סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו א' נובמבר 24, 2024 1:27 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 53 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ד' נובמבר 11, 2015 12:56 am 
Freshman

בלוג: הצג בלוג (0)
נדמה לי שב 1956.
התחרויות הרגילות היו במלבורן. תחרויות הרכיבה על סוסים (בגלל חוקי ההסגר האוסטרלים) היו באירופה (שוודיה אם אני זוכר נכון, שטוקהולם אם להמר, אם כי אני לא בטוח בעיר.)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' נובמבר 11, 2015 8:46 am 
Freshman

בלוג: הצג בלוג (0)
אפרופו מרחקים, פוסט שהעליתי לקבוצת כדורגל שפל בפייסבוק:

הגיע הזמן לדבר קצת על ‫#‏שיבוצי_שפל‬. רצה הגורל, או ספקיות הדלק של חברות התעופה, ובליגת האלופות האירופית העונה שובצו בשלב הבתים אסטנה הקזחית עם בנפיקה הפורטוגלית. אנחנו מדברים על מרחק של כ6,200 קילומטר, שזה בערך המרחק בין אוסלו שבנורווגיה לאדיס אבבה שבאתיופיה. אבל היות שבשפל עסקינן, יש לבדוק מה קורה בשאר מפעלי האלופות: מסתבר שהעונה שובצו בליגת האלופות של קונקאקאף ונקובר ווייטקאפס הקנדית עם אולימפיה מטגוסיגלפה, הונדורס. כאן מדובר על כ4,800 ק"מ בלבד, מעט פחות מהמרחק בין בגדד שבעיראק לטימבוקטו שבמאלי. טימבוקטו אמרנו? יש לבדוק מה קורה באפריקה. שפל מיוחד! בשלב מסוים של טורניר האלופות האפריקאי, קייזר צ'יפס מדרום אפריקה התמודדה מול ראג'ה קאזבלנקה המרוקאית. עניין פעוט של כ7,600 פאקינג קילומטר, שזה בערך המרחק בין סידני שבאוסטרליה לטוקיו שביפן. יפן? זה באסיה. והיי, בעצם גם האוסטרליות משחקות בליגת האלופות האסייתית! וככה זה כשבריסביין האוסטרלית ובייג'ינג הסינית משחקות באותו בית, מרחק פעוט של כ8,300 ק"מ. תאורטית בריסביין יכלה לקבל במפעל את אל ווחדאת הירדנית מעמאן, נסיעה קלה של כ14,000 קילומטר לכל כיוון. (לגבי דרום אמריקה, ממה שאני רואה בעונה שעברה בליברטדורס המרחק המירבי היה איזור ה4,800 ק"מ שבין צפון ונצואלה לבואנוס איירס.). אז עכשיו תחשבו שוב לפני שאתם מקטרים על נסיעות השפל שלכם לעבודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' נובמבר 11, 2015 9:16 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
התשובה של cat נכונה ומלאה. באולימפיאדת מלבורן תחרויות הרכיבה התקיימו בסטוקהולם, מרחק של כ-16000 קילומטר ממרכז התחרויות.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 53 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו 12 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה