ולרפרנס, הנה השליש הראשון:
ציטוט:
MVP - קארי, יש שאלה?
מאמן השליש - לוק וולטון העונה גם לשם סטיב קר. נו בריינר.
שחקן ההגנה של השליש - קאווי לאונרד. גם כאן, נו בריינר.
רוקי: קארל אנתוני טאונס שנראה טוב יותר ממשחק למשחק ועוד יהיה שחקן שחקן. פורזינגיס היה מועמד רציני עד לפני שבועיים, אבל נראה שהוא קצת דורך במקום או נתקע ברוקי וול, או משהו כזה. למרות שאישית אני צופה שהוא יהיה טוב יותר מטאונס בלונג ראן. אוקפור צריך לשחק בקבוצה יותר רצינית בשביל לקבל קולות.
הקבוצה המפתיעה של העונה: גולדן סטייט מפתיעה מישהו? מאזן מדהים. אינדיאנה ופול ג'ורג' מפתיעים אותי מאד. האיש סופרסטאר. אפשר גם להזכיר את דאלאס שמשחקת טוב משציפיתי ואת דטרויט בלי מונרו אבל עם הסנטר הטוב בליגה.
הקבוצה המאכזבת של העונה: לפי הסדר - ניו אורלינס ובגדול, אחריה מילווקי ואותי אישית בעיקר סקרמנטו שאני מקווה עדיין שתגיע איכשהו לפלייאוף.
השחקן המשתפר: סי.ג'יי מקאולום, שאולי גם בזכותו פורטלנד היא קבוצה לגיטימית ולא הבדיחה שרבים חשבו שתהיה, הווא הבחירה הראשונה, למרות שגם השחקן השישי להלן - וויל בארטון צריך לקבל קולות של ממש, כמו גם ג'ו קראודר שהפך להיות מנכס טריידים לא רק לכפיל של קנת' פאריד, אלא גם לשחקן אנרגיה מצוין בקבוצה מבטיחה.
השחקן השישי - וויל בארטון. מאיפה לעזאזל הוא צץ? העובדה היא שכרגע הבחור הזה הוא השחקן הטוב ביותר בדנבר (שהיא אמנם קבוצה מחורבנת למדי). רייאן אנדרסון אם ניו אורלינס תשתפר מעט הוא מועמד רציני ויותר מכך. אלק ברקס שהוא הגארד הכי טוב של יוטה המפתיעה ואולדיפו אם ימשיך לעלות מהספסל עשויים להיות מועמדים בהמשך. לו ווליאמס היה יכול להיות שוב, אם הקבוצה שלו היתה פחות מחורבנת. אה, ואם זק רנדולף ימשיך לעלות מהספסל, הוא אולי יהיה הגבוה הראשון מאז למאר אודום שעושה את זה, אבל עוד חזון למועד.
חמישיית השליש: קארי (השחקן הטוב ביותר ובקלות בקבוצה הטובה ביותר ובקלות. בחירה קלה), ווסטברוק (אולי לא השחקן הכי טוב בקבוצה, אבל פחות תחרות על העמדה), לאונרד (כי בגללו בעיקר, הספרס הם הקבוצה מס' 2 בליגה וגם בגלל שהוא גמר את פול ג'ורג', אחד המתחרים בקלות אתמול), לברון (כי הוא עדיין לברון), דראמונד (כן, כן כי דטרויט בעיקר בזכותו עם מאזן 12-17. אבל הוא עדיין צריך לשפר את בחירת הזריקות ולהגיע למצב של 60% מהשדה. שלא לדבר על אחוזי העונשין המחפירים).
חמישייה שניה: פול, באטלר (משתפר מעונה לעונה, ומשחק על שני צדדי המגרש בניגוד להארדן. מה גם שיוסטון בינתיים לא משהו), דוראנט (קצת פצוע, אבל בהחלט יכול עוד להגיע לחמישייה הראשונה), פול ג'ורג' (למרות ההשפלה מלאונרד, אינדיאנה בצמרת המזרח ולו יש לו לפחות 70 אחוז מהמניות), קאזינס (סקרמנטו נראית טוב יותר איתו, ובסופו של דבר, אין אף סנטר אחר בליגה עם סטאר פאוור)
חמישייה שלישית: הארדן (כי בכל זאת הוא קולע בצרורות), תומפסון (התלבטתי קצת עם לילארד ולאורי, אבל לווריורס מגיעים שלושה שחקנים בחמישיות, חוץ מזה בכל קבוצה אחרת הסקיל סט שלו שווה 25 נקודות והוא גם שחקן הגנה מעולה), דריימונד גרין (הפורוורד החמישי בטיבו בליגה שזה המון לאור העובדה שארבעת הראשונים הם סופרסטארים ענקיים), גריפין (שגם השנה טוב יותר מאשר אנתוני דייויס המאכזב אותי מאד), מרק גאסול (קצת ברירת מחדל, עוקף בסיבוב חבר'ה כמו אחיו, ווצ'ביץ' וברוק לופז אבל זה בעיקר בגלל שממפיס בכל זאת בפלייאוף בינתיים)
חמישיית ההגנה: ווסטברוק, באטלר, דריימונד גרין, קאווי לאונרד, חסן וויטסייד
חמישיית הגנה שניה: אייברי ברדלי, דני גרין, פול ג'ורג', טים דאנקן, אנדרה דראמונד (ו HM גם לג'ו קראודר וקייל לאורי)