נדב, במחילה גדולה מכבודך, אבל הפכת את הדיון הזה לקצת מייגע. אפשר גם אפשר לשפוט החלטה לפי המידע שהיה בזמן ההחלטה, או עכשיו, ולא חייבים לחכות לתוצאות שלה עוד 1-5 שנים. לפי מה שאתה טוען כאן אז אפשר לסגור את כל הפואנטה של דיוני טריידים ולחכות עם ציונים עד שתתברר התוצאה של המהלך.
נכון שאת הטרייד הספציפי הזה קשה לשפוט כי מספר הבחירה עצמה עדיין לא ידוע, אבל אפשר לשפוט את ההחלטה לפי הפרמטרים בהם היא התקבלה ומה התוצאה שלה כרגע, כמעט שנה אחרי.
במקרה זה קל לשפוט את זה היום בכך שנשווה את ערך הנכסים. מק"ו לא שווה היום כמעט כלום בשוק, והפסיד את המקום שלו לבייליס וכשזה נפצע למאיו. הוא פשוט לא שחקן טוב כרגע ואחרי כמעט שנה בידיים של ג'ייסון קיד, שהחיה את הרכז ברנדון נייט בחצי עונה במילווקי, כבר מראה סימני ייאוש ממק"ו.
את השווי של הבחירה של הלייקרס גם קל להעריך כרגע. לא צריך לדעת מה היא הבחירה, צריך להעריך מה השווי שלה בשוק נכון להיום. אני חושב שאפשר להעריך בביטחון די מלא שאף מנג'ר בליגה לא היה נותן היום את הבחירה של הלייקרס תמורת מק"ו אלא היה דורש שחקן הרבה יותר משמעותי אם היה רוצה לסחור בה.
ATT- אני חושב שכדאי היה לך להציג גם גילוי נאות על דעותיך שדי זגזגו לאורך התהליך של הינקי. אני זוכר בבירור דיון שלנו שבו רטנת על שחרור מק"ו ופיארת את יכולותיו.
בינתיים לא מצאתי את הדיון הזה בארכיון, אבל מצאתי ציטוטים אחרים שלך מיד אחרי הטרייד שאומרים על "התהליך" בערך את מה שכולם אומרים כאן. זה נראה לי הכרחי לדיון שבו אתה טוען שאחרים מסתכלים על התהליך הזה "צר ושטחי". האמת היא שכל ההבדל בינך לאחרים הוא שאתה זגזגת חזרה והם לא.
Att כתב:
לא מצליח להבין איך הם נכנסו לסחרור (היה מספיק זמן לבדוק הצעות) ולמה לא לבחון דברים בקיץ כשהם יכולים להשוות כל הצעה. טרייד מתסכל ביותר.
מרוסטר עם 5-6 שחקנים מתפתחים שיש סיבה לעקוב אחריהם אנחנו מדברים עכשיו על אמביד, נואל וגראנט. אולי קובינגטון. קצת התחילו מהתחלה.
Att כתב:
לא ברור לי מה קורה שם אבל אם הינקי לא מרוצה מאף אחד חוץ מנואל (שברור שגם לו יש מחיר), הבנייה הזו תימשך עוד שנים רבות, עד שלא יישאר צופה אחד באולם. מהתגובות שאני רואה אחרי הטרייד דד ליין האחרון, הסבלנות של אוהדי פילי מתחילה לפקוע. אמביד מוגדר כתקווה הגדולה. אם הוא יישלח (סביר להניח עבור בחירה טופ5), זה באמת להתחיל מהתחלה.
עדיין מאמין בהינקי אבל מומלץ לעקוב אחרי התהליך הזה מרחוק עד שדברים יתייצבו שם.
מאז דווקא הדברים, איך נאמר זאת באופן מתון? לא ממש התייצבו.