאמניה בעבר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 28, 2015 7:12 pm 
Junior

נקודת ציון בקריירה של ישי עוליאל: ניצחון ראשון בסבב הבוגרים. ייכנס לראשונה לדירוג העולמי. די צפוי לאור הרמה החלשה להחריד של הטורניר השלישי בסבב הפיוצ׳רים הנוכחי (בר בוצר מדורג בפועל ראשון). אם אחד מבין בוצר או עידן לשם (ייפגשו ברבע הגמר לרוע המזל, כי הפרישה של המדורג 1 הייתה אחרי ההגרלה. לשם פייבוריט בעיניי והוא גם הישראלי היחיד מהשנתונים האחרונים שכבר זכה בפיוצּר) לא זוכה כאן, אפשר לסגור את הבאסטה ולדלג על הדור הזה.
אגב, עוליאל טרם נאלץ לשחק מוקדמות. מקבל וויילד קארד אוטומטי ויש לי תחושה שזה יימשך בשנים הקרובות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוקטובר 29, 2015 12:09 am 
Hall of Famer

בהמשך למה שכתבת על הפיוצ'ר המגוחך הזה, עצוב לראות שאפילו בטורניר מיקי מאוס כזה כל הלא ישראלים ניצחו את הישראלים בסיבוב הראשון.

צפוי ומתבקש - לייטון יואיט מונה לקפטן נבחרת אוסטרליה בדייויס.

בסוף השבוע יהיו משחקי ההישרדות של דרג 1, שבסיומם נדע את ההרכב הסופי של הדרג שבו נמצאת ישראל. שבדיה נגד דנמרק, כשאת שבדיה מוביל הצעיר המוכשר מיקאל אימר. והמשחק היותר מעניין, סלובניה נגד ליטא, שמציגות שתיהן נבחרות טובות בהרכב מלא. סלובניה איבדה את השחקן המוביל שלה, אליאש בדנה, שהתאזרח בבריטניה (ובגלל חוקי הדיויס החדשים לא יכול לשחק שם בנבחרת), אבל עדיין באה בהרכב חזק בהרבה מזה שהפסיד לישראל, עם בלאז רולה ובלאז קאבצ'יץ'. ליטא עם ריקרדס ברנקיס, שחקן שאני מחבב בהחלט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוקטובר 30, 2015 2:58 pm 
Junior

עוד קצת מהאיזוטריה בטורניר המגוחך ברמת גן שעבר לחיפה (בגלל הגשם): עידן לשם ניצח בפעם השניה ברציפות את בר בוצר ועלה לחצי הגמר (הישראלי היחיד, כאמור). הוא גם הפייבוריט בעיניי לזכות בטורניר ולעבור את בוצר בדירוג. די סוגר את הדיון לגבי המחבט מספר 3 של ישראל. אמנם אין לו סיכוי לשחק כי סלע וגם וינטרוב טובים ומנוסים ממנו, וגם בזוגות הם עדיפים עליו, אבל לפחות עוד ישראלי אחד לגיטימי בסבב (נניח, טופ 500 ומעלה. על פי היכולת בחצי השנה האחרונה, וגם התוצאות, לשם שווה מקום בטופ 300).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוקטובר 31, 2015 4:39 pm 
Junior

דודי סלע ממשיך להיות ראש לשועלים. עלה לגמר צ׳לנג׳ר בסין, וניצחון יבטיח לו חזרה לטופ 100 ומקום בהגרלה הראשית באוסטרליה. על פניו אמור לסיים את העונה בצ׳לנג׳ר גדול בתאילנד בשבוע הבא אבל יש מצב שהוא יוותר אחרי שישיג את המטרה הקרובה. יש לו תינוקת בת שבועיים שהוא עדיין לא ראה. מצד שני יכול להיות שהוא ימשיך לעוד שבוע כי הוא הציב לעצמו כיעד כניסה לאולימפיאדת ריו (בערך מקום 60 בעולם במאי 2016) ואין כמו צ׳לנג׳רים בתקופה הזאת כדי לקדם אותו לזה.
בפיוצ׳ר בכפר המכביה/חיפה עידן לשם עלה לגמר (ניצח את המחבט מספר 4 של הונגריה, בורסוס) וינסה לזכות בתואר שני בקריירה. בסך הכל הוא מנצל יפה את ההזדמנויות בטורנירים החלשים, ומבחינת דירוג הוא במצב טוב יותר מוינטרוב באותו שלב בקריירה.

בבאזל פדרר ונאדאל לקראת מפגש ראשון בגמר מזה זמן רב. פדרר נראה טוב יותר כרגע אבל אני מקווה שנאדאל יראה אותו מולו ויזכר בימים היפים.

נערך לאחרונה על ידי red בתאריך ש' אוקטובר 31, 2015 10:04 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוקטובר 31, 2015 8:41 pm 
Junior

ממש לא מסכים.
נדאל נראה לא פחות טוב מפדרר בטורניר הזה, נראה שהביטחון חזר לו והוא חוזר לנצח משחקים בעזרת הרבה אופי.
ניצחונות על ציליץ, גאסקה, דימיטרוב וכל זה בתנאים של אולם שם הוא ממש לא אוהב לשחק.
פדרר משחק טניס טוב אבל לא משהו בלתי עביר, התקשה מאוד מול קולשרייבר וגם מול גופין הפסיד מערכה.
הכל פתוח, פדרר משחק באולם הביתי ובאולם. הוא פייבוריט במעט אבל נדאל בכושר טוב מאוד. בכל סוג אחר של משטח הייתי מהמר על רפא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 01, 2015 1:03 am 
Hall of Famer

אם לשם שווה להערכתך טופ 300 , אז מדוע שלא יקבל מדי מפגש משחק יחידים אחד ?
אי אפשר לכמת את זה , אבל אני מניח שיש פגיעה מסוימת ביכולת של שני הבכירים אם הם נאלצים לשחק 2 משחקי יחידים + זוגות ברצף .

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 01, 2015 2:40 am 
Hall of Famer

כי הוא פחות טוב, ובהרבה, לפחות עדיין, משני האחרים. אין פה שאלה בכלל.
אם כבר, את הרכב הזוגות תקבע אד הוק לפי התוצאה ביום הראשון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 01, 2015 1:48 pm 
Junior

לשם אכן זוכה בפיוצ'ר בכפר המכביה. תואר שני שלו (רק לצורך ההשוואה, וינטרוב זכה בפיוצ'ר ראשון בגיל 20, בסנגל, בטורניר חלש אפילו יותר) וגם בדירוג הוא נמצא במקום טוב יותר משמעותית מאשר וינטרוב בגילו (ידלג מעל בוצר ויהפוך למחבט מספר 3 של ישראל, ומכיוון שהוא התחיל את הפריצה הגדולה רק במאי יש לו עוד כמעט חצי שנה להתקדם בדירוג בלי שהוא מאבד נקודות). להפתעתי הרבה, הוא מראה הרבה מאוד אופי גם תוך כדי משחק. משהו שלא אפיין אותו בכלל בעבר. אם ימשיך בהתקדמות הזאת וישמור גם על השיפור בהתנהגות, הוא בכיף יוכל לעשות קריירה לפחות כמו של וינטרוב, אם לא יותר. הוא בוודאי מוכשר ומגוון יותר (בטאצ' שלו, במשחק ההחזרות, בעבודת הרגליים כמובן ואפילו בהגשות).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 01, 2015 4:15 pm 
Hall of Famer

מיודעתנו סלובניה שורדת בדרג 1. גרגה זמליה, שנראה כמו גרוטאה במשחק בשלמה, הזכיר את יכולתו מפעם והביס בקלות את ריקרדס ברנקיס, שהוא שחקן של אזור ה-75 בעולם. גם במשחק היחידים השני של בלאז רולה, וגם במשחק הזוגות עם רולה וקאבצ'יץ', סלובניה לא הפסידה במערכה וסגרה את הטיי בקלות מפתיעה.
במשחק ההישרדות השני, שבדיה מובילה 2:1 בדנמרק אחרי שהדנים ניצחו בזוגות ושרדו עוד יום. המשחק המעניין היה כנראה המשחק הראשון - משחק של 4 שוברי שוויון, ומערכה חמישית של 9:7... מעניין כמה זמן הוא נמשך. מה גם שהשבדי חזר בו מפיגור של 2:0 במערכות וניצח.
במשחק השני ראיתי כמה גיימים של מיקאל אימר הצעיר והמאד מוכשר (אחד משחקני הנוער הטובים בעולם היום), שקירקס את פרדריק נילסן המנוסה בהרבה ממנו.

נערך לאחרונה על ידי ראי שעל הקיר בתאריך א' נובמבר 01, 2015 4:17 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 01, 2015 4:16 pm 
Hall of Famer

בדיקה מהירה מראה שהמשחק הראשון בין שבדיה ודנמרק נמשך 4 שעות ו-56 דקות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 01, 2015 7:15 pm 
Freshman

אחרי כמעט שנתיים בלי המפגש הקלאסי של הטניס, אמרתי שאין מצב אני מפספס את הגמר היום ולשמחתי לא התאכזבתי.
פדרר היה נראה מאוד לחוץ בהתחלה ועשה יותר מידי טעויות לא מחויבות, אבל מאמצע המערכה ועד לתחילת המערכה השניה נראה היה שהוא השתחרר ובדרך לניצחון קליל. אבל מול נדאל זה אף פעם לא קל לו והמשחק שוב התהפך, עד שפדרר העלה את הרמה בסוף המערכה השלישית וזכה בפעם השביעית בטורניר הביתי.

סה"כ לא משחק גדול של פדרר, אבל אני מקווה שלפחות בפן המנטלי הניצחון יקל עליו בפגשים הבאים ביניהם. נדאל אומנם רחוק מהשיא, אבל הציג היום יכולת טובה יותר מזו שהציג בשנה האחרונה ואולי זה ההתחלה של החזרה שלו לטופ 4.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 01, 2015 7:20 pm 
Junior

עומרי1 כתב:
אחרי כמעט שנתיים בלי המפגש הקלאסי של הטניס, אמרתי שאין מצב אני מפספס את הגמר היום ולשמחתי לא התאכזבתי.
פדרר היה נראה מאוד לחוץ בהתחלה ועשה יותר מידי טעויות לא מחויבות, אבל מאמצע המערכה ועד לתחילת המערכה השניה נראה היה שהוא השתחרר ובדרך לניצחון קליל. אבל מול נדאל זה אף פעם לא קל לו והמשחק שוב התהפך, עד שפדרר העלה את הרמה בסוף המערכה השלישית וזכה בפעם השביעית בטורניר הביתי.

סה"כ לא משחק גדול של פדרר, אבל אני מקווה שלפחות בפן המנטלי הניצחון יקל עליו בפגשים הבאים ביניהם. נדאל אומנם רחוק מהשיא, אבל הציג היום יכולת טובה יותר מזו שהציג בשנה האחרונה ואולי זה ההתחלה של החזרה שלו לטופ 4.

מעריך שאם נדאל ימשיך את היכולת הזו שהחלה מהמסע לסין הוא מהר מאוד יחזור למקום ה-2.
הוא בדרך למעלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 08, 2015 2:25 pm 
Hall of Famer

יש בישראל עוד שלושה פיוצ'רים, מסתבר, לפני סוף השנה. לפחות לפי רשימת הכניסה של הראשון שבהם, שיהיה עוד שבועיים, נראה שהיא טובה מאד יחסית לפיוצ'ר 10000 דולר. נראה מי יישאר בסוף, כי הטורניר הזה לא רשום כעדיפות עליונה של כולם, אבל בינתיים יש שבעה שחקני טופ 300 (כולל אמיר ויינטראוב) שזה יפה לטורניר בסדר גודל הזה. אולי בגלל שהעונה כבר נגמרת ואין הרבה אלטרנטיבות, אבל עדיין יפה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 08, 2015 3:39 pm 
Junior

לא הייתי מתרשם מרשימת כניסה שבועיים לפני טורניר. חכה לניפויים בימים הקרובים. מעריך שוינטרוב ידורג ראשון, ולפחות שני ישראלים נוספים (לשם ובוצר, אולי גם פתאל) יהיו מדורגים. סביר שהטורניר יהיה קצת חזק יותר מאשר שני הסבבים האחרונים, שהיו במקביל ל6-7 צ'לנג'רים ברחבי העולם ולכן רשימת הכניסה אליהם הייתה בדיחה, אבל פחות חזקים מהסבב שצמוד לצ'לנג'ר ברעננה, שהיה הכי חזק (בגלל הסמיכות לצ'לנג'ר, מן הסתם) שנערך כאן מזה שנים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 10, 2015 3:00 pm 
Hall of Famer

צדקת... מהשבעה נשארו ארבעה, כשאצל שניים מהם הטורניר בעדיפות מאד נמוכה והם בגדר פרישות בטוחות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' נובמבר 11, 2015 12:18 am 
Junior

יש עד מחר בערב לתיעדוף ראשון - כלומר לפחות 10-15 פרישות נוספות, ועוד שבוע וחצי לפרישות מינוריות (עוד 10-15 במצטבר), כך שבסופו של דבר רשימת הכניסה תהיה אמנם חזקה יותר משני הסבבים הקודמים, אבל ממש לא חזקה אבסולוטית (מעריך שהקאט אוף יהיה סביב 1,200-1,300 בעולם, כשבסבב הקודם זה עמד על 1,500-2,000, תלוי בטורניר). אגב ישראלים ואיזוטריה, שחר פאר ממשיכה להתפייד מהסבב ולא מצליחה לעבור סיבוב אפילו בטורנירים של 50K-25K, לא נעים עבורה.
ואם כבר ממש איזוטריה, מתקיים בארץ עכשיו סבב של טורנירי ג'וניורס (דרגה 2 בשבוע שעבר, דרגה 3 השבוע ובשבוע הבא). מי שמככבת שם, די במפתיע מבחינתי, היא לינה גלושקו, אחות של יוליה. בת גילו של ישי עוליאל, שעשתה התקדמות מטאורית בחודשים האחרונים. עוד נתון מאוד חריג הוא המספר העצום של בנות ישראליות צעירות שנכנסו לסבב ולדירוג, לעומת כמות נמוכה יותר של בנים (31 בנות, רובן בשנתונים הצעירים יותר). עד לפני שלוש שנים, כמעט לא הייתה עתודה של שחקניות (הגיע למצב של 4-5 שחקניות נוער פעילות), לעומת עתודה נאה של שחקנים (גם אם לא ייצא מהם כלום, לפחות היו כאלה שניסו). נותן המון קרדיט לציפי אובזילר, שהייתה אחראית על העבודה עם כל הנבחרות של הבנות מגיל 10 ומעלה. אולי בכל זאת היא תצליח להציל את טניס הנשים הדועך כאן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 22, 2015 1:19 pm 
Hall of Famer

לא יודע אם שמתם לב, אבל בבלגיה מוכת הפאניקה אמור להיות בסוף השבוע גמר גביע דייויס.
אמנם לא בבריסל אלא בגנט, אבל מעניין איך יעבירו את הטיי הזה.

בכל אופן, הסגלים:
בלגיה עם דויד גופן, סטיב דרסיס, רובן במלמנס וקימר קופיאנס. כנראה שגופן ודרסיס ישחקו יחידים, דרסיס ובמלמנס בזוגות.
בריטניה עם אנדי מארי, קייל אדמונד, ג'יימי מארי ודומיניק אינגלוט. כרגיל - אנדי מארי, שחקן שני כלשהו, ושני שחקני זוגות ייעודיים. אחרי הנסיונות על ג'יימס וורד ודניאל אוונס, ואחרי שהמתאזרח מסלובניה אליאש בדנה נדחה על ידי ה-ITF, בריטניה הולכת על קייל אדמונד הילד בן ה-21 שנכנס לאחרונה למאייה. הוא נזרק למים ישר לגמר - הוא מעולם לא שיחק דייויס.
אם מארי יעבור את דרסיס ביום הראשון בקלות יחסית, סביר שהוא ישחק זוגות עם אחיו, כרגיל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 23, 2015 9:11 am 
Junior

לא יודע אם שמתם לב 2 -
אין כיסוי רציני באתרים הישראליים.
נולה לוקח את גמר הסבב בלונדון עם נצחון בשתי מערכות בגמר על פדרר (שניצח אותו בסיבוב המוקדם)...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 331 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 22 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: