סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ד' נובמבר 20, 2024 2:00 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 31 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ו' פברואר 19, 2016 5:04 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
כתבה בישראל היום מספרת שפיני גרשון והפועל ירושלים היו ככה קרובים לגשת לרבנות ולהתאחד בשנית וכל זאת עוד לפני המשחק באילת. לבסוף הסיפור נפל כנראה על דרישות כספיות של אדון גרשון שירושלים לא רצתה לעמוד בהן. מה זה עושה לדני פרנקו? מה זה עושה לאוהדים? ואיך אף אחד עוד לא התייחס לכך?

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' פברואר 19, 2016 5:08 pm 
Junior

ואיך זה מסתדר עם ההצהרות החד משמעיות שפרנקו ממשיך עד סוף העונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' פברואר 19, 2016 6:18 pm 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
היו הצהרות כאלה מעבר לשטויות הרגילות? בכל אופן אני יכול לחשוב על הרבה דרכים שבהן זה עשוי להסתדר.

אשר לידיעה, אז זה פרסום בלעדי של עיתונאי. לך תדע מה המקורות שלו ומה מידת האינטרסנטיות שלהם (אני מניח שיש הרבה יותר אינטרס לצד של פיני להדליף את זה). אני מניח שאם זה פורסם אז הסיפור הוא לא לגמרי מומצא אבל בהחלט ייתכן שמה שקרה הוא לא בדיוק מה שתואר (למשל - נניח שבהפועל היו אנשים שרצו לבדוק את האפשרות וגיששו את פיני, בלי שזה יגיע למשהו מוגמר ובלי קונצנזוס על ההחתמה ובלי לשקול עד הסוף את כל ההשלכות).

ואשר לכך שפרנקו גמר את הסוס בהפועל ומחפשים לו מחליף, זה בפני עצמו בשורה משמחת ואני מניח שפרנקו יודע את זה מצוין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' פברואר 19, 2016 6:27 pm 
Junior

עיתונאי אוהד ירושלים, יש לאמר. ואיכשהו לפי הדיבור של גרשון לאחרונה שגם אני שמתי אליו לב, אני נוטה להאמין לו.

מכל מקום, יהיה מעניין לראות את אלפי אוהדי ירושלים לא מחדשים מנויים בתגובה למינוי של "הגזען". סתםםםם....אני מהמר על 4 אוהדים שלא יחדשו מנוי במחאה ועל סולחה המונית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' פברואר 19, 2016 7:28 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
האמת, הייתי מת שזה יקרה, ולו בשביל לראות את האתנחתא הקומית הזו - איך הוא חוזר מהיותו בהמה גזענית וגסת רוח לתפיסה שרווחה כלפיו כשאימן בירושלים. כלומר חד לשון, שנון ובלתי מזיק.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' פברואר 19, 2016 9:55 pm 
מנהל פורום

לאומית כתב:
עיתונאי אוהד ירושלים, יש לאמר. ואיכשהו לפי הדיבור של גרשון לאחרונה שגם אני שמתי אליו לב, אני נוטה להאמין לו.

מכל מקום, יהיה מעניין לראות את אלפי אוהדי ירושלים לא מחדשים מנויים בתגובה למינוי של "הגזען". סתםםםם....אני מהמר על 4 אוהדים שלא יחדשו מנוי במחאה ועל סולחה המונית.

הגיוני. זה מסביר למה בכל השנים שפיני היה מחוץ למכבי ונטול עבודה והפועל החליפו מאמנים כמו גרביים ראינו ידיעות כאלה חדשות לבקרים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' פברואר 21, 2016 1:37 pm 
Hall of Famer

לאומית כתב:

פחות או יותר כמו שגיא פניני היום הוא הנשמה של אוהדי מכבי ת"א , וכמו שיובל נעימי היה מתקבל בחיבוקים אם היה חותם בחולון במקרה.

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' פברואר 21, 2016 1:39 pm 
Hall of Famer

ראי שעל הקיר כתב:
האמת, הייתי מת שזה יקרה, ולו בשביל לראות את האתנחתא הקומית הזו - איך הוא חוזר מהיותו בהמה גזענית וגסת רוח לתפיסה שרווחה כלפיו כשאימן בירושלים. כלומר חד לשון, שנון ובלתי מזיק.

רק מה לעשות שבתקופה שהוא אימן בהפועל הוא היה הרבה הרבה פחות גרוע מהתקופה שלו במכבי.... במכבי היה את פרשת המוקה , את "גביע ב-20 דולר" , את ההתנהגות המבישה בני יורק (וסלח לי אם שכחתי משהו). בהפועל מה היה? הדבר הכי חמור שאני זוכר זה "מי זה המוח השני" בנוגע לצביקה שרף.

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' פברואר 21, 2016 4:02 pm 
Sophomore

אוי באמת
למעט פרשת המוקה (שלדעתי כאוהד הפועל ירושלים אנחנו רוכבים פה על משהו שאנחנו לא יכולים לעמוד מאחוריו רק כי פיני נמצא בצד השני )
כל שאר הדברים היו לו גם בירושלים
מה ההבדל בין גביע ב20 ש"ח לבין מי המוח השני ?
פיני היה ותמיד יהיה אדם קטן שהדרך שלו לפעול היא לעקוץ ברגעים גדולים שלו את מי שצריך לעקוץ
כמו דוגמה מאוד עכשיות מחצי הגמר בכדורסל שבה אחרי ההפסד של ראשון הוא אמר בשידור "כנראה שהמאמן של ראשון מתאים לכל קבוצה בארץ אבל לא מתאים לחצי גמר " כשהוא צוחק על אהוב ליבו דרוקר שאמר שהוא מתאים לכל קבוצה בארץ.

וכמו שרשמתי גם בצ'ה , היה לנו מנהל שהורשע בבית משפט
היו לנו את בריסקר מכה הנשים
את פניני שהיה אותו חרא גם כשהוא היה אצלינו
היה לנו כמה שחקנים שהיו מעורבים בתקרית הסקס עם המעורערת בנפשה (אוסטין ועוד 2 שחקנים שלנו והאטן מהפועל ת"א בזמנו )

בקיצור מוזר שעל ההתבטאות הזאת של פיני אנחנו קופצים אבל על דברים אחרים אנחנו יכולים לשבת בשקט

אבל זה אוהדים
לא רואים את הבעיות של עצמם
וזה נכון לכולם ולא הייתי מתרגש מזה גם אם זה היה קורה בהפועל שלי

אז מה באמת יקרה אם פיני יבוא להפועל (אגב דבר שאני ממש לא רוצה שיקרה בגלל סיבות שלא קשורות לתקרית המוקה)
אם פיני יבוא יזרקו 100 איש את המנויים שלהם ו1500 איש יקנו מנויים חדשים כי פיני מוכר !

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' פברואר 21, 2016 4:06 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
אני דווקא ממש לא רציתי אותו במכבי אחרי המוקה, ובגלל המוקה, למרות שחשבתי שהוא מאמן גדול. בעיני זה בכל זאת חמור יותר מהאחרים. לא שאני חושב שהוא לא היה כזה גם לפני זה, אבל גם חשוב מתי אתה נתפס...
אבל כן עקבתי בהשתאות איך התקשורת ואוהדי קבוצות אחרות עמדו מאחוריו כשהועף ממכבי ב-2010, עד כדי כך שהיו מוכנים לשלם את כל שכרו רק שיעוף. פתאום התקשורת ואוהדי קבוצות אחרות שכחו את הלכלוכים שלו על הבוסים שלו, את ניו יורק, את זריקת הכרטיסים לאלפסי. זו הייתה (עוד) הוכחה בשבילי לדיעה שלי שבניגוד למה שנהוג לחשוב, מכבי זה דווקא המקום הכי קל לאמן בו (לפחות אם אתה ישראלי) - אתה לא יכול להיכשל. לא משנה מה עשית ולא משנה איך התנהגת. אם נכשלת זה בגלל שהרצפה עקומה.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' פברואר 21, 2016 4:33 pm 
Hall of Famer

וואלה , שכחתי לגבי הכרטיסים על אלפסי.

נועם, לא הבנתי מה הקשר של קליין ופניני לכאן , הנקודה שלי הייתה לגבי מה שראי כתב :

ציטוט:

והכוונה הייתה שהתפיסה הנ"ל היא לא מאוד רחוקה מהמציאות, כלומר כאשר הוא אימן בהפועל הוא לא היה אפילו חצי מהבהמה הגזענית והגסה שהוא הפך להיות אחרי שעבר למכבי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' פברואר 21, 2016 4:39 pm 
מנהל פורום

הצד החיובי לזה שפיני יהיה מנג'ר או מאמן בהפועל זה יהיה לי סופסופ קצת זמן פנוי ואוכל ללמוד תכנות אתרים ולשדרג את את סלניוז

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' פברואר 21, 2016 4:46 pm 
Junior

ראי שעל הקיר כתב:
אני דווקא ממש לא רציתי אותו במכבי אחרי המוקה, ובגלל המוקה, למרות שחשבתי שהוא מאמן גדול. בעיני זה בכל זאת חמור יותר מהאחרים. לא שאני חושב שהוא לא היה כזה גם לפני זה, אבל גם חשוב מתי אתה נתפס...
אבל כן עקבתי בהשתאות איך התקשורת ואוהדי קבוצות אחרות עמדו מאחוריו כשהועף ממכבי ב-2010, עד כדי כך שהיו מוכנים לשלם את כל שכרו רק שיעוף. פתאום התקשורת ואוהדי קבוצות אחרות שכחו את הלכלוכים שלו על הבוסים שלו, את ניו יורק, את זריקת הכרטיסים לאלפסי. זו הייתה (עוד) הוכחה בשבילי לדיעה שלי שבניגוד למה שנהוג לחשוב, מכבי זה דווקא המקום הכי קל לאמן בו (לפחות אם אתה ישראלי) - אתה לא יכול להיכשל. לא משנה מה עשית ולא משנה איך התנהגת. אם נכשלת זה בגלל שהרצפה עקומה.

אפשר להתווכח אם מכבי זה המקום הכי קל לאמן, אבל מה שבטוח הוא שלגרשון יש רקורד מקצועי מרשים מאד, מספיק כדי "לכסות" על הכשלונות שלו - כמובן שזוכרים לו את מכבי של אמצע שנות האלפיים (אחת הקבוצות הגדולות אי פעם, וגם אם היה לו את בלאט ושאראס, עדיין הוא היה המאמן וטביעת האמצע שלו הייתה ברורה מאד), אבל היו לו גם האליפות בגליל, הגביע בירושלים, הסופרוליג בגלגול הקודם וגם נבחרת בולגריה. אז אתה יכול להיכשל אם אתה כבר במעמד שאליו מעטים הגיעו.
כמובן שכל זה ברמה המקצועית - ברמה האישית, ההתעלמות המוחלטת מההתנהגות שלו, בעיקר כל עוד הוא הצליח, לדעתי בסוף שיחקה נגדו, איפשרה לו למתוח בכל פעם עוד קצת את החבל ובסופו של דבר להשאיר אותו בחוץ למערכת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' פברואר 21, 2016 4:56 pm 
Sophomore

עופר האדום כתב:
וואלה , שכחתי לגבי הכרטיסים על אלפסי.

נועם, לא הבנתי מה הקשר של קליין ופניני לכאן , הנקודה שלי הייתה לגבי מה שראי כתב :

ציטוט:

והכוונה הייתה שהתפיסה הנ"ל היא לא מאוד רחוקה מהמציאות, כלומר כאשר הוא אימן בהפועל הוא לא היה אפילו חצי מהבהמה הגזענית והגסה שהוא הפך להיות אחרי שעבר למכבי.

אני חושב שאצל פיני ההשגים מתדלקים את הבהמיות שלו , ככה נולד ה "מה זה יורוקאפ?" , כמובן שבמכבי הוא יכול להגיע ליותר השגים מאשר בקבוצה אחרת , טבעי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' פברואר 21, 2016 6:15 pm 
Hall of Famer

תעזבו פיני גרשון 2 שמות מעניינים מאוד ינחתו בימים הקרובים בבירה אחד מהם לדעתי שובר שיווין בליגה העונה.בכל מקרה יהיה מעניין................

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' פברואר 21, 2016 6:47 pm 
Sophomore

RREEDDTT. כתב:
תעזבו פיני גרשון 2 שמות מעניינים מאוד ינחתו בימים הקרובים בבירה אחד מהם לדעתי שובר שיווין בליגה העונה.בכל מקרה יהיה מעניין................

ג'טר והולמן?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 22, 2016 12:27 am 
מנהל פורום

עופר האדום כתב:
ראי שעל הקיר כתב:

רק מה לעשות שבתקופה שהוא אימן בהפועל הוא היה הרבה הרבה פחות גרוע מהתקופה שלו במכבי.... במכבי היה את פרשת המוקה , את "גביע ב-20 דולר" , את ההתנהגות המבישה בני יורק (וסלח לי אם שכחתי משהו). בהפועל מה היה? הדבר הכי חמור שאני זוכר זה "מי זה המוח השני" בנוגע לצביקה שרף.

שכחת את משל הסירה והאמבטיה, ואת פסקי הזמן של בלאט (אנשים שוכחים שבשיחת טלפון יש שני צדדים) ובאופן כללי את הצידוד המוחלט במכביזם ובשמעון מזרחי וההתייחסות להפועל כאל בכיינים עלובים, שניה וחצי אחרי שהגיע למכבי.

בכל מקרה מה שחשוב כאן הוא לא שכשהוא היה בהפועל האוהדים אהבו אותו ובמכבי שנאו אותו. מה שיותר חשוב כאן הוא שבמצב הנוכחי החתמה שלו תיצור קרע מוחלט עם האוהדים. מי שחושב שכולם יגידו שאיזה מגניב שפיני חתם והוא הוכיח שהוא תמיד היה אדום לא יודע על מה הוא מדבר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 22, 2016 11:41 am 
Hall of Famer

אפשר להוסיף גם שגרשון ידע להסביר שניה וחצי אחרי שחתם במכבי למה גמר הגביע צריך להיות משוחק ביד אליהו ורק ביד, אחרי ששניה וחצי לפני כן הוא היה אחד מלוחמי הצדק הגדולים ביותר במאבק להוציא את הגביע מהיד.

וראובן, כנראה (בהנחה שהידיעה אמיתית כמובן) שההנהלה של הפועל חולקת לחלוטין על דעתך בנוגע לקרע עם האוהדים.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 22, 2016 2:05 pm 
Junior
סמל אישי של המשתמש

RREEDDTT. כתב:

נמסר לי אתמול שאחד השם היה הולמן שפתאום יותר מועמד לת"א
השני שיחק בירושלים בעבר ...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 22, 2016 2:19 pm 
Hall of Famer

חס וחלילה שלא יחשבו להביא את הגמד הזקן שיודע רק להעיף שלשות מקילומטר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 22, 2016 2:26 pm 
Junior
סמל אישי של המשתמש

עופר האדום כתב:
חס וחלילה שלא יחשבו להביא את הגמד הזקן שיודע רק להעיף שלשות מקילומטר.

אני עכשיו רואה שכתבו את השם שלו (פו ג'טר) בוואן . אמרו לי את השם הזה אתמול בלילה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 22, 2016 2:36 pm 
Freshman

ממה שהבנתי, פרנקו סרב לענות לשאלות הכתב שהוציא את הידיעה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 22, 2016 3:06 pm 
Sophomore

זה אומר ביי ביי לרולאנד?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 22, 2016 3:15 pm 
Hall of Famer

להחתים את ג'טר במקום רולנד זו שטות כזו גדולה שאני לא רואה סיכוי שההנהלה של הפועל תעשה אותה. מצד שני החתימו את ג'וזף ג'ונס במקום להשאיר את פראחובסקי , אז לכו תדעו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 22, 2016 3:18 pm 
Freshman

גטר שחקן מצוין אבל הוא לא מה שירושלים צריכה כל עוד רולאנד שם. היא חייבת להביא קומבו גארד שיוכל לשחק ליד רולאנד ושיותר מהכל יידע לשים נקודות ויידע ליצור לעצמו בניגוד לגאנינג ובדומה לברייסי. הייתי אומר גם שירושלים צריכה 5 אבל מול מכבי שאמבקוואה זה הסנטר ואולי הולמן שגם הוא לא 5 אימנתני בלשון המעטה הגארד שיגיע יכריע אם ירושלים תוכל לעשות בק טו באק

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 31 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot], Google [Bot] ו 7 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה