סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ג' מרץ 04, 2025 8:10 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 92 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ה' פברואר 11, 2016 3:42 pm 
Senior

בלוג: הצג בלוג (0)
לצערי אבל זה הרבה יותר מזה, הפועל ממש הלכה לקיצוניות השנייה.
רק עיוור מוחלט היה מסוגל לצפות בהפועל העונה ביורוקאפ ולחשוב שזה הולך להספיק בשלב הבא, גם כשהיא שיחקה מצוין (והיא הייתה טובה מאוד לפחות נגד גלא' פעמיים ודי טובה מול אא"ק בבית), ראו שהיא משוועת לשחקן פנים שיראה נוכחות בהגנה, ושאם היא לא תביא כזה - לא משנה כמה טוב יראה הקו האחורי שלה, העונה האירופית תלך לפח.
אז אין לי מושג מה המצב של הפועל בבחינת כמה כסף כבר הוציאו לעומת כמה תיכננו להוציא, אבל עליתם שלב במזל, חגגתם את זה משל היה זכייה במפעל עצמו, איך הגעתם לשלב השני באדישות גדולה יותר משל מכבי אפילו? בהפועל אפילו לא ניסו לעבור שלב.

אני בינתיים באמת אסיר תודה על הניהול של הקבוצה מאז כניסתו של אורי אלון לעסק, אבל בזמן האחרון אני מתחיל לקבל את התחושה שהם קצת מגזימים ברצון שלהם לא לזעזע את המערכת ולא לקפוץ מעל הפופיק, יכולתי להבין את הIF IT AINT BROKEN DONT FIX IT כשהיינו ב9-0 בליגה שנה שעברה והסרחנו באירופה (והיה כתוב על הקיר שזה עניין של זמן עד שזה יזלוג לליגה), אבל כשחיפה הופכת אותנו לביץ' שלה פעמיים תוך חודש (כולל בבית בגביע!) וכשהקבוצה מסיימת את השלב השני באירופה עם 0-6 שכולל 47 במשחק האחרון ולא נראה שזה במידה כלשהי מזעזע את המועדון, אז זה כבר הופך מניהול שקול ולא פזיז לניהול אפאתי ואדיש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' פברואר 11, 2016 3:47 pm 
Senior

ואם כבר, כמה מרוויח להערכתכם חבוסטוב והאם יש מצב להביא אותו להפועל בעונה הבאה?
בעיניי בכדורסל האירופאי של היום גארד כמוהו זה חתיכת נכס, אבל גם ייתכן שאני גם מושפע מזה שראיתי אותו בעיקר נגד קבוצות ישראליות העונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' פברואר 11, 2016 3:50 pm 
Junior

אבל גם אם הפועל היתה עוברת עוד שלב ואפילו שניים ומגיעה לרבע ואפילו לחצי, מה שבאמת זה היה משנה - האם ספונסרים היו עוזבים את מכבי ורצים אחרי הפועל? מה לדעתך ראי היה קורה שהיה משנה את התמונה? הרי בשנה הבאה מכבי תהיה ביורוליג המחודש וגם אם היו סדקים בדימוי - עבור האדם מן הרחוב זו היתה הוכחה שמכבי היא הקבוצה של המדינה.
זה לא אומר שאני לא חושב שהפועל היתה צריכה להתחזק לקראת השלב הבא ולנסות להשיג תוצאות קצת יותר טובות, אבל אני לא באמת מאמין שזה היה גורם לשינוי סדרי היסוד של הכדורסל בארץ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' פברואר 11, 2016 4:02 pm 
Junior

הגיוני שלאור ההתפתחויות בליגת האלופות, בהפועל הבינו שלעלות שלב באירופה פחות חשוב מלקחת אליפות בארץ, או לפחות להבטיח הגעה לגמר. אם זה המצב, אולי העדיפו לחכות לשחקנים יותר טובים במחירי מבצע (סיום הליגה בסין וכו) גם במחיר של ויתור על אירופה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' פברואר 11, 2016 4:04 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
מנחם, אולי לא אחרי שנה אחת. ירושלים תצטרך להצליח בצורה קונסיסטנטית באירופה (יחד עם כשלונות של מכבי, או אפילו אפרוריות ביורוליג החדש) כדי שזה יקרה. מכבי מושרשת בתודעה כבר שרות שנים, זה לא נעלם בשנה אחת.
אבל השנה נוצרו נסיבות מיוחדות שהיו מזרזות את התהליך, אם היו מפנימים את זה בירושלים. שוויון מוחלט בפלטפורמה ובנסיבות, ובלי מגבלות, אמיתיות או לא. ירושלים לא השכילה להבין כמה העונה האירופית הזו חשובה למטרות ארוכות הטווח שלה. לא כל כך מטרות היורוליג, כמו מטרות האלטרנטיבה גם בתפיסת הקהל הרחב.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

נערך לאחרונה על ידי ראי שעל הקיר בתאריך ה' פברואר 11, 2016 4:05 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' פברואר 11, 2016 4:05 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
דניאל כתב:
הגיוני שלאור ההתפתחויות בליגת האלופות, בהפועל הבינו שלעלות שלב באירופה פחות חשוב מלקחת אליפות בארץ, או לפחות להבטיח הגעה לגמר. אם זה המצב, אולי העדיפו לחכות לשחקנים יותר טובים במחירי מבצע (סיום הליגה בסין וכו) גם במחיר של ויתור על אירופה.

יכול להיות שכך הם חשבו, אני חושב שהם טעו טעות גדולה.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' פברואר 11, 2016 4:16 pm 
Junior

ראי שעל הקיר כתב:
מנחם, אולי לא אחרי שנה אחת. ירושלים תצטרך להצליח בצורה קונסיסטנטית באירופה (יחד עם כשלונות של מכבי, או אפילו אפרוריות ביורוליג החדש) כדי שזה יקרה. מכבי מושרשת בתודעה כבר שרות שנים, זה לא נעלם בשנה אחת.
אבל השנה נוצרו נסיבות מיוחדות שהיו מזרזות את התהליך, אם היו מפנימים את זה בירושלים. שוויון מוחלט בפלטפורמה ובנסיבות, ובלי מגבלות, אמיתיות או לא. ירושלים לא השכילה להבין כמה העונה האירופית הזו חשובה למטרות ארוכות הטווח שלה. לא כל כך מטרות היורוליג, כמו מטרות האלטרנטיבה גם בתפיסת הקהל הרחב.

זה נראה לי תיאור מאוד אופטימי מבחינת הפועל - לדעתי התרחיש היותר סביר הוא שגם אם הפועל היתה זוכה ביורוקאפ, בשנה הבאה ההשתתפות של מכבי ביורוליג, אפילו אם היתה אפרורית לא היתה גורמת לשינוי דרמטי. שינוי כזה יקרה רק אם במשך כמה שנים רצופות מכבי תהיה בין שתיים השלוש הקבוצות החלשות ביורוליג. מצד שני מספיק שעונה אחת בשנים הבאות מכבי תצליח והמעמד שלה היה מתבסס מחדש.
לדעתי בהפועל חושבים שבמציאות הנוכחית עם השריון של מכבי ביורוליג וההשארה של הפועל מחוץ למפעל, שהדרך להתקדם היא בגביע החדש של היולב, ולכן לא ראו טעם להשקיע בלעלות עוד שלב ביורוקאפ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' פברואר 11, 2016 8:19 pm 
Junior

אתה אומר

ראי שעל הקיר כתב:
יש גם ליין בווינר על מי מהמשחק היום תשאל אם הוא יבוא במקום סמואלס?

אני מרגיש

החתול על קרפלס: "שישלחו אותו בטרייד לנ"צ... יתאחד עם אחיו חסרי הצוואר האחרים טל דן ואלישי כדיר "

בגאצקיס מפסיד למעיין, די ג'יי ולאומי: “התכוננו לכארם משעור. השחקנים שלי הם לא איירון מן".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' פברואר 11, 2016 11:03 pm 
Sophomore

אני הייתי אתמול במשחק של מכבי והזדעזעתי קשות משריקות הבוז הצורמות לבנדר. סך הכול, בחור בן 17. הוא לא עשה שום דבר רע. זו לא אשמתו שהוא לא ברמה הזו, זו אשמת מי ששם אותו שם. זה היה נורא אכזרי. הוא היה נראה שבור לחלוטין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' פברואר 11, 2016 11:07 pm 
מנהל פורום

שרקו על זה שאיתי שגב לא משחק

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' פברואר 11, 2016 11:32 pm 
Sophomore

בפירוש לא. הם שרקו בוז לבנדר. כשהוא עלה, וכשהוא ירד. ברבע הראשון והשלישי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' פברואר 11, 2016 11:36 pm 
Hall of Famer

בנדר , שלא באשמתו, הוא סוג של סמן כנראה להנהלה הנוכחית של מכבי (ניקולה) וספג את החרא באותו רגע. לא זוכר כזה בו מחריש אוזניים לשחקן שעומד להכנס. לא נעים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' פברואר 12, 2016 12:14 am 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

זה נכון שזה לא נעים לשחקן בן 18 (הוא כבר לא בן 17) לחטוף בוז אבל זה היה עוזר אם במקום לזרוק 5 זריקות לא קשורות ב4 דקות דקות, הוא היה עושה קצת הגנה ולא חוטף סלים על הראש כל הזמן.
וגם אני חושב שחלק מהבוז היה מכוון לניקולה ולכך ששגב לא שיחק במקומו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' פברואר 12, 2016 12:56 am 
Hall of Famer

stavs כתב:
ואם כבר, כמה מרוויח להערכתכם חבוסטוב והאם יש מצב להביא אותו להפועל בעונה הבאה?
בעיניי בכדורסל האירופאי של היום גארד כמוהו זה חתיכת נכס, אבל גם ייתכן שאני גם מושפע מזה שראיתי אותו בעיקר נגד קבוצות ישראליות העונה.

לא שאני חושב שהוא מרוויח יותר מדי היום בניז'ני , אבל בכדי למשוך אותו מחוץ לרוסיה ולרמות הגבוהות באירופה - אני חושב שזה יהפוך לסכום שגדול על ירושלים .
תמיד חיבבתי את הבחור , אבל אחרי שראיתי אותו השנה בארנה ( במקרה המשחק היחידי של ירושלים אליו הלכתי השנה ) - הוא כבר פייבוריט גדול שלי .

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' פברואר 12, 2016 1:14 pm 
מנהל פורום

ככל שאני רואה את בנדר משחק גם אני פחות מתלהב מהפוטנציאל שלו, אבל עדיין [כרגיל] יש פה יציאה מפרופורציות. הקהל המפגר שעושה לו בוז זה בין השאר כתוצאה מכך שהתקשורת הישראלית מחפשת בכוח לרדת עליו. במשחק מול מכבי חיפה רסקין התלבש עליו וחיפש לרדת עליו בכל הזדמנות, גם כשהוא לא עשה שום דבר - נטפל על העניין הזה שהיו כמה סלים, חלקם סלים בזריקות קשות של חיפה, שנקלעו כאשר בנדר יצא על השחקן. חלקן אף היו פעולות הגנתיות טובות יחסית שלו שבהן חיפה על שחקנים אחרים ולצערו השחקן החיפאי קלע עם יד בפרצוף. זה כמובן לא הפריע לרסקין להאשים את בנדר.
האוזמן כתב כתבה שלמה שבערך מפילה את כל הכישלון של מכבי על בנדר, במן תיאוריית קונספירציה משונה. אוהדים שלא כל כך מבינים קוראים את הכתבות האלה, רואים את השידורים האלה ואחר כך אין פלא שבאמת חושבים שבנדר הרבה יותר גרוע ממה שהוא באמת ושהוא כל הבעיה של מכבי.

נערך לאחרונה על ידי ודים בתאריך ש' פברואר 13, 2016 11:47 am, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' פברואר 13, 2016 10:45 am 
Freshman

זה לא רק עליו, זה על זרים באופן כללי. אותו דבר ויותר גרוע עשו לאנשים טובים וראויים כמו ספאחיה וגרינברג. גם וויצ׳יץ׳ (שדוקא מגיע לו, אבל אני לא חושב ששמעתי מילה אחת רעה על אבי אבן, ובקושי על דני פדרמן. הכל על וויצ׳יץ׳), עכשיו על טבק. זה קרה גם בכדורגל (נילסן, פרננדז וכו׳).
שנאת זרים מסריחה שבראשם כמובן עומד גאון הדור אלי סהר, מאמנים שיושבים בצד, רסקין, שלף וכל מיני ליצנים אחרים שחושבים שאנחנו יודעים יותר טוב מכולם רק לא מבינים שהמאמנים שלנו ברמה הכי נמוכה באירופה וגם השחקנים הישראלים ברמה נמוכה. הקהל המטומטם מקשיב לטינופות האלה וזה מטפטף למגרשים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' פברואר 13, 2016 11:58 am 
Sophomore

לא צריך להרחיק לכת לענפים אחרים.
כמעט בכל משחק שה-MVP ישראלי יש זר שהיה טוב ממנו מבחיינה סובייקטיבית ומבחינה אובייקטיבית של מדד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 92 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], stavs ו 3 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה