סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ה' נובמבר 28, 2024 7:30 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 869 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25 ... 35  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ו' דצמבר 11, 2015 1:07 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
יואב כתב:
shmueliki כתב:
באמת מה שחסר לך במכבי ת"א זה אלירן עטר ?!

אני לא נמנה עם מעריציו וחשבתי שכשהוא יעזוב, המשחק יזרום יותר ויהיה גיוון גדול יותר בחלק הקדמי.
במצב הנוכחי, תן לי קיצוני אחד ישראלי בשוק שריאלי שיגיע לקבוצה ומסוגל לספק את החמישה עשר שערים בעונה.
אחת הבעיות של מכבי ת"א היא שהיא שהאופציה ההתקפית השנייה שלה זה טב"ח, שחקן שצריך בין ארבעה לחמישה מצבים בכדי להבקיע שער וגם הוא קרוב לוודאי יהיה כשמכבי ת"א כבר מוליכה.

אתה בעצם מחפש גולר ישראלי ברמת 15 שערים בעונה בליגת העל , וכמובן שיהיה שחקן התקפה מאיים וראוי גם ברמה האירופית .
קיימים כמה כאלו ( בעיקר ליגיונרים מן הסתם ) , ונכון שלא כולם זמינים למכבי בכל רגע נתון , אבל במשך 3 שנים אני מאמין שאם היו שמים דגש היו מצליחים להביא אחד שכזה .
אבל הפיתרון בעצם הוא פשוט יותר - זרים . איגבור נותן מימד של פיזיות שאין אמנם לשחקנים הישראלים , אבל גרסיה , מיטרוביץ' , והחלוץ הקרואטי כמובן לא נותנים ערך מוסף רב לקבוצה ( כלומר היה אפשר בקלות להביא שחקנים ישראלים שיתנו תרומה שלא נופלת מהם משמעותית ) , ולכן אפשר היה להתמקד בקישור ההתקפי / עמדת החלוץ בכדי להביא שם זרים ( אם אכן שם כאמור אתה מזהה את "צוואר הבקבוק" של איכות הישראלים הזמינים היום ) .

נמחיש ע"י הכדורסל - במכבי ת"א בשנים האחרונות עמדות הפנים מאוישות בעיקר ע"י זרים ( למשל העונה 6 זרים בעמדות 4-5 ) , וגם ירושלים למשל בעונה שעברה החזיקה 3 זרים בעמדות הללו . זה קורה כי לקבוצות יותר קל להסתמך על ישראלים בעמדות האחרות ( אוחיון , לנדסברג ופניני , טימור והלפרין ) - שם המבחר והרמה גבוהים יותר באופן יחסי לזרים שאפשר להביא לכאן .

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' דצמבר 11, 2015 1:37 pm 
Sophomore

ואני רק אציין שראיקוביץ בהחלט מתייצב בתקופה האחרונה ונראה כמו שוער בהחלט טוב. לא יודע אם אדיר כמו שציפו אבל בהחלט טוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' דצמבר 11, 2015 5:31 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
יותר טוב מהתקופה הראשונה ועושה פחות טעויות, אבל עדיין לוקה בכמה יסודות חשובים. גם בתקופה האחרונה היציאות שלו לכדורי גובה הססניות ומפוחדות (אם כי הרבה פחות מאשר בהתחלה, יש שיפור אבל עוד יש המון מקום להשתפר), ההדיפות שלו - גם של כדורים שהוא לא צריך לזנק אליהם - חלשות ולמרכז הרחבה, מייצרות המון ריבאונדים מסוכנים. לפחות הוא התחיל קצת לזנק לכדורים במקום ליפול על הברך איפה שהוא עמוד.
צריך לציין לזכותו שהוא משחק עם שחקני הגנה עלובים.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' דצמבר 11, 2015 7:20 pm 
Junior

shmueliki כתב:
יואב כתב:
shmueliki כתב:
באמת מה שחסר לך במכבי ת"א זה אלירן עטר ?!

אני לא נמנה עם מעריציו וחשבתי שכשהוא יעזוב, המשחק יזרום יותר ויהיה גיוון גדול יותר בחלק הקדמי.
במצב הנוכחי, תן לי קיצוני אחד ישראלי בשוק שריאלי שיגיע לקבוצה ומסוגל לספק את החמישה עשר שערים בעונה.
אחת הבעיות של מכבי ת"א היא שהיא שהאופציה ההתקפית השנייה שלה זה טב"ח, שחקן שצריך בין ארבעה לחמישה מצבים בכדי להבקיע שער וגם הוא קרוב לוודאי יהיה כשמכבי ת"א כבר מוליכה.

אתה בעצם מחפש גולר ישראלי ברמת 15 שערים בעונה בליגת העל , וכמובן שיהיה שחקן התקפה מאיים וראוי גם ברמה האירופית .
קיימים כמה כאלו ( בעיקר ליגיונרים מן הסתם ) , ונכון שלא כולם זמינים למכבי בכל רגע נתון , אבל במשך 3 שנים אני מאמין שאם היו שמים דגש היו מצליחים להביא אחד שכזה .
אבל הפיתרון בעצם הוא פשוט יותר - זרים . איגבור נותן מימד של פיזיות שאין אמנם לשחקנים הישראלים , אבל גרסיה , מיטרוביץ' , והחלוץ הקרואטי כמובן לא נותנים ערך מוסף רב לקבוצה ( כלומר היה אפשר בקלות להביא שחקנים ישראלים שיתנו תרומה שלא נופלת מהם משמעותית ) , ולכן אפשר היה להתמקד בקישור ההתקפי / עמדת החלוץ בכדי להביא שם זרים ( אם אכן שם כאמור אתה מזהה את "צוואר הבקבוק" של איכות הישראלים הזמינים היום ) .

נמחיש ע"י הכדורסל - במכבי ת"א בשנים האחרונות עמדות הפנים מאוישות בעיקר ע"י זרים ( למשל העונה 6 זרים בעמדות 4-5 ) , וגם ירושלים למשל בעונה שעברה החזיקה 3 זרים בעמדות הללו . זה קורה כי לקבוצות יותר קל להסתמך על ישראלים בעמדות האחרות ( אוחיון , לנדסברג ופניני , טימור והלפרין ) - שם המבחר והרמה גבוהים יותר באופן יחסי לזרים שאפשר להביא לכאן .

הוא כמובן יכול להיות גם זר.
השלישייה מול הפועל חיפה והרביעייה מול בני יהודה לא מפילות אותי מהכיסא כי ברגע שהגול הראשון מגיע, סף השבירה של הקבוצות הישראליות פה הן ברמת ילדה שלקחו לה את הבובה. הכל קל אחרי שהוא מגיע. אך, בדרך אליו, מכבי חווה קושי גדול. כן, גם בליגה וגם מול קבוצות שהן לאו דווקא הפועל ב"ש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' דצמבר 12, 2015 2:45 pm 
Hall of Famer

אתמול הספרסם בכל מיני מקומות על המאמצים של ג'ורדי קרויף למצוא כדורגלנים יהודים ברחבי העולם.
הזוי. זה רק מדגיש את הנקודה שכנראה ג'ורדי קרויף מיצה את עצמו במכבי. בוא נתחיל מזה שלא תתעצל ולא תתרשל ותביא חמישה זרים לא יהודים נורמליים, אחרי עבודת סקאוטינג.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' דצמבר 12, 2015 7:19 pm 
Junior

האמת שמדויק.
כשיש לך מקום לשלושה זרים, מי צריך להסתכל על ישראלים בכלל?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' דצמבר 12, 2015 11:24 pm 
Freshman

איזה מחזור נוראי. שוחקו היום 5 משחקים ומתוכם 4 הסתיימו ללא שערים.

לגבי ראייקוביץ' - התחיל בצליעה, אבל מאז המשחק השני מול פורטו הוא נראה הרבה יותר טוב וכבר התחיל להחזיר למכבי נקודות שהוא איבד בתחילת דרכו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 13, 2015 1:06 am 
Junior

גולים זה לא מדד וזה שהשבוע הפוקסים מקרנות וטעויות בהגנה לא הגיעו, לא אומר שדווקא המחזור הזה היה גרוע מאלו הקודמים.
אמרתי עוד ממש כשהתחילה הליגה שהעונה הזאת אנחנו רק הולכים אחורה מבחינת הרמה פה, אבל גם אותי זה ממש מפתיע.
אם עוד בעונה שעברה היית מסוגל לשבת ולראות משחק בית"ר נגד הפועל ת"א העונה אני מתקשה מאוד לראות אפילו את זה. וזה עוד משחק עם אווירה, עם יריבות מסביב, משהו שקצת מחזיק מים, אני בכלל לא מדבר על משחק כמו חיפה נגד בני יהודה שקדם לו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 13, 2015 3:35 pm 
Freshman

מסכים עם יואב, הכדורגל הישראלי ממש מתקרב לדרגת ה Unwatchable, לא שפעם הוא היה מציאה אבל כן היה נסבל לצפייה אם יש לך מעורבות רגשית מסויימת, עכשיו גם זה נעלם, הרמה כל כך נמוכה שזה בלתי נסבל לצפייה גם אם זה ״משלנו״, לא זוכר הרבה זמן דבר כזה.

מכבי תל אביב היא היחידה שעוד אפשר לזהות אצלה שריד קדום לכך שמדובר בכדורגל, וראינו איך זה מתרגם באירופאית...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 13, 2015 5:46 pm 
Freshman

יואב כתב:
גולים זה לא מדד וזה שהשבוע הפוקסים מקרנות וטעויות בהגנה לא הגיעו, לא אומר שדווקא המחזור הזה היה גרוע מאלו הקודמים.
אמרתי עוד ממש כשהתחילה הליגה שהעונה הזאת אנחנו רק הולכים אחורה מבחינת הרמה פה, אבל גם אותי זה ממש מפתיע.
אם עוד בעונה שעברה היית מסוגל לשבת ולראות משחק בית"ר נגד הפועל ת"א העונה אני מתקשה מאוד לראות אפילו את זה. וזה עוד משחק עם אווירה, עם יריבות מסביב, משהו שקצת מחזיק מים, אני בכלל לא מדבר על משחק כמו חיפה נגד בני יהודה שקדם לו.

גולים זה לא בהכרח מדד לרמה, אבל כן הסיבה שבגללה אנחנו רואים כדורגל ובמחזור שמתוך חמישה משחקים, ארבעה מסתיימים בלי שערים - זה מחזור נוראי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 14, 2015 1:04 pm 
Junior

goal זו מטרה, ושער זו המטרה במשחק הכדורגל. כששמונה קבוצות מתוך 14 בליגה לא מצליחות להשיג את המטרה באותו המחזור, אז זה בהכרח מדד שהליגה במצב רע. זו לא הייתה אינדיקציה אם הקבוצות שמנגד היו עושות מאמצים עילאיים למנוע שערים, אבל מכיוון שהאפסיות הזו נובעת יותר מיכולת כושלת אז במקרה הזה זה מעיד על הידרדרות.

העונה לא ראיתי משחק ישראלי שלם בליגה.

החתול על קרפלס: "שישלחו אותו בטרייד לנ"צ... יתאחד עם אחיו חסרי הצוואר האחרים טל דן ואלישי כדיר "

בגאצקיס מפסיד למעיין, די ג'יי ולאומי: “התכוננו לכארם משעור. השחקנים שלי הם לא איירון מן".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 15, 2015 9:31 am 
Hall of Famer

שיחק טוב אתמול ראיקוביץ'

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 15, 2015 11:55 am 
Hall of Famer

האמת לא ראיתי את המשחק. אם יש הקלטה של המשחק איפשהו אשמח לראות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 15, 2015 12:59 pm 
Hall of Famer

https://www.youtube.com/watch?v=7dOgsDK2HLo

בבקשה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 21, 2015 11:03 am 
Senior

לא כדורגל ישראלי, אבל אם כבר יש ת'רד על המשחק הטיפשי עם החוליגנים - נתקלתי בזה היום. לדברוקס פרסמו את זה בטוויטר שלהם.
הימור לא רע יצא לו.

תמונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 21, 2015 5:19 pm 
Hall of Famer

יוקאנוביץ' כנראה אורז מזוודות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 21, 2015 10:58 pm 
Hall of Famer

איזה משחק מוזר.
2 גולים של באר שבע מעקיצות, חוץ מה הם לא קיימים (71-29 בהחזקת כדור!). הגול השני: כנראה פאול על אלברמן בתחילת המתפרצת, ויציאה גרועה של ראיקוביץ'.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 21, 2015 11:31 pm 
Hall of Famer

השוער הטוב בעולם לגילו....

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 22, 2015 12:31 am 
Hall of Famer

ובסופו של דבר- ניהול משחק רע של יוקאנוביץ'. ממש.
התחיל בעובדה שפתח עם בבסט אחרי כמה משחקים שהוא לא ראה דשא (דווקא במשחק עונה?)
המשיך בשינוי המערך במחצית שרצח למכבי את המשחק, בחצי השני היא לא הייתה פקטור, עד שהוא הכניס את מיכה דקה 75 ששינה לטובה את המשחק , והוכיח שההכנסה המאוחרת שלו הייתה טעות.

ב"ש טקטיים מאוד וטובים. לא מבריקים במיוחד , בחצי הראשון זה היה הזוי, הם באמת לא עשו כלום ושום דבר חוץ מ-2 וחצי התקפות (ולזכותם ייאמר שהשחילו אותן מצוין). הנצחון הגדול שלהם היום הוא לא בטבלה כמו שהוא שבירת מחסום פסיכולוגי ודחיפה מוראלית עצומה.

מכבי תאבד את יוקאנוביץ' , ומעניין מי יגיע במקומו ובנוסף- האם היא תעשה שינויים בחלון ינואר. בלי שינויים מוצלחים בינואר אני מניח שהאליפות תלך לטרנר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 22, 2015 10:37 am 
Hall of Famer

מכבי צריכה דחוף שינויים בינואר בעיקר בהגנה שלה (הכי דחוף) ובעמדת החלוץ המרכזי, בלי זה היא לא תיקח אליפות. היא גם חייבת שראיקוביץ' ישתפר בצורה משמעותית.
אה, ואם הם מביאים את אלי גוטמן... אז חבל על הכסף בינואר, בעצם. ג'ורדי יכול להמשיך את התרדמת העצלנית שלו מהקיץ.

באר שבע יותר קבוצה ממכבי. הרבה יותר מאוזנת, הגנת ברזל, שוער שמפתיע מאד לטובה. אם היה לה שחקן בסדר גודל של זהבי היא כבר הייתה בפער גדול על מכבי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 22, 2015 11:41 pm 
Junior

הירידה החדה ברמת הליגה מחלשה לגרועה, לא נעלמה מעיניה של התקשורת שהפכה את המשחק הזה למשחק של חיים או מוות.
היום, מליקסון מתארח בחדשות שש, ברדה מקבל ביקור בוקר בדירה שלו מחדשות 2. כשמנהלים את כל הכדורגל פה על גחמות ורגשות ולא מתעסקים בסטטיסטיקה וקצת עובדות, פתאום לא שמים לב שבשלוש העונות הקודמות, העונה הסדירה הסתיימה כשהנקודות במפגשים שבין מכבי ת"א להפועל ב"ש יתחלקו ב - 3:3. העונה? והעונה, גם 3:3.
ההבדל הוא שהפעם מכבי ת"א ניצחה במשחק החוץ וב"ש עשתה את הדבר ההפוך. כשיש עוד כל כך הרבה משחקים בקופה, מוקדם לצאת בחגיגות.
אפשרי להזכיר שבעונה הקודמת מכבי ת"א יצאה עם העונשים מהדרבי וההפסד לק"ש, בפיגור של לפחות 6 נקודות מהמקום הראשון לדעתי. עוד מוקדם להספיד.

בהתייחסות למשחק עצמו, קצת מאוכזב מיוקאנוביץ'. לא ברור מדוע בן בסט וורמוט עולים במשחק כזה, כששניהם לא רק שלא מציגים יכולת טובה בערך מהרגע שהגיעו(כל אחד בזמנו), הוא לא הרכיב אותם בשבועות האחרונים אפילו. השילוב של יכולת לא טובה שפוגשת כושר משחק שבעצם לא קיים במשחק עונה, הזוי.

אגב, מעט מוזר אבל לפני המשחק הזה הייתי בתחושה שבאר שבע יקחו תואר העונה וזה כנראה יהיה אליפות, אבל אחרי המשחק היום, אני דיי משוכנע שהם לא יקחו את האליפות. מעתה, הם הולכים להתמודד עם לחצים שלא דומים לשום דבר שחוו עד עכשיו. והמנטליות שלהם היא לחלוטין של קבוצה קטנה. הבזבוזי זמן מהדקות הראשונות של המשחק, ההתחזויות, ברדה לא מפסיק לבכות ולנזוף בשופט. את בית"ר, שניצחו אותנו בבלומפילד מאוד הערכתי, הם באו לשחק כדורגל, היו קשוחים, לא בזבזו זמן, ניצחו בצדק מוחלט. בסגנון משחק כזה שבו אתה מחפש דרכים לנצח דרך בזבוזי זמן, אתה לא לוקח אליפות. ואליפות לוקחים במאי, לא באמצע דצמבר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 23, 2015 12:14 am 
Hall of Famer

קצת מאוכזב מיוקאנוביץ'? שינוי המערך שלו במחצית רצח את המשחק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 23, 2015 12:17 am 
Junior

יש לי בעיה מאוד גדולה עם ההחלטה הזאת -
אתה בפיגור שני שערים, באר שבע בקושי נוגעים בכדור ואתה מחליף שני שחקנים במחצית. זאת אומרת, אתה מראה חוסר אמון בשחקנים שנמצאים על המגרש ככאלה שיכולים להבקיע ולהשוות את התוצאה. אז למה העלת אותם?
הטקטיקה הזאת שלעלות מוזר ואז לשבור את הכלים ולזרוק את כל מה שיש למגרש, לא עובד, לא מתאים. לא לרמה ולא למעמד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 23, 2015 2:58 am 
Junior

אגב, שוחקו במשחק ביום שני 56 דקות ו-20 שניות.
הישג אדיר לברדה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 23, 2015 12:22 pm 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
יואב כתב:
אגב, מעט מוזר אבל לפני המשחק הזה הייתי בתחושה שבאר שבע יקחו תואר העונה וזה כנראה יהיה אליפות, אבל אחרי המשחק היום, אני דיי משוכנע שהם לא יקחו את האליפות.

אין פה שום דבר מוזר. זה רק מעיד על מה שהערכות בטן של אוהדים שוות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 869 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25 ... 35  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], Janiv, sheky ו 3 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: