סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ו' נובמבר 15, 2024 1:47 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 381 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5 ... 16  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: פילי והתכנית
הודעהפורסם: ג' דצמבר 08, 2015 3:52 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
Yuval כתב:
וכמובן שיש פה התעלמות מתאוריות הקונספירציה הברורות של הקיץ הקרוב. מוכן להמר על כליה שסימונס מגיע ללייקרס.

אני הייתי מוכן להמר על כלייה שהלייקרס יקבלו את הבחירה הראשונה לפני שנתיים וגם לפני שנה, מזלי שאף אחד לא רוצה את הכלייה שלי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 08, 2015 5:13 pm 
Freshman

http://www.hoops.co.il/?p=55906

פוסט מאוד מעניין שקראתי בנושא, והוא מתחבר לכך שבאמת לבעלים פה איןשום עניין בכדורסל, אלא עניין עיסקי נטו.
מלוכלך ומבאס הרבה מאוד אנשים, אבל כנראה שווה מאות מליוני דולרים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 08, 2015 10:25 pm 
Hall of Famer

Nadaw כתב:
Att כתב:
נורטון כתב:
איזו תוצאה? מינסוטה חרא קבוצה עם מאזן שלילי ובעיקר חבורה של שחקנים מוכשרים אבל אגואיסטים מהתחת. אבל לפחות היא לא בושה וחרפה לליגה. פילי כן. והסיבות מאד מאד מובנות - מינסוטה עשתה בחירות דראפט טובות יותר, טריידים הזויים פחות, ובעיקר נותנת קצת במה למבוגרים. זה לא מדע טילים.

וכן, לאבוי אלן באמת. מה רע בלאבוי אלן? הוא מישהו שאשכרה יכול לשחק כדורסל קצת, טיפה האסל, כמה נקודות זבל. לא שום דבר מיוחד, אבל שחקן 7-8 כזה ברוב הקבוצות. שזה יותר ממה שאפשר לומר על 80 אחוז מהשחקנים של פילי. הלוואי ופילי היתה מלאה בלאבוי אלנים, היא היתה קצת פחות בושה.

ולא, להפוך קבוצה של 10 נצחונות עם אופק עתידי של 10 נצחונות לקבוצה של 13 נצחונות, אם זה הדבר היחיד שאפשר לעשות, זאת לא בושה - כי ככה לפחות אתה לא צוחק על האוהדים.

מיניסוטה היא קבוצה עם תקווה כי יש לה שני שחקנים עם פוטנציאל להיות טופ10 בליגה. הם התחילו ממקום גבוה יותר (קווין לאב) והיה להם מזל וקיבלו את הבחירה הראשונה בדראפט טוב. זה כל ההבדל מפילי. זה שהם מביאים גם שחקנים מבוגרים אחרי שיאם כמעין מנטורים... אפשר להתווכח על ההשפעה של זה והאם זה נכון או לא. זו לא האמונה בפילי שמעדיפים לנצח 15 משחקים ולא 30 ולבחור שחקנים בלבל של אוקאפור/פורזינגיס ולא את חזוניה/מודיאיי למשל.
אגב, 15 לאבוי אלנים לא יביאו יותר נצחונות.

אתה צוחק? "זה כל ההבדל מפילי"?

כל ההבדל בין הוולבס לפילי זה שבוולבס עושים מהלכים פרודוקטיביים בעלי אופק ברור. לכן יש להם תקווה, ולכן הם השיגו את התקווה הזאת בזמן קצר יחסית. הינקי סתם מהמר ועושה פרובוקציות כשהוא נישא על תדמית ה"גאון" (שמגובה בכלום בערך). הוא מעביר כל שחקן שמועיל היום עבור זכויות עתידיות, והשחקנים שהוא כן בחר הם עד כה כשלונות מהדהדים. הוא הפך את הקבוצה שלו לפח זבל מביך ומביש, שאף אחד לא יודע מתי ואיך היא תצא מהמצב הזה.

זה כל ההבדל בין הוולבס לפילי.[/quotת מ]
סלח לי נורטון אבל זה גיבוב של אמירות כלליות וחסרות משמעות. מהלכים פרודוקטיביים בעלי אופק ברור? מה למשל? מה הביא להשגת התקווה בזמן קצר יחסית? כי אני חשבתי שזה הפער בין ג'רו הולידיי לקווין לאב (בחירה 6 לעומת בחירה מספר 1 שאפשרה לבחור את נרלנס נואל במקום את וויגינס) והזכייה בלוטרי שהביאה את טאונס במקום את אוקאפור. אגב, הינקי לא מעביר כל שחקן שמועיל היום עבור זכויות עתידיות. הוא העביר את MCW ובצדק גמור מבחינתו. מאז השנה הראשונה שלו, השחקן רק מדרדר במקום להתקדם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 08, 2015 10:32 pm 
Hall of Famer

rony כתב:
אני חייב להגיד שאני מאוד אוהב את הגישה העקרונית של הינקי, הוא לא איזה מנג'ר פאסיבי שיושב על קבוצה סבירה ומפחד לעשות מהלכים מסוכנים שיכולים להשלים לו את הגרוש שחסר ללירה כדי להתמודד על אליפות, הבנאדם אשכרה הלך ויישם אסטרטגיה מאוד מסוכנת ומאוד אמיצה מתוך מחשבה שעם 3-4 בחירות טופ-3 רצופות, הוא יוכל לבנות קבוצה מפלצתית שתהיה קונטנדרית ל-10-12 שנים רצופות, צריך לזה ביצים מאוד גדולות והרבה גיבוי של הבעלים. אבל, וכאן נכנס האבל הגדול מאוד, במבחן התוצאה הכשלון הוא חסר תקדים פחות או יותר, זו לא קבוצה שנפלה לתחתית בגלל פציעות או בגלל שאיזה כוכב על עזב אותה ופירק אותה מהיסוד, זו קבוצה שנפלה לתחתית לזמן ארוך מאוד מבחירה מודעת, אפשר להתווכח אם הכשלון היה בעצם הבחירה באסטרטגיה הזו או שהאסטרטגיה עצמה יכולה לעבוד ורק הביצוע שלו כושל, אבל כך או כך, אני בספק אם נראה עוד מישהו הולך לאסטרטגיה כזו בעתיד הקרוב.

אני מסכים שהמצב לא נראה טוב כעת אבל אני לא מבין למה לסכם עכשיו ולקרוא לזה כשלון חסר תקדים. התהליך לא היה אמור להסתיים תוך 3 שנים. נדרש לו לדעתי עוד שנה-שנתיים כדי למצות את עצמו.
לגבי זה שזו לא קבוצה שנפלה לתחתית בגלל פציעות או בגלל שאיזה כוכב על עזב אותה ופירק אותה מהיסוד - צריך לזכור מה היה מצבה של פילי כשהינקי קיבל אותה. הם היו אחרי הטרייד הנוראי שלקח מפילי את איגי ואת ניקולה ווצ'ביץ' תמורת אנדרו ביינום שלא שיחק שם אפילו משחק אחד. הדבר היחיד החיובי שם היה ג'רו הולידיי וראינו איך הוא נראה בניו-אורלינס. מבחינת נכסים, הקבוצה הייתה במצב משמעותית פחות טוב מהיום. היא אולי הייתה respectable במובן הזה שהיא הניחה על הפרקט מוצרים בינוניים שהיה ברור שלא יגיעו לכלום אבל הם אכן לא הגיעו לכלום. למעט השנה האחת של אייברסון, במשך מספר עשורים. כל מה שחסר בפילי זה appearance כלפי חוץ וזה גם מה שמעניין את אדם סילבר. אם הם יקחו שם קיצורי דרך, זה יהיה עצוב מאוד ולדעתי לא נוכל להעריך את התהליך כמו שצריך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 08, 2015 10:43 pm 
Hall of Famer

אני מסכים עם נורטון, וזה נכון גם לפרנצ'ייזים אחרים - הגישה הזאת של הינקי זה הימור. וכמו שפורסט גאמפ - החיים הם כמו קופסת שוקולד, אתה אף פעם לא יודע מה אתה הולך לקבל. פעם זה נרלנס נואל ואמביד. פעם אחרת זה וויגינס וקא"ט. פעם זה אדי קארי וטייסון צ'נדלר, פעם אחרת זה ברנדון רוי ולמרקוס אולדרידג'. פעם זה אנתוני בנט ופעם זה קיירי אירווינג.
אין וודאות בכלום, ובאמת שיש גבול כמה המועדון והליגה יכולים לסבול את זה.

אין לי ראש למילים ארוכות וביבלברוקס מן מילה ארוכה שכזאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 08, 2015 10:54 pm 
Hall of Famer

Remind me, is there a better player than MCW in today's roster?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 08, 2015 10:56 pm 
Hall of Famer

התהליך לא היה אמור להסתיים תוך 3 שנים, אבל בשנה שלוש של הפרוייקט, הסיקסרס היו אמורים להיות עם אופק עתידי וכלים מקצועיים לעתיד. נכון להיום הקבוצה עם אותו אופק שהיה לה בשנה A וכל הכלים, כולם, כולל אוקאפור, הם על המדף בשביל הדבר הגדול הבא. למעשה הינקי עדיין בשלבים הראשונים של התוכנית של מציאת הבסיס כדי לבנות עליו את הקונטנדרית. גם אם פילי תצליח להשיג בדראפט השנה את בן סימונס והוא אכן האח האובד של לברון, כפי שיש שאומרים, עדיין מדובר בקבוצה צעירה שמחפשת זהות. קליבלנד בשנה הראשונה של לברון ניצחו 35 משחקים. רק בעונה השלישית שלו הם הגיעו לפלייאוף. למקום הראשון במזרח והפיכה לקונטנדרית אמיתית (הגמר ב-2007 היה מקרי לחלוטין וכמה הקאבס היו קונטנדרים ראינו בסדרת הגמר) רק אחרי 5 עונות של לברון בקבוצה ובעלים שהיה מוכן לשפוך הרבה כסף. ואסור לשכוח שבשנה 5 של התהליך נרלנס נואל יצטרך לקבל חוזה חדש ומהר מאד אחריו גם אוקאפור. כל הגמישות הכלכלית של פילי תעלם, במידה והיא תדע לשמור על הנכסים.

לתהליך הזה יש סיכוי להצלחה, בכל מקרה, תבחר נמוך ואתה תצבור כישרון. אבל כרגע בעיני פילי פשוט בשנה ראשונה של התהליך. אחרי 3 שנים של טנקינג חסר בושה, המצב של פילי בדרך לקונטנדרית לא ממש השתנה. יש לבעלים של פילי, לאוהדים, לליגה, סבלנות לעוד איזה שנתיים של טנקינג לפחות, כדי לקוות שהמזל סוף סוף יאיר פנים ואז יתחיל באמת תהליך הבניה?

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 08, 2015 10:56 pm 
Hall of Famer

כן. אוקאפור יותר טוב. נואל יותר טוב. גם קובינגטון ברמה דומה. יחסית לעמדה שלו, מק"ו הוא שחקן בינוני ומטה. גארד שאינו יודע לקלוע בליגה בה הקליעה משלוש חשובה מאי פעם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 08, 2015 10:57 pm 
Hall of Famer

עמוס לב כתב:
התהליך לא היה אמור להסתיים תוך 3 שנים, אבל בשנה שלוש של הפרוייקט, הסיקסרס היו אמורים להיות עם אופק עתידי וכלים מקצועיים לעתיד. נכון להיום הקבוצה עם אותו אופק שהיה לה בשנה A וכל הכלים, כולם, כולל אוקאפור, הם על המדף בשביל הדבר הגדול הבא. למעשה הינקי עדיין בשלבים הראשונים של התוכנית של מציאת הבסיס כדי לבנות עליו את הקונטנדרית. גם אם פילי תצליח להשיג בדראפט השנה את בן סימונס והוא אכן האח האובד של לברון, כפי שיש שאומרים, עדיין מדובר בקבוצה צעירה שמחפשת זהות. קליבלנד בשנה הראשונה של לברון ניצחו 35 משחקים. רק בעונה השלישית שלו הם הגיעו לפלייאוף. למקום הראשון במזרח והפיכה לקונטנדרית אמיתית (הגמר ב-2007 היה מקרי לחלוטין וכמה הקאבס היו קונטנדרים ראינו בסדרת הגמר) רק אחרי 5 עונות של לברון בקבוצה ובעלים שהיה מוכן לשפוך הרבה כסף. ואסור לשכוח שבשנה 5 של התהליך נרלנס נואל יצטרך לקבל חוזה חדש ומהר מאד אחריו גם אוקאפור. כל הגמישות הכלכלית של פילי תעלם, במידה והיא תדע לשמור על הנכסים.

לתהליך הזה יש סיכוי להצלחה, בכל מקרה, תבחר נמוך ואתה תצבור כישרון. אבל כרגע בעיני פילי פשוט בשנה ראשונה של התהליך. אחרי 3 שנים של טנקינג חסר בושה, המצב של פילי בדרך לקונטנדרית לא ממש השתנה. יש לבעלים של פילי, לאוהדים, לליגה, סבלנות לעוד איזה שנתיים של טנקינג לפחות, כדי לקוות שהמזל סוף סוף יאיר פנים ואז יתחיל באמת תהליך הבניה?

אני מאוד מקווה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 08, 2015 10:59 pm 
Hall of Famer

Also Rondo can't shoot. Okafor might have higher potential but MCW is by far better than Noel or Covington

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 08, 2015 10:59 pm 
Hall of Famer

התותח המפוברק כתב:
אני מסכים עם נורטון, וזה נכון גם לפרנצ'ייזים אחרים - הגישה הזאת של הינקי זה הימור. וכמו שפורסט גאמפ - החיים הם כמו קופסת שוקולד, אתה אף פעם לא יודע מה אתה הולך לקבל. פעם זה נרלנס נואל ואמביד. פעם אחרת זה וויגינס וקא"ט. פעם זה אדי קארי וטייסון צ'נדלר, פעם אחרת זה ברנדון רוי ולמרקוס אולדרידג'. פעם זה אנתוני בנט ופעם זה קיירי אירווינג.
אין וודאות בכלום, ובאמת שיש גבול כמה המועדון והליגה יכולים לסבול את זה.

זה נכון אבל אני לא מצליח להבין מה האלטרנטיבה. במצב העניינים בו קיבל הינקי את הקבוצה, הדרך היחידה של פילי להביא כוכב היא דרך הדראפט (איזה שחקן טופ20 בליגה הגיע לפילי או לקבוצה חלשה אחרת בשנים האחרונות?). הדראפט הוא הימור בכל מקרה. הינקי פשוט מעלה את הסיכויים לבחור שחקן משמעותי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 08, 2015 11:01 pm 
Hall of Famer

נורטון כתב:
Also Rondo can't shoot. Okafor might have higher potential but MCW is by far better than Noel or Covington

רונדו לא הצליח להוביל את הסלטיקס לכלום כשקיבל קבוצה נטולת כוכבים לידו. MCW הוא בתחתית העמדה שלו כרגע, אני חושב שהערך של נואל בליגה וגם של קובינגטון יחסית לחוזה שלו גדולים יותר. לדעתי שניהם שחקנים לא פחות טובים, בטח נואל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 08, 2015 11:01 pm 
Hall of Famer

By the way the article from hoops is great but not likely. I'll explain when I have a Hebrew keyboard
Bieber it reminded me that Hinki have away Thad young and Turner for nothing a well
What an idiot

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 08, 2015 11:02 pm 
Hall of Famer

Bieber= however

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 08, 2015 11:08 pm 
Hall of Famer

+ צריך להגדיר מטרה.
אם רוצים אליפות וזו המטרה או לכל הפחות להיות קונטנדרים, צריך למצוא 2-3 שחקנים בטופ 20 של הליגה. הטרייד של MCW התרחש כי לבחירה שהגיעה יש משמעותית יותר סיכוי להפוך לשחקן כזה. אחרי עונה אחת טובה, הוא לא הראה שיפור בקליעה ובגדול הסתמן כשחקן חלש עד בינוני עם פה ושם משחקים מבריקים. הטרייד היום הוא לדעתי הצלחה, גם אם עדיין לא רואים את התוצאות שלו. אני בספק אם מילווקי עושים את הטרייד הזה שוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 08, 2015 11:09 pm 
Hall of Famer

פילי קיבלו על יאנג בחירת סיבוב ראשון, לדעתי. על טרנר בחירת סיבוב שני (נדמה לי שהפכה לגראנט). זה לא כלום וזה יותר ממה שהחבר'ה האלו היו תורמים לפילי, בטווח הארוך. נורטון, אתה לא מכיר את המונח אסטרטגיה או את היכולת לקבל החלטות על פי אסטרטגיה מסוימת?
הינקי רחוק מלהיות אידיוט. אתה מתעקש לקרוא לו ככה ו... גם אם הוא נמצא בשפל הקריירה שלו, זה לא הופך אותך לחכם יותר אלא רק מעין קופמן-צעקני-ומבוסס-תוצאות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 08, 2015 11:20 pm 
Hall of Famer

בואו נדבר לרגע על טופ20 בליגה (נלקח מכאן - http://www.cbssports.com/nba/feature/25 ... e-100-1-20):
קארי - נבחר
לברון - נבחר על ידי הקבוצה בה הוא משחק (חזר בסיבוב כ-FA)
דוראנט - נבחר.
אנתוני דיוויס - נבחר
ראסל ווסטברוק - נבחר
הארדן - FA
בלייק גריפין - נבחר
כריס פול - טרייד נדמה לי
קוואי לאונרד - נבחר
קאזינס - נבחר
מארק גאסול - טרייד נדמה לי (כשערכו היה נמוך מאוד)
ג'ון וול - נבחר
פול ג'ורג' - נבחר
כריס בוש -FA
הווארד - FA
כרמלו - FA
קיירי אירווינג - נבחר
באטלר - נבחר
דאנקן - נבחר
אל הורפורד - נבחר

כלומר, מתוך 20 השחקנים המובילים בליגה שלהם 14 נבחרו על ידי הקבוצות בהם הם משחקים כיום (70%). זו חד משמעית הדרך הכי טובה להביא שחקן טופ20 לשחק אצלך.
מה שהינקי ופילי עושים הוא נכון, פשוט צעקני וקצת קצת מוגזם מדי :)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 08, 2015 11:21 pm 
Hall of Famer

נו ברור שזאת אסטרטגיה , כולם מכירים את האסטרטגיה של הינקי. זה לא משנה את המציאות שזו אסטרטגיה דבילית
וגם, מה שעמוס אמר. שלוש שנים והוא במצב של עונה ראשונה באסטרטגיה, וזה במקרה הטוב

יאנג וטרנר כמובן שווים יותר ממה שהתקבל עבורם וקל לבדוק את זה. בדראפט של יאנג יש רק חמישה שחקנים טובים ממנו במובהק. דוראנט, הורפורד, קונלי, גרין ונואה ועוד כמה פחות או יותר באותה רמה כמו ניק יאנג, בלינלי , ספליטר וצנדלר. כלומר הוא בוודאי ברמה של בחירת לוטרי
בדראפט של טרנר טובים ממנו במובהק וול פייבורס, קאזינס, מונרו,הייורד, פול גורג, בלדסו, אייברי בראדלי נניח, וויטסייד, לאנס סטיבנסון וזהו פחות או יותר. כלומר הוא אובייקטיבית שווה בחירה בתחתית הלוטרי

הנה עובדות. עכשיו תפסיק לקרוא לי קשקשן ותגבה את קריאות ה'אסטרטגיה' שלך במשהו עם תוכן

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 08, 2015 11:22 pm 
Hall of Famer

מה שכן, כרגע נראה שרק לאוקאפור יש סיכוי להיות טופ20 בליגה ולכן עמוסלב צודק כשהוא כותב שלפילי אין עדיין את הבסיס. הוא תקווה להשיג אותו בדראפט השנה, להתפלל שאמביד איכשהו ישתקם ישחק כדורסל ויגיע לרמה הזו או להמשיך בטריידים דוגמת זה (המצוין) של MCW. אף אחד לא אמר שזה קל לבנות קבוצה לאליפות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 08, 2015 11:27 pm 
Hall of Famer

Yuval כתב:
אין לי ספק שאם הייתי בונה סימולטור נבא מושלם ומריץ את כל הסנריוז האפשריים לאורך מיליון עונות, הדרך של הינקי לעשות רי-בילד הייתה יוצאת כיעילה ביותר להפוך קבוצה גרועה לקונטנדרית באיקס שנים.

אולי עבור X דו ספרתי ...
בכל מקרה , גם אם נניח שאחרי עשור מתחילת התהליך תהיה פה קונטנדרית ( וזה אם לא קטן כאמור ) - הרי שזה לא משהו מיוחד להתגאות פה ולא יצדיק "אמרנו לכם" , כי מטבע הדברים יש גם דרכים אחרות להפוך לקונטנדרית .
מה למשל מספר השנים הרצוף הרב ביותר שבו קבוצת NBA לא הגיעה לפלייאוף ? לחצי גמר אזורי ?

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 08, 2015 11:29 pm 
Hall of Famer

נורטון כתב:
נו ברור שזאת אסטרטגיה , כולם מכירים את האסטרטגיה של הינקי. זה לא משנה את המציאות שזו אסטרטגיה דבילית
וגם, מה שעמוס אמר. שלוש שנים והוא במצב של עונה ראשונה באסטרטגיה, וזה במקרה הטוב

יאנג וטרנר כמובן שווים יותר ממה שהתקבל עבורם וקל לבדוק את זה. בדראפט של יאנג יש רק חמישה שחקנים טובים ממנו במובהק. דוראנט, הורפורד, קונלי, גרין ונואה ועוד כמה פחות או יותר באותה רמה כמו ניק יאנג, בלינלי , ספליטר וצנדלר. כלומר הוא בוודאי ברמה של בחירת לוטרי
בדראפט של טרנר טובים ממנו במובהק וול פייבורס, קאזינס, מונרו,הייורד, פול גורג, בלדסו, אייברי בראדלי נניח, וויטסייד, לאנס סטיבנסון וזהו פחות או יותר. כלומר הוא אובייקטיבית שווה בחירה בתחתית הלוטרי

הנה עובדות. עכשיו תפסיק לקרוא לי קשקשן ותגבה את קריאות ה'אסטרטגיה' שלך במשהו עם תוכן

הדיון הוא לא האם יאנג היה צריך להיות בחירת לוטרי או לא אלא מה הוא היה שווה בשנה האחרונה לחוזה שלו. פילי קיבלו לא מעט ערך עבורו ויש להם סיכוי לדאוג לעתיד שלהם דרך הבחירה הזו. זה היה ברור שהצדדים נפרדים. ליאנג לא היה עניין בקבוצה בבנייה מחדש (ובאופן אירוני מיד הגיע לשתי קבוצות כאלו) ולפילי לא היה עניין בשחקן בינוני שלא יהיה חלק מהעתיד שלהם בלאו הכי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 08, 2015 11:30 pm 
Hall of Famer

shmueliki כתב:
Yuval כתב:
אין לי ספק שאם הייתי בונה סימולטור נבא מושלם ומריץ את כל הסנריוז האפשריים לאורך מיליון עונות, הדרך של הינקי לעשות רי-בילד הייתה יוצאת כיעילה ביותר להפוך קבוצה גרועה לקונטנדרית באיקס שנים.

אולי עבור X דו ספרתי ...
בכל מקרה , גם אם נניח שאחרי עשור מתחילת התהליך תהיה פה קונטנדרית ( וזה אם לא קטן כאמור ) - הרי שזה לא משהו מיוחד להתגאות פה ולא יצדיק "אמרנו לכם" , כי מטבע הדברים יש גם דרכים אחרות להפוך לקונטנדרית .
מה למשל מספר השנים הרצוף הרב ביותר שבו קבוצת NBA לא הגיעה לפלייאוף ? לחצי גמר אזורי ?

נדמה לי שסקרמנטו על 9 ואם אני לא טועה קבוצה אחרת (מיניסוטה אולי) לא הגיעה לפלייאוף מזה 11 שנים.
זו בהחלט חכמה גדולה להיות קונטנדרית ועוד יותר מכך, לבנות קבוצה שתהיה בטופ של הליגה במשך 5-10 שנים.
זה נכון שיש עוד דרכים להיות קונטנדרית. השאלה אם הן יעילות יותר ומה השיטה שממקסמת במידת האפשר את התהליך.
חלק גדול מהקונטנדריות כרגע, אם לא כולן, השיגו את הכוכבים שלהם דרך הדראפט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 08, 2015 11:38 pm 
Hall of Famer

אתה לדבריך מנסה למקסם את הסיכוי להיות קונטנדרית , וכל השאר אינו חשוב .
השאלה אם זה המדד הרלוונטי .

האם תעדיף להיות :
1. קבוצה שבסיכוי של 20% ( נניח , המספר המדויק לא באמת חשוב כאן ) תהיה קונטנדרית בעוד עשור ובסיכוי של 50% בדיחה מהלכת ( נניח ששאר האחוזים הם "סתם" להיות קבוצה בינונית שנלחמת על הפלייאוף בסוף התהליך ) .
או שמא :
2. קבוצה שבסיכוי של "רק" 10% תהיה קונטנדרית , אך על ידי בנייה סולידית והדרגתית תגיע כבר בתוך מספר עונות למלחמה על כניסה לפלייאוף לכל הפחות .

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 08, 2015 11:43 pm 
Hall of Famer

זה תלוי במטרה. אם המטרה היא להיות קונטנדרית, אז בהחלט הייתי לוקח את הסיכוי הגבוה יותר לכך. אתה טוען שהוא כפול.
בקרב בין שני ג'י-אם שאני בסך הכל מעריך, אני תוהה למי יש יותר סיכוי לאליפות - לראפטורס או לפילי, ליוג'ירי שמומחה בבניית קבוצות בינוניות פלוס או להינקי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 08, 2015 11:43 pm 
Hall of Famer

הינקי או לא הינקי (טירוף מה שהולך שם לדעתי).
להפסיד ב51 הפרש בבית לקבוצת המילואים של הספרס פלוס למרכוס.... בושה.
אשכרה פתחו עם בונר בחמשייה. בובן הענק קלע 18 בפאקינג 17 דקות. מביש.
לא חושב שקבוצת יורוליג מפסידה בבית ב51 הפרש לסגל שפופוביץ העלה אמש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 381 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5 ... 16  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], uriel17, גמליאל ו 52 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: