סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ו' נובמבר 15, 2024 3:55 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 381 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: פילי והתכנית
הודעהפורסם: ד' דצמבר 16, 2015 11:23 am 
Sophomore

בלוג: הצג בלוג (0)
פילי לא צריכה להיות כל כך גרועה כדי להיות מספיק גרועה. רואים על השחקנים את הדיכאון ואני לא זוכר קבוצה כל כך נוראית אי פעם בליגה הזאת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 16, 2015 1:57 pm 
Hall of Famer

התותח המפוברק כתב:
Yuval כתב:
אני לא מבין איזה קייס אתה מניח.

התותח המפוברק כתב:
לא ממחיש למה זו אסטרטגיה נכונה

אני מסכים עם גואטה ו-Att לעניין ה"ספורטיביות". פילי פועלים לפי חוקי הליגה. מה שנקרא - כשר אבל מסריח. בדיוק כמו שהאק-דה-שאק היה כשר אבל מסריח, עד שהוציאו אותו מהחוק ב-2 דקות האחרונות של המשחק, וגם לזה ראינו שיש דרכים עקיפות לביצוע. ההסבר של Att בעניין הזה הוא דווקא סביר - ההנהלה מודעת לכך שבטווח הקצר אין לה יכולת להביא אליפות, ולכן היא פועלת באסטרטגיה שלדעתה נותנת לה את הסיכוי הכי גבוה לנצח בטווח הארוך.
מה שאני אומר - לא ראיתי עדיין הסבר למה אסטרטגיה של היפטרות מכל הנכסים שלך והליכה אגרסיבית מאוד למקומות גבוהים בדראפט עדיפה להם על פני שהיו שומרים נכסים קיימים ועדיין מקבלים בחירות דראפט גבוהות (בהסתברות קצת יותר נמוכה לטופ3) ומבצעים לאחר מכן טריידים / החתמות בשוק החופשי.

אילו נכסים היית שומר במקומם? אילו עסקאות ספציפיות נראות לך שגויות? פרט ונמק

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 16, 2015 2:50 pm 
Hall of Famer

בגדול יש פער מובנה בין המקומות הראשונים בדראפט לבין מקומות 5-10. אתה בעצם בונה על טעויות של קבוצות אחרות שלא יבחרו את הסטאר שבדרך כדי שאתה תוכל לבחור אותו. אם הפער בין זה לבין זה הם שחקנים שממילא לא בתוכניות העתידיות שלך (ספנסר הוז סטייל) אז זה מיותר לגמרי.
בפועל, פילי התחילה כל כך נמוך שהיא לא הייתה צריכה לוותר על הרבה כדי להיות ממש גרועה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 16, 2015 3:09 pm 
Hall of Famer

לגבי מצבה של פילי כרגע, בתחום הכדורסל, זה לא נראה משהו. משהו בזהות ההגנתית של הקבוצה נפגע. זה לא רק אוקאפור אלא ואולי בעיקר קלעים כמו שטאוסקאס וכנען שלא ממש שומרים מהקו האחורי. הירידה ביכולת של נואל והפציעות שלו השנה גם כן תורמים לכך. פילי ידעה לייצר קווצ'ים הגנתיים ולרוץ. עכשיו זה קורה הרבה פחות. און דה ברייט סייד, אוקאפור נראה טוב בהתקפה וג'רמי גראנט נראה לא רע בכלל בעמדה מס' 4. 5 חסימות מול הבולס. מציאה חביבה מהסיבוב השני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 16, 2015 3:48 pm 
Junior

אשכרה הת'רד הזה מתקרב ל300 פוסטים.
לא יאמן כמה אפשר לחפור על קבוצה כל כך מחורבנת.

זהו. אין לי יותר מה לתרום לדיון כאן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 16, 2015 4:02 pm 
Hall of Famer

kfir כתב:
זהו. אין לי יותר מה לתרום לדיון כאן.

אמירה דרמטית בהתחשב בכך שרק הצטרפת אליו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 16, 2015 10:23 pm 
Hall of Famer

את האמת, אני לא יודע את קפיצות המדרגות בדראפט, אבל יש. על קפיצת מדרגה אחת אני יודע בבירור. יש הבדל עצום בין בחירה מספר 1 לשאר הבחירות בדראפט. מעבר לזה אני לא יודע להגיד אם קפיצת המדרגה הבאה מגיעה אחרי מקום 5 או מקום 4 או מקום 8. אני לא חושב שיש איזה קפיצת מדרגה ממש ברורה, אלא יותר מדרון כלשהו, אם פיקים מקריים של בחירות נמוכות יותר שהצליחו יותר מהבחירות שמעליהם (למשל עד ה-3 שנים האחרונות שבהן אני פחות עוקב, בחירה מספר 13 באופן עקבי הניבה בחירות דראפט יותר טובות מבחירות 11 ו-12).

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 16, 2015 10:40 pm 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
וגם זה לא יותר מקוריוז מן הסתם לא מובהק סטטיסטית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 16, 2015 10:43 pm 
Hall of Famer

סטוסטקס לא מקבל דקות בשאר ה29 קבוצות בליגה הזאת. רק בפילי הוא אשכרה שחקן חמישייה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 16, 2015 11:53 pm 
Hall of Famer

satriani כתב:
סטוסטקס לא מקבל דקות בשאר ה29 קבוצות בליגה הזאת. רק בפילי הוא אשכרה שחקן חמישייה.

אני לא חושב שהוא שחקן חמישיה בפילי. אתה בטוח?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' דצמבר 17, 2015 12:06 am 
Hall of Famer

שיחק 24 משחקים, פתח ב-13, כולל עד ל-2 המשחקים האחרונים (באחרון לא שיחק, לא יודע למה).
8.1 נק', 34.9% מהשדה, 28.8% מהשלוש (זורק 5.2 שלשות למשחק, נחשב קלעי, כן?), 2.3 ריב', 1.8 אס', 1.3 איב', 25 דקות.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' דצמבר 17, 2015 12:08 am 
Hall of Famer

בקיצור מתנדנד בין הספסל לחמישיה, בגלל יכולת גרועה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' דצמבר 17, 2015 12:18 am 
Hall of Famer

לא בדיוק. היה שחקן חמישיה קבוע למשך חצי עונה עד כה, כמו קובינגטון, כנען, מקונל (הוא בגלל פציעות בעמדת הרכז). לא יודע מה קרה בשני המשחקים האחרונים.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' דצמבר 17, 2015 12:22 am 
Hall of Famer

קובינגטון הוא שחקן חמישיה. פשוט היה פצוע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' דצמבר 17, 2015 12:55 am 
Hall of Famer

לא שקובינגטון צריך לשחק באמת בחמישיה של איזה קבוצת אן.בי.איי
13.9 נק', 38.5% מהשדה, 32.3% מהשלוש (הוא זורק 7.5 שלשות למשחק), 6.2 ריב' (זה נחמד), 1.8 אס', 3.1 איב', 2.3 חט' (שוב נאה), 29.9 דקות.
והכי גרוע, נראה שהוא הלך כמעט בכל סטט' אחורה.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' דצמבר 17, 2015 1:21 am 
Hall of Famer

כמעט כל שחקן שם הוא שחקן 12 בקבוצות אחרות או אפילו לא בNBA.
סטאוסקס לדעתי לא ישאר בליגה הזאת יותר מדי זמן.
אם שנה הבאה תהיה קבוצת אקפנשן, היא תהיה יותר כשרונית מפילי.
הם עלו על פירצה בחוק של רצפת השכר. לשלם לשחקנים שלא משחקים שם. גאוני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' דצמבר 17, 2015 2:43 am 
Junior

אז נראה שמצבם הנוכחי ומה שהביא אותם אליו דוסקס לעומק, אבל מעניין לנסות לחשוב גם מה יהיה איתם בשנים הקרובות.
אני חושב שבכל מקרה שיהיה בדראפט, ישיגו את סימונס או לא, הם הולכים להשתולל בפרי-אייג'נסי ושבשביל זה קולאנג'לו הגיע. אני מאמין שהוא לא היה מסכים לבוא אם לא היו מבטיחים לו את הנושא הזה, ובכל מקרה זה לא הובטח לו רק למען החתמתו אלא שהבעלים (ואולי גם הינקי) הבינו שבקיץ הבא יהיה צורך לשפוך כסף בכל מקרה.
קולאנג'לו סופר-מוערך על ידי שחקנים בליגה (לא רק שחקני הנבחרת, שאף אחד מהם לא יחתום בפילי, סופגים את ההילה ששורה עליו במחנות שם. יש סגל רחב לאימונים ומשם יכולה לבוא הישועה), ובדיוק בשביל זה הסיקסרס צריכים אותו, לא בשביל לעקוב בגילו אחר שחקני הקולג' שייבחרו או שיחות עידוד לילדים הקיימים.

אני מאמין שגם אם יקבלו את הבחירה הראשונה ואת התקווה הגדולה שסימונס הוא לברון החדש שיישתלט על המזרח, הם ירצו לחזק את הבסיס סביבו מתוך אמונה שהפרוייקט הגיע לנקודה בו הוא השיג את המיוחל והגיע הזמן לפרוץ קדימה, ובמידה וכל מה שיהיה להם מהדראפט הזה הוא עוד שחקן מבחירה 2-3 שלא נראה כמו פרנצ'ייז-צ'יינגר הם ייקחו צעד קטן אחורה מהפרוייקט ולפחות ינסו להוציא את עשרות מיליוני הדולרים הפנויים שיהיו להם הקיץ.
כרגע נראה שלפחות שניים משלושת הבכירים בדראפט יהיו בעמדת הסמול פורוורד. בהנחה שפילי יוצאת מהדראפט עם סימונס/אינגרם/בראון אני חושב שיש סיכוי גדול שהיא הולכת על שניים בחוזי עתק - רונדו ובראדלי ביל (אם יסיימו את העונה הנוכחית בריאים, גם בנפשם).

5 או 10 זה פשוט מדי. אני בעד שרוני יעשה חישוב של ממוצע כלשהו פר עמדה ונמצא מספר מעניין להכפיל אותו בוא נגיד pi או e. אח"כ כדי להוסיף אלמנט אקראי נבקש ממוק לחשוב על מספר נגיד 36D או 350CC ונראה כבר מה יצא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' דצמבר 17, 2015 3:34 am 
Hall of Famer

ראיתי את קובינגטון מול שיקאגו ובכלל, מכיר את השחקן. מדובר בקלעי מצוין ש:
א. עובר תקופה פחות טובה.
ב. נדרש לעשות הרבה יותר מדי כרגע, גם מבחינת ווליום זריקות וגם מבחינת כדרור. הוא סט שוטר מעולה שלא צריך ליצור לעצמו או לאחרים. כשהסגל של פילי ייראה אחרת, הוא יכול וצריך להיות שחקן משלים יעיל, בחמישיה או מהספסל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' דצמבר 17, 2015 10:21 am 
Hall of Famer

צ'ונסי, אני לא מסכים עם ההודעה שלך. אתה למעשה קובר את תוכנית הינקי, אם סימונס לא יילך במקום הראשון. אני לא בטוח שגם עם סימונס בתור רוקי זה הזמן, לפי התוכנית הקדושה כמובן, לשדרג את הסגל כדי שהקבוצה תגיע למכובדות, אך לא פלייאוף (שוב, קליבלנד עם לברון בעונת הרוקי הנהדרת סיימו עם 35 ניצ'). לפי הינקי, הרי הרבה יותר טוב להיות גרוע עוד עונה, לתת לסימונס להתחשל ואז בקיץ הבא לנסות להתחיל את המהלכים. אבל אם סימונס לא נבחר, זה בכלל קבורת חמור. כלומר אתה אומר שבזבזנו שנתיים של יריקה לאוהדים בפרצוף על כלום. לא השגנו נכסים, לא התקדמנו בכלל ועכשיו אנחנו נוקטים בטקטיקה רגילה של כמה כשרונות, כמה שחקנים טובים (אף כוכב או שחקן מקס' לא יגיע לפילי וכל שחקן שיגיע פילי יצטרכו לשלם יותר מדי בכדי להשיג אותו) וזהו. למה היה צריך את כל הסיפור הזה במשך 3 שנים?

יכול להיות שפילי ינסו להשיג נכסים בשוק החופשי, אבל לדעתי רק מישהו שבאמת יקדם אותם, לא ברדלי ביל, החמוד, אך הנוטה מאד לפציעות ובטח לא רונדו המתבגר. אני בספק אם הם ימצאו מישהו ששווה לזרוק עליו את הכסף הגדול באמת. אם הינקי יישאר ובן סימונס לא ייפול לחיק של פילי, אז נראה לי שאנחנו הולכים לשנה דומה לשנים האחרונות.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' דצמבר 17, 2015 10:32 am 
Hall of Famer

אין לי התנגדות לבראדלי ביל (לא שיש סיכוי ממשי שלא יישאר בוושינגטון) אבל רונדו זה ההיפך המוחלט מכל מה שפילי ניסתה לעשות עד כה. אני לא חושב שהגעתו של קולאנג'לו משמעותה ביטול האסטרטגיה כולה, למרות שהאריס מראה חוסר סבלנות.
תיאורטית לפחות, פילי עשויה לקבל 6 שחקנים חדשים לשורותיה בשנה הבאה (4 בחירות סיבוב ראשון + סאריץ' + אמביד), כך שבכל מקרה עשויה להיות קבוצה שונה מאוד.

נערך לאחרונה על ידי Att בתאריך ה' דצמבר 17, 2015 10:41 am, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' דצמבר 17, 2015 10:34 am 
Hall of Famer

היית זורק מקס' על ביל? כי בשביל להשיג אותו זה מה שיצטרך לדעתי.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' דצמבר 17, 2015 10:43 am 
Hall of Famer

שאלה מצוינת. חושב שכן.
במיוחד אם הייתי משיג את אינגרם או סימונס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' דצמבר 17, 2015 10:45 am 
Junior

זה כרגע רק ניחוש שלא מתבסס על כלום מלבד עובדת צירופו של קולאנג׳לו, אז זה לא שיש לי יותר מדי על מה לא להסכים עם אי ההסכמה שלך.

כנראה שלא הבנת את דעתי עד הסוף, כי אני אומר שלא רק שהתוכנית במתכונתה הנוכחית תיקבר אם ייבחרו את סימונס, אני אומר שזה מה שיקרה בכל מקרה.
אם יבחרו את סימונס זה יהיה מטעם כך שירצו לגבש את הקבוצה שתרוץ סביבו לעונות הבאות, אם זה יהיה ללא סימונס זה יהיה מטעם כך שכבר אין אורך רוח לבעלים לחכות עוד שנה/שנתיים/שלוש כדי שאולי הסימונס הבא כן יינחת בפילי.

לגבי השאלה שלך ״מה יצא מכל הטנקינג אם זה מה שעושים בסוף״? וול, גם אני וגם אתה וגם אחרים פה שאלנו מה הטעם לכל אורך התר׳ד, ואני חושב שלבעלים עולה השאלה הזו גם כן כרגע, והיא תחזור בעוצמה ובסיס רחב באם לא יגיע סימונס.
להסביר את זה לעצמו או לאוהדים לא יהיה קשה מדי - עם עוד 2-3 שחקנים טובים (נניח רק אחד מהדראפט ושניים בחוזה חדש) אתה מציג בסיס לקבוצה שיכולה להתפתח ולחזור להתחרות.

אגב, רונדו לא זקן, בהחלט יכול להריץ קבוצה ברמה גבוהה לאורך כל החוזה הבא שלו של 4 שנים. אני מאמין שזה מה שהם צריכים ושקולנג׳לו מאמין גם כן שצריך מנהל משחק שיידע איך להעמיד את אוקאפור, סימונס? ושאר הצעירים שיהיו שם במקומות הנכונים בשביל שהם והקבוצה יתקדמו.
אגב2, אני מסכים לחלוטין שהינקי לא חושב בכלל על כיוון כזה ושאם הדברים תלויים בו הוא ממשיך להיות בוטום 3 לפחות לשנתיים נוספות. אני פשוט שואל את עצמי אם הוא עדיין בעמדה להחליט את זה, ובשביל מה הביאו את קולאנג׳לו, ולמה הוא הסכים להיכנס להרפתקה הזו. התשובה שלי היא שהבעלים החליט לקחת צעד אחורה מתוכנית הינקי ושהובטחה לקולאנג׳לו היכולת לעבוד בפרי אייג׳נסי בקיץ הקרוב.

5 או 10 זה פשוט מדי. אני בעד שרוני יעשה חישוב של ממוצע כלשהו פר עמדה ונמצא מספר מעניין להכפיל אותו בוא נגיד pi או e. אח"כ כדי להוסיף אלמנט אקראי נבקש ממוק לחשוב על מספר נגיד 36D או 350CC ונראה כבר מה יצא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' דצמבר 17, 2015 11:26 am 
Hall of Famer

זה תסריט מאוד פסימי. רונדו זו החלטה מטומטמת ברמות קינגסיות. אני רוצה להאמין שהינקי הוא לא בובה ושהאריס את קולאנג'לו לא עד כדי כך טיפשים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' דצמבר 18, 2015 12:21 am 
Sophomore

בחן את עצמך כמה הינקי אתה:
http://www.orangeball.co.il/%D7%94%D7%9 ... %A7%D7%99/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 381 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: doron_ke, Google [Bot], uriel17, מיכאל, סאבוניס ו 23 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: