יובל - אני לא ממש מסכים, בעיקר כי הבאתי ציטוטים שמוכיחים את זה.
אם לחזור להודעה הראשונה של הת'רד הזה - "האסטרטגיה עצמה נכונה". עד עכשיו, לא ראיתי שום הסבר משכנע למה זה נכון, ולמה זו אסטרטגיה טובה יותר משל אחרים בכדי לשפר את מצבה של פילי.
אני מצטט:
Att כתב:
נורטון, זו הסתכלות סופר צרה על תהליך. חבל לי שהתוצאות לא תואמות את התהליך ומנתחים לאחור את המהלכים ככשלונות ולא כחלק מאסטרטגיה
כלומר, הכישלון הוא חלק מהאסטרטגיה, ואם הקבוצה תצליח בסופו של דבר, זה מראה שהעסק הצליח. טיעון מבריק. אוסיף ואומר שכדורגל משחקים 90 דקות והכדור הוא עגול.
הנה עוד אחד:
Att כתב:
מיניסוטה היא קבוצה עם תקווה כי יש לה שני שחקנים עם פוטנציאל להיות טופ10 בליגה. הם התחילו ממקום גבוה יותר (קווין לאב) והיה להם מזל וקיבלו את הבחירה הראשונה בדראפט טוב. זה כל ההבדל מפילי.
כאמור, הכל מסתכם בעניין של מזל, ואני מסכים איתו. גם אני אם אמלא טופס ווינר אולי אזכה במשהו. ואולי לא.
רוצה עוד אחד?
Att כתב:
אני לא חושב שזה מה שיקרה אבל ה-best case scenario הוא שאמביד ישחק בשנה הבאה וישחק היטב ללא פציעות, שסאריץ' יהיה אחלה שחקן שישי, שנואל יחזור לעצמו ושלפילי יצטרפו רכז איכותי בבחירה של הלייקרס שתיפול מחוץ לטופ3 ובן סימונס. טרייד על אחד מאוקאפור ונואל יביא עוד שחקן טוב או בחירת דראפט גבוהה ומכאן הולכים קדימה אל עתיד ורוד יותר. כנראה שה-worst case scenario סביר יותר להתרחש אבל בכל מקרה, התהליך לא הושלם ולכנות אותו כשלון בשלב הזה זו טעות בעיניי.
במילים אחרות - בתוחלת שהיא הרבה הרבה יותר more likely than not, הבחור עצמו מודה שהעסק נדון לכישלון.
והנה עוד אחד:
Att כתב:
מתוך 20 השחקנים המובילים בליגה שלהם 14 נבחרו על ידי הקבוצות בהם הם משחקים כיום (70%). זו חד משמעית הדרך הכי טובה להביא שחקן טופ20 לשחק אצלך.
אני לא חושב שיש ויכוח שהסיכוי להנחית פרנצ'ייז גבוה יותר עם בחירה גבוהה יותר. אממה? מארק גאסול נבחר בסיבוב שני בכלל והוא לא רלבנטי לדיון. כנ"ל ג'ימי באטלר בבחירה 30 [שהוא לדעתי גם לא פרנצ'ייז פלייר מהסוג הסופרסטארי אבל זה דיון אחר], וגם פול ג'ורג' וקוואי בבחירות נמוכות מבחירה 10 לא רלבנטיים לדיון, כי אף אחד לא היה בוחר אותם בבחירה מס' 1 וגם לא בטופ3. על הדרך הוא סילף מידע שקוואי לאונרד נבחר ע"י סן אנטוניו (טרייד ביום הדראפט על ג'ורג' היל), שלא נאמר להגיד ש"נדמה לו" שכריס פול הגיע לקליפרס בטרייד.
והנה אחד אחרון:
Att כתב:
עמוסלב, בחירה מספר 1 זה אחלה אבל הינקי לא מכוון בהכרח רק לשם.
טוב לדעת שהינקי לא מכוון בהכרח למס' 1. כלומר, הוא לא מכוון בהכרח לבן סימונס (ההוא משני ציטוטים למעלה, למי שלא שם לב).
I rest my case. אף אחד מהציטוטים האלה לא ממחיש למה זו אסטרטגיה נכונה, וגם לא שאר הציטוטים בת'רד הזה.