סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ב' מרץ 03, 2025 4:09 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 131 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3, 4, 5, 6  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: עוד השתוללות של קארי
הודעהפורסם: ה' פברואר 04, 2016 5:18 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
36 נק' במחצית, 8 מ-9 מהשלוש. מדהים כרגיל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' פברואר 04, 2016 5:40 am 
Senior

ו-וושינגטון דופקים קאמבק מרשים בינתיים ברבע השלישי. 19-7 בשש דקות, מצמצים לשתי הפרש. האם קארי ישבור את שיא השלשות למשחק?

ראוי לציין אבל שהוא עם 7 איב' על אסיסט אחד ושג'ון וול עם 27 נק' בשניים וחצי רבעים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' פברואר 04, 2016 6:16 am 
Senior

5:46 לסיום, עשר שלשות, 44 נק'. שמונה לגולדן. צריך 2 שלשות להשוות את השיא, 3 בכדי לשבור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' פברואר 04, 2016 6:36 am 
Senior

מרגיש כאילו הוא בכוונה לא שובר את השיא. נגמר עם 51 נק', 11-16 לשלוש. 19-28 מהשדה.
דריימונד עם עוד טריפל דאבל + 5 חס'.

עוד משחק סולידי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' פברואר 04, 2016 6:49 am 
Freshman

זה בדיוק מה שמיוחד אצלו , הוא יכל לשבור את השיא בקלות אבל אפילו לא חשב על זה אלא נתן לתומפסון לסגור עניין עם 2 שלשות .

גם במשחק של התאנדר היו מספרים יפים...
ווסטברוק עם ערב מפלצתי - 24 נקודות , 19 ריבאונדים ו-14 אסיסטים .
דוראנט עם 37 נקודות .

מעניין לאיפה ה-2 האלו יוליכו את אוקלהומה כל עוד הם ישארו בריאים , מצד אחד ביום שהם מתפוצצים הם יכולים לפרק כל קבוצה , מצד שני סביבם יש שיממון .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' פברואר 04, 2016 7:25 am 
Senior

אני חושב שאוקלהומה הנוכחית הם הקבוצה הגרועה ביותר שאפשר להרכיב מסגל שכולל את ווסטברוק ודוראנט.

גם הפסד דיי מביך של קליבלנד לשארלוט נטולת קמבה ווקר. בוסטון בניצחון חשוב בבית על דטרויט כבר במקום השלישי במזרח. למרכוס מתפוצץ עם 36 נק' על אנתוני דיוויס בניצחון קל. מיאמי בניצחון חוץ מרשים בדאלאס 93-90. בינתיים הניסוי של אמארה סטודומאייר בחמישיה ו-ווייטסייד על הספסל עובד לא רע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' פברואר 04, 2016 8:36 am 
Hall of Famer

Yuval כתב:
אני חושב שאוקלהומה הנוכחית הם הקבוצה הגרועה ביותר שאפשר להרכיב מסגל שכולל את ווסטברוק ודוראנט

יותר גרועה מסגל של נגיד פילי ללא אוקפור ואיש סמית?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' פברואר 04, 2016 8:44 am 
Senior

לא הבנתי את הנקודה. אני לא בקטע מתחכם. אני מניח שאפשר לשלם 15 מיליון לעונה לאחים בלול ואז תהיה קבוצה פחות טובה.

אבל כל עוד הג'י אם של הקבוצה לא מנסה להפסיד בכוונה, קשה לי לראות איך מגיעים לקבוצה פחות טובה מאוקסיטי עם דוראנט ו-ווסטברוק בסגל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' פברואר 04, 2016 10:55 am 
Hall of Famer

אני לא ממש מסכים. אני חושב שפרונט קורט של איבקה (טופ 10 פאוור בליגה, חוסם מעולה, שומר נהדר וקולע טוב מחצי מרחק). סטיב אדמס (שחקן הגנה טוב שהוא אפילו לא נגר מוחלט) וקאנטר (אחד מהמסיימים הטובים בליגה מתחת לסל, ופיקנרוליסט מצטיין) הוא לכל הפחות יופי, וגם אם לא אתחיל לדרג את כל הפרונט קורטים של הליגה, ברור לי שהוא לכל הפחות בחצי העליון שלהם (כלומר בין 15 הטובים).
הבעיה היא באמת שאין שחקנים נוספים בקו האחורי שהם נורמליים. וויטרס הוא כשרון אבל נאט קייס (למרות שעושה רושם שהוא התמתן קצת באוקייסיטי), אבל חוץ ממנו באמת גורנישט מיט גורנישט.

בסך הכל, אבל, אני חושב שיכול להיות צוות מסייע גרוע בהרבה, זה לא אידיאלי וזה לא ששחקן כמו סי.ג'יי מיילס (או פוינט גארד נורמלי נוסף) לא היו עוזרים להם מאד. אבל אני לא חושב שהציון פה הוא "נכשל" מובהק. יותר כמו 6 כזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' פברואר 04, 2016 11:06 am 
Hall of Famer

מה הקטע עם בראדלי ביל על הספסל מאז שהוא חזר מהפציעה?

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' פברואר 04, 2016 11:26 am 
מנהל פורום

איבאקה די חושך, הוא גם ממש לא טופ 10 פאוור בליגה (ותחסוך ממני את הבקשה למנות 10 טובים ממנו, אני מניח שאתה יכול לבד).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' פברואר 04, 2016 11:31 am 
Junior

השחקן מושלם לאוקלהומה במרחב שבין ווסטברוק ודוראנט הוא איברי בראדלי כזה, האנטי דיון וויטרס.

שחקן הגנה נהדר. אינטילגנציית משחק גבוהה. בן 25 ומשפר כל שנה במעט את המשחק שלו. חוזה נהדר. שחקן עם גנום סאן אנטוניואי.

מצד שני, הסלטיקס ממש יכולים להסתייע באיבקה. שהוא קצת אוברייטד. אבל לסלטיקס יכול להיות שווה הרבה יותר.

יש לסלטיקס מספיק סוכריות קטנות כדי להמתיק לאוקלהומה את העסקה [סמארט, אוליניק, רים פרוטקטור אחר כמו טיילר זלר, הבחירה של דאלאס, לקחת את דיון וויטרס]. גם בלי לערב את הבחירות של הנטס.

“I tell ya. I’d have to deck Nate. I’d have to deck him. He be coming and I’d lay one of those picks on him and he’d have to pick his teeth up off the court

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' פברואר 04, 2016 11:40 am 
Senior

אני בעד רק בשביל הסיכוי שדיוויד לי וקאנטר ישחקו ביחד לאיזשהו פוזשן והיקום יקרוס לתוך עצמו.

איבקה בהחלט אוברייטד. קאנטר הוא בדיחה בהגנה. דיון וייטרס זה בלתי נתפס. יש לאוקלהומה שניים מחמשת השחקנים הטובים בליגה (וקייס סביר למספר 2 ו-3 בליגה). אני חושב שגם הגרועים במנהלי הליגה היו מצליחים להוציא קבוצה טובה יותר. ואני בכלל לא נכנס לענייני הארדן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' פברואר 04, 2016 11:42 am 
מנהל פורום

אני בכלל לא מבין איך טרייד כזה משפר את בוסטון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' פברואר 04, 2016 11:48 am 
Senior

סתם כי ייתכן שלא ראיתם את הרבע הראשון ואני מעוניין שיומכם יהיה טוב יותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' פברואר 04, 2016 12:05 pm 
Hall of Famer

Shiver כתב:
איבאקה די חושך, הוא גם ממש לא טופ 10 פאוור בליגה (ותחסוך ממני את הבקשה למנות 10 טובים ממנו, אני מניח שאתה יכול לבד).

אנא, מנה.
ורק אציין שברשימת ה-15 שעשיתי השנה, מיקמתי אותו עשירי (ירידה מהשנה הקודמת, גם בגלל הפציעות) כשלפניו בוש, מילסאפ, רנדולף, דריימונד, פאו, לאב, אלדריגדג', חדגבה וגריפין. אני חושב שהתשעה האלה עדיין טובים ממנו, פרט אולי לרנדולף שנמצא בירידה.
אבל אחריו נוביצקי (שכנראה מיהרתי להספיד), מונרו שלא מדהים מדי השנה גם כן. ג'וש סמית' ומרקיף, שניהם קקה השנה. ודרק פייבורס שגם לא משהו השנה.

במילים אחרות, המינימום שאני היום ממקם אותו הוא 12, באופן הכי שמרני שאפשר, אם אני אומר שגם נוביצקי וגם רנדולף וגם מונרו טובים ממנו. אבל פחות מ-12 הוא לא. אתה יודע מה, נניח שגם רייאן אנדרסון נותן עונה טובה (בקבוצה חושך), ואפילו נוריד אותו למקום ה-13.
אין פחות מזה, למרות שבעיניי הוא עדיין מקום 10 בדיוק. לפני רנדולף, מונרו ואנדרסון. אבל אחרי נוביצקי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' פברואר 04, 2016 12:13 pm 
Junior

זה קצת הימור מבחינת הסלטיקס. אבל היא גילתה השנה שיש לה עוד שחקן עם הגנום הנכון, ג'ה קראודר. יש לה שלושה שחקנים נהדרים עם חוזים נהדרים עוד יותר בעמדות 1-3. אבל צריך שם בתפר בעמדות האלה עוד איזה אבק כוכבים. אחד מהם צריך יהיה ללכת בטווח הארוך.

הסיבה שאתה מרגיש נוח להמר : הוא ה- 2 חסימות פלוס של איבקה למשחק, נשאר לסלטיקס עוד מספר בולדוגים בהגנה [קראודר,סמארט] ומשחרר קצת פקק שלא נותן לאף בחירת דראפט עד עכשיו הזדמנות אמייתית.

כולם מדברים על הבעילה של בילי קינג. אף אחד לא מדבר על היכולת של איינג' לבחור נכונה למי נותנים חוזה ארוך טווח ולמי לא.. אמיר ג'ונסון וג'רבקו הם סתם פילרים לשנתיים. את אייברי בראדלי וקראודר החתים לחוזה ארוך טווח ואכן הם השחקנים הכי משתפרים השנה שיוצרים בשבילו ערך טרייד חיובי מלבד הטריליון בחירות דראפט.

היו פה כמה אנשים שחשבו שהחוזים שלהם גרועים אגב. שוב ושוב מוכח שדני שווה כל פני.

“I tell ya. I’d have to deck Nate. I’d have to deck him. He be coming and I’d lay one of those picks on him and he’d have to pick his teeth up off the court

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' פברואר 04, 2016 12:51 pm 
מנהל פורום

אין לי בעיה עם הרעיון של טרייד שמערב את בראדלי, אני פשוט לא בטוח שאיבאקה הוא התמורה הראויה.

אני מעדיף את פייבורס על פניו, נניח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' פברואר 04, 2016 12:54 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

המהלך של קארי ב-2:35 כשהוא לוקח ריבאונד בהגנה, יוצא להתקפת מעבר ואז גורם לגורטאט לעבור לשמור עליו לרגע ועובר אותו בקלות בדרך לסל היה פשוט גאונות לשמה.

נערך לאחרונה על ידי sir charles בתאריך ה' פברואר 04, 2016 3:54 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' פברואר 04, 2016 3:20 pm 
Junior

נורטון כתב:
Shiver כתב:

אנא, מנה.
ורק אציין שברשימת ה-15 שעשיתי השנה, מיקמתי אותו עשירי (ירידה מהשנה הקודמת, גם בגלל הפציעות) כשלפניו בוש, מילסאפ, רנדולף, דריימונד, פאו, לאב, אלדריגדג', חדגבה וגריפין. אני חושב שהתשעה האלה עדיין טובים ממנו, פרט אולי לרנדולף שנמצא בירידה.
אבל אחריו נוביצקי (שכנראה מיהרתי להספיד), מונרו שלא מדהים מדי השנה גם כן. ג'וש סמית' ומרקיף, שניהם קקה השנה. ודרק פייבורס שגם לא משהו השנה.

במילים אחרות, המינימום שאני היום ממקם אותו הוא 12, באופן הכי שמרני שאפשר, אם אני אומר שגם נוביצקי וגם רנדולף וגם מונרו טובים ממנו. אבל פחות מ-12 הוא לא. אתה יודע מה, נניח שגם רייאן אנדרסון נותן עונה טובה (בקבוצה חושך), ואפילו נוריד אותו למקום ה-13.
אין פחות מזה, למרות שבעיניי הוא עדיין מקום 10 בדיוק. לפני רנדולף, מונרו ואנדרסון. אבל אחרי נוביצקי.

גריפין, דיוויס, אלדרידג', לאב, דריימונד, נוביצקי, בוש, מילסאפ, פאו, רנדולף, מונרו, פייבורס, אנדרסון הם 13 פאוורים שבודאות מעל איבקה.

סרג' איבקה הוא בסקאלה של קנת' פאריד ות'דאוס יאנג.
איבקה לא אותו קפיץ נדיר שקולע 15 נק' ב54% עם 9 רב' ו3 חסימות.
כיום איבקה קולע 13 נק' ב49% שזה חביב. עושה 2.2 חס' - גם חביב. 6.8 רב' זה פחות מווסטברוק ולא משהו לספר עליו הביתה כפאוור פורוורד שמשחק 32 דקות. זה די רע.
למעשה מה שטריסטן עשה בפלייאוף הקודם בקאבס זה יותר ממה שאיבקה מסוגל היום.
שאלת איבקה/יאנג/פאריד, תשובתה תלוי בזהות הקבוצה. הת'אנדר נואשים לאיום בצבע לכן הייתי משאיר שם את איבקה. מצד שני, רנדולף מונרו פייבורס ואנדרסון הם ברמה שאיבקה היה לפני שנתיים.

כלומר, רמה מעל איבקה 2016. נוביצקי 7 רמות מעליו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' פברואר 04, 2016 3:29 pm 
Hall of Famer

נו באמת, טריסטן הוא נגר מוחלט. ריבאונדר עדיף על איבקה אבל לא באמת מסוגל לקלוע משום מקום זריקות שאינן זריקות זבל. לאיבקה יש יד די נקייה מלא מעט טווחים. זה בכלל לא אותה סקאלה. גם להשוות אותו ליאנג הרך משהו והמקרי בהתקפה ולפאריד שכל כולו האסל ואנרגיה ונגריות זה לא רציני.
איבקה טוב ומוכח מחלק גדול מהרשימה שנתת, בטח יותר מאשר פייבורס או רייאן אנדרסון (וכאמור, השוואה עם יאנג ופאריד היא באמת בדיחה לא מוצלחת) ולמרות שהשנה אכן המספרים שלו בירידה, התחושה שלי היא שזה בעיקר בגלל ששנה שעברה לא היה דוראנט או ווסטברוק בחלק גדול מאד מהמשחקים, יותר ממחצית נדמה לי. זה מקפיץ מספרי ואקום. ב 2-3 משחקים בהם ראיתי את אוקייסיטי השנה לא ראיתי הבדל גדול בינו לבין השנים הקודמות.
וצריך גם לקחת בחשבון את ההגנה, אולי הוא לא דריימונד אבל איבקה הוא שחקן הגנה מצוין מאד הן ברמה האישית והן (אולי בעיקר) ברמה הקבוצתית. הרבה יותר ממונרו, רנדולף, נוביצקי או בוש למשל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' פברואר 04, 2016 6:11 pm 
Junior

sir charles כתב:
המהלך של קארי ב-2:35 כשהוא לוקח ריבאונד בהגנה, יוצא להתקפת מעבר ואז גורם לגורטאט לעבור לשמור עליו לרגע ועובר אותו בקלות בדרך לסל היה פשוט גאונות לשמה.

כל אחד לוקח מההיילייטס האלו משהו אחר, אבל כל אחד לוקח משהו. מד-הים! אותי הרשימו במיוחד שלשה #6 ו #9. בראשונה היציאה מהחטיפה ישר לזריקה... פשוט מטורף. יודע בדיוק איפה הוא במגרש בדיוק של סנטימטרים בכל רגע נתון. אין דרך אחרת להסביר את זה. ואיך הוא מספיק להתייצב.?! ובשנייה, ההטייה הקטנה לזריקה ותוך שתי עשיריות שנייה עולה לשלשה על אמת. גם מטורף.

ועוד דבר מדהים הוא האיכות ההזויה שיש לו במתפרצת ההיא שהוא יוצר לעצמו מרחב בעזרת זווית הלייאפ והיכולת לשחרר פינגרול כל כך רחוק מהגוף. לא בגלל כוח ולא בעזרת מגע. הכל שכל וכישרון.

החתול על קרפלס: "שישלחו אותו בטרייד לנ"צ... יתאחד עם אחיו חסרי הצוואר האחרים טל דן ואלישי כדיר "

בגאצקיס מפסיד למעיין, די ג'יי ולאומי: “התכוננו לכארם משעור. השחקנים שלי הם לא איירון מן".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' פברואר 04, 2016 7:26 pm 
Hall of Famer

איבקה קולע די טוב. למעשה טוב יותר אפילו מקווין לאב.
לוקח ריב' (משחק עם ריב' טובים מאד לכן לא מגיע למספרים של 10 ריב' למשחק). חוסם מעולה.
מה אתם רוצים? הם לא צריכים פורוורד שיוצר. הם צריכים בדיוק אחד כמו איבקה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' פברואר 04, 2016 9:56 pm 
Hall of Famer

עמוס לב כתב:
מה הקטע עם בראדלי ביל על הספסל מאז שהוא חזר מהפציעה?

מישהו? משהו?

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' פברואר 04, 2016 10:11 pm 
Hall of Famer

מותר שאלה דבילית?
איך ההגנה של קארי?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי