סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ג' נובמבר 19, 2024 11:25 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 14 הודעות ] 
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: NBA - תעודות שליש שני
הודעהפורסם: ב' פברואר 22, 2016 12:01 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
המון שינויים מהשליש הראשון לא היו. גולדן סטייט עדיין קורעת את הליגה (אבל הפסידה 4 פעמים בשליש השני של העונה). הספרס עדיין בקלות שניים. קליבלנד ואוקלהומה עדיין מובילות את הקבוצות הפחות כיפיות. עולם כמנהגו נוהג.

MVP – ברור שסטף, אבל אני חייב להגיד שהוא טיפ טיפ טיפ טיפה פחות טוב משהוא היה בשליש הראשון. לפעמים הוא קצת אנמי, ועדיין כוכב על שהוא גם קבוצתי לגמרי, ובעיניי גם המוסר המרהיב ביותר היום במשחק.
מאמן – הדואו של סטיב קר ולוק וולטון הולך להגיע ל 70+ נצחונות
שחקן ההגנה: גם אם קאווי לאונרד קצת פצוע עכשיו, קשה לקחת את זה ממנו. דריימונד התקרב. זה יהיה צמוד
רוקי השנה: מריאנוביץ' כמובן.
וברצינות: אם היה ספק פעם אז אין ספק. קרל אנתוני טאונס הוא החבילה כולה, רק נצחונות צריכים לבוא.

הקבוצות המפתיעות של העונה: לפי הסדר – פורטלנד שמשתחלת למקום יפה בפלייאוף המערב. לא חשבתי שהם ינצחו 20 משחקים. בוסטון המאומנת להפליא. גם טורונטו משחקת מעל המצופה בגלל צמד גארדים מדהים.
הקבוצות המאכזבות: יוסטון מאכזבת ולא בטוח אם תשתחל לפלייאוף. סקרמנטו וניו אורלינס עדיין מאכזבות כפי שהיו קודם, במיוחד הקינגס. במזרח מילווקי מאכזבת את כולם, הניקס מאכזבים בעיקר אותי אבל מעל כולם כנראה הוויזארדס. קבוצה שבמשך שנתיים היתה בטופ 5 במזרח, ועכשיו אפילו לא קרובה במיוחד לפלייאוף, וזאת למרות שביל משחק ווול משחק וכולם סבבה ובריאים.

השחקן המשתפר: זה היה ויהיה סי. ג'יי מקאולום, מנובודי שכולם ידעו שהוא מוכשר, אבל אף פעם לא קיבל הזדמנויות. לשחקן של 20 נקודות בקבוצת פלייאוף לגיטימית. וכנראה אחת משתי הסיבות העיקריות לכך שהקבוצה היא קבוצת פלייאוף לגיטימית. קומבו מעולה.

השחקן השישי: וויל בארטון עדיין שם לדעתי אבל קצת בקושי. קבוצה בינונית אבל שחקן מגניב עם מספרים טובים. וזאת למרות שיש קבוצה אחת, מהמאכזבות, קוראים לה ניו אורלינס והיא מעלה את השחקן מס' 2 ו-3 שלה מהספסל עם ג'רו הולידיי בעונה טובה ורייאן אנדרסון (כשלפחות אצלו יש תירוץ, לא נראה לי שצריך לנשל את אנתוני דייויס מהחמישייה). יכול להיות שבכלל מגיע לג'מאל קרופורד או לאנדרה איגודלה, אבל הראשון כבר קיבל, והשני... לא יודע. יכול להיות שהנ.ב.א יפתיעו כי הוא באמת מוליך יופי של חמישייה שניה בקבוצה הטובה בליגה.
אולדיפו ורנדולף חזרו לחמישייה וכבר לא יהיו שם. כנראה. גרג מונרו ירד לספסל מאוחר מדי וכבר שיחק 50 משחקים בחמישייה.

חמישיית העונה: סטף קארי הוא נון בריינר. כל השאר זה חתיכת סיפור, אבל ראסל ווסטברוק הוא בעיניי השחקן הטוב יותר של אוקלהומה, קאווי לאונרד צריך להיות פה. אחד מבין לברון ודוראנט, אבל בגלל הניצחון של הראשון אתמול נשים אותו בטופ, אז לברון. בסנטר? יאללה, לאף אחד לא מגיע חוץ מאשר לדריימונד גרין שנותן מספיק דקות בעמדה בשביל להיכנס.
חמישייה שניה: לילארד לא היה באולסטאר, אבל כן יהיה כאן. כך גם כריס פול בוודאות ואולי אפילו מגיע לו לפני ווסטברוק בראשונה. דוראנט בוודאות בשניה אם לא בראשונה. פול ג'ורג' שייך לכאן אף הוא. ולמרות שקשה לי עם כמה שסקרמנטו מאכזבת, אבל קאזינס הוא הסנטר האמיתי הטוב בליגה. לא שווה חמישייה ראשונה עם קבוצה כמו סקרמנטו, אבל צריך להיות בחמישיות.
חמישיה שלישית: קשה קשה עם הגארדים. מגיע להמון מהם. אבל ניתן את הכבוד לקליי תומפסון, ג'ימי באטלר (שעוד יירד, אם הוא לא יחזור בקרוב) ו...דרוזן. אני לא יכול שלא לתת לאחד משני הגארדים הנפלאים של טורונטו, ובעיניי דרוזן טיפ טיפה יותר חשוב מלאורי (שהיה מקבל את הכבוד מיד אחריו ולפני...). וכן, זה אומר שסגן מלך הסלים הנוכחי וסגן MVP של העונה הקודמת ג'יימס הארדן בחוץ בגלל הגנה קקה ובגלל קבוצה אנדראצ'יברית. אז שלושה סקנד גארדים בחמישייה, לצידם אני אשים את אנתוני דייויס, בעיקר אחרי המשחק של אתמול ואת למרקוס אלדרידג' שאחרי כמה עשרות משחקי התאקלמות חזר לעצמו לגמרי במדי סן אנטוניו.

חמישיית הרוקיז: המון גבוהים טובים הגיעו השנה וטוב שכך. ולמרות זאת אי אפשר לשים את כולם בחמישייה הראשונה, אז טאונס במובהק, ופורזינגיס גם אבל נניח שהוא סמול פורוורד, כדי שנשים את אוקפור לצידם. ראסל מספיק טוב בשביל מקום בין הגארדים ועוד יהיה טוב הרבה יותר. וגם לווינסלו שלא ממש קולע אבל נותן יופי של הגנה באחלה קבוצה מגיע.
חמישיית רוקיז שניה: מיילס טרנר הפנומן נכנס לכאן בסערה בעשרים המשחקים האחרונים ועוד יהיה טוב הרבה יותר. ג'וקיץ' הפתיע השנה. סטנלי ג'ונסון ובובי פורטיס מקבלים דקות ונותנים תפוקה בקבוצות בינוניות עד טובות. ומודיאיי בכל זאת כאן, כי הוא מיתן קצת את האיבודים.
מה שאומר שהנעדרים העיקריים מבחינתי שעוד אולי יתנו פייט הם ג'ונתן סימונס בן ה 26, דווין בוקר השלשן של אחת הקבוצות היותר גרועות בליגה ובעיקר בעיקר מי שבאמת צריך להיות רוקי השנה ומלך העולם באופן כללי – בובאן מריאנוביץ' (ולמה לעזאזל הוא לא מקבל את הדקות בשביל להוכיח את זה... אני לא מבין).

חמישיית הגנה: לא מאד שונה מהפעם הקודמת. ווסטברוק, באטלר, קאווי, דריימונד, חסן ווייטסייד בטח אחרי כל ההצגות שלו לאחרונה.
חמישיית הגנה שניה: אייברי בראדלי, כריס פול, פול ג'ורג', אנדרה דראמונד ודיאנדרה ג'ורדן כצמד סנטרים אימתני. (למרות שאני קצת מאוכזב מהראשון, יצוין).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 22, 2016 12:02 pm 
Hall of Famer

ולרפרנס, הנה השליש הראשון:
ציטוט:
MVP - קארי, יש שאלה?
מאמן השליש - לוק וולטון העונה גם לשם סטיב קר. נו בריינר.
שחקן ההגנה של השליש - קאווי לאונרד. גם כאן, נו בריינר.

רוקי: קארל אנתוני טאונס שנראה טוב יותר ממשחק למשחק ועוד יהיה שחקן שחקן. פורזינגיס היה מועמד רציני עד לפני שבועיים, אבל נראה שהוא קצת דורך במקום או נתקע ברוקי וול, או משהו כזה. למרות שאישית אני צופה שהוא יהיה טוב יותר מטאונס בלונג ראן. אוקפור צריך לשחק בקבוצה יותר רצינית בשביל לקבל קולות.

הקבוצה המפתיעה של העונה: גולדן סטייט מפתיעה מישהו? מאזן מדהים. אינדיאנה ופול ג'ורג' מפתיעים אותי מאד. האיש סופרסטאר. אפשר גם להזכיר את דאלאס שמשחקת טוב משציפיתי ואת דטרויט בלי מונרו אבל עם הסנטר הטוב בליגה.

הקבוצה המאכזבת של העונה: לפי הסדר - ניו אורלינס ובגדול, אחריה מילווקי ואותי אישית בעיקר סקרמנטו שאני מקווה עדיין שתגיע איכשהו לפלייאוף.

השחקן המשתפר: סי.ג'יי מקאולום, שאולי גם בזכותו פורטלנד היא קבוצה לגיטימית ולא הבדיחה שרבים חשבו שתהיה, הווא הבחירה הראשונה, למרות שגם השחקן השישי להלן - וויל בארטון צריך לקבל קולות של ממש, כמו גם ג'ו קראודר שהפך להיות מנכס טריידים לא רק לכפיל של קנת' פאריד, אלא גם לשחקן אנרגיה מצוין בקבוצה מבטיחה.

השחקן השישי - וויל בארטון. מאיפה לעזאזל הוא צץ? העובדה היא שכרגע הבחור הזה הוא השחקן הטוב ביותר בדנבר (שהיא אמנם קבוצה מחורבנת למדי). רייאן אנדרסון אם ניו אורלינס תשתפר מעט הוא מועמד רציני ויותר מכך. אלק ברקס שהוא הגארד הכי טוב של יוטה המפתיעה ואולדיפו אם ימשיך לעלות מהספסל עשויים להיות מועמדים בהמשך. לו ווליאמס היה יכול להיות שוב, אם הקבוצה שלו היתה פחות מחורבנת. אה, ואם זק רנדולף ימשיך לעלות מהספסל, הוא אולי יהיה הגבוה הראשון מאז למאר אודום שעושה את זה, אבל עוד חזון למועד.

חמישיית השליש: קארי (השחקן הטוב ביותר ובקלות בקבוצה הטובה ביותר ובקלות. בחירה קלה), ווסטברוק (אולי לא השחקן הכי טוב בקבוצה, אבל פחות תחרות על העמדה), לאונרד (כי בגללו בעיקר, הספרס הם הקבוצה מס' 2 בליגה וגם בגלל שהוא גמר את פול ג'ורג', אחד המתחרים בקלות אתמול), לברון (כי הוא עדיין לברון), דראמונד (כן, כן כי דטרויט בעיקר בזכותו עם מאזן 12-17. אבל הוא עדיין צריך לשפר את בחירת הזריקות ולהגיע למצב של 60% מהשדה. שלא לדבר על אחוזי העונשין המחפירים).

חמישייה שניה: פול, באטלר (משתפר מעונה לעונה, ומשחק על שני צדדי המגרש בניגוד להארדן. מה גם שיוסטון בינתיים לא משהו), דוראנט (קצת פצוע, אבל בהחלט יכול עוד להגיע לחמישייה הראשונה), פול ג'ורג' (למרות ההשפלה מלאונרד, אינדיאנה בצמרת המזרח ולו יש לו לפחות 70 אחוז מהמניות), קאזינס (סקרמנטו נראית טוב יותר איתו, ובסופו של דבר, אין אף סנטר אחר בליגה עם סטאר פאוור)

חמישייה שלישית: הארדן (כי בכל זאת הוא קולע בצרורות), תומפסון (התלבטתי קצת עם לילארד ולאורי, אבל לווריורס מגיעים שלושה שחקנים בחמישיות, חוץ מזה בכל קבוצה אחרת הסקיל סט שלו שווה 25 נקודות והוא גם שחקן הגנה מעולה), דריימונד גרין (הפורוורד החמישי בטיבו בליגה שזה המון לאור העובדה שארבעת הראשונים הם סופרסטארים ענקיים), גריפין (שגם השנה טוב יותר מאשר אנתוני דייויס המאכזב אותי מאד), מרק גאסול (קצת ברירת מחדל, עוקף בסיבוב חבר'ה כמו אחיו, ווצ'ביץ' וברוק לופז אבל זה בעיקר בגלל שממפיס בכל זאת בפלייאוף בינתיים)

חמישיית ההגנה: ווסטברוק, באטלר, דריימונד גרין, קאווי לאונרד, חסן וויטסייד
חמישיית הגנה שניה: אייברי ברדלי, דני גרין, פול ג'ורג', טים דאנקן, אנדרה דראמונד (ו HM גם לג'ו קראודר וקייל לאורי)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 22, 2016 12:27 pm 
מנהל פורום

אני חושב שאיזאייה און בראדלי צריכים להיות באחת מהחמישיות, בטח לא בחמישיה הראשונה, אבל כן בשניה או שלישית, אני גם לא רואה שם גארד שנותן עונה טובה מהם במובהק.
לגבי חמישיות ההגנה, אני לוקח את בראדלי לפני באטלר, ואת כריס פול לפני שניהם, ככה שצמד הגארדים שלי בחמישית ההגנה הראשונה הוא פול (טפי עליו) את ווסטברוק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 22, 2016 12:55 pm 
Hall of Famer

לא רואה איך לבראדלי או אייזיאה יש קייס.
1. טורונטו גם עם 4.5 משחקים לפניה, וגם היא קבוצה בה החשיבות של הגארדים הרבה יותר גדולה לעומת בוסטון בה החשיבות מתפרשת על פני כל העמדות. גם לאורי וגם דרוזן טובים וחשובים מאשר בראדלי ואייזיאה.
2. שיקגו אמנם 3 משחקים אחורה, אבל שוב - באטלר הוא במובהק השחקן העיקרי שלה והברומטר שלה. כמובן, אם הוא ייעדר עוד הרבה זמן הוא ייצא מהחמישיות.
3. קליי תומפסון הוא פנומן, סליחה. אבל לא בראדלי ולא תומאס אפילו קרובים אליו ברמתם. אחד מהסקוררים הקלילים ביותר שאני מכיר וגם שחקן הגנה מצוין (אם כי בראדלי טוב יותר)
4. גם לילארד, 25 נקודות בקבוצה שהיתה אמורה להיות עמוק בלוטרי ובכל זאת נמצאת עמוק בפלייאוף הוא שחקן טוב יותר, מוכשר יותר ושלם יותר מאשר בראדלי שבעיקר יודע ליידות שלשות ולתת המון הגנה ותומאס שהוא שחקן אנרגיה קלאסי אבל לא באמת כל כך הרבה יותר.
5. הארדן גם צריך להיות לפניהם. בכל זאת 28 נקודות והמון ריבאונדים ואסיסטים בקבוצה שהיא בכל זאת קבוצת פלייאוף. הוא סטאר של קבוצת פלייאוף. הם מקסימום ראשונים מבין שווים בקבוצת פלייאוף אחרת
6. והאמת היא שגם ג'ון וול, וושינגטון מאכזבת אבל וול הוא עדיין שחקן ברמה גבוהה משניהם. (אם כי אני מסכים שכנראה שלאור הצלחת בוסטון, לתומאס מגיע מקום לפניו בחמישייה).

מה שאומר מבחינתי שתומאס ובראדלי נמצאים ברמה הבאה, לצד חבר'ה כמו סי.ג'יי מקאולום, ג'יי ג'יי רדיק, דווין וויד, קמבה ווקר וקיירי אירווינג (בריא) כגארדים 10-15 בליגה. משהו כזה. בעצם, רק תומאס הוא טופ 15. בראדלי הוא יותר טופ 20 או משהו כזה. (עם חבר'ה כמו רג'י ג'קסון, קריס מידלטון, רונדו, אולי מונטה אליס...)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 22, 2016 3:29 pm 
Hall of Famer

מצדד בנורטון ורק חושב שזה מדגיש עוד יותר את זה שבראד סטיבנס היה נכנס בקלות לחמישיית המאמנים, אם הייתה כזו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 22, 2016 3:37 pm 
Sophomore

ג'וליוס רנדל שיחק בעונה שעברה 14 דקות - הוא נחשב רוקי?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 22, 2016 3:53 pm 
מנהל פורום

נורטון כתב:
לא רואה איך לבראדלי או אייזיאה יש קייס.
1. טורונטו גם עם 4.5 משחקים לפניה, וגם היא קבוצה בה החשיבות של הגארדים הרבה יותר גדולה לעומת בוסטון בה החשיבות מתפרשת על פני כל העמדות. גם לאורי וגם דרוזן טובים וחשובים מאשר בראדלי ואייזיאה.
2. שיקגו אמנם 3 משחקים אחורה, אבל שוב - באטלר הוא במובהק השחקן העיקרי שלה והברומטר שלה. כמובן, אם הוא ייעדר עוד הרבה זמן הוא ייצא מהחמישיות.
3. קליי תומפסון הוא פנומן, סליחה. אבל לא בראדלי ולא תומאס אפילו קרובים אליו ברמתם. אחד מהסקוררים הקלילים ביותר שאני מכיר וגם שחקן הגנה מצוין (אם כי בראדלי טוב יותר)
4. גם לילארד, 25 נקודות בקבוצה שהיתה אמורה להיות עמוק בלוטרי ובכל זאת נמצאת עמוק בפלייאוף הוא שחקן טוב יותר, מוכשר יותר ושלם יותר מאשר בראדלי שבעיקר יודע ליידות שלשות ולתת המון הגנה ותומאס שהוא שחקן אנרגיה קלאסי אבל לא באמת כל כך הרבה יותר.
5. הארדן גם צריך להיות לפניהם. בכל זאת 28 נקודות והמון ריבאונדים ואסיסטים בקבוצה שהיא בכל זאת קבוצת פלייאוף. הוא סטאר של קבוצת פלייאוף. הם מקסימום ראשונים מבין שווים בקבוצת פלייאוף אחרת
6. והאמת היא שגם ג'ון וול, וושינגטון מאכזבת אבל וול הוא עדיין שחקן ברמה גבוהה משניהם. (אם כי אני מסכים שכנראה שלאור הצלחת בוסטון, לתומאס מגיע מקום לפניו בחמישייה).

מה שאומר מבחינתי שתומאס ובראדלי נמצאים ברמה הבאה, לצד חבר'ה כמו סי.ג'יי מקאולום, ג'יי ג'יי רדיק, דווין וויד, קמבה ווקר וקיירי אירווינג (בריא) כגארדים 10-15 בליגה. משהו כזה. בעצם, רק תומאס הוא טופ 15. בראדלי הוא יותר טופ 20 או משהו כזה. (עם חבר'ה כמו רג'י ג'קסון, קריס מידלטון, רונדו, אולי מונטה אליס...)

ואני חושב שלילארד, הארדן ובאטלר פחות טובים ומשמועיתיים האיזאייה השנה, וכשאני מסתכל גם הגנה, אז גם בראדלי לפניהם (כמה שבאטלר שומר טוב). לגבי ג'ון וול, צודק. ואת קליי הייתי שם בראשונה במקום ווסטברוק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 22, 2016 4:45 pm 
Hall of Famer

ואני חושב שלשים את אנדרה דראמונד בחמישיית ההגנה זו די בדיחה, בטח ובטח אחרי מה שאנתוני דיוויס העביר אותו הלילה, רק בחודש האחרון פלוס מינוס דיוויס דפק עליו 91 נק' ב-2 משחקים, האחיות לופז עשו עליו 27 (ברוק) ו-26 (רובין, עם 16 ריב'), נרלנס נואל עשה עליו 20 נק' ב-9/11 מהשדה, פאו גאסול תפר אותו עם 31 ובאופן כללי עם כל כמה שחיפשתי, לא הצלחתי למצוא אפילו גבוה בכיר אחד שנתן משחק גרוע מולו. זה שהוא לוקח המון ריבאונדים זה חמוד לאללה, והוא גם חוסם די בסדר, אבל ההגנה שלו גרועה, לא טובה, לא סבירה אפילו, פשוט גרועה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 22, 2016 4:53 pm 
Hall of Famer

התמקדתי באוקייסי מול קליבלנד, וראיתי רק כמה דקות מדטרויט מול ניו אורלינס, אבל אתה בטוח שדראמונד שמר על דייויס אתמול?
אני כן חושב שדראמונד הוא בעיקר שחקן לא נייד במיוחד (ושהוא, בניגוד לג'ורדן למשל, זורק זריקות טפשיות לגמרי לפעמים), אבל הוא כן מהווה מטריה מעולה בצבע וכאמור הוא ריבאונדר מעולה. שומר קבוצתי טוב בהרבה (בהגנה מחדירות) מאשר שומר אישי.
אישית, הייתי שם את גובר לצד ג'ורדן, הבעיה היא שגובר לא שיחק מספיק עדיין השנה. אבל אם ימשיך להיות בריא (וגם לאור הפציעה של גאסול הקטן), הוא בהחלט יכול לקבל מקום בסוף העונה באחת מחמישיות ההגנה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 22, 2016 5:10 pm 
Junior

יכול להיות שההגנה של דראמונד לא משהו ובכל זאת הוא לא רק חמוד. אולי הסנטר הכי דומיננטי מבחינה פיזית מאז שאק

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 22, 2016 5:32 pm 
Hall of Famer

ממה שראיתי מהתקציר, דראמונד שמר על דיוויס לפחות חלק מהזמן, אבל כך או כך, אם הוא שמר עליו, אז הוא איפשר לו ערב קריירה, אם הוא לא שמר עליו, זה רק גורם לך לתהות למה המאמן שלו לא משתמש בו כדי לעצור את הגבוה הכוכב של היריבה שתופר את הפיסטונס מכל הכיוונים. בכל מקרה, דראמונד גם לא מטריה אווירית עד כדי כך משמעותית כמו, נניח, רודי גובר, טאונס, דיוויס, ווייטסייד או ג'ורדן, בסך הכל מקום 14 בליגה בחסימות פר משחק ורק 29 בחסימות פר-48 דק'.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 23, 2016 12:52 pm 
Senior

לא מבין על סמך מה דרוזן יותר חשוב מלאורי.
למעשה אני לא חושב שיש הבדל סטטיסטי יותר מאסיבי בליגה בין שני ״כוכבים״ מאשר לאורי ודרוזן.

Raptors with both: +2.7 | Lowry alone: +20.7 | DeRozan alone: +1.6 | Neither: -7.5

לאורי צריך להיות בחמישיה השלישית. דרוזן אמנם השתפר מאוד השנה, אבל זה לא קרוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 23, 2016 1:34 pm 
Hall of Famer

האמת, בחרתי בדרוזן כי הוא מזכיר לי את קובי בתנועות ובסגנון. לא ידעתי על ההבדל הזה ביניהם.

מה שכן, ה LOWRY ALONE הזה מאד מוזר לי. מספר גדול מדי. יכול להיות שהוא מסתמך על מדגם קטן מאד?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 23, 2016 6:05 pm 
Senior

הנתונים שראיתי הם מכתבה מהאולסטאר ברייק.
בדקתי בעצמי נכון להיום:
- טורונטו עם לאורי ובלי דרוזן זה 466 דקות העונה. בהם טורונטו קלעו 1009 נק' וספגו 835.
- טורונטו בלי לאורי ועם דרוזן זה 432 דקות העונה. בהם טורונטו קלעו 879 נק' וספגו 866.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 14 הודעות ] 

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], נורטון ו 15 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה