אבו שוקרי כתב:
יומנגס זאת התופעה הכי מעצבנת קולינרית שנתקלתי בה. מערך שלם של יח"צ וקונספט וטעם רע של אנשים.
קציצה מבשר בינוני עד כאב עם תוספות הזויות ולא כ"כ טעימות (העיקר שזה בא במזרקים!), לחמניה פח וצ'יפס מהמוסך ממול.
לא חסרים המבורגרים נהדרים בכל רחבי הארץ, אני אישית מאוד אוהב את זה של המיט בול והבראסרי, אבל יש עוד באמת המון.
היומנגס זו תופעה עצובה של הידרדרות כתוצאה מהתמסחרות.
הייתי לקוח נאמן שלהם בקלנסואה, בתקופה שבה-מי היה מאמין-אפשר היה פשוט לבוא, להכנס, להתיישב על הבר, לאכול המבורגר מעולה, לשלם וללכת תוך חצי שעה. היום חצי שעה זה המבוא להמתנה בחוץ אצלם. אם זה היה ההמבורגר של תקופת קלנסואה, מילא. אבל כמו שאתה אומר, הם ירדו מאד חזק ברמה, ויש לזה סיבה.
בהתחלה היתה שם באמת אידאולוגיה להביא משהו אחר. האחים שהם בעלי המקום קנו בשר ממקום מאד איכותי (מכיר אישית), וההמבורגרים היו ברמה אחרת. הצרפתי והאיטלקי היו יצירות אמנות. זה לא אומר שלא היו למקום פאקים כבר אז: הצ'יפס תמיד היה שמנוני ברמה בלתי-אכילה, מבחר ראשונות קטן ומבאס, אין קינוחים, השירות מסתחבק מדי. אבל ההמבורגר היה שווה הכל. ואז הגיעה ההצלחה, שנבעה גם מכתבות הזויות בעיתונות. שגיא כהן פרסם עליהם ביקורת שגיא-כהנית אפיינית, שהרי ידוע ששגיא כהן אוכל במקומות הכי טובים בעולם או הכי גרועים שבהם. אז את יומנגס הוא אהב, כתב ביקורת הזויה על כך שזה המקום הכי טוב בעולם בקטגוריה בערך (כולל שבחים מטורפים לצ'יפס ואם אני זוכר נכון אפילו פרגון על כך שהקינוח היחיד שלהם זה מילקשייק בןאנ'ג'ריס). אחרי זה הם קיבלו שער במוסף גלריה של הארץ. משהו דפוק.
אז כמובן שהפרסום הביא המוני אנשים לקלנסואה, ונהיה מבאס. אחרי שיצא לי להמתין שם 45 דקות לפאקינג כניסה למקום (וזה לא שבא לך להסתובב וללכת אחרי שהגעת עד קלנסואה), נשברתי ואמרתי לאחד האחים שעד שלא יעברו למקום גדול יותר, לא אגיע יותר (אני מניח שהוא לא בכה על הכרית). ואז הם עברו למקום הגדול יותר בצומת רופין, התורים נשארו עצומים, אבל ההמבורגר זה ממש לא אותו המבורגר. אני כבר לא רוצה לשאול איפה הם קונים את הבשר, אבל בפעמיים האחרונות שאכלתי שם זה היה הרבה יותר דומה לבורגוס עם כל מיני גבינות צאן מאשר להמבורגר ההוא, שרק מחשבה עליו היתה מתפעלת את בלוטות הריר שלי למרחקים ארוכים.
חבל.