סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ג' מרץ 04, 2025 5:10 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 40 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ו' פברואר 12, 2016 1:27 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
נורטון כתב:
לא שאני מבין מה ככ רע במלו

חוץ מזה שהוא לא מנצח משחקים? כלום

אין לי ראש למילים ארוכות וביבלברוקס מן מילה ארוכה שכזאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' פברואר 12, 2016 3:07 am 
Hall of Famer

לא יודע מה זה אומר לא מנצח משחקים. לא מדובר ברודי גיי. מלו הוביל את דנבר רחוק יחסית לחבר'ה ששיחקו לידו. אם נשים אותו בשיאו במקום סטף קארי, הווריורס לא היו הווריורס המדהימים שהם היום אבל הם היו קבוצה מצוינת וקונטנדרית לכל דבר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' פברואר 12, 2016 6:55 am 
Hall of Famer

מלו סקורר. לא הכי יעיל. לא עושה הגנה. לא זורק בשטף של המשחק. הכל אחד על אחד. השאר עומדים ומסתכלים.
הוא למעשה שדרוג של רודי גיי.
מלו הגיע פלייאוף אחד קרוב לגמר וזה היה בגלל צ'ונסי.
והארדן יסיים את הקריירה בדיוק כמוהו. מלא נקודות וזהו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' פברואר 12, 2016 12:08 pm 
Hall of Famer

Att כתב:
לא יודע מה זה אומר לא מנצח משחקים. לא מדובר ברודי גיי. מלו הוביל את דנבר רחוק יחסית לחבר'ה ששיחקו לידו. אם נשים אותו בשיאו במקום סטף קארי, הווריורס לא היו הווריורס המדהימים שהם היום אבל הם היו קבוצה מצוינת וקונטנדרית לכל דבר.

מה קשור דנבר? זה פג תוקף לפני 5 שנים. את הניקס במזרח חלש הוא לא הוביל כמעט להופעות פלייאוף (וגם שם הודח בסיבוב הראשון) וזה אומר דרשני מבחינת מי הוביל את הקבוצה להישגים ומי לא.

סטריאני - מלו לא יכול להיות שדרוג של רודי גיי אם הוא הגיע לליגה לפניו... אם כבר, רודי גיי זה מלו לעניים, ולדעתי אפילו זה לא.
היתרון הנוכחי של הארדן של היום ביחס למלו בשיאו שהוא סוחט פאולים אדיר. אני מסכים שזה לא יתרון ארוך טווח, כי בנקודת זמן האתלטיות והחתוליות נגמרת (ע"ע דויין וייד).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' פברואר 12, 2016 12:09 pm 
Hall of Famer

וויד נפצע חדשות לבקרים. ללא פציעות רציניות אתלטיות יכולה בכיף להישאר עד גיל 35 (ע"ע קובי, מייקל).
בכל מקרה, וויד אולי כבר לא אתלט גדול, אבל חתולי וחכם הוא עדיין כן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' פברואר 12, 2016 12:57 pm 
Hall of Famer

ברור. אלמלא זה אפילו את ה-5 זריקות עונשין שלו למשחק שיש לו היום הוא לא היה משיג.

ומכיוון שהזכרת גם את הוד ממבה-יותו והוד אלוהיותו -
קובי בגיל 35 שיחק 6 משחקים ונפצע. מבחינת כמות הליכות לקו, בשיאו הגיע 10 פעמים לקו. אח"כ זה כבר ירד משמעותית לאזור ה-7-8 זריקות למשחק.
ג'ורדן בגיל 35 פרש כבר בפעם השנייה. ממוצעי זריקות העונשין שלו גם לאורך השנים הגדולות שלו היו די רחוקים מתחילת הקריירה אז הוא עמד על מעל 10 זריקות עונשין למשחק.

אגב, על אף שלכאורה 1-2 זריקות עונשין נוספות למשחק לא נשמע המון, בשביל שחקנים שקולעים 80-85% מהקו, זה שווה 1.0-1.5 נק' לממוצע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' פברואר 12, 2016 1:23 pm 
Hall of Famer

אכן, 1-2 זריקות עונשין אכן שוות נקודה - נקודה וחצי. הראשון נשמע מעט כמו שהשני נשמע מעט (או הפוך, הראשון נשמע הרבה כמו שהשני נשמע הרבה). כך או כך שניהם נשמעים אותו דבר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' פברואר 12, 2016 4:32 pm 
Hall of Famer

הכוונה למלו מול גיי זה לא מי בא אחרי מי. זה שדרוג מהבחינה של יכולות.
הארדן מקבל ים שריקות שלא אמור לקבל. גם זה ייפסק. השופטים לקח להם זמן להפסיק לשרוק מלא שלשות עם זריקת רגליים לצדדים אבל זה הגיע.
גם להרדן יפסיקו לשרוק כאשר הוא מכניס את הגוף לשחקנים בלי קשר למהלך.
אבל, הרדן קולע מלא. זה נכון. השאלה האם זה בא כחלק מהשטף. האם זה שחקן שמחזיק את הכדור מלא זמן, מכדרר, שאר השחקנים מתבוננים ויוצאים מהשטף, או שהוא קולע את הנק' דרך השטף של המשחק.

אז כן סקורר שיסיים בטח עם מלא נקודות את הקריירה אבל לא חושב שמסוגל להוביל קבוצה לפסגה.
מעבר להתקפה, בהגנה הוא פשוט מביך.מביך ברמה ששחקנים אחרים רואים את הכוכב שלהם עם מחויבות אפסית בהגנה, זה משדר על כל הקבוצה.
ששחקנים בבולס ראו את פיפן וMJ מחוייבים בהגנה, אז כולם ידעו שאם הכוכבים מתנהלים כך, רצוי מאד שגם הרול פליירס יהיו מחוייבים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' פברואר 12, 2016 5:23 pm 
Hall of Famer

מה שנחמד הוא שאתם מתעלמים בחינניות מכך שהארדן או מלו או אפילו השחקן הטוב בעולם לא יכול להוביל לבדו את הקבוצה שלו לאליפויות. קובי אפילו לא הגיע לפלייאוף שנה אחת, כשעוד היה בשיא הקריירה. מלו והארדן הגיעו בשיאם הכי רחוק שהם ככל הנראה יכולים היו להגיע. זה כבר משהו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' פברואר 12, 2016 6:19 pm 
Sophomore

לא יודע, כרמלו מעולם לא עניין אותי יותר מדי אבל יש לי תחושה שכרמלו השיא שהוא יכול להיות זה סקורר קטלני. הארדן יכול להיות יותר מזה. שחקן התקפה שיכול ליצר סל בפחות קלות אמנם אבל הרבה יותר מגוון בכל אספקט. מאמן טוב ושחקנים מתאימים מסביב וכל התכונות הטובות שלו יבואו לידי ביטוי. הוא גם היה שומר סביר באוקלהומה לא?

קיצר, הוא צריך מאלף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' פברואר 12, 2016 7:21 pm 
Hall of Famer

אין לי בעיה שהיוסטון לא לוקחים אליפות. אבל עם שחקן בסדר גודל של סופרסטאר אמיתי, לדעתי היוסטון היו נראים טוב יותר ומגיעים יותר רחוק (לא אומר שאליפות).
שחקנים כמו מלו,אייברסון והארדן הם סקוררים בחסד. מלו בשיאו (לפני כמה עונות בניקס) היה סקורר אולי טוב יותר מלברון. אבל הם רק עושים סקורינג.
הם לא שומרים ולא עושים אף אחד יותר טוב יותר.
אז כן, אני לוקח את הרדן לפני רוב ה2 בליגה, אבל אני לוקח את ג'ימי בטלר לפניו למשל. הרדן יותר סקורר אבל עולה לך במלא נקודות בהגנה ובזה שההתקפה תקועה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' פברואר 12, 2016 8:34 pm 
Hall of Famer

אז אם לא אליפות, אז מה? גמר מערב?
הארדן ויוסטון הגיעו לשם. גם מלו אם אני זוכר נכון.

יש לך תחביב ידוע לרדת על מי שירד מגדולתו וכבר לא אותו שחקן כמו שהיה פעם - רוז, מלו, הארדן, אפילו אשיק.
שחקנים מתבגרים או נפצעים ומאבדים מיכולתם. זה קורה.
או שהם פשוט לא בקבוצה שבה יש להם את האפשרות לקחת אליפות.

אני אומר את זה, אגב, למרות שאני לא חובב הארדן או מלו גדול. הם פשוט שחקנים שקל לרדת עליהם היום כיוון שהם לא בשיאם, האישי או הקבוצתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' פברואר 13, 2016 3:29 am 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

מלו כבר לא בשיאו והוא בקבוצה בינונית בלי גארדים נורמלים (עם כל הכבוד ללנגסטון גאלאווי) ועם פוטנציאל אחד גדול. אולי אם יעבירו אותו לקבוצה אחרת הוא עוד יוכל להתמודד על אליפות (שיקגו? לא יודע תמורת מי... הבולס לא יתנו את באטלר, אולי תמורת פאו)
לא לשכוח שבתקופתו בדנבר הוא היה חתיכת קלאץ פלייר עם לא מעט סלי ניצחון (עד שלב מסוים עם יותר מחבריו למחזור ווייד ולברון) והניקס יצאו לדרך חדשה בהנהגת הלטבי.

הסיפור של הארדן שונה כי הוא כן בשיאו או מתקרב לשם (למרות עונה חלשה קבוצתית ואישית לעומת הקודמת) אבל הכדורסל שלו עם כל הפלופים וזריקות העונשין פשוט דוחה אותי. אצלו גם הבעיה שלמרות שנראה שהוא המנהיג של יוסטון (זה בטח לא האוורד הילדותי) לא נראה לי שחבריו לקבוצה מתים על לשחק איתו למרות שהוא יותר קבוצתי מכרמלו. כמה אפשר להעריך את המנהיג שלך כביכול כשהוא זורק כזה ז' אטומי בהגנה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' פברואר 13, 2016 11:21 am 
Hall of Famer

תשאל את החברים של נאש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' פברואר 13, 2016 12:05 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

נורטון כתב:
תשאל את החברים של נאש

ליד נאש היה כיף לשחק. הוא היה עובד בשביל החברים והזריקות שהיה לוקח היו טובות ונכנסו באחוזים גבוהים. גם הבעיות שלו בהגנה היו בגלל שהוא היה רכז לבן לא אתלטי ויחסית איטי.
להארדן אין סיבה להיראות כמו שהוא נראה בהגנה, הוא אתלטי וחזק אבל הצד הזה של המגרש פשוט לא מעניין אותו. וגם בהתקפה למרות מספרי האסיסטים שלו הוא בעיקר חושב על הנקודות שלו ומוסר כאופציה שלישית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 40 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], רלפי ו 3 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה