סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ש' נובמבר 16, 2024 11:35 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 98 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: מחזור 21 לא הימורים
הודעהפורסם: ג' מרץ 01, 2016 12:53 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
מקסימום בפעם הבא תטפלו לו גם בזה.

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מרץ 01, 2016 1:00 pm 
Junior

מי שעשה את זה לא אוהד של הפועל חולון.

בכל מקרה יש על זה כבר התיישנות...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מרץ 01, 2016 1:13 pm 
Sophomore

juror13 כתב:
מכבי רעננה זל כתב:
אפרופו הרצליה-
מנצחת אתמול את אשדוד עם משחק גדול של זליקוביץ- 27 נק', מדד 37. ב24 דקות.לדעתי האנדרייטד הישראלי הכי גדול בליגה
אשדוד קולעת 15 שלשות ומפסידה, אולי בגלל שהרצליה קולעת 12 משלה וביותר מ70% לשתי נקודות.

כ"כ אנדרייטד שרק לפני שבוע שסיים את המשחק הקודם בקרית גת עם 7 נקודות ומדד 3 . לא יציב שתפס אתמול משחק ועשה שיא קריירה
שחקן טוב , לא מעולה
נדמה לי שבשנה הקודמת הוא היה טוב יותר אבל אני לא חותם על זה

אנדרייטד לא קשור לאם הוא טוב או לא (ולכן זה לא רלוונטי כמה הוא קלע שבוע שעבר). אנדרייטד קשור למידת ההערכה שיש כלפיו. חוץ מזה שלא כתבתי שהוא הביאה השנייה של סטפן קרי.
אבל כן, הוא ישראלי מצוין שלדעתי לא מוערך מספיק. מדורג 9 במדד מבין הישראלים- לפני אוחריון, בלייזר, שולדברנד, דיברתולמאו ועוד רבים אחרים. קלע שלשות מצוין (מקום 2 בליגה עם כמעט 50% בכמעט 3 זריקות למשחק) ושומר טוב מאוד לעמדה.
ולדעתי, הוא לא מוערך מספיק על זה ואף פעם לא תשמע את השם שלו כאחד הישראלים הטובים בליגה. זאת המשמעות של אנדרייטד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מרץ 01, 2016 1:16 pm 
Hall of Famer

זליקוביץ' טוב מאוד , מקווה לראות אותו בעונה הבאה בארנה. יש חוזה לעונה הבאה ?

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מרץ 01, 2016 1:34 pm 
Junior

כמה דברים שחיממו לי את הלב אתמול במשחק של הרצליה נגד אשדוד (והגעתי רק במחצית):

- יפתח זיו. ארבע דקות לסוף, ההפרש הוא ארבע שביר להרצליה ואשדוד בהתקף שלשות קטטוני. שלושת השופטים עושים עבודה דיי גרועה לכל אורך המשחק ומפספסים דברים כל הזמן. זיו עושה חיתוך שגרתי כחלק מהתרגיל ללא כדור. מישהו אשדודי חוסם לו את המעבר והשופטים שורקים. זה הפאוול החמישי של שולדברנד. שלודברנד לא מבין מה הוא קשר. ברגע שזיו מגלה שהשריקה הייתה לפאוול חמישי לשולדברנד הוא רץ אל השופטים ואומר להם שלא היה פאוול. לאחר מכן הוא רץ לשולדברנד ואומר לו שלא היה פאוול ושהוא מצטער. שולדברנד מוחא לו כפיים.
לא יודע, אני חושב שהוא בדרך להיות אחד הכדורסלנים האהובים עלי אי פעם.

- המנהיגות של סינגלטון. אשדוד באמת היו קשוחים התקפית במשחק הזה. ההגנה ההרצליאנית לא הייתה מרשימה, אבל הרבה מהשלשות שהחזירות את אשדוד למשחק היו מאוד קשות. סינגלטון הסתובב בכל הזמן הזה עם חיוך על הפנים, הכווין את החברים שלו ונתן להם טיפים. אני חושב שזו הסיבה העיקרית שהקבוצה לא נשברה בסוף.

- כארם משעור, עם החטיפות גומרות המשחקים שלו. שתיים כאלו היו לו אתמול, שהוא טס לדאנקים אחריהן. כבר היום הוא הישראלי האהוב עלי.

- הבלוקים של אנג'יי. יש שם כמה לטופ טן השבועי.

- זליקוביץ' עם החוש שלו לסלים. עוקף את מי שאיטי ממנו, ונכנס בכוח על מי שחלש ממנו. יש ימים שממש קשה לליגה לעצור אותו. יש ימים שהתסכול משתלט עליו

- אפילו סמואלס היה טוב אתמול שמוליק. נו נו.. רק נחת.

החתול על קרפלס: "שישלחו אותו בטרייד לנ"צ... יתאחד עם אחיו חסרי הצוואר האחרים טל דן ואלישי כדיר "

בגאצקיס מפסיד למעיין, די ג'יי ולאומי: “התכוננו לכארם משעור. השחקנים שלי הם לא איירון מן".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מרץ 01, 2016 2:32 pm 
Hall of Famer

אני בעיקרון לא מאמין בפיטורי מאמנים, אבל אני חושב שבירושלים אין בכלל ספק שההחלטה הנכונה היא להגיד שלום לדני פרנקו.
אני לא נכנס בכלל לדיון, שבהחלט ניתן לנהל אותו, האם דני פרנקו מאמן טוב לרמות הללו, האם היכולת שלו להגיב למה שקורה על המגרש היא בסדר, או שאולי קטטונית. אני אפילו לא נכנס לדיון על היתרונות (הלא קיימים) והחסרונות (שלא ניתן למנות) בשימוש הגנת 1-3-1 בהפועל ירושלים.
מה שכן משמעותי זה שנראה שפרנקו איבד לחלוטין את חדר ההלבשה. בעיקר את האלוהים, הנכס לכל קבוצה, שכרגע נראה שבישראל הוא מסמל על החגורה שלו עוד מאמן שהולך הביתה בגללו (או צריך ללכת). כרגע נראה שפרנקו הוא בובה על הקווים, השחקנים לא מקשיבים לו ובעיקר לא ממש מעניין אותם מה תהיה התוצאה של המשחק.
במצב הזה, אני לא חושב שיש ברירה והמאמן צריך ללכת הביתה.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מרץ 01, 2016 2:33 pm 
Hall of Famer

זליקוביץ' הוא מיוחד . אין כמעט ישראלים שאתה יכול לעשות להם open במאני טיים באופן עקבי , ואף בוחר לעשות זאת למרות שיש על המגרש לצידו אופציות לא רעות אחרות ( דניס , קרופורד וסינגלטון ) . קצת מזכיר לי את לימונד מבחינת הרעב למשחק , המשחק הפיזי והמזג ש"קופץ" לו לעיתים .
בתחילת העונה ייחסתי את עיקר ההצלחה של הקבוצה לדניס , אך כעת זה ברור שסינגלטון הוא ה-איש . פשוט נכס אדיר מכל האספקטים .
לגבי סמואלס - ראית אילו עבירות הוא עשה ?!

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מרץ 01, 2016 2:43 pm 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
לא זוכר מתי מישהו כתב הודעה ששיקפה כל כך את דעתי על משהו כמו ההודעה האחרונה של עמוס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מרץ 01, 2016 2:47 pm 
Junior

shmueliki כתב:
זליקוביץ' הוא מיוחד . אין כמעט ישראלים שאתה יכול לעשות להם open במאני טיים באופן עקבי , ואף בוחר לעשות זאת למרות שיש על המגרש לצידו אופציות לא רעות אחרות ( דניס , קרופורד וסינגלטון ) . קצת מזכיר לי את לימונד מבחינת הרעב למשחק , המשחק הפיזי והמזג ש"קופץ" לו לעיתים .
בתחילת העונה ייחסתי את עיקר ההצלחה של הקבוצה לדניס , אך כעת זה ברור שסינגלטון הוא ה-איש . פשוט נכס אדיר מכל האספקטים .
לגבי סמואלס - ראית אילו עבירות הוא עשה ?!

ראיתי, וגם לא ראיתי את החצי הראשון שהוא סיים עם 10 נק'. אז הוא לא היה טוב?

אונסטלי, אתה חושב שצריך/כדאי לעשות שינוי בקבוצה?

החתול על קרפלס: "שישלחו אותו בטרייד לנ"צ... יתאחד עם אחיו חסרי הצוואר האחרים טל דן ואלישי כדיר "

בגאצקיס מפסיד למעיין, די ג'יי ולאומי: “התכוננו לכארם משעור. השחקנים שלי הם לא איירון מן".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מרץ 01, 2016 2:49 pm 
Freshman

עמוס אתה צודק ב-100%.

לגבי קרית-גת, כרגע לדעתי היא טובה מחולון, מנס-ציונה וגם מהפועל ת"א.

ההרכב הירושלמי הדג-נחש על תחושותיו של אוהד הפועל ירושלים:
"אני לא צבוע, יש לי כושר הסתגלות
לא אני לא משוגע, אבל לא תזיק לי הסתכלות"

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מרץ 01, 2016 2:52 pm 
Hall of Famer

ובוודאי שמאילת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מרץ 01, 2016 5:01 pm 
Hall of Famer

עצם זה שאנחנו חוגגים כל משחק שבו סמואלס קולע 10 - אומרת הכל .

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מרץ 01, 2016 5:14 pm 
Junior
סמל אישי של המשתמש

הרסי הוקינס כתב:
כמה דברים שחיממו לי את הלב אתמול במשחק של הרצליה נגד אשדוד (והגעתי רק במחצית):

- יפתח זיו. ארבע דקות לסוף, ההפרש הוא ארבע שביר להרצליה ואשדוד בהתקף שלשות קטטוני. שלושת השופטים עושים עבודה דיי גרועה לכל אורך המשחק ומפספסים דברים כל הזמן. זיו עושה חיתוך שגרתי כחלק מהתרגיל ללא כדור. מישהו אשדודי חוסם לו את המעבר והשופטים שורקים. זה הפאוול החמישי של שולדברנד. שלודברנד לא מבין מה הוא קשר. ברגע שזיו מגלה שהשריקה הייתה לפאוול חמישי לשולדברנד הוא רץ אל השופטים ואומר להם שלא היה פאוול. לאחר מכן הוא רץ לשולדברנד ואומר לו שלא היה פאוול ושהוא מצטער. שולדברנד מוחא לו כפיים.
לא יודע, אני חושב שהוא בדרך להיות אחד הכדורסלנים האהובים עלי אי פעם.

- המנהיגות של סינגלטון. אשדוד באמת היו קשוחים התקפית במשחק הזה. ההגנה ההרצליאנית לא הייתה מרשימה, אבל הרבה מהשלשות שהחזירות את אשדוד למשחק היו מאוד קשות. סינגלטון הסתובב בכל הזמן הזה עם חיוך על הפנים, הכווין את החברים שלו ונתן להם טיפים. אני חושב שזו הסיבה העיקרית שהקבוצה לא נשברה בסוף.

- כארם משעור, עם החטיפות גומרות המשחקים שלו. שתיים כאלו היו לו אתמול, שהוא טס לדאנקים אחריהן. כבר היום הוא הישראלי האהוב עלי.

- הבלוקים של אנג'יי. יש שם כמה לטופ טן השבועי.

- זליקוביץ' עם החוש שלו לסלים. עוקף את מי שאיטי ממנו, ונכנס בכוח על מי שחלש ממנו. יש ימים שממש קשה לליגה לעצור אותו. יש ימים שהתסכול משתלט עליו

- אפילו סמואלס היה טוב אתמול שמוליק. נו נו.. רק נחת.

איך יפתח זיו בכדורסל, מעבר לספורטיביות ? קנדידט ראוי לתגלית העונה או שאין לו סיכוי מול משעור ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מרץ 01, 2016 7:47 pm 
Junior

[quote

איך יפתח זיו בכדורסל, מעבר לספורטיביות ? קנדידט ראוי לתגלית העונה או שאין לו סיכוי מול משעור ?[/quote]
\

אין לו שום סיכוי מול משעור, אבל לא ניסיתי לבדוק אם משעור הוא יותר תגלית מג'ון די למשל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מרץ 01, 2016 9:22 pm 
Junior

זליקוביץ יהיה אסון כשחקן משלים בקבוצה גדולה. כל שפת הגוף שלו היא שפה של אבק שריפה. עסוק בעצמו יותר מידי. אם הוא מתחיל משחק חלש, אתה בסכנה לכניסה מערבולת שתמחק אותו לגמרי. עמית שמחון וכארם משעור מתאימים הרבה יותר להיות משה מזרחי שיהיו גדולים.

זיו מול משעור זה לא דיון מעניין. לא אותה עמדה, ומשעור בכל זאת גדול מזיו בארבע שנים.

זיו מול תמיר בלאט זו השוואה מעניינת הרבה יותר.

לדעתי שניהם יהיו שחקנים מובילים ויסחבו את עמדת הפוינט בעידן פוסט מקל בנבחרת. אני יותר אוהב את האפסייד של זיו. יש לו שילוב של אתלטיות, מהירות שמביאה אותו ליצירת יתרונות בהתקפה [מושך שחקנים אליו] והכי חשוב הוא יוכל לסיים מתחת לסל בניגוד לבלאט שכרגע בעיקר עסוק להתחבא בפינה ולהתכונן לשלשה. הסיכוי היחיד של בלאט להיות אפקטיבי באיזורים האלה הוא פיתוח של ראנרים ופלוטרים. אין לו את זה בכלל כרגע.

גורקה צריך לקבל קרדיט על השילוב של זיו. אבל הוא צריך להתחיל להאמין בו יותר. אולי על חשבון סטיבן דניס שמשתלט על הכדור ומחפש לרוב רק את עצמו בלי לפנטז אפילו על להניע את הקבוצה.

“I tell ya. I’d have to deck Nate. I’d have to deck him. He be coming and I’d lay one of those picks on him and he’d have to pick his teeth up off the court

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מרץ 01, 2016 10:01 pm 
Sophomore

לצערי זליקוביץ הוא סוג של פניני.
קשוח, מלוכלך (הרבה פחות מהמקור), מנהיג.
קצת יותר מגוון מפניני שהיום כמעט ורק זורק שלשות. בהרצליה הוא יותר דורש את הכדור מאשר התפקיד שנהיה לפניני של שלשות, בעיקר במעבר.
איך הוא יהיה בקבוצה גדולה? שאלה טובה. דווקא לי יש תחושה טובה אם יגיע לירושלים. לדעתי הוא מאוד מתאים להם אם לא מצליחו להביא את דאוסון. בכל מקרה שניהם תחת חוזה לשנה הבאה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מרץ 02, 2016 1:09 am 
Sophomore

לא רע לייט נייט הכדורסל החדש של ערוץ הספורט (חמישיות) בגירסה הנוכחית.
עידו גור במיוחד עם גרשון (על חסרונותיו) ואדלשטיין מייצבים את התכנית אחרי שנים של צוותי הנחייה מבאסים

יצחק פרי מתארח, ועידו גור עושה לגרשון גילוי נאות וגרשון מודה שהוא ודרוקר מסוכסכים ולא מדברים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מרץ 02, 2016 1:02 pm 
Hall of Famer

אני גם שותף לתהייה לגבי מידת השתלבותו של זליקוביץ' כשחקן משלים . היות שעשיתי השוואה שלו ללימונד , אז גם מהבחינה הזו זה מתאים .
מה שכן , לגבי "עסוק בעצמו יותר מידי. אם הוא מתחיל משחק חלש, אתה בסכנה לכניסה מערבולת שתמחק אותו לגמרי" - אז בשורה התחתונה הוא קולע באחוזים טובים מאוד ( 45% לשתיים , 49% לשלוש ) וגם לא מאבד הרבה ( 1.4 למשחק ) - אז בסופו של דבר ה"ראש בקיר" ( שאכן הוא מבצע לא מעט ) איכשהו לא ממש מיתרגם לדברים רעים .

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מרץ 08, 2016 1:47 pm 
Junior
סמל אישי של המשתמש

מקפיץ... בשעה טובה,לאחר 31 יום בגלות סוף סוף מכבי חיפה חוזרת למגרשה הביתי :-)

מארחים את ראשון ומסיימים את המחזור ,ואת הסיבוב השני סוף סוף

בהצלחה לירוקים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מרץ 08, 2016 11:10 pm 
Junior
סמל אישי של המשתמש

ניצחון מפתיע לראשון ללא שון דוסון ברוממה.
במכבי חיפה 3 זרים חלשים מאוד היום

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מרץ 08, 2016 11:20 pm 
הנביא הרשמי של הפורום
סמל אישי של המשתמש

הקבוצה המלהיבה יותר ניצחה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מרץ 09, 2016 8:10 am 
Junior
סמל אישי של המשתמש

גלעד כתב:
הקבוצה המלהיבה יותר ניצחה

בזכות ההגנה שלהם דווקא, לא ההתקפה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מרץ 09, 2016 3:26 pm 
מנהל פורום

נו ברור שהירידות על ראשון היו קצת מוגזמות
תכלס זאת הקבוצה היחידה ששרדה את אירופה מעבר לשלב הבתים השני, ובל קשר לרמה של הקבוצות שם, זה פשוט עומס על סגל קצר
וברירה בין קבוצה שעושה שואו טיים ומפסידה לבין קבוצה שלא עושה שואו טיים וגם מפסידה אני מעדיף את האופציה הראשונה
אז סיימה מקום חמישי את הסיבוב ויכולה לסיים שלישי שזה המיקום שלה לפי התקציב
הכל טוב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 98 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], Hacohen, uriel17, עופר האדום ו 21 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: