סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ה' נובמבר 28, 2024 6:36 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 869 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23 ... 35  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ד' נובמבר 11, 2015 8:12 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
מישהו יפנה לבג"צ? נראה לי שאתה בעצמך היית פונה לבג"צ רק בשביל להוציא אותי חומוס :lol:

אין לי ראש למילים ארוכות וביבלברוקס מן מילה ארוכה שכזאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' נובמבר 11, 2015 8:46 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
כן, התנועה למדינה יהודית זה כיסוי שלי. יש לי עוד כמה ארגוני כיסוי, וגם צוות תקשוב שעוקב 24/7 אחרי התגובות שלך...

אבל עכשיו זה בבג"ץ. אתה חושב שיש סרט שבג"ץ יאפשר לכדורגל בשבת להתקיים בלי היתר כחוק? החוק מאד ברור.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' נובמבר 11, 2015 8:50 pm 
Hall of Famer

גם צביקה שרף וגם תנועה למדינה יהודית. איך אתה מספיק הכל?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' נובמבר 11, 2015 8:51 pm 
Hall of Famer

ואמיר בינו, שכחת.

ולפחות מבחינת לשון החוק, אני לא רואה אלטרנטיבה. או ששר הכלכלה, שהיום הוא בנימין נתניהו בכבודו ובעצמו, יאפשר אקטיבית ובחתימת ידו חילול שבת של מאות אלפי אנשים על כל ההשלכות הפוליטיות של זה כלפיו, או שלא יהיה כדורגל בשבת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' נובמבר 12, 2015 1:51 am 
Hall of Famer

אם על זה ילכו לבחירות, אז מבחינתי זה win-win situation

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' נובמבר 12, 2015 12:12 pm 
Hall of Famer

אם יהיה עליו איום ללכת לבחירות על זה, הוא לא יחתום ולא יהיה כדורגל בשבת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' נובמבר 12, 2015 9:51 pm 
Hall of Famer

אז שימנה את עצמו גם לרב הראשי לישראל ויגיד שמותר כדורגל בשבת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' נובמבר 12, 2015 9:57 pm 
Junior

או שיגיד שבגלל המופתי משחקים כדורגל בשבת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' נובמבר 20, 2015 10:07 pm 
Junior

יש לאחרונה ובכלל בכל השבועיים האחרונים קצת "פסטיבל דראפיץ'".
יש פה איזה חוסר הבנה או חוסר הרצון להבין ש-95 מהקבוצות בליגה שלנו הן חלשות באותה מידה. מה שמכריע בין הפסד לניצחון במשחק נתון הוא רצון ומזל. בלבד. שום יכולת. כמו שבית"ר נראתה גרוע בתחילת העונה, היא גם יכולה לצבור שלושה ניצחונות רצופים כמו שעשתה כרגע וכמו שבעוד מקסימום חודש וחצי מהיום, נשמע על מעמד מעורער של דראפיץ' עקב תוצאות חלשות. בדיוק כמו שמכבי פ"ת ניצחה ארבעה משחקים ברציפות והפסידה חמישה גם כן ברציפות. אין פה איזו הבנה עמוקה יותר של הבעיה, במקום זה מאוד נוח לרמוס את דראפיץ' עד עפר, להאדיר אותו כרגע ולחכות לנפילה שתגיע ממש בקרוב כי מזל ורצון שיאפיל על זה של היריב לא תמיד בנמצא. אבל מקרה דראפיץ' הוא לא הבעיה אלא רק סימפטום של כדורגל חלש ותקשורת ותרבות שאפילו חלשים ממנו. הבעיה נבנית כשהוא מקדם אנשים מקצועית אנשים שהיכולת המקצועית שלהם היא לא מספיק טובה, כי אין הבנה שמה שקורה פה קורה בגלל מזל וגורמים משתנים שנפלו בצד הנכון כמה פעמים ברציפות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 22, 2015 1:54 am 
Hall of Famer

אני אוסיף למה שאתה אומר את התמיהה שלי על כך שקיים חוסר רצון ( כמעט תמידי ) מהמאמנים של קבוצות התחתית .
הליגה כאמור מאוד צמודה ( וחלשה ) , ולכן סביר שקבוצות כמו הפועל חיפה וסכנין יהיו בתחתית ( היכן שהן עכשיו ) , ולא מן הנמנע שבני יהודה למשל תהיה שם עוד שבועיים .
כל עוד קבוצה מהנ"ל נאבקת בתחתית ( כלומר - לא סוגרת את הטבלה בהפרש גדול ) - הרי שזהו מצבה הנורמלי , ולכן אין שום היגיון בולט להחליף מאמן .
זכור לי משפט יחסית סביר של פרימו הקשקשן מלפני איזה חודשיים - שמשהו כמו 10-11 מאמנים בליגה בסכנת החלפה כזו או אחרת , וזה פשוט מלמד על כך שקבוצות התחתית לא מבינות את מעמדן ומקומן .

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 24, 2015 10:31 pm 
Hall of Famer

מדברים עכשיו הרבה על השזרוע של בלומפילד.
וזה מעלה שאלה שכבר שאלתי פעם: למה בישראל צריך פאקינג שזרוע באמצע העונה?
אני מבין שיש מעברים מקיץ לחורף, ונכון שבאירופה הקיץ לא אותו קיץ, אבל גם החורף לא אותו חורף. למה באף מקום באירופה אני לא שומע שמוציאים קבוצות ממגרשן הביתי לשבועיים-שלושה ומשבשים את כל הליגה בשביל שזרוע?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' נובמבר 25, 2015 12:53 am 
Hall of Famer

ראי שעל הקיר כתב:
מדברים עכשיו הרבה על השזרוע של בלומפילד.
וזה מעלה שאלה שכבר שאלתי פעם: למה בישראל צריך פאקינג שזרוע באמצע העונה?
אני מבין שיש מעברים מקיץ לחורף, ונכון שבאירופה הקיץ לא אותו קיץ, אבל גם החורף לא אותו חורף. למה באף מקום באירופה אני לא שומע שמוציאים קבוצות ממגרשן הביתי לשבועיים-שלושה ומשבשים את כל הליגה בשביל שזרוע?

לא יודע לגבי אירופה, אבל רוב זני הדשא בארץ הם כאלו שאוהבים חום ונראים די רע בחורף, נניח מדצמבר ועד פברואר-מרץ (והזן האחד או שניים שנראים טוב גם בטמפרטורות קרות הם כאלו שמתחדשים לאט אחרי נזק, וכמו שאתה יכול לתאר לעצמך, בכל משחק כדורגל יש נזק לדשא, אז התחדשות מהירה זו תכונה שחשובה לדשא באיצטדיון), בלי השזרוע ברוב החורפים, פרט אולי לחורפים חמים במיוחד, המגרשים היו נראים זוועה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' נובמבר 25, 2015 1:03 am 
Hall of Famer

עזוב גרמניה או צרפת. גם באיטליה או ביוון, למיטב ידיעתי, זה לא קורה.

לגבי המשחק היום, המשך לכל מה שראינו בקמפיין הזה, למעט משחק טוב של ראיקוביץ' עם כמה הצלות אינסטינקט מצויינות. בגול של ויליאן, כרגיל אצלו, הוא לא זינק אלא ירד על הברך (למרות שגם עם זינוק ספק גדול אם היה מגיע), אבל בסך הכל אפשר לראות לפחות משהו אחד שהוא היה טוב בו.
הפרש הרמות ממש כואב בעין. פעם לפחות היו כדורגלנים טכניים בארץ, גם אם מבחינה פיזית הם היו זרדים ברוח. היום גם טכניקה אין, לא מסוגלים להעביר פס מדויק גם כשלא לוחצים אותם. ההגנה לא מסוגלת להתמודד עם נוגחים סבירים ומעלה. וזו עדיין כנראה הקבוצה הכי טובה בארץ עם ההגנה הכי טובה בארץ... ממש עצוב.

וטל בן חיים... אני לא בונה שהוא ילמד לקח. אבל אדום מוצדק מארץ המוצדקים. שחקנים אלימים - החוצה!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' נובמבר 25, 2015 1:12 am 
Junior

לדעתי הקונספט של קרויף נכשל בהתאמתו לאירופה.
אני מבין שאולי לא שוחרר לו תקציב גדול לזרים אבל אם אתה בונה קבוצה שמבוססת על הישראלים, אל תביא שחקני חילוש זרים.
למעט ראייקוביץ (שגם עליו אני בטוח שיש שיחלקו על מידת תרומתו) ואולי אולי איגבור, אין זר אחד במכבי שאפשר להגיד שהוא תורם או מעלה את הרמה של הקבוצה ונכנס תחת ההגדרה של ׳שחקן חיזוק׳.
לא ברור לי מה בער לשחרר את פריצה שכבר התאקלם פה טוב ולהביא את שחקן האימונים המצטיין ראדוניץ.
היה עדיף להביא בכסף הזה 2-3 זרים איכותיים יותר ולהשאר מבוססים יותר על הישראלים (מה שבעל מקרה קורה בפועל).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' נובמבר 25, 2015 1:31 am 
Hall of Famer

פריצה אולי התאקלם פה טוב, אבל למיטב זכרוני הוא היה חלש בכל הקמפיינים של מכבי באירופה. הפיזיות שלו שבלטה בליגה הייתה כלום ושום דבר, ובלמים אירופים לא מדהימים, אבל גדולים וחזקים, אכלו אותו די בקלות. וכמובן הוא לא נעשה צעיר ובריא יותר.
המחשבה להביא במקומו חלוץ גונזיל צעיר יותר, שיוכל לשחק עם הגב לשער או לקחת נגיחות גם בליגת האלופות הייתה מחשבה נכונה. כמובן זה לא אומר שצריך להביא נכה כרוני, כאילו ווייצ'יץ' בונה לך את הקבוצה.
על קרלוס גרסיה כבר אמרתי את דעתי יותר מפעם אחת. כל כך איטי וכבד אפילו ברמת הליגה. לא היה צריך להשאיר אותו.

אז כן, הקונספט נכשל כי מראש קרויף בנה על הישראלים את הקבוצה, והסתפק בזרים חלשים (או היה עצלן ובחר בקרך הקלה).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' נובמבר 25, 2015 1:53 am 
Hall of Famer

הטעות הייתה במחשבה על חלוץ, כי את רוב המשחקים שלה מכבי הפסידה במרכז המגרש.
המשחק הערב היה עוד חוויה מביכה. התקפות מתפרצות של 2 שחקנים, הגנה של 8 שחקנים שעדיין לא יודעת למנוע משחקני צ'לסי להגיע למצבים.
אני חושב שרוב אוהדי מכבי מתוסכלים מהקמפיין הזה, כי הם יודעים שקבוצות "נחותות" ממכבי הראו בעבר ומראות בהווה כדורגל הרבה יותר סביר ממה שמכבי הראתה בקמפיין הפתטי הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' נובמבר 25, 2015 2:15 am 
Freshman

הפרשים תהומיים כרגיל, יש כאלו שמנסים להתנחם בכמה דקות טובות של מכבי, השורה התחתונה היא שאין להם מה למכור, הם לא מהווים איום בכלל, גם ה 2 מצבים החצי סבירים הם בבחינת הוצאת מים מן הסלע של מבצע התאבדות מול מספר בלמים (למרות שזהבי בהחלט הוציא את המיטב מהסיטואציה), אין להם שום יכולת להבקיע ממשחק מסודר, צ׳לסי בקלות מגוחכת מגיעה להזדמנויות והיא החמיצה בכיף כמה גולים ממצבים טובים, אין ספק שבעונה טובה יותר שלה באופן כללי ואם היתה עם מנטליות דורסנית (צ׳לסי זו קבוצה שגם בעונות טובות שלה לא משחקת בסגנון דורסני) הם היו יכולים בכיף להבקיע עוד 2-3.

מפתיע שמוריניו כזה נחמד, מביא מחמאות למכבי, אומר שהתוצאה משקרת ושלא הגיע להם להפסיד ככה ולהיות בלי נקודות, רואים שיש לו הרבה סימפתיה ובעיקר רחמים כלפיהם, יצא אחלה גבר בריאיון, לא מאפיין אותו בדר״כ.

מישהו אגב ראה את התקציר של בארסה רומא? ועוד אחרי הקונצרט מול ריאל, זה נראה שמכבי רחוקה שנות אור מאירופה, אבל גם עולם הכדורגל רחוק בלא מעט מבארסה, מבחינת רמה הם באטמוספרה אחרת, אם ליגת האלופות לא היתה במתכונת של טורניר ובלי אלמנט ההפתעה אלא ליגה ממושכת כמו שלא מעט מפנטזים, היה אפשר לסגור את המפעל כבר עכשיו ולתת להם את התואר, תענוג של קבוצה וכדורגל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' נובמבר 25, 2015 2:35 am 
Hall of Famer

איך אפשר לקבוע שברצלונה עולה כל כך בבירור על באיירן מינכן ?

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' נובמבר 25, 2015 2:39 am 
Hall of Famer

התותח המפוברק כתב:
הטעות הייתה במחשבה על חלוץ, כי את רוב המשחקים שלה מכבי הפסידה במרכז המגרש.
המשחק הערב היה עוד חוויה מביכה. התקפות מתפרצות של 2 שחקנים, הגנה של 8 שחקנים שעדיין לא יודעת למנוע משחקני צ'לסי להגיע למצבים.
אני חושב שרוב אוהדי מכבי מתוסכלים מהקמפיין הזה, כי הם יודעים שקבוצות "נחותות" ממכבי הראו בעבר ומראות בהווה כדורגל הרבה יותר סביר ממה שמכבי הראתה בקמפיין הפתטי הזה.

המחשבה על חלוץ ממש לא הייתה מוטעית. אני לא אומר שהקמפיין היה נראה אחרת לגמרי עם חלוץ כמו שתיארתי (וכמו שראדוניץ' היה אמור להיות אם לא היה יותר נכה מסטיבן הוקינג), אבל חלוץ 9 נורמלי זה ממש חובה בקמפיין כזה. חלוץ שמסוגל להטריד הגנה אירופית, גם בגובה, או להחזיק כדור עם הגב לשער.
זה לא אומר שלא צריך זרים נורמליים בעמדות אחרות כמובן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' נובמבר 25, 2015 8:53 am 
Hall of Famer

מסכים, אבל זו בעיה מסדר שני. מרכז שדה יציב זו בעיה מסדר ראשון, כי זה שדה הקרב המרכזי בליגת האלופות, והיריבות פשוט דורסות את מכבי משחק אחרי משחק. תסתכל על הקמפיינים המוצלחים של ישראליות באירופה ותראה שלכל אחת מהן היו שחקנים שידעו להחזיק כדור ולהניע כדור לעומק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' נובמבר 25, 2015 9:11 am 
Junior

shukista כתב:
מישהו אגב ראה את התקציר של בארסה רומא? ועוד אחרי הקונצרט מול ריאל, זה נראה שמכבי רחוקה שנות אור מאירופה, אבל גם עולם הכדורגל רחוק בלא מעט מבארסה, מבחינת רמה הם באטמוספרה אחרת, אם ליגת האלופות לא היתה במתכונת של טורניר ובלי אלמנט ההפתעה אלא ליגה ממושכת כמו שלא מעט מפנטזים, היה אפשר לסגור את המפעל כבר עכשיו ולתת להם את התואר, תענוג של קבוצה וכדורגל.

אני ראיתי את המשחק כולו.
בארסה באמת נתנה הצגה אבל היא צריכה להזהר כי באיירן שנה שעברה גם הגיעה לשיא מוקדם מדי וירדה בהמשך, גם ריאל נראתה שונה בתחילת העונה שעברה ובהמשך שלה.
לכן יש עוד זמן עד שנסגור את התואר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' נובמבר 25, 2015 9:31 am 
Hall of Famer

דרך אגב, בניגוד למה שכתבו פה, אני ממש לא חושב שזהבי הוציא את המקסימום מהמצב מול בגוביץ'. הוא אמנם בעט חזק ולפינה הרחוקה, אבל בחצי גובה. זה הגובה האידאלי לשוער, הוא לא צריך לזנק גבוה וגם לא לרדת נמוך, מה שהיה לוקח לו עוד כמה עשיריות שנייה קריטיות.
זהבי היה צריך לבעוט שטוח, עם החלק החיצוני של הנעל. אם תראו את הגול האחרון שלו בדרבי השלושער המפורסם בשנה של פאולו סוזה, זה היה מצב די דומה. ככה הוא היה צריך לבעוט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' נובמבר 25, 2015 9:51 am 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
Dovi כתב:
shukista כתב:

אני ראיתי את המשחק כולו.
בארסה באמת נתנה הצגה אבל היא צריכה להזהר כי באיירן שנה שעברה גם הגיעה לשיא מוקדם מדי וירדה בהמשך, גם ריאל נראתה שונה בתחילת העונה שעברה ובהמשך שלה.
לכן יש עוד זמן עד שנסגור את התואר.

אני אישית מודאג מהפרצופים שנאיימר עשה בסוף המשחק כשלא הצליח לכבוש ושלא היו מביישים את רונאלדו. סה"כ נאיימר ניצל עד תום את הפציעה של מסי (וגם ברצלונה נראתה ממש לא טוב בתחילת העונה) כדי לבסס מעמד של כוכב על, יש הרבה פוטנציאל לחיכוכים ובעיות בהמשך (אם כי שנה שעברה זה לא קרה).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' נובמבר 25, 2015 4:50 pm 
Hall of Famer

שוב בנוגע לשזרוע: אולי הגיע הזמן לעבור לשחק בישראל על דשא מלאכותי ייעודי, ולהימנע מהשזרועים האלה שמשבשים את העונה (ואולי גם לחסוך מים על הדרך)?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' נובמבר 25, 2015 6:17 pm 
Hall of Famer

שתי בעיות עיקריות עם דשא סינטטי שאני יכול לחשוב עליהן, לא משהו בלתי פתיר, אבל עדיין: קודם כל, דשא סינטטי מתחמם מאוד תחת קרינת שמש חזקה, לרמה של 50-60 מעלות צלזיוס, זה אומר שלשחק עליו בימים חמים בשעות היום עלול להיות בעייה רצינית. שנית, העלות למ"ר של דשא סינטטי היא פי כמה מעלות של דשא רגיל, שטח של מגרש כדורגל, בהערכה גסה, הוא משהו שנע בין 5,000 ל-10,000 מ"ר כולל שוליים, תכפיל את זה במשהו כמו 20-30 ש"ח עלות עודפת (לא כולל ההתקנה של הדשא), ואתה מגיע לסכומים לא מבוטלים בכלל. אמנם הוצאות האחזקה של דשא סינטטי יותר נמוכות כי לא צריך להשקות, לדשן, לכסח ולשזרע, אבל אני לא בטוח שהחסכון בעלויות האלו מפצה על הפערים במחיר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 869 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23 ... 35  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אבימאל ו 2 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: