סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ב' נובמבר 18, 2024 9:42 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 20 הודעות ] 
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ו' נובמבר 20, 2015 12:51 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
שארלוט - פילי. למי שלא יודע, הסיקסרס עם רצף על פני עונות של 22 הפסדים כבר. עוד שניים והם ישוו שיא ליגה של רצף הפסדים בין עונות. למי שתוהה, הפתיחה הכי גרועה בהיסטוריה שייכת לניו ג'רזי נטס 2009/10 עם 18 הפסדים רצופים. פילי כרגע על 12. בובקאטס.

בוסטון - ברוקלין. סלטיקס.

ניו אורלינס - סן אנטוניו. אנתוני דיוויס בספק למשחק, ואני מקווה בשביל אלווין ג'נטרי שהוא כבר הספיק למרוח דבק נגרים על המכנסיים שלו, או שבקרוב הוא יתחיל לחתום בלשכה. ספרס.

מיניסוטה - דטרויט. וואלה יכול להיות משחק לא רע. טאונס מול דראמונד נלחמים בצבע... יאללה מיני

אוקלהומה - ניו יורק. דוראנט בחוץ, ואוקלהומה מתחילה להראות כמו אוקלהומה של שנה שעברה, כלומר מג'עג'עת למדי. נגיד ת'אנדר בכל זאת.

ממפיס - יוסטון. אפרופו מג'עג'עות. שתי קבוצות פלייאוף שפתחו רע את העונה. נראה לי שממפיס לוקחים את זה.

דאלאס - יוטה. המאבריקס לא קיבלו הרבה יחס באופסיזן, ואולי בצדק. דאנדרה לא בא וגם הפסיק לטלפן. ואין חומר להתחרות על אליפות. אבל להגיע לפלייאוף הם כנראה יגיעו. מאבס.

דנבר - פיניקס. שתי קבוצות שאוהבות לרוץ, נצפה להרבה נקודות כאן. פיניקס.

פורטלנד - קליפרס. אחרי המפלה הביתית הקשה מול הווריורס, הקליפרס צריכים להרים את עצמם מהקרשים. פורטלנד הפסידו כבר 7 רצוף, ולא נראה לי שזה ייעצר כאן. קליפרס.

ג"ס - שיקגו. רוז בספק, אארון ברוקס בחוץ. קארי השחיל את הקליפרס אתמול בלילה, והויברג עוד מנסה לפענח את הרוטציות שלו. ווריורס.

לייקרס - טורונטו. הראפטורס לא מרשימים עד כה, אבל מול הלייקרס הם אמורים לקחת.

אין לי ראש למילים ארוכות וביבלברוקס מן מילה ארוכה שכזאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' נובמבר 20, 2015 12:57 pm 
Freshman

פתחתי כבר ת'רד :D

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' נובמבר 20, 2015 1:22 pm 
Hall of Famer

נכון, אבל אצלי יש יותר תגובות. :lol:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' נובמבר 20, 2015 1:54 pm 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
אה, לא ידעתי שכבר הלילה יש הזדמנות לבחון את זה ששיקגו יגבילו את הווריורס ל80-2.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' נובמבר 21, 2015 6:50 am 
Hall of Famer

היינריך פשוט כדורסלן טוב יותר מרוז.
תשע נקודות בשש דקות. שמירה טובה יותר.חכם. לא עושה שטויות

ספרס מפסידים ל NOLA.

הבולס ביתרון תשע.
הרגשתי לפני המשחק שהבולס ייקחו. בוא נראה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' נובמבר 21, 2015 7:40 am 
Hall of Famer

שיקגו חזק במשחק. 50:47 לגולדן סטייט.
הרבה בזכות בטלר המעולה ומירוטיץ שהגיע היום לעבוד.
הבעיה שאין לבולס ספסל. נואה מזעזע. גיבסון העונה חלש. סנל הזה פשוט השחקן הכי מוזר שראיתי. זורק כדורים שפוגעים במקומות הכי מוזרים בקרש.
במקום ראש העיר אני פותח עם היינריך ומשאיר את רוז לספסל. עם הספסל לרוז יהיה יותר אישור לשחק בצורה המפגרת שלו. אין לו לדעתי מקום ליד גאסול ובטלר. הם צריכים יותר רכז חכם.
קליי תומפסון די חלש. המספרים שלו העונה ממש חלשים לעומת אשתקד.
הניקס מנצחים באוקלומה. תצוגת שלשות מזעזעת של הרעמים.

ואן גנדי אמר שהמזרח מוביל על המערב עד כה העונה.

תגידו היה מצב שMVP לוקח עונה אחרי MIP? וואלה לדעתי קרי ממש השתפר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' נובמבר 21, 2015 7:40 am 
Hall of Famer

הווריורס ביתרון 3 בלבד במחצית. המפתח לפער הזעום הזה הוא כמות האיבודים של הבולס - 3 בלבד. כמו שיובל כתב בת'רד השני, הווריורס הכי טובים בליגה במשחק ריצה. מי ששומר וישמור טוב על הכדור, יהפוך את המשחק של הווריורס לפחות בחלקו למשחק עומד, שם הם מצוינים אבל לא מעולים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' נובמבר 21, 2015 8:06 am 
Hall of Famer

תוצאות המשחקים:
שארלוט 113-88 על פילי. תסלחו לי עם כל סיפורי הינקי, אבל הקבוצה הזאת פשוט מגעילה את השועלים. אגב, די מדהים שמתוך משכורות של 57 מיליון דולר, 27 מיליון דולר רשומים על שמם של שחקנים לא רלבנטיים (ג'ווייל מגי, ג'רלד וואלאס, ג'ואל אמביד) ועוד 6.75 מיליון דולר על שחקן שפצוע עד ינואר... מה נשאר? 23 מיליון דולר תקציב? זה יורוליג פר אקסלנס.
הורנטס: ג'פרסון 26 נק' 10 ריב' ו-5 חס' מעביר לאוקפור שיעור בחיים, קמבה ווקר 20, באטום 14, לאמב 13, מרווין ויליאמס 11 ו-9 ריב'
פילי: נואל 16 ו-9 ריב', סטאוסקאס 15, ג'רמי גרנט 12, ג'ליל אוקפור 10 ו-7 ריב'

בוסטון 120-95 על ברוקלין. אני תוהה מתי מיכאל "אנחנו נזכה באליפות תוך 5 שנים" פרוחורוב מוכר. אם בפילי זה הרכב פח עם משכורות לשחקנים לא רלבנטיים, כאן זה 91 מיליון, שמתוכם 13 הולכים לדרון ויליאמס ועוד 44 על ג'ו ג'ונסון וברוק לופז. במקום פרוחורוב אני עושה טנקינג, מעיף את לופז תמורת בחירות דראפט סיבוב ראשון לא מוגנות, ומוכר את הקבוצה עם כל האפסייד לקונה.
סלטיקס: בראדלי 21, קראודר 19, תומאס 18 ו-9 אס', טרנר 12 ו-7 אס', דיוויד לי 11
נטס: יאנג 14 ו-10 ריב', לופז 14 ו-7 ריב', הוליס-ג'פרסון 13 ו-11 ריב', ג'ק 11, לארקין 10

NOLA מנצחת 104-90 את סן אנטוניו.
פליקאנס: ריאן אנדרסון 30 נק' (6/11 לשלוש) ו-7 ריב', חדגבה 20 ו-18 ריב', איש סמית 17 ו-13 אס', אריק גורדון 11
ספרס: לאונרד 22, אולדרידג' 20 ו-11 ריב', מילס 11, פארקר 10 נק' 5 ריב' ו-5 אס'. טים דאנקן שיחק 19 דקות וסיים משחק ראשון בקריירה עם 0 ריב'.

דטרויט מנצחת 96-86 בארץ האגמים
וולבס: וויגינס 21, קא"ט 18 ו-7 ריב', זאק לווין 14, רוביו 12 ו-7 אס'
פיסטונס: דראמונד 21 ו-11 ריב', רג'י ג'קסון 18 נק' 5 ריב' ו-5 אס', מרקוס מוריס 16 ו-11 ריב', סטנלי ג'ונסון 15

הניקס מנצחים את אוקלהומה 93-90
ת'אנדר: ווסטברוק 34 נק' 7 ריב' ו-7 אס', וייטרס 16, קאנטר 11 ו-13 ריב'
ניקס: מלו 25 ו-5 ריב', אפללו 14, לאנס תומאס 12, קלדרון 10 ו-7 אס'

ממפיס מנצחת 96-84 את יוסטון המדרדרת.
גריז: קונלי 26, גאסול 16 ו-11 ריב', בארנס 12 ו-7 ריב', צ'אלמרס 10
רוקטס: הארדן 22, אריזה 19, הווארד 12 ו-15 ריב', טרנס ג'ונס 10

דאלאס 102-93 על יוטה
מאבס: דרון ויליאמס מתעורר מול האקסית 23 נק' 8 אס' ו-6 ריב', נוביצקי 19, פסוליה 15 ו-12 ריב', באראה 12, דוייט פאוול 11
ג'אז: הייוורד 22 ו-7 ריב', פייבורס 18 ו-7 ריב', ברקס 15, הוד 13

פניקס מנצחת 114-107 את דנבר
נאגטס: מודיאיי 26, גרי האריס 20, גלינארי 15 ו-10 ריב', בארטון 14, היקסון 10
סאנס: נייט 38 נק' 11 ריב' ו-6 אס', בלדסו 22, טלטוביץ' 15, פרייס 10

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' נובמבר 21, 2015 8:12 am 
Hall of Famer

התותח המפוברק כתב:
תוצאות המשחקים:
שארלוט 113-88 על פילי. תסלחו לי עם כל סיפורי הינקי, אבל הקבוצה הזאת פשוט מגעילה את השועלים. אגב, די מדהים שמתוך משכורות של 57 מיליון דולר, 27 מיליון דולר רשומים על שמם של שחקנים לא רלבנטיים (ג'ווייל מגי, ג'רלד וואלאס, ג'ואל אמביד) ועוד 6.75 מיליון דולר על שחקן שפצוע עד ינואר... מה נשאר? 23 מיליון דולר תקציב? זה יורוליג פר אקסלנס.
הורנטס: ג'פרסון 26 נק' 10 ריב' ו-5 חס' מעביר לאוקפור שיעור בחיים, קמבה ווקר 20, באטום 14, לאמב 13, מרווין ויליאמס 11 ו-9 ריב'
פילי: נואל 16 ו-9 ריב', סטאוסקאס 15, ג'רמי גרנט 12, ג'ליל אוקפור 10 ו-7 ריב'

לדעתי הקבוצה הכי גרועה שראיתי מאז שאני עוקב אחרי NBA שזה לא מעט.
לא זוכר קבוצה עם כ"כ מעט כשרון התקפי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' נובמבר 21, 2015 8:54 am 
Hall of Famer

משחק גמור
אפשר להגיד 100 פעם רצוף שהיינריך טוב מרוז, אבל לרוז יש התקפה ויודע למשוך דאבל טים. בדקות האחרונות הבולס פשוט התמסרו ואף אחד לא יכל לקחת אחריות. הגיעו לזריקות קשות מאוד ואחוזים רעים. קרדיט כמובן גם להגנה המצוינת של הווריורס

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' נובמבר 21, 2015 9:41 am 
Junior

אפרופו מה שהתותח כתב על הנטס, יש דיבורים בפורום של פורטלנד על טרייד אפשרי שיביא את ברוק לופז לפורטלנד בתמורה לבחירות דראפט וכריס קיימן. במקרה הזה הפלוס הגדול מבחינתם יהיה להשתחרר מהמשכורת שלו, אני חושב שזה טרייד טוב גם לנו.
עוד באותו נושא, הבלייזרס עם ניצחון על הקליפרס. הקבוצה נראית טוב, אני אוהב מאוד את הסגל שיש לנו, שחקנים שמקבלים הזדמנות ושווים את ההזדמנות הזו. פלאמלי, אד דיוויס ואל-פארוק אמינו כולם עם דאבל-דאבל נקודות+ריבאונדים. יש עוד הרבה מקום לשיפור שזה כמובן פלוס. שחקנים כמו פרייז'ר וקליף אלכסנדר ראויים לעוד דקות וכשפרייז'ר ייכנס לרוטציה נהיה הרבה יותר חזקים בקו האחורי. לילארד היה אדיר וסי.ג'יי. עושה עבודה מעולה. הניצחון אחרי רצף של 7 הפסדים שכאילו מייצגים את מה שציפו מהקבוצה הזו, אני חושב שזו האנומליה, אני חושב שהם שווים פלייאוף כמו שהם ואם מביאים שחקן כמו ברוק לופז הוא יחזק את הרוטציה לא רק בסטאר-פאוור אלא כי הוא ייתן לנו עוד סנטר טבעי ברמה גבוהה חוץ מפלאמלי. יש לנו שחקנים בכל עמדה וכשסטוטס יתאפס על איך למקסם את האפשרויות שהסגל הזה נותן לו יש לנו פוטנציאל מאוד מעניין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' נובמבר 21, 2015 10:44 am 
Hall of Famer

תותח, טנקינג לא יעזור לנטס כי הבחירות שלהם הולכות לסלטיקס ב-3 שנים הבאות (זו של השנה ושל 2018 פשוט עוברות לא מוגנות, ב-2017 לסלטיקס יש זכות להחליף בחירות, שוב בלי הגנה).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' נובמבר 21, 2015 12:08 pm 
Hall of Famer

וואלאק הדני איינג' הזה...

לגבי המשחק, לא הרגיש צמוד כל כך למרות שנגמר רק 12, וגם זה אחרי בריחה בסוף.
ון גאנדי הבחין בתופעה המוזרה שיותר מדי שחקנים אוכלים את הטעיות הזריקה של מירוטיץ' לשלוש, למרות שהוא קלעי חלש - הלילה 0/6, ובכלל העונה 31%. במשחק הלילה הוא ניסה לסחוט פאול לשלוש, התנגש בשחקן הגנה והשופטים לא שרקו. טוד וורניק עוד היה שורק לו פאול תוקף.....

לא ברור למה מירוטיץ' עדיין מקבל דקות בחמישיה - הוא קולע באחוזים זוועתיים, גאסול ירד משמעותית במספרים משנה שעברה (או שסתם נגמל מסמים אחרי אליפות אירופה), נואה נראה מזעזע, וגם גיבסון בעונה הגרועה בקריירה. הויברג צריך לסדר שם את העסק.
צודק סטריאני שסנל שחקן מוזר, אבל לפחות שומר. כשמקדרמוט נכנס למגרש, יש לו מטרה גדולה על הגב והמצח והווריורס טחנו אותו דק-דק בכל התקפה.

לגבי המשחקים האחרים:
- לאנס סטיבנסון נעצר על שוטטות. 2 נק' (1/2 מהשדה, 0/2 מהקו), אסיסט וחסימה ב-18 דקות? אפילו ראול נטו עושה יותר מזה. בכלל, לקליפרס יש המון עומק, אבל לא מרגיש שיש שם שיטת משחק או חיבור בין השחקנים.
- בגיל 35, לואיסקולה הפך לקלעי שלשות. 50% לשלוש, 0.7 למשחק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' נובמבר 21, 2015 1:11 pm 
Junior

איך בובי פורטיס? היה נראה לי שחקן מעניין לפני הדראפט, קיוויתי שאנחנו נבחר אותו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' נובמבר 21, 2015 2:18 pm 
מנהל פורום

בהנחה שיש לי זמן לראות משחק אחד היום מאלה שהיו אתמול בלילה, איזה לראות?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' נובמבר 21, 2015 3:15 pm 
Hall of Famer

התותח המפוברק כתב:
משחק גמור
אפשר להגיד 100 פעם רצוף שהיינריך טוב מרוז, אבל לרוז יש התקפה ויודע למשוך דאבל טים. בדקות האחרונות הבולס פשוט התמסרו ואף אחד לא יכל לקחת אחריות. הגיעו לזריקות קשות מאוד ואחוזים רעים. קרדיט כמובן גם להגנה המצוינת של הווריורס

רוז לא שחקן התקפה טוב יותר. לשניהם שלוש שלשות העונה. מי קלע אותם בפי מאה יותר זריקות?
היינריך שומר הרבה יותר טוב
רוז לדעתי היום טוב כמו ברוקס. זה סבבה. ווליום שוטר לא יעיל שמדי פעם ייתן לך 25 אבל על כל משחק כזה,תקבל 12עם עשרים אחוז מהשדה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' נובמבר 21, 2015 5:26 pm 
Hall of Famer

סליחה. לקירק שלוש שלשות רק אמש. לרוז כל העונה שלוש שלשות.
קירק פשוט שחקן כדורסל יותר טוב ממנו היום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 22, 2015 7:02 pm 
Sophomore

לא הייתי אומר שקירק יותר טוב מרוז, הוא בן 34 ובשלוש שנים האחרונות היתה ירידה ביכולת שלו ונהיה רכז מחליף חלש שלא מסוגל לעשות נקודות.
העונה ב-5 משחקים ששיחק היה מצוין, אבל עוד מוקדם להגיד שזה קאמבק וכמעט בטוח שזה לא מייצג את היכולת שלו.
רוז שנה שעברה הראה שהוא עדיין שחקן טוב (אם כי כבר לא כוכב), השנה יש לו לבינתיים עוד ירידה ביכולת אבל אולי זה בגלל הפציעה בפנים שמשפיעה על הראייה וזה הולך להשתפר, ואם הוא לא ימשיך להפצע מניח שעדיין הוא יוכל להציג יכולת של רכז פותח ממוצע פלוס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 22, 2015 9:10 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

לאנשים בשלוש השנים האחרונות היתה הרגשה שרוז אוטוטו חוזר ליכולת מעונת הmvp ולאחרונה הבינו שזה כנראה כבר לא יקרה והוא יישאר רק רכז טוב בליגה. אז זהו שזה גם לא יקרה (לדעתי לפחות). רוז גם בשיאו היה רכז עם ראיית משחק לא משהו, קליעה סטריקית והגנה בעייתית ועכשיו שהוא איבד את האקספלוסיביות (או לפחות מפחד להשתמש בה פן ייפצע) הוא לא יותר מרכז בינוני שלוקח מהשולחן יותר ממה שהוא מביא אליו. זה מזכיר לי את פני הארדאווי שאחרי הפציעות כל הזמן חיכו שהוא יחזור לגדולתו וזה פשוט לא קרה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 22, 2015 9:28 pm 
Hall of Famer

sir charles כתב:
לאנשים בשלוש השנים האחרונות היתה הרגשה שרוז אוטוטו חוזר ליכולת מעונת הmvp ולאחרונה הבינו שזה כנראה כבר לא יקרה והוא יישאר רק רכז טוב בליגה. אז זהו שזה גם לא יקרה (לדעתי לפחות). רוז גם בשיאו היה רכז עם ראיית משחק לא משהו, קליעה סטריקית והגנה בעייתית ועכשיו שהוא איבד את האקספלוסיביות (או לפחות מפחד להשתמש בה פן ייפצע) הוא לא יותר מרכז בינוני שלוקח מהשולחן יותר ממה שהוא מביא אליו. זה מזכיר לי את פני הארדאווי שאחרי הפציעות כל הזמן חיכו שהוא יחזור לגדולתו וזה פשוט לא קרה.

בדיוק. הוא קולע לא הרבה באחוזים זוועה. הרי לקלוע בליגה זאת נקודות באחוזים זוועה לא כל כך חוכמה.
לקבוצה חסרת כשרון התקפי כמו נגיד פילי, הייתי לוקח את רוז לפני היינריך. לקבוצה שיש בה כבר כישרונות בצד ההתקפי, אני לוקח את היינריך לפניו. כל זריקה מפגרת שלו זו זריקה שגימי בטלר יכל לזרוק או גאסול.
היתרון היחיד שלו זה חדירה לסל וגם זה לא נגמר טוב תמיד.
הגנה, קליעה ומסירה, כל זה קירק פשוט עושה יותר טוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 20 הודעות ] 

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 118 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה