או כמה אני שמח שיש אנשים שבאים בגישה חיובית. תודה על הפירגון .
אני אקח כל דבר כלמידה ואשמח שיוכיחו לי שאני טועה. ככה אני אשתפר
(כולה ילד בן 23...אני אשמח לכל שיעור גם אם הוא קשה ומתקיל)
אני אתייחס לכמה מהדברים שנאמרו פה אבל לפני זה, אני לא אתייחס לקבוצות אחרות כרגע כי אני עושה מין סוג של פינה לכל קבוצה בתקווה שזה יהיה בכל יום (אני אשאיר לכם את העבודה )
הנה הדעה שלי:
Bozzy כתב:
בנוגע לראשון לציון, אני פשוט לא מבין מי ממשיך לשלם לחנוכי את הסכומים שהוא מקבל ומי ממשיך לתת לו את הדקות שהוא מקבל. הוא פשוט לא תורם. סטטיסט על המגרש.
אני מאוד מעריך את חנוכי .
אני לא יודע כמה הוא מרוויח אבל אם זה בסגנון המאה אלף אני חושב שזה שווה את זה עם חוק ישראלי או לא, במיוחד לקבוצה כמו ראשון שיכולה להרשות את זה לעצמה.
התרומה הגדולה שלו היא בהגנה שזה אחד הדברים שעצוב שאין בסטטיסטיקה. ולפי דעתי הצנועה חשוב לזכור שהגנה היא חצי מהמשחק. אני חוזר על זה- חצי מהמשחק. למשל אפשר להסתכל על דאוסון ולפתוח עיניים מהשואו (שזה בעיקר התקפית) ולהתעלם לגמרי מחנוכי. וזה עצוב. יש גם בנוגע לחנוכי דעות אם הוא ראוי לכל השבחים שהוא מקבל על ההגנה. אני בצד שמסכים איתם אבל אפשר גם שלא. (ואז באמת יש את השאלה אם מגיע לו הכסף).
ראי:
''כמעט אף קבוצה בליגה לא משחקת עם רוטציה של 10 שחקנים בליגה. אפשר לספור את מכבי (שגב) וירושלים (מנקו), וגם בהם השחקן העשירי משותף בעיקר בגלל החוק הישראלי ולא בגלל ענייני כדורסל, ועובדה שבאירופה הם כמעט לא משותפים. אלון ספיר מחולון משותף כשחקן עשירי 9-10 דקות למשחק (שזה יפה לשחקן עשירי, רק תראה איפה חולון), נאור שרון באשדוד משהו כמו 6-7 דקות למשחק כשמוסיפים את המשחקים שבהם הוא לא משותף כלל, וזה כבר לא ממש חלק מהרוטציה בעיני. רם אליאספור באילת שותף בעיקר כשכדיר היה פצוע כמדומני, כלומר כשהרוטציה הייתה קצרה ואז הוא לא היה שחקן עשירי. שאר הקבוצות משחקות עם רוטציה של 9 ולפעמים אפילו 8, כשהעשירי מקבל פירורי דקות.
וזה שאתה מתעלם מהחוק הישראלי מוריד את הניתוח שלך, תסלח לי, לרמה לא גבוהה. זה שכופים על הקבוצות להיבנות בצורה מסויימת לא מראה על "מגמה", אלא על כורח וכפייה. זו לא מגמה אמיתית, כי היא מלאכותית וכפויה.
לא מבין את המשפט שלך על הקבוצות באירופה, אז פשוט תתבונן ותראה.''
חבל לי לדבר על קבוצות אחרות אז אני אדבר באופן כללי מהסיבה שהזכרתי קודם.
נתחיל מהחוק הישראלי. אני בעדו. האם זה כפייה? על בטוח, מאה אחוז, לגמרי אני איתך.
למה אני בעדו? למה אני לא מתייחס לזה כחלק מהמגמה? כי רציתי לכתוב על זה בנפרד במפורט . מיד שיהיה לי יותר זמן אפרט. (אני גם אתייחס לקיופיפלו בהזדמנות)
ג'וניור
תודה על הערכה. כל האשכול הזה הוא השקפה שלי ואני לא מתיימר להיות מגיד עתידות או פרשן ברמה בכירה. ההיפך זה נועד בעיקר בשביל לקבל דעות אחרות.
דיברתי בעיקר על סיום העונה הסדירה. ככל שהעונה מתקדמת ככה רואים יותר את איכות הקבוצה. כמה משחקים בלי בן שימול...עייפות...כל התירוצים האפשריים יהיו שווים לכלום בסיום הליגה ואז אפשר לדבר בדיעבד. כרגע אני מסתכל עליהם במישור הפרטני ואני רואה קבוצה שמבחינה איכותית מבלי להסתכל על התוצאות בשטח (יכול להיות שזה טעות שלי ואני אנסה לתקן את זה) שווה מקום שלישי. אני אתייחס לשאר הקבוצות בהמשך
הרסי הוקיננס, אני ממהר ולא רוצה לעשות את זה בחפיף ומחכה לרגע שאהיה פנוי שאענה לך כמו שצריך.