הרסי הוקינס כתב:
אני אישית חושב שהפציעה של רייס היא הסיבה העיקרית שהעונה הזו התבזבזה לכם. אני בטוח שהעובדה שהגארד הזר המוביל שלכם שיחק רק חצי מהמשחקים גם לא מקלה על העניינים. גם הזרים שכן משחקים לא מרשימים.
נגד הפועל רמת גן הייתם גרועים במיוחד וספגתם את משחק הקריירה של בית יוסף. אבל מכיוון שזה גביע זה יכול היה ללכת לכאן או לכן, כולה משחק אחד (ותמיד יש הפתעות בגביע - נכון שהיה יותר קל להפתיע אתכם מקבוצה אחרת מליגת העל).
היום שיחקתם מול קבוצה עם ישראלים מעט פחות טובים, אבל לא בהרבה, ומול קבוצה עם 4 זרים כשאתם עם 3.
אם הוא הגורם הבלעדי שבנה את הקבוצה אז אני חושב שצריך לבקש ממנו להחזיר את המפתחות. כמו כן, זה שהוא לא הכריח את השחקנים שלו ללכת פנימה פנימה פנימה פנימה כשנהריה הייתה בבעיית עבירות כוללת.
בן רייס
בוא לא נגזים. בן רייס, בטח אחרי הפציעה, הוא שחקן לא רע אבל לא שחקן משנה קבוצה. אנחנו מדברים על משפחת שחקני ה-8-9 נקודות לעונה (גם בשיאו). מנגד, קיבלנו את דודו שמריז שעושה לא הרבה פחות, אם בכלל.
נכון, הוא די חור בהגנה אבל גם הברכיים של רייס לא היה צפויות לעשות אותו לבראיין רנדל.
הפועל רמת גן
קבןצת תחתית-מרכז טבלה חביבה בליגה הלאומית.
"משחק הקריירה" של יועד בית יוסף לא אמור להיות תירוץ לטובת המאמן אלא בדיוק להפך. זה המאמן שייבש על הספסל את יועד בית יוסף עונה שלמה, וזה המאמן שמי שראה את המשחק וראה את דודו שמריז שומר עליו או כל מיני שולמנים וכו' היה יכול לחשוב שאין לו מושג מי זה בית יוסף, כאילו שנה שלמה הוא לא אימן אותו.
דווקא אחרי המשחק אתמול מול נהריה אפשר היה להבין בדיעבד את גודל המחדל מול רמת גן, כי מול נהריה קלייברן נדבק למייקל אומה לחולצה ולא נותן לו לנשום. אם קלייברן היה שומר על בית יוסף הוא לא היה קולע חצי מהנקודות שקלע.
לכן, רק על המחדל מול רמת גן הוא היה צריך ללכת הביתה, מיוזמתו.
נהריה
הקבוצה הכי פחות מוכשרת בליגה, סגל שחקנים הכי חלש על הנייר אבל בניגוד אלינו קבוצה מאומנת, כל שחקן יודע בדיוק מה התפקיד שלו וכמעט אף אחד לא מנסה דברים שהוא לא יודע.
אין להם ישראלי ברמה של רוזפלט, אין להם ישראלי אפילו ברמה של שולמן והזרים שלהם, מידיעה, אלה זרים זולים שנשארו על המדף עד מאוחר מאוד בקיץ, הוצעו כמעט לכל הליגה ואף אחד לא רצה לגוע בהם. בחלקם (האוול) גם לא אנחנו.
ניהול משחק
בזמן שכל נהריה עם 4 עבירות שחקנים אצלנו מפציצים בלי הבחנה מבחוץ וגוני אחד, שמחזיק את הכדור 21 שניות בהתקפה עד שנגמר לו השעון.
קבןצה כל כך לא מאומנת.