סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו א' נובמבר 17, 2024 4:24 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 40 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ד' נובמבר 25, 2015 3:15 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
או שאולי ב-10 הדקות שהוא שיחק הליטאים היו עם הרכב רע וירושלים ניצלה את זה ללא קשר ליותם, או שאולי בחלק מהדקות הבודדות שהלפרין היה על המגרש הייתה ריצה של ירושלים שלא הייתה בכלל קשורה לאיך יותם תפקד או לא תפקד ומיליון ואחד סיטואציות שגרמו לפלוס/מינוס הזה שלא קשורות בכלל ליכולת של הלפרין או להשפעה הקוסמית שלו על הקבוצה. 10 דקות זה באמת כמות קטנה של דקות שבה המדד פלוס/מינוס לא רלוונטי בכלל.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' נובמבר 25, 2015 3:16 pm 
Sophomore

עמוס לב כתב:
או שאולי ב-10 הדקות שהוא שיחק הליטאים היו עם הרכב רע וירושלים ניצלה את זה ללא קשר ליותם, או שאולי בחלק מהדקות הבודדות שהלפרין היה על המגרש הייתה ריצה של ירושלים שלא הייתה בכלל קשורה לאיך יותם תפקד או לא תפקד ומיליון ואחד סיטואציות שגרמו לפלוס/מינוס הזה שלא קשורות בכלל ליכולת של הלפרין או להשפעה הקוסמית שלו על הקבוצה. 10 דקות זה באמת כמות קטנה של דקות שבה המדד פלוס/מינוס לא רלוונטי בכלל.

הוצאת לי את המילים מהמקלדת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' נובמבר 25, 2015 3:51 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
איתי שגב הוא הישראלי המוביל בכל ליגת העל בפלוס מינוס. יכול להיות שהוא נותן השראה כשהוא על המגרש?

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' נובמבר 25, 2015 4:35 pm 
מנהל פורום

הייתי סותם ת'פה אם לא הייתי בארנה ורואה את מה שקרה נגד אילת. היה צמוד ושיחקנו מתסכל לגמרי, עלה יותם עם שתי מהלכי התקפה של מסירות חכמות אחת מהן לא הייתה אפילו אסיסט ובום השתחרר פקק והמשחק זרם
אין, הוא קוסם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' נובמבר 25, 2015 6:24 pm 
Hall of Famer

uriel17 כתב:
לא הייתי מפטר את פרנקו, אבל הוא בהחלט נושא באחריות לכישלון
אפשר להאשים את הליגה העקומה שלנו כמה שרוצים אבל צריך לזכור
1) הליטאים לא בדיוק משחקים הכי בריאה ואיכותית
2) הפועל ים הגיעה לרבע גמר רק לפני שנתיים מאותה ליגה עם תקציב נמוך בהרבה
3) מכבי לקחה את ביורוליג לפני שתיים כשהיא באה מאותה ליגה

למעשה לגבי מכבי הייתה בעבר טענה הפוכה: שהחולשה של הליגה מועילה לה באירופה, כי היריבות שלה באות מותשות ממשחקי ליגה הרבה יותר קשים והיא באה רעננה אחרי טיולים.
לא חושב שהטענה הזו נכונה וגם לא שהטענה ההפוכה, אני לא חושב שחולשתה של הליגה היא הפקטור הקובע.
החוק הישראלי, לעומת זאת - דווקא כן. לא יודע אם זה ה-פקטור הקובע, אבל זה בהחלט פקטור קובע. הישראלים של ירושלים הם במינימום בין שני הסגלים הטובים בליגה ואולי הכי טוב, וכשהחוק גם מציב מולם ישראלים אחרים שבדרך כלל פחות טובים מהם - הם יכולים לחגוג. מגיעים לאירופה, ואז הישראלים מגלים את האמת המרה כמו שמכבי כדורגל מגלה אותה בליגת האלופות. וכדי להתגבר על זה, ואולי פשוט סתם כי הם יותר טובים, משחקים בהרכבים של 4 ו-5 זרים שאי אפשר לשחק איתם בליגה. ודאי שזה משפיע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' נובמבר 25, 2015 6:38 pm 
מנהל פורום

לא מתווכח שהחוקים משפיעים לרעה על הקבוצות באירופה, רק אומר שאפשר להצליח גם למרות המגבלות האלה

אף אחד לא ישכנע אותי שלא היינו יכולים וצריכים לנצח את קלייפדה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' נובמבר 25, 2015 8:30 pm 
מנהל פורום

uriel17 כתב:
סטלינגרד התפרקה למעשה, וכולם ינצחו אותה מעכשיו והלאה, אז בהנחה מתחתנו, אנחנו צריכים עוד קבוצה שתהיה מתחתנו כדי לעלות שלב
בוא נראה מי זה יכול להיות
גלא? צריכה להפסיד את כל המשחקים שלה, 4 ברציפות כולל סטלינגרד בבית (לא יקרה נגיד 1%) + אנחנו לנצח את שלושת המשחקים שנשארו (סיכוי של ~ 30%) = סך הסיכוי 0.3 אחוז
ניז'ני? צריכה להפסיד 3 מתוך ארבעת המשחקים, נגיד את סטלינגרד היום ינצחו, צריכים להפסיד לאאק וגלא בבית ולנפטונס בחוץ ברציפות (~ 10%) + אנחנו לנצח את שלושת המשחקים שנשארו (סיכוי של ~ 30%) = 3%
קלפיידה? צריכה להפסיד 2 מתוך שלושת המשחקים שנשארו לה לניז'ני בבית ולאתונה בחוץ, כי את סטלינגרד בשבוע הבא היא תנצח. (~25%) אנחנו לנצח את שלושת המשחקים שנשארו (סיכוי של ~ 30%) = 7.25%
אאק? צריכה להפסיד 2 מתוך ארבעת המשחקים שלה, תוך כדי כך להפסיד לנו ביותר מ2 הפרש שהם ניצחו אותנו (~25%) + אנחנו לנצח את שלושת המשחקים שנשארו (סיכוי של ~ 30%) = 7.25%
יש עוד כמה תת תסריטים בעיקר עם אתונה שהיא היחידה שכבר שיחקה את שני המשחקים עם סטלינגרד.

שורה תחתונה סיכוי העליה נשירה הם 80-20 לטובת הנשירה

אני הכי בונה על התסריט של אאק, אם אאק מפסידה היום לגלא, זה צעד ראשון בכיוון הנכון. כרגע גלא מובילה ב7 חמש דקות למחצית

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' נובמבר 25, 2015 9:12 pm 
מנהל פורום

סטלינגרד בלי אף זר חוץ מגונין (ההוא ששיחק באשדוד) עם רוסים דרג 3 בערך מובילה על ניז'ני סוף רבע 3 61:59
מאמין שניז'ני תנצח בסוף אבל אפילו להוביל אחרי שלושה רבעים זה מפתיע או אולי מעיד על העומק של השחקנים בכדורסל הרוסי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' נובמבר 25, 2015 10:45 pm 
Sophomore

ניצחונות לגלא ולניז'ני

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' נובמבר 25, 2015 11:44 pm 
מנהל פורום

הניצחון של גלא טוב לנו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' נובמבר 26, 2015 9:19 am 
Hall of Famer

ובקיצור, עם שני נצחונות בית - כולל אאק בהפרש הבלתי ניתן לגישור של 2 נק' - ונצחון חוץ על קבוצה שכבר לא קיימת, אתם עולים.
אז יאללה יאללה, דרמה קווינס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' נובמבר 26, 2015 9:53 am 
Freshman

קודם כל, משחק הבית השני הוא מול גלאטסראיי, קשה לי מאד להאמין שננצח אותם, מה שבטוח שנצחון מולם זה דבר ממש לא מובן מאליו עם איך שהפועל נראית, כמו שניתן להבין מדבריך בכך שאפילו לא התייחסת ליריבה.

דבר שני, אאק (כמו גם נפטונאס) מובילה בשני משחקים על הפועל, כך שהכל תלוי בה ולא בהפועל. גם אם אאק תפסיד לנו ב2 ומעלה היא עדיין חייבת להפסיד עוד משחק אחד מתוך השניים האחרים, כל זה כמובן בהנחה שהפועל תנצח את שלושת המשחקים שנותרו לה, שהיא הנחה מופרכת בפני עצמה. אני אהיה מאד מאד מופתע אם הפועל ינצחו יותר ממשחק אחד מהשלושה שנותרו.
האופציה השניה היא שאאק תפסיד את שלושת המשחקים שנותרו לה (כולל 2 פלוס להפועל) ואז יספיקו לנו רק שני נצחונות. תבחר לך את התסריט היותר מופרך מבין השניים.
אותו דבר לגבי נפטונאס, מלבד זה שאין לנו יותר משחקים מולם ויש לנו את היתרון בהפרשים עליהם.

אלא אם כן היית ציני ולא הבנתי, כי בכל זאת אני אדיוט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' נובמבר 26, 2015 10:30 am 
Hall of Famer

לא, לא הייתי ציני. גלטסראי באה אליכם כשהיא כבר עלתה, וכנראה במקום ראשון כי אלה שמתחתיה עוד נפגשות אלה עם אלה, ולה נשאר עוד משחק עם וולגוגראד. על וולגוגראד אין מה להרחיב את הדיבור. ונשאר לנצח את אאק ב-2 הפרש אימתני. לאאק יש לשחק עוד בניז'ני נובגורוד ורוב הסיכוי שהיא תפסיד שם.
לא אומר שאתם במצב אידאלי, אבל ממש לא סיכוי של אחוזים בודדים ובוהו בוהו כמו שמנסים להציג כאן. סיכוי בסדר גמור, לוח המשחקים שנשאר משחק לטובתכם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' נובמבר 26, 2015 11:12 am 
Freshman

אני סבור שאם נחזור להודעה הזאת שלך לאחר ששלב הבתים הראשון יסתיים (או אולי כבר בשבוע הבא), תבין שההודעה שלך היתה תלושה מהמציאות, כפי שאני רואה אותה היום.
אני חושב שהסיכויים שהפועל תנצח מקסימום משחק אחד מהשלושה הרבה יותר גבוהים מאשר שתנצח את כל השלושה, מבלי בכלל להתייחס למה יעשו אאק ונפטונאס. הלואי ואני אטעה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' נובמבר 26, 2015 2:59 pm 
Hall of Famer

חשוב לציין שגם 3 ניצחונות לא מבטיחים דבר , למשל בתסריט הבא :

גלא' 2-8
נפטונאס 4-6
ניז'ני 5-5
אא"ק 5-5
ירושלים 5-5
וולגוגרד 9-1

זה יקרה ( בין היתר ) אם נפטונאס , ניז'ני ואא"ק יסיימו עם 1-1 במשולש ביניהם , והטורקים ימשיכו לנצח בעוד וולגוגרד ימשיכו להפסיד .
בתסריט הנ"ל ירושלים בחוץ עקב ההפסד הכפול לניז'ני .

גם בבית מרובע פוטנציאלי עם 5-5 ( התרחיש הקודם בתוספת ניצחון ביתי של וולגוגרד על נפטונאס ) - ירושלים אחרונה כמדומני .

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 40 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: B.Grant44, Google [Bot], Y.T, עופר האדום ו 25 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה