סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו א' נובמבר 17, 2024 12:35 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 138 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ד' דצמבר 16, 2015 8:50 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
באופן מפתיע לא ( בהנחה שדיברת על עונת האליפות שלהם ) . חולון פתחו אז רק עם 5-6 , אבל מאז רצו 2-16 ( כולל שני משחקי הפיינל-פור ) .

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 16, 2015 9:19 pm 
מנהל פורום

יש שידור של ראשון בסלובניה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 16, 2015 9:34 pm 
Hall of Famer

http://www.sport5.co.il/HTML/Articles/A ... 02220.html
42-44 לראשון במחצית .
ליונס עם 20 נק' כולל 5/5 מבחוץ .

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' דצמבר 17, 2015 12:31 am 
הנביא הרשמי של הפורום
סמל אישי של המשתמש

נגמר 79-76 לנובו מסטו.
ומה שגרוע יותר - פציעה שעל פניו נראית קשה לכריס רייט,
נראה כמו פריקת כתף או חלילה שבר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' דצמבר 17, 2015 2:33 pm 
Hall of Famer

התוצאה בסדר גמור - אם מנצחים בבית יותר מההפרש הקטן של אמש , זו כבר מקדמה לקראת השלב הבא .
במשחק המקביל כצפוי וילבראן הביסה בביתה את הפינים 79-95 . דיוויד אנדרסן עם 10+20 באחוזים נהדרים .
המשחק הבא הוא בעוד 3 שבועות , כאשר ראשון תארח את וילרבאן ( למעשה לראשון 3 משחקי בית רצופים ) .

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' דצמבר 17, 2015 2:43 pm 
מנהל פורום

גלעד, איך התפוסה במשחקים באירופה?
כלומר אם וילרבאן יבואו, אני יכול להגיע בערב המשחק ולקנות כרטיס בלי לדאוג שלא יהיו כרטיסים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' דצמבר 17, 2015 8:09 pm 
הנביא הרשמי של הפורום
סמל אישי של המשתמש

אתה יכול בכיף! יכול להיות שיהיה יותר קהל מהרגיל כי וילרבאן באמת קבוצה מצוינת
(מקום ראשון בצרפת אם אני לא טועה).
בכל מקרה, אם תהיה בעיה אני אדאג שלא תישאר בחוץ...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' דצמבר 17, 2015 9:46 pm 
Hall of Famer

אפילו אני שוקל לבוא , התאריך מצוין עבורי ( אלא אם באותו יום ממש יהיה משחק אטרקטיבי יותר בירושלים ... ) .

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' דצמבר 18, 2015 11:57 pm 
Sophomore

נסיון שעשיתי בצ'ה עם הפועל - השוואה סטטיסטית בין הסיבוב הראשון בליגה לסיבוב הראשון באירופה.
במקרה של ראשון זה סיבוב וקצת (גם כדי שכמות המשחקים תהיה קצת יותר משמעותית).

אז קבלו את ראשון של הליגה VS ראשון של אירופה:

רקע:
בליגה:
- ראשון ניצחה שמונה משחקים והפסידה שניים (אחד ביתי ואחד בחוץ).
- כרגע ראשון מדורגת שלישית, אבל חסר לה משחק - אם תנצח (את האחרונה בליגה) ראשון תהיה ראשונה.
- הפרש הסלים של ראשון עומד על 37+.
- בממוצע באים למשחקי הבית של ראשון 1,891 צופים (שישית בליגה, שניה מבחינת תפוסת האולם).

ביורוקאפ:
- ראשון סיימה את הבית המוקדם של המפעל במקום הראשון במאזן 2-4, והוסיפה עוד הפסד אחד בשלב הבא.
- סה"כ מאזן של 3-4 שכוללים שלושה נצחונות חוץ ושני הפסדי בית.
- הפרש הסלים של ראשון עמד על 21+.

סטטיסטיקה קבוצתית:
- בליגה: ראשון קלעה 79.5 נק' למשחק וספגה כ-76 נק'.
- באירופה: ראשון קלעה קצת פחות (כ-76 נק' למשחק), אבל גם ספגה מעט פחות (כ-73 נק').
- בליגה: ראשון זרקה כ-44 זריקות ל-2 וקלעה באחוזים טובים (כ-54%).
- באירופה:ראשון זרקה כ-42 זריקות ל-2 וקלעה באחוזים דומים (כ-53%).
- בליגה: ראשון זרקה מעט ל-3 (כ-17 זריקות, אחת לפני אחרונה) וקלעה לא מי יודע מה (כ-34%).
- באירופה:ראשון זרקה עוד פחות ל-3 (כ-14 זריקות) אבל קולעת באחוזים גבוהים (45%, שניה במפעל).
- בליגה: ראשון קלעה בכ-68% מהקו.
- באירופה:קו העונשין מתחיל להסתמן עבור ראשון כמקום שלא כדאי לבקר בו - ראשון קלעה רק בכ-61% מהקו.

- בליגה: ראשון אחרונה בריבאונד (34.7 למשחק, 8.5 בהתקפה).
- באירופה: זה אפילו יותר גרוע עם 32.9 למשחק, רק 6.6 בהתקפה.
- בליגה:ראשון חילקה 21 אסיסטים (שניה רק להפועל), חטפה הרבה (כ-11 חטיפות למשחק) וממוצעת באיבודים (כ-15).
- באירופה:ראשון חילקה 18.7 אסיסטים, חטפה מעט (6.9 חטיפות למשחק) וממוצעת באיבודים (14).
- בליגה:חבורת המעופפים חוסמת 3.1 פעמים במשחק.
- באירופה:המעופפים מתקשים להתגבר על כח המשיכה (2.1 גגות למשחק).

תובנות, הערות, הארות ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 29, 2015 7:06 pm 
הנביא הרשמי של הפורום
סמל אישי של המשתמש

אז קווין פאלמר בדרך מאילת לראשל"צ. (לא סגור סופית). דעת חברי הפורום המכובדים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 29, 2015 9:59 pm 
Hall of Famer

לא ממש אוהב אותו , אבל יכול להוסיף לראשון בשני אלמנטים קצת בעייתים אצלה - קליעה מבחוץ וריבאונד .
אני בכלל חושב שהדרישות מהזר הרביעי של ראשון לא צריכות להיות בשמיים לאור הריצה המצוינת של הקבוצה ( בטח ובטח עם ההתאוששות לאחרונה של יאנגר ) , ולכן פאלמר יהווה התאמה טובה .

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 29, 2015 10:51 pm 
Junior

אני מהמר שזה יצליח. הוא יהיה במעמד של זר רביעי ויתן לראשון אפשרות לשחק עם סמול בול ו 4 שקולע גם בטווח של יותר ממטר, מטר וחצי. בתקווה שהוא לא יפגע בהיררכיה של ראשון עם דריכה בטרטוריה של יאנגר וחנוכי בדקות שזה לא סמול בול. מבחינת הימור זה סביר לחלוטין, אם כי לא חסר סיכון בכלל. הבעיה העיקרית שלו היא הנטייה להיפצע. הנטייה להיעלם פחות בעייתית מכיוון שהוא יהיה במעמד של זר רביעי. יצליח יצליח, לא יצליח - ישב בצד ולא נעשה כל נזק. זה לא שהם באמת חייבים זר רביעי דחוף כרגע.

החתול על קרפלס: "שישלחו אותו בטרייד לנ"צ... יתאחד עם אחיו חסרי הצוואר האחרים טל דן ואלישי כדיר "

בגאצקיס מפסיד למעיין, די ג'יי ולאומי: “התכוננו לכארם משעור. השחקנים שלי הם לא איירון מן".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 29, 2015 11:05 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
במאמר מוסגר, אם ראשון יכולה לקחת מקבוצה אחרת בליגה את אחד הכוכבים הגדולים שלה - זה אומר שהיא באמת צומחת להיות קבוצה גדולה בישראל.
יחד עם הנסיון להיכנס למשחקים באירופה ועם המתקן היותר גדול ששמעתי שבונים בראשון, זה בהחלט בכוון טוב.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 30, 2015 1:58 am 
Hall of Famer

עד היום מונרו , ליונס ורייט שיחקו בממוצע בליגה 34 , 30.5 ו-28 דקות בהתאמה .
אני מניח שבתקופה של ליגה+אירופה+גביע , לא יזיק להוריד כחמש דקות בממוצע מכל אחד מהם , וזה כבר מפנה 15 דקות לפאלמר .

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 30, 2015 2:40 am 
הנביא הרשמי של הפורום
סמל אישי של המשתמש

חמישייה אפשרית באירופה:
ליונס, דאוסן, פאלמר, רייט, מונרו.... לא רע בכלל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 30, 2015 10:31 am 
Junior

חמישייה שלא תעמוד בלחץ על כל המגרש מקבוצה רצינית. מוביל כדור אחד.

החתול על קרפלס: "שישלחו אותו בטרייד לנ"צ... יתאחד עם אחיו חסרי הצוואר האחרים טל דן ואלישי כדיר "

בגאצקיס מפסיד למעיין, די ג'יי ולאומי: “התכוננו לכארם משעור. השחקנים שלי הם לא איירון מן".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 30, 2015 11:22 am 
Hall of Famer

למעשה ראשון לוקחת מקבוצה אחרת בליגה - ולא מאחת הקטנות ביותר דווקא - את אחד מכוכביה, שיהיה בראשון שחקן משלים וזר רביעי.
זה אפילו עוד יותר מה שאמרתי קודם.
להזכירכם לפני 11 שנים זה היה הפוך, ראשון היא זו ששיחררה את אחד מכוכביה הזרים לקבוצה גדולה יותר כי הייתה זקוקה לכסף. היום לעומת זאת המצב התהפך לחלוטין, זה התחיל עם זה שהיא התעקשה על שון דאוסון והצליחה לשמור אותו ממכבי וירושלים, ועכשיו המהלך הזה שבו היא מביאה כוכב מקבוצה אחרת להיות שחקן משלים אצלה, חתיכה חסרה בפאזל.
ראשון הופכת לקבוצה גדולה בכדורסל הישראלי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 30, 2015 11:23 am 
Hall of Famer

ראי שעל הקיר כתב:
במאמר מוסגר, אם ראשון יכולה לקחת מקבוצה אחרת בליגה את אחד הכוכבים הגדולים שלה - זה אומר שהיא באמת צומחת להיות קבוצה גדולה בישראל.
יחד עם הנסיון להיכנס למשחקים באירופה ועם המתקן היותר גדול ששמעתי שבונים בראשון, זה בהחלט בכוון טוב.

או שזה הכיוון המוכר שפרי כבר הוליך את ראשון בו, כיוון שנגמר בחובות ופרישה של היו"ר שמחפש הצלחה ספורטיבית ומתעלם מכמה כסף יש לו.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 30, 2015 11:30 am 
Hall of Famer

יש משהו במה שאתה אומר, אני לא פוסל את זה לאור ההיסטוריה של האיש. אבל בכל זאת יש כמה דברים שונים.
כבר היום ראשון משחקת במתקן גדול יותר מאשר אז, למרות שהוא עדיין קטן, ועד כמה שהבנתי היא מסתכלת על עתיד לא רחוק עם מתקן של 5000 מקומות. מהנסיון של אורי אלון וג'ף רוזן, המתקן הוא נקודת מפתח בכל התפתחות של קבוצה.
ראשון לציון גדלה בקצב עצום מאז ימי פרי הראשונים, אני חושב שהיא לא רחוקה מלעבור את חיפה ולהיות העיר השלישית באוכלוסייתה בארץ. יש לקבוצה שוק, וממבט בבית מכבי נראה שהקהל שלה גדל מהימים ההם. לא יודע אם היא יכולה למלא מתקן של 5000, אבל המצב כבר השתנה מהקדנציה הראשונה של פרי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 30, 2015 12:31 pm 
Sophomore

מתקן חדש זה תמיד מבורך. אבל לא 100% מסכים שזה הגורם המשמעותי ביותר כדי להצמיח קבוצה. עם כל העונה הבאמת מופלאה שראשון עוברים עד עכשיו הם מתאמצים מאד השנה כדי להתקרב למלא את בית מכבי (מביאה 1800 צופים בתפוסה של 88%. בשנים קודמות עמדה על 1400-1500). למה אתה חושב שאולם גדול יותר ייתן לה משהו? אם כבר מה שייתן לה משהו זה עונה מוצלחת והישגים כלשהם.

לגבי חיפה, למיטב זכרוני ג'ף רוזן הגיע לשם 4 שנים לפני השיפוץ וגם שם כסף גדול בחלק מהשנים האלו. מאז השיפוץ הם הביאו ב-2014 3000 צופים למשחק ושנתיים האחרונות פחות מ-2000. בכל מקרה לא קרוב לתפוסה של האולם וזה עוד מקבוצה שיש לה בסיס אוהדים עצום בכדורגל.

הדוגמא היחידה שבה אולם חדש במובהק תרם לצמיחה משמעותית ולהבאת ספונסרים היא הפועל ירושלים עם אורי אלון. אבל גם שם אני רואה בארנה רק כשלב אחרון בתהליך. התהליך של בניית הקהל מתמשך כבר 25 שבהן גם הגיעו הישגים (גביעים, יול"ב) וגם שודרה תחושה לקהל (גם אם לא קשורה למציאות) שבכל שנה אנחנו מנסים להתחרות עם מכבי. אם היית בונה את אותה ארנה בדיוק לכל קבוצה אחרת בארץ לא היית מצליח להצדיק אותה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 30, 2015 1:26 pm 
Hall of Famer

לגבי חיפה, רוזן נכנס לפני השיפוץ (למעשה כמדומני הוא נכנס כשהקבוצה עוד הייתה בליגה השנייה), אבל הסיבה שהוא לא עזב היא המתקן ורק המתקן. למעשה הוא היה כבר עם רגל וחצי בחוץ, ומה שהשאיר אותו זה זכויות שהוא קיבל בשטחי המסחר והפרסום שם. למכבי חיפה יש שם כמדומני גם שטח לחנות מרצ'נדייזינג. ולזה אני מתכוון, מתקן גדול ומודרני זה לא רק הקהל, זה האפשרויות הנוספות להכניס ממנו כסף.

אני לא פוסל כאמור את מה שעמוס אומר, ההיסטוריה של פרי מדברת בעד עצמה ואולי הוא שוב קופץ מעל הפופיק. אבל מצד שני אין לי ספק שהמצב שונה ממה שהיה אז. ראשון הייתה אז עיר קטנה הרבה יותר, והמתקן... וואלה אני אפילו לא זוכר איפה הם שיחקו לפני בית מכבי. גן נחום? לא זוכר. אבל הוא היה פצפון ובלי שום יכולת להכנסות מסביב. מתקן גדול ומודרני יותר עוד ישפר את המצב, כאמור לא רק בגלל פוטנציאל הקהל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ינואר 01, 2016 4:52 pm 
Sophomore

ראי שעל הקיר כתב:
למעשה ראשון לוקחת מקבוצה אחרת בליגה - ולא מאחת הקטנות ביותר דווקא - את אחד מכוכביה, שיהיה בראשון שחקן משלים וזר רביעי.
זה אפילו עוד יותר מה שאמרתי קודם.
להזכירכם לפני 11 שנים זה היה הפוך, ראשון היא זו ששיחררה את אחד מכוכביה הזרים לקבוצה גדולה יותר כי הייתה זקוקה לכסף. היום לעומת זאת המצב התהפך לחלוטין, זה התחיל עם זה שהיא התעקשה על שון דאוסון והצליחה לשמור אותו ממכבי וירושלים, ועכשיו המהלך הזה שבו היא מביאה כוכב מקבוצה אחרת להיות שחקן משלים אצלה, חתיכה חסרה בפאזל.
ראשון הופכת לקבוצה גדולה בכדורסל הישראלי.

למעשה אילת החליטה לשחרר את פאלמר מסיבות מקצועיות ("אחד מכוכביה"... בששת המשחקים האחרונים קלע 6 נקודות למשחק עם 2/21 מחוץ לקשת), וראשל"צ תקלוט אותו ללא תמורה. לא יודע מה גרם לך לחשוב אחרת, ולספר איזה סיפור פומפוזי על כך שראשל"צ משתלטת על הליגה.

הפועל "בנק יהב" ירושלים רואה ערך רב בקביעת הישגים ספורטיביים כקריטריון המרכזי להשתתפות במפעלים האירופאים ומכיוון שליגת האלופות מעניקה הזדמנות שווה לכל קבוצה באירופה להגיע למפעל, החליטה הקבוצה להירשם אליו בפעם הראשונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ינואר 01, 2016 5:45 pm 
Hall of Famer

"ששת המשחקים האחרונים" זה אומר החודש האחרון. אז יש לו חודש רע. לפני זה הוא היה בסדר גמור ומעבר לזה, הביא מספרים נאים וכמעט בכל המשחקים שיחק מעל 30 דקות למשחק. אז כן הוא עדיין אחד מכוכבי הקבוצה, ואם חודש לא טוב נקרא אצלם "סיבות מקצועיות"... נו, נראה אותם מביאים מישהו יותר טוב. אני לא חושב שחודש לא טוב זה "שחרור מסיבות מקצועיות".
בראשון לעומת זאת הוא יהיה זר רביעי בהגדרה, מהרגע שיגיע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ינואר 01, 2016 5:57 pm 
Sophomore

יופי שאתה חושב, אבל במציאות הם שחררו אותו וראשל"צ תקלוט אותו ללא תמורה. מה בין זה ובין הסיפורים שלך על ראשל"צ הגדולה שלוקחת כוכבים מקבוצות אחרות... באמת שאני לא יודע.

הפועל "בנק יהב" ירושלים רואה ערך רב בקביעת הישגים ספורטיביים כקריטריון המרכזי להשתתפות במפעלים האירופאים ומכיוון שליגת האלופות מעניקה הזדמנות שווה לכל קבוצה באירופה להגיע למפעל, החליטה הקבוצה להירשם אליו בפעם הראשונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ינואר 01, 2016 6:35 pm 
Sophomore

נו באמת. הוא שוחרר מסיבות מקצועיות, לקטש נשבר ממנו וראשון קפצו על המציאה. ראשון לא "הוציאה" אותו מאילת ולא משלמת לאילת שקל. לפני רגע ראשון כמעט החתימו שחקן זול עם בעיות בלב שאף קבוצה באירופה לא רצתה לגעת בו, בואו נהיה אמיתיים ונשאר פה בפרופורציות.

בכל מקרה, לדעתי החתמה מצוינת של ראשון וטעות של אילת. אילת עם אחוזי השלשות הנמוכים בליגה אחרי חולון והם מוותרים על הקלעי הכי טוב שלהם (עם כל זה שהוא בתקופת קליעה רעה) תמורת דיאנדרה קיין שהוא שחקן בלי קליעה. מצד שני מה שהשינוי הזה מסמל סופית זה את ההשתלטות של עמית שמחון על סטטוס הישראלי השני בחשיבותו באילת (אחרי כדיר) על חשבון אפיק ניסים, כשעכשיו עם ההבאה של גארד זר במקום 3 זר יהיה לקטש יותר קל להמשיך לעלות עם שמחון בחמישייה גם כשכדיר יחזור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 138 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], uriel17, גמליאל ו 26 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: