סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ב' נובמבר 18, 2024 6:40 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 49 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ה' מרץ 03, 2016 1:36 am 
Senior

בלוג: הצג בלוג (0)
הסתכלת על הפרי סיזן רעננה. הם פתחו ב9-2.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מרץ 03, 2016 6:22 am 
Hall of Famer

idansha כתב:
בתכלס כולם מהללים את פרסטי אבל אחרי הבחירות המעולות (כל ה-4 היו בחירות גבוהות, שלזכרוני את הבחירות אקסטרה לא הוא השיג) כל שאר המהלכים שלו לא צלחו.
מה אתה צריך לתת מקסימום לקאנטר? ולמה לא למכור אותו לפורטלנד בדדליין אחרי שאתה רואה שהוא למלם אצלך?

שלא לדבר על ווייטרס. רג'י ג"קסון אחלה רכז ראשון בליגה. יכלו לקבל יותר.
לכל fo יש הצלחות וכשלונות. גם הספרס כשלו עם rj. הבולס בשנים האחרונות לא עושים הרבה. פאק הם איחרו בשנתיים עם בוזר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מרץ 03, 2016 8:51 am 
Sophomore

Yuval כתב:
הסתכלת על הפרי סיזן רעננה. הם פתחו ב9-2.

אשמח אם תשאירו את הפדיחות בבית.

:shock:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מרץ 03, 2016 10:10 am 
Hall of Famer

Yuval כתב:
Att כתב:
אוקלוהומה אמנם פישלו לא מעט אבל זה פרונט אופיס שעשה כמה בחירות מעולות וכמעט הרכיב שושלת אליפויות. בהחלט לא פרונט אופיס גרוע, על אף כמה בחירות תמוהות וסגל משלים לא משהו.

בהחלט לא סתם גרוע, אלא הכי גרוע בכל הזמנים.

יש לי הרבה מאוד ביקורת על הפרונט אופיס של אוקלוהומה סיטי אבל לקרוא לו גרוע והכי גרוע בכל הזמנים זה די מגוחך. החבר'ה האלו היו עד לא מזמן בגמר הנ.ב.א. הם בחרו את דוראנט, ווסטברוק, הארדן ואיבאקה בבחירה מאוחרת בשלושה או ארבעה דראפטים רצופים. הם בעצם הקימו את הבסיס לשושלת אליפויות ומאז הטרייד על הארדן מתעקשים להרוס הכל (ועושים זאת בהצלחה מרובה ובשלל מהלכים רעים). אי אפשר להיות עם משקפיים של תקשורת ישראלית, שסופרת ומחשיבה רק את השבוע האחרון ויורדת על כל מי שזז עם סופרלטיבים לא מחמיאים. החבר'ה האלו עשו עבודה מדהימה עד שהם הרסו חלק גדול ממה שיש להם. זה עדיין לא צריך לבטל את העבודה המדהימה שעשו קודם לכן שבזכותה הם עדיין קונטנדרים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מרץ 03, 2016 11:48 am 
Junior

Att כתב:
Yuval כתב:
Att כתב:
אוקלוהומה אמנם פישלו לא מעט אבל זה פרונט אופיס שעשה כמה בחירות מעולות וכמעט הרכיב שושלת אליפויות. בהחלט לא פרונט אופיס גרוע, על אף כמה בחירות תמוהות וסגל משלים לא משהו.

בהחלט לא סתם גרוע, אלא הכי גרוע בכל הזמנים.

יש לי הרבה מאוד ביקורת על הפרונט אופיס של אוקלוהומה סיטי אבל לקרוא לו גרוע והכי גרוע בכל הזמנים זה די מגוחך. החבר'ה האלו היו עד לא מזמן בגמר הנ.ב.א. הם בחרו את דוראנט, ווסטברוק, הארדן ואיבאקה בבחירה מאוחרת בשלושה או ארבעה דראפטים רצופים. הם בעצם הקימו את הבסיס לשושלת אליפויות ומאז הטרייד על הארדן מתעקשים להרוס הכל (ועושים זאת בהצלחה מרובה ובשלל מהלכים רעים). אי אפשר להיות עם משקפיים של תקשורת ישראלית, שסופרת ומחשיבה רק את השבוע האחרון ויורדת על כל מי שזז עם סופרלטיבים לא מחמיאים. החבר'ה האלו עשו עבודה מדהימה עד שהם הרסו חלק גדול ממה שיש להם. זה עדיין לא צריך לבטל את העבודה המדהימה שעשו קודם לכן שבזכותה הם עדיין קונטנדרים.

אה?? בחירה מאוחרת ?

דוראנט בחירה 2
ווסטברוק 4
הארדן 3
את איבאקה הם בכלל לא בחרו. סיאטל בחרו אותו והם שלפו אותו מהליגה הספרדית....

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מרץ 03, 2016 11:50 am 
מנהל פורום

kfir כתב:
אה?? בחירה מאוחרת ?

דוראנט בחירה 2
ווסטברוק 4
הארדן 3
את איבאקה הם בכלל לא בחרו. סיאטל בחרו אותו והם שלפו אותו מהליגה הספרדית....

הא?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מרץ 03, 2016 11:57 am 
Junior

אני מניח שההא, זה על הקטע עם סיאטל....ועל זה נאמר חחחח... אין לי סמיילי נבוך בנייד...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מרץ 03, 2016 12:03 pm 
Hall of Famer

איבאקה נבחר במקום ה-24. סיאטל ואוקלוהומה זו אותה קבוצה שעברה עיר. הבחירות האחרות היו גבוהות אבל תעיפו מבט מה הקינגס עשו עם בחירות גבוהות. גם לבחור במקומות האלו צריך לדעת (הבחירה בווסטברוק לא הייתה טריוויאלית למשל).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מרץ 03, 2016 12:06 pm 
Senior

לבחור את דוראנט ווסטברוק והארדן בטופ 4 בבחירות זה לא מראה על שום יכולת. בהקשר של דוראנט ו-הארדן זה היה בחירה שכל ג'י אם בליגה היה עושה. לעשות מיליון טריידים והחתמות גרועות לאורך 9 שנים, אומר הרבה. אפילו אחרי הארדן, לקחת בסיס של דוראנט ו-ווסטברוק ולהפוך אותו לקבוצה כ"כ גרועה (כמובן באופן יחסי לזה שיש להם בחמישיה את פאקינג דוראנט ו-ווסטברוק) זה הישג בקנה מידה בלתי סביר. לתת להם קרדיט על איזה אלפית מחשבה בנושא של ווסטברוק ולא לייחס את זה לאיזה שילוב של מזל ובנאליות במקום להתייחס לאלף ההחלטות שנעשו אח"כ זה תמוה.

אם פרסטי היה הג'י אם של פילי הוא היה מייצר קבוצה יותר גרועה מהינקי בזמן שהוא מנסה לנצח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מרץ 03, 2016 12:07 pm 
Junior

בלפטופ יש.
:oops:

כבר ניתקתי בראש את אוקלהומה מסיאטל.
כנראה שאני מזדקן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מרץ 03, 2016 12:33 pm 
מנהל פורום

גם לך כבר נוקשה הגב כשאתה קם בבוקר?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מרץ 03, 2016 4:03 pm 
Hall of Famer

Yuval כתב:
לבחור את דוראנט ווסטברוק והארדן בטופ 4 בבחירות זה לא מראה על שום יכולת. בהקשר של דוראנט ו-הארדן זה היה בחירה שכל ג'י אם בליגה היה עושה. לעשות מיליון טריידים והחתמות גרועות לאורך 9 שנים, אומר הרבה. אפילו אחרי הארדן, לקחת בסיס של דוראנט ו-ווסטברוק ולהפוך אותו לקבוצה כ"כ גרועה (כמובן באופן יחסי לזה שיש להם בחמישיה את פאקינג דוראנט ו-ווסטברוק) זה הישג בקנה מידה בלתי סביר. לתת להם קרדיט על איזה אלפית מחשבה בנושא של ווסטברוק ולא לייחס את זה לאיזה שילוב של מזל ובנאליות במקום להתייחס לאלף ההחלטות שנעשו אח"כ זה תמוה.

אם פרסטי היה הג'י אם של פילי הוא היה מייצר קבוצה יותר גרועה מהינקי בזמן שהוא מנסה לנצח.

אני לא מסכים. דוראנט אולי היה בחירה צפויה אבל הארדן לא בהכרח ווסטברוק בודאי שלא. גם הדרך לבחירות האלו לא הייתה טריוויאלית, אם אני זוכר נכון. גם לא הבחירה בג'קסון ובאיבאקה. הם לא עשו מיליון החלטות והחתמות גרועות. הם עשו כמה. חלק מההחלטות שלהם היו טובות ונכונות, חלק מהן היו גרועות ואפילו גרועות מאוד. בהחלט לא פרונט אופיס גרוע או הגרוע בכל הזמנים (זה של קאהן לדוגמא היה גרוע בהרבה וזה רק מהשנים האחרונות ואוף דה טופ אוף מיי הד).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מרץ 03, 2016 4:33 pm 
Hall of Famer

אני לא חושב שזה ה fo הגרוע בעולם. אבל היו להם בשנים האחרונות מלא טעויות. האחרונה היא קנטר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מרץ 03, 2016 5:59 pm 
Senior

מה זה אומר הדרך לבחירות לא הייתה טריוויאלית? ב-2007 היה להם 9% לבחירה השניה (ו-8% לבחירה הראשונה בה הם היו לוקחים את אודן כמו כל ג'י אם בליגה). הם סיימו במקום החמישי מהסוף את העונה.
ב-2008 הסיפור היה הפוך. הם סיימו במקום הלפני האחרון והיו "אמורים" לקבל את אחת משתי הבחירות הראשונות. משמע היו נאבקים עם הברך של דריק רוז או הראש של מייק ביזלי.

כדי להפוך לקבוצה כזו גרועה הוא העביר בטריידים את ריי אלן ורשארד לואיס, אבל לא קיבל בשבילם אפילו בחירות דראפט.
June 28, 2007: Traded Ray Allen and Glen Davis to the Boston Celtics for Jeff Green, Wally Szczerbiak, Delonte West and a 2008 2nd round draft pick (Trent Plaisted was later selected).
July 11, 2007: Traded Rashard Lewis to the Orlando Magic for a 2009 2nd round draft pick (Emir Preldzic was later selected). Seattle also received a trade exception from Orlando

אם תסתכל על המהלכים שהוא עשה פה:
http://www.basketball-reference.com/exe ... sa99x.html
אני לא רואה שום מהלך מוצלח בבניית הקבוצה הזו למעט איזה טרייד מוזר שהוא כנראה ספג את החוזה של קורט תומאס בשביל הבחירה שהביאה לאיבקה.

במקום להסתכל על זה בתור "הוא הצליח להביא את דוראנט ו-ווסטברוק". תחשוב על זה בתור "הוא הצליח לא לקחת אליפות עם פאקינג דוראנט ו-ווסטברוק". כל זה בזמן שעברו אצלו מיליון נכסים שהיו יכולים להפוך את ג'י אם סביר לדייניסטי.

הוא באמת לא טוב. להסתכל על כמה בחירות דראפט, אולי האלמנט עם הכי הרבה שונות בתור ג'י אם, בתור הצלחה כבירה ולחשוב שזה מכפר על כל הטריידים שהוא עשה שלא הובילו אותם לכלום, זה סתם מוזר לדעתי.

אה. כן. וזה:
the Cleveland Cavaliers traded Dion Waiters to the Oklahoma City Thunder

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מרץ 03, 2016 6:31 pm 
Hall of Famer

או הוא לא הצליח להביא אליפות עם דורנט,הרדן,ווסטברוק (שחקני טופ 10 בליגה), איבקה, פרקינס (בתקופה שעוד היה כדורסלן ולא מועדדת) ורג'י ג'קסון (גם שהיה שחקן צעיר היה אחלה שחקן).
כמובן שיש אשמה במאמן אבל לFO יש אשמה בזה שיש להם מאמן כמו ברוקס ולא עשו מרק ג'קסון/קר והביאו מאמן בעל שיעור קומה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מרץ 03, 2016 7:03 pm 
Junior

גם להביא מאמן גרוע זה אשמת ה-fo

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מרץ 03, 2016 7:11 pm 
Hall of Famer

אבל קר היה קצת FLUKE. לא חושב שמישהו חשב שהוא יהיה כל כך טוב לפני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מרץ 03, 2016 7:20 pm 
Hall of Famer

idansha כתב:
גם להביא מאמן גרוע זה אשמת ה-fo

זה מה שכתבתי. יפה ונחמד לבחור את דורנט (נו בריינר. בחירה 2 וזה השחקן הכי טוב בדראפט) ואת ווסטברוק. FO אחראי לעוד דברים כמו טריידים ומאמן.

נורטון כתב:
אבל קר היה קצת FLUKE. לא חושב שמישהו חשב שהוא יהיה כל כך טוב לפני.

ה FO של GS חשבו. אחרת למה העזיבו את ג'קסון שעשה עבודה "טובה" בקבוצה (שיפור במאזן כל עונה)?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מרץ 03, 2016 10:42 pm 
Hall of Famer

כן אבל חבר'ה, זה לא הופך אותם לפרונט אופיס הכי גרוע. לא הכל זה שחור ולבן. זה כל מה שאני מנסה לומר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מרץ 03, 2016 10:45 pm 
Hall of Famer

Att כתב:
כן אבל חבר'ה, זה לא הופך אותם לפרונט אופיס הכי גרוע. לא הכל זה שחור ולבן. זה כל מה שאני מנסה לומר.

אני לא טענתי שהם הכי גרועים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מרץ 03, 2016 10:56 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

satriani כתב:
או הוא לא הצליח להביא אליפות עם דורנט,הרדן,ווסטברוק (שחקני טופ 10 בליגה), איבקה, פרקינס (בתקופה שעוד היה כדורסלן ולא מועדדת) ורג'י ג'קסון (גם שהיה שחקן צעיר היה אחלה שחקן).
כמובן שיש אשמה במאמן אבל לFO יש אשמה בזה שיש להם מאמן כמו ברוקס ולא עשו מרק ג'קסון/קר והביאו מאמן בעל שיעור קומה.

אתה קצת מגזים. הארדן עדיין לא היה שחקן טופ 10 בליגה, פרקינס היה בשלבי ריקבון ורג'י ג'קסון הרוקי ממש לא היה שחקן תורם (קלע 3 נק' ב-32%) ועדיין הם הגיעו לגמר.
הטעות הגדולה היתה בקיץ שאחרי עם הויתור על הארדן והתרומה העלובה שקיבלו עליו (עם כל הכבוד לניו זילנדי עם שפם הפורנו).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מרץ 04, 2016 12:26 am 
Hall of Famer

Att, להגיד שדוראנט אולי היה בחירה צפויה זה האנדרסטייטמנט של החיים. גרג אודן היה בחירה הכי צפויה שיש והייתה רק בחירה אחת יותר צפויה, נראה לי בהיסטוריה של כל הדראפטים, וזה הבחירה בדוראנט אחרי שאודן ירד מהלוח. במקרה של אודן אני חושב שכל שאר ה-29 היה בוחרים אותו (אולי איינג' לא), אבל חלק היו מתלבטים, אפילו מאד. על דוראנט אני לא חושב שיש בן אדם אחד בעולם שהיה מתלבט אם לבחור אותו בבחירה מספר 2.

יובל, אתה לא מדייק. תמורת ריי אלן פרסטי קיבל את הבחירה מספר 5 בדראפט, הוא בחר בדראפט את ג'ף גרין. בחירה מספר 5 הייתה תמורה נאה ביותר. והמהלך היה בבירור מהלך להפוך את הקבוצה לגרועה וכולם ידעו את זה, כך שלא ניתן היה לקבל ערך מלא על ריי אלן.
אני גם חושב שאתה מחמיר לגבי ראשרד לואיס. אם אני זוכר נכון, זה היה סיין אנד טרייד. אתה בדר"כ לא מקבל תמורה מהותית על סיין אנד טרייד. קליבלנד וטורונטו קיבלו פחות ממיאמי על לברון ובוש.

הבחירה בהארדן ממש לא הייתה טריוויאלית. היו כלפי הרבה סימני שאלה. הבחירה בווסטברוק הייתה הכי לא טריוויאלית. הוא נבחר לפני קווין לאב למשל. ווסטברוק הגיע בדראפט כשחקן ללא עמדה. זאת הייתה הערכת כישרון נהדרת של פרסטי. נראה שלפרסטי יש עין טובה לגבי נבחרי דראפט (גם סטיבן אדמס זאת בחירה נאה במקום ה-12) והפוטנציאל שלהם. בשאר האספקטים הוא נכשל כישלון חרוץ. מצד שני, זה גם יכול להיות קצת מזליקו.

אפשר להסתכל על הקריירה של ג'ו דומארס. כיום די ברור שהוא היה ג'י.אם כושל. העבודה הכוללת שהוא עשה עם דטרויט הביאה את המועדון למקום נמוך מאד. מצד שני הוא התחיל את הקריירה בצורה מופלאה. כשהוא התמנה לג'י.אם גרנט היל הודיע לדטרויט שהוא עוזב ואין מצב שהוא נשאר בקבוצה. דומארס הצליח להוציא בעסקה על היל את בן וואלאס בתוספת עוד כמה שחקנים (צ'אקי אטקינס האליל). מהקבוצה שזכתה באליפות כל החמישיה הגיעה ע"י דומארס, חלק מהמהלכים היו שנויים במחלוקת כמו הטרייד של סטאקהאוז תמורת המילטון, או ההימור על שיד, כשאף אחד לא היה מוכן לגעת בו במקל של 20 מטר. כמובן שהיה גם את הפיאסקו של דארקו בדרך, אבל עדיין, כמה ג'י.אמים הצליחו לבנות קבוצת אליפות לגמרי על ידי מהלכים שלהם, ללא מזל של בחירות דראפט או השגת פרנצ'ייז פלייר? אבל זאת הייתה התחלת הדרך. אחרי שהושגה האליפות דומארס עשה כל כך הרבה מהלכים שטותיים (אני מניח שצ'רלי וי פנה לדומארס שייתן לו מהחומרים לו שהוא לוקח כי הם חזקים מהחומרים שהוא רגיל אליהם, אחרי החוזה שהוא קיבל מדומארס) שלבסוף לפיסטונס לא הייתה ברירה אלא לשלוח אותו הביתה.

אז אולי פרסטי זכה בלוטו בהימור על ווסטברוק בלי כוונה, נפל בטעות על איבקה, כמו שהספארס נפלו בטעות על מאנו (התלבטו בינו לבין עוד איזה גארד ארגנטינאי שלא עשה קריירה מזהירה ולבסוף החליטו על מאנו, כי השני היה יותר רכז ופופ לא אהב רכזים אירופאים) וכל ההילה שלו כבוחר דראפט מוצלח היא מקרית לחלוטין.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מרץ 04, 2016 12:34 am 
Hall of Famer

sir charles כתב:
satriani כתב:

אתה קצת מגזים. הארדן עדיין לא היה שחקן טופ 10 בליגה, פרקינס היה בשלבי ריקבון ורג'י ג'קסון הרוקי ממש לא היה שחקן תורם (קלע 3 נק' ב-32%) ועדיין הם הגיעו לגמר.
הטעות הגדולה היתה בקיץ שאחרי עם הויתור על הארדן והתרומה העלובה שקיבלו עליו (עם כל הכבוד לניו זילנדי עם שפם הפורנו).

קנטר על חוזה גדול והבאתו של ווייטרס גם לא להיט גדול.
OKC זה FO סביר. עושה שטויות לצד דברים סבירים אבל לפחות מנסה.
הFO של הבולס לא ממש עושה כלום.
היו בתחילת העונה צריכים להעביר את נואה. בדיוק כמו שעם בוזר עם משכו שנה אחת יותר מדי (לדעתי שנתיים)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מרץ 04, 2016 3:27 am 
Senior

א) אתה צודק לגבי ריי אלן. פספסתי את ג'ף גרין בגלל שהמוח שלי חוסם כל מידע לגבי ג'ף גרין כנראה.
ב) זה בדיוק הדרך לשפוט דברים. "מזל" זה לא דבר אמיתי. אחרי X שנים, המזל תמיד מתחלק בין כולם. פשוט לא תמיד יש לנו מספיק זמן כדי להגיע ל-X.
יש לנו עכשיו כבר 9 שנים של סם פרסטי להסתכל עליהם ואינסוף עסקאות והחלטות. אולי יש לו עין טובה לדראפט, אחלה. אשכור אותו כסקאוט כשאקים מחדש את הפועל גבת יגור. אני לא מצליח לחשוב על מצב שבו שניים משלושת השחקנים הטובים בעולם (וכמובן שזה סובייקטיבי אז נניח 2 מ-5 יהיה קשה לויכוח אבל תבחרו את המספר שלכם) משחקים ביחד בקבוצה כ"כ גרועה.

אני באמת חושב שזו קבוצה גרועה בקנה מידה בלתי סביר בעליל. אני חוזר על עצמי אבל זה באמת בלתי נתפס שדוראנט ו-ווסטברוק באמאמא של שיאם צריכים לסבול את זה. בעיני זה כ"כ חמור, שזה מוחק כל משהו טוב שפרסטי עשה בדראפט. זה דורש הרבה יותר כשרון להרוס לדוראנט ו-ווסטברוק את שיא הקריירה מאשר לבחור אותם בדראפט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 49 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו 105 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה