Att כתב:
1. ג'יימס הארדן - אין שאלה
2. קליי תומפסון - התלבטתי בינו לבין באטלר. בסופו של דבר, קלע נהדר ושחקן הגנה טוב. מגיע לו אחרי האליפות.
3. ג'ימי באטלר - אני לא בטוח שהוא פחות טוב מקליי תומפסון. שחקן הגנה נהדר, שחקן התקפה טוב מאוד. חכם, יעיל יחסית, לא מסכים עם נורטון לגבי זה שאין לו אספקט התקפי שבו הוא מעולה (פוסט-אפ ברמה גבוהה). מאוד אוהב את השחקן הזה. מעניין אם נראה ממנו קפיצה נוספת.
4. דווין וויד - מרגיש לא בנוח עם המיקום הזה. התחושה היא שפחות אכפת לו מהמשחק. בסופו של דבר העונה של מיאמי (אפסייד גבוה, עשויה להיות קונטנדרית אם הכל יתקתק) תלויה בו, בבריאות שלו וגם בגישה וברעב למשחק.
5. בראדלי ביל - מאמין שהשנה יחזור לעצמו.
6. דמאר דרוזן - לא השחקן הכי יעיל בעולם (קליעה בעייתית מאוד מבחוץ) ובטח שלא צריך להיות אופציה מספר 1 בהתקפה כמו שהוא בטורונטו (לצד לאורי) אבל הצליח לשפר את יכולת המסירה שלו ואני אוהב את הגישה שלו למשחק והרצון להשתפר.
7. מונטה אליס - מעניין איך יהיה השנה באינדי. יש סיכוי טוב שיירד בשנה הבאה כמה מקומות.
8. ג'יי ג'יי רדיק - רול-פלייר יעיל.
9. מתיוס - כנ"ל
10. אולדיפו - עשוי לעשות קפיצה נוספת בשנה הבאה. זה דירוג יחסית שמרני לגביו.
11. ג'ו ג'ונסון - נמצא מעל קובי בגלל שאני מעריך שישחק יותר.
12. קובי
13. גרין - שחקן יעיל. לא ברור האם היה מופיע ברשימה הזו אלמלא אפקט הספרס אבל ניתן לו קרדיט שכן.
14. מאנו - לא חושב שהוא השוטינג המוביל בקבוצה הזו אלא דווקא גרין כרגע. אני לא יודע אם הוא צריך להיות ברשימה הזו. מעניין יהיה לראות איזו יכולת הוא יביא העונה. הקו האחורי של הספרס הוא נקודת החולשה שלה (תחשבו על פארקר בכושרו הנוכחי ומאנו/גרין אל מול לאוסון והארדן למשל).
15 - מילדטון - במגמת עליה. לדעתי יש לו מקום ברשימה הלא מבריקה הזו.
HM
אריק גורדון, סמית', לו וויליאמס. לדעתי מרטין לא ראוי ל-HM כאן.
מסכים עם הרשימה מאוד. נתת משקל ליכולת הפוטנציאלית של השחקנים בעונה הקרובה ולא רק על סמך העבר.
ווייד במקום 4 זה קצת ריסקי אבל ווייד רעב בקונטנדרית פוטנציאלית שווה מקום רביעי. אהבתי גם את המיקום של גרין היעיל ומידלטון המשתפר. אולדיפו יכול לעשות קפיצה מעל השניים-שלושה שלפניו אבל הוא עוד טעון הוכחה ואורלנדו תצטרך להשתפר לשם כך. היחידי שהייתי אולי מוציא מהרשימה זה גינובילי שלדעתי קצת גמר את הסוס אבל לא יודע מי הייתי שם במקומו (קורבר אם נחשב גארד או אולי את וויליאמס שכשחקן שישי כנראה תורם יותר ממנו היום). אה, וקורטני לי שווה HM.
ג'ינובילי כאן כי הוא חלק חשוב מהמארג של הספרס, מעין עוזר מאמן נוסף על הפרקט, חכם, מנוסה, ווינר מוכח. סימן שאלה האם יהיה ראוי לרשימה הזו בסופו של דבר. ברשימה מעט פחות שמרנית, הייתי מכניס את לו וויליאמס למקום ה-15 ומקדם את מידלטון למקום ה-14.