סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו א' נובמבר 24, 2024 9:21 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 519 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 21  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ה' ינואר 28, 2016 2:05 pm 
Junior

בלוג: הצג בלוג (0)
פדרר לא באמת במצב לנצח את ג'וקוביץ.
גם לא אף אחד אחר.
ג'וקוביץ תלוי אך ורק בג'וקוביץ. ברגע שהוא בריא ובא מפוקס למשחק, וזה מה שקורה בטורנירי הגראנד סלאם, אין מצב לנצח אותו.
נראה שהשנה גם רולאן גארוס יתיישר עם המגמה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ינואר 30, 2016 10:54 am 
Junior

ראי שעל הקיר כתב:
רד, אתה יודע למה דודי סלע פרש מכל הטורנירים בשבוע הבא?

מניח שבעקבות ההצלחה לשמור על הנקודות שלו מאותה תקופה בשנה שעברה + בונוס, הוא רוצה לבלות שבוע עם אחיו ניר ומשפחתו בדאלאס במקום לשחוק את עצמו, אחר כך יש לו רצף ארוך מאוד של טורנירים מהסבב: ממפיס, דלריי ביץ', אקפולקו (אמור להיכנס בשלושתם להגרלה הראשית), אינדיאן וולס (סביר שלא יוותר, למרות שספק אם ייכנס להגרלה הראשית), מיאמי ואז דיוויס קאפ מול הונגריה. לא יודע מה הלו"ז שלו אחרי הדייויס, תלוי במספר הנקודות שישיג. על פניו הוא אמור לשחק גם בצ'לנג'ר הגדול ברעננה (125K) בסוף מארס. אם יצליח להתקרב קצת ליעד - מקום בריו - הוא בטח ינוח שבועיים שלושה.

אגב, בהמשך לת'רדים הקודמים, בשבוע הבא (8.2) מתחילים שני סבבי הפיוצ'רים הראשונים (מתוך 7 שיש השנה לגברים, חסר תקדים): שלושה בפברואר, שלושה במארס ואז הצ'לנג'ר. כצפוי, בהתאם לתקופה הזאת של השנה, רשימת הכניסה חזקה: הקאט אוף לטורניר הראשון עומד כרגע על המקום ה700 בעולם בערך (רק וינטרוב, לשם ובוצר נכנסים אוטומטית להגרלה הראשית), וסביר להניח שאלה של מארס יהיו אפילו חזקים יותר בגלל הצ'לנג'ר.

עוֹד נַפְשִׁי דְּרוֹר שׁוֹאֶפֶת, לֹא מְכַרְתִּיהָ לְעֵגֶל-פָּז, כִּי עוֹד אַאֲמִין גַּם בָּאָדָם, גַּם בְּרוּחוֹ, רוּחַ עָז... יָשׁוּב יִפְרַח אָז גַּם עַמִּי, וּבָאָרֶץ יָקוּם דּוֹר, בַּרְזֶל-כְּבָלָיו יוּסַר מֶנּוּ, עַיִן-בְּעַיִן יִרְאֶה אוֹר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ינואר 30, 2016 2:17 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
לאומית כתב:
פדרר לא באמת במצב לנצח את ג'וקוביץ.
גם לא אף אחד אחר.
ג'וקוביץ תלוי אך ורק בג'וקוביץ. ברגע שהוא בריא ובא מפוקס למשחק, וזה מה שקורה בטורנירי הגראנד סלאם, אין מצב לנצח אותו.
נראה שהשנה גם רולאן גארוס יתיישר עם המגמה.

וצריך להוסיף שזו שנה אולימפית. נראה כמו הזדמנות גדולה לגולדן סלאם, שלא נראה מעולם בסבב הגברים (רק שטפי גראף עשתה את זה פעם).
מי שכבר לא תיקח גולדן סלאם זו סרינה ויליאמס...

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ינואר 31, 2016 11:02 am 
Hall of Famer

הימורים זריזים. נסגר ב10:30.
הימור שלי:
הגו'ק ב-4.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ינואר 31, 2016 12:05 pm 
Junior

נראה שעדיף להמר כמה משחקונים מארי יקח....

אני מהמר על 9...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ינואר 31, 2016 12:40 pm 
Hall of Famer

שליש הוא כבר עשה.
אני מאמין שהוא ייקח סט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ינואר 31, 2016 1:31 pm 
Hall of Famer

יש לינק לשידור טוב? מן הסתם לסט האחרון של הטורניר...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ינואר 31, 2016 2:02 pm 
Hall of Famer

קשה קשה להגיד את זה, אבל דיוקוביץ' של היום שולט בסבב יותר מפדרר של אז.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ינואר 31, 2016 2:38 pm 
Hall of Famer

למה דיוקוביץ? ג'וקוביץ'. כמו ג'ורג'ביץ'.

אם יישאר בריא זה יהיה גולדן סלאם. אף אחד לא יכול עליו כל עוד הוא בריא.

נערך לאחרונה על ידי ראי שעל הקיר בתאריך א' ינואר 31, 2016 3:30 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ינואר 31, 2016 3:26 pm 
Junior

עושה רושם שג'וקוביץ' שומר את ההתרגשות שלו לזכייה ברולאן גארוס ובאולימפיאדה. היה ממש מאופק אחרי הניצחון. את ה14 של נאדאל הוא כנראה יעבור, את ה17 של פדרר אני לא בטוח.

עוֹד נַפְשִׁי דְּרוֹר שׁוֹאֶפֶת, לֹא מְכַרְתִּיהָ לְעֵגֶל-פָּז, כִּי עוֹד אַאֲמִין גַּם בָּאָדָם, גַּם בְּרוּחוֹ, רוּחַ עָז... יָשׁוּב יִפְרַח אָז גַּם עַמִּי, וּבָאָרֶץ יָקוּם דּוֹר, בַּרְזֶל-כְּבָלָיו יוּסַר מֶנּוּ, עַיִן-בְּעַיִן יִרְאֶה אוֹר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 01, 2016 6:23 pm 
Hall of Famer

בחירות מעניינות למקומות האירוח בסיבוב הראשון בדייויס.
המשחק הראשון של לייטון יואיט כקפטן הנבחרת האוסטרלית יהיה בקויונג, פרבר של מלבורן, על דשא. מועדון הטניס בקויונג היה הבית של אליפות אוסטרליה הפתוחה בשנות ה-70 וה-80 והיה המקום האחרון שבו האליפות שוחקה על דשא, לפני שעברה למלבורן ולמגרשים הקשים.

צרפת תארח את קנדה לא במיינלנד-צרפת - אלא דווקא בגוואדלופ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 10, 2016 11:59 am 
Hall of Famer

הפיוצ'ר הראשון בסדרה הארוכה של פברואר - מרץ התחיל השבוע. ליינאפ חזק מאד יחסית לפיוצ'ר כזה, שלושה שחקני מאייה שלישית כולל אמיר ויינטראוב (שכבר עבר סיבוב)
ישי עוליאל עלה מהמוקדמות וישחק בטורניר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 10, 2016 12:45 pm 
Junior

כצפוי, כל הפיוצ'רים בשתי הסדרות האלה חזקים משמעותית מאלה שבחלק השני של העונה. בעיקר בגלל מיעוט טורנירים מקבילים (צ'לנג'רים לרוב) ובגלל שבישראל מזג האוויר נחשב נוח יותר. דווקא הנוכחות של וינטרוב הייתה אמורה לגרום לכמה מהמדורגים תחתיו לפרוש, כמו שקורה בדרך כלל כשיש מדורג אחד חזק יחסית, אבל כנראה שבאמת אין אלטרנטיבות.
אני לא כל כך מבין למה וינטרוב ממשיך לשחק פיוצ'רים. הוא כבר הגיע למכסת 17 הטורנירים שנספרים לו, וכדי להתקדם בדירוג הוא חייב בעצם לזכות בפיוצ'ר. כל תוצאה אחרת פחותה מהתוצאה ה17 שלו. בחירה תמוהה. אולי סתם רוצה לבלות קצת ליד הבית ולשחק על הדרך.
לגבי עוליאל, נראה לי שזו פעם ראשונה מאז ינואר לפני שנה שהוא מחבר שלושה ניצחונות רצופים. כפי שחשבתי אז, הקפיצה המוקדמת לא ממש הועילה לו. אולי עכשיו, כשהוא מבין שהוא רחוק מאוד מאוד ממימוש הפוטנציאל, הוא יתאושש ויתחיל להתקדם בקצב שמתאים לו. מעידן לשם אני מצפה להצליח בסדרה הזאת למרות הרמה, ולעבור לצ'לנג'רים בהמשך העונה. כל השאר לא ממש בכיוון. בספק אם חוץ מוינטרוב ולשם עוד ישראלי יצליח לעבור סיבוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 10, 2016 2:32 pm 
Hall of Famer

עוליאל מנצח בסיבוב הראשון ומכפיל את מספר הנקודות שלו בסבב...
בסיבוב השני הוא יפגוש כנראה יריב קשה, איטלקי שמדורג 3 בטורניר, שחקן שולי מאייה שלישית.

לגבי ויינטרוב צריך לקחת בחשבון את עניין הכסף. לשחק קרוב לבית זה אומר שלא צריך טיסה, לא צריך מלון, כל הלוגיסטיקה שלך קרובה אליך בלי הוצאות מיותרות. לכן לא מפתיע אותי בכלל שהוא משחק בארץ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 10, 2016 5:58 pm 
Junior

עוליאל יפגוש מחר את השחקן הכי טוב בטורניר, מתאו ויולה האיטלקי שכבר זכה בשני צ׳לנג׳רים והגיע למקום ה118 בעולם, ועכשיו ננצא בדרך לקאמבק אחרי הפוגה בגלל פציעה. בכל מקרה את שלו עוליאל עשה. הראה הרבה אופי, חזר מפיגור מערכה ועמד בלחץ במערכה השלישית. החזיר לעצמו את הביטחון שקצת הלך לאיבוד בשנה האחרונה. מבחינת טניס יש לו הרבה מה לשפר, בעיקר במשחק ההחזרות ובטניס של מגרשים קשים (רואים שהוא מאוד אוהב חימר).
גם לשם הראה אופי, אחרי שאיבד יתרון 1-5 במערכה השנייה וחזר לעצמו בזמן כדי לנצח. מרגיש שהוא בכיוון הנכון. לכל הפחות הוא יכול לעשות קריירה כמו וינטרוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' פברואר 14, 2016 7:59 pm 
Junior

שחר פאר קרובה מאוד למצוא את עצמה מחוץ לטופ 200, ואחר כך מחוץ לרשימות הכניסה אפילו לטורנירי 25K. עפה מול אוויר בסיבוב המוקדמות הראשון בריו, ויש לה 100 נקודות להגן עליהן עד סוף מארס. סיבוב פרידה מהסבב.
בגזרה הפיוצ'רית הזניחה: וינטרוב הפסיד בחצי הגמר לויולה האיטלקי וסיים טורניר בלי שום תועלת. אותו וילוה הפסיד בגמר לצרפתי גנרי. מחר מתחיל הטורניר השני בסבב הנוכחי, וגם הוא די חזק. אפילו ישראלי אחד לא צלח את המוקדמות, ובהגרלה הראשית יהיו שבעה (מתוכם 4 WC). הפעם עוליאל קיבל כרטיס חופשי להגרלה הראשית (הרביעי שלו בחמישה טורנירים, פריבילגיה שאחרים יכולים רק לחלום עליה), אבל מפגש עם מדורג 7 בסיבוב הראשון. מפגש כאילו מעניין בסיבוב הראשון בין עידן לשם לבר בוצר. המנצח יפגוש בסיבוב השני את וינטרוב, אם הוא לא יפשל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' פברואר 14, 2016 8:29 pm 
Hall of Famer

פאר התבטאה לפני שבוע ( בדיוק לאחר הפסד 6-1 6-1 בפדרציה ) שהיא עדיין שווה טופ 100 ...

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 15, 2016 1:11 pm 
Hall of Famer

shmueliki כתב:
פאר התבטאה לפני שבוע ( בדיוק לאחר הפסד 6-1 6-1 בפדרציה ) שהיא עדיין שווה טופ 100 ...

הראל לוי של 2016, רק בלי הנצחונות בדייויס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 24, 2016 2:21 pm 
Hall of Famer

אמיר ויינטראוב פורש בסיבוב הראשון של הפיוצ'ר הישראלי השלישי, ונותן לאחד עמנואל לוריא נקודה ראשונה בסבב...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 24, 2016 6:34 pm 
Junior

עוד 12,000 פרישות כאלה ונולה מתחיל להזיע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 24, 2016 9:05 pm 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
לאט לאט. מתחילים מלהרוג גובלין לוול 1 ובסוף מגיעים לדרקון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' פברואר 25, 2016 2:42 pm 
Hall of Famer

תוכנית צבירת הנקודות של סלע לריו קצת נתקעה.
כמה חסר לו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' פברואר 25, 2016 11:33 pm 
Junior

330, עד מאי, כדי להיות בפנים בלי להיות תלוי בוועד האולימפי הישראלי (על פי הקריטריון הבינלאומי יספיקו לו גם 230 נקודות פחות או יותר בחודשים הקרובים). הולך לו רע מאוד בטורנירים החזקים. מניח שאחרי הדיוויס בהונגריה הוא בכל זאת ינסה את מזלו באינדיאן וולס ובמיאמי, ואחר כך יתמקד בצ'לנג'רים עד הרולאן גארוס כדי להשיג את הנקודות החסרות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' פברואר 27, 2016 9:27 pm 
Hall of Famer

בשבוע הבא - משחקי הסיבוב הראשון בבית העליון בדייויס, וגם בבתים האזוריים כולל הונגריה נגד ישראל. ישראל רושמת כצפוי את סלע, ויינטרוב, לשם ויוני ארליך. לא אמורות להיות בעיות לאור היריבים, למרות הביתיות והחימר של ההונגרים.

כרגיל סקירה על משחקי הבית העליון:
בריטניה - יפן (מגרש קשה, אולם): אנדי מארי, קייל אדמונד, ג'יימי מארי, דומיניק אינגלוט - נישיקורי, טאריו דניאל, ועוד איזה שניים. לא צריכות להיות בעיות לאלופה בברמינגהאם. הזוגאי הייעודי דומיניק אינגלוט אמנם רשום, אבל מן הסתם האחרים עוד פעם ישחקו את הזוגות, קשה להאמין שטארו דניאל ימתח את אנדי מארי יותר מדי ביום הראשון.
סרביה - קזחסטן (קשה, אולם): ג'וקוביץ', טרויצקי, קראינוביץ', ננאד זימוניץ' - קוקושקין, גולובב, נדובייסוב, דמירי פופקו. נבחרת המתאזרחים של קזחסטן נמצאת בחלק היורד שלה, הרוסים לשעבר מידרדרים בדירוג, ולא צריכות להיות לנובאק וחבריו ב"אולם אלכסנדר ניקוליץ'" שהיה ידוע עד היום כ"פיוניר".
איטליה - שווייץ (חימר, אולם): ספי, פאולו לורנצי, בוללי, מרקו צ'קינאטו - ארבעה שווייצרים שאף אחד מהם לא פדרר או וברינקה. לאור ההרכב של השווייצרים, זה יהיה חד צדדי. הגדולים יחזרו להציל את שווייץ בפלייאוף כנראה.
פולין - ארגנטינה (קשה, אולם): ינוביץ', קמיל מייחז'ק, לוקאש קובוט, מרצין מטקובסקי - לאונרדו מאייר, גידו פז'ה, קרלוס ברלוק, רנצו אוליבו. מס' 2 של פולין באופן רשמי הוא מייחז' שמדורג באזור ה-300, סביר להניח שלוקאש קובוט הוותיק שכבר לא ממש משחק ביחידים בסבב ישחק במקומו.
צרפת - קנדה (חימר, חוץ): צונגה, גאסקה, מונפיס, ז'יל סימון - ראוניץ', פוספיסיל, פרנק דנסביץ', דניאל נסטור. לא בצרפת מתקיים המשחק הזה, אלא דווקא בגוודלופ שבאוקיינוס השקט. למרות שזו מושבה צרפתית - נו, לך תבין... וואו איזה משחק. מתי ראיתם פעם אחרונה נבחרת שבה כל השחקנים הם בין ה-20 הראשונים בעולם? אולי ספרד בהרכב מלא בימים אחרים. וזה עוד מילא, כי הנבחרת הזו פוגשת גם יריבה ראויה. וואו איזה משחק.
גרמניה - צ'כיה (קשה, אולם): קולשרייבר, אלכסנדר זברב, דסטין בראון, פיליפ פצ'נר - ברדיך, רוסול, ייז'י וסלי, סטפאנק. אני הולך עם הצ'כים דווקא. אני מניח שטפאנק יחזור לשחק זוגות עם ברדיך, ונראה לי שהזוגות יהיה מה שיכריע פה.
אוסטרליה - ארה"ב (דשא, חוץ): טומיק, קיריוס, סם גרות', ג'ון פירס - איזנר, ג'ק סוק, הבראיינים. אוסטרליה חוזרת לארח על הדשא בקויונג, הבית הקודם של האוסטרליאן אופן. ואיזה משחק סידרו פה ללייטון יואיט בבכורה שלו כקפטן! יואיט מחזיר את קיריוס לסגל אחרי שוולי מאסור העיף אותו, ויש לו גם שחקן זוגות ייעודי מהצמרת העולמית כמו ג'ון פירס. הבראיינים למרות שעדיין בצמרת כבר מתחילים להרגיש את החלק היורד בקריירה, יהיה חתיכת משחק.
בלגיה - קרואטיה (חימר, אולם): דויד גופן, קימר קופיאנס, רובן במלמנס, ועוד איזה מישהו - צ'יליץ', צ'וריץ', איוון דודיג, מארין דרגניה. ללא הנסיון של סטיב דרסיס ועם העדיפות שיש לקרואטים גם ביחידים וגם בזוגות, אני לא רואה את הפינליסטית משנה שעברה עוברת את הסיבוב הראשון הפעם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' פברואר 28, 2016 1:04 pm 
Hall of Famer

אני לא זוכר העדרות של וואוורינקה מהדייויס.
כנראה שהזכיה, הוציאה גם לו את החשק לגמור את הברכיים בשביל המולדת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 519 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 21  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: FLASH ו 71 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: