סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו א' נובמבר 17, 2024 12:25 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 20 הודעות ] 
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ש' מרץ 05, 2016 4:34 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
למרות אלף ואחת טעויות בהתנהלות של הבחור הצעיר וה-too smart for his own good של הסאנס, לסאנס עדיין יש סגל לא רע בכלל ואפשרות להמשיך לבנות סביבו. למעשה, מה שנכשל היה האצת הבנייה והדהירה לפלייאוף (מה שלא הגיוני במיוחד בנ.ב.א., היחידים שעושים את זה ונראים כאילו הם יודעים מה הם עושים אלו הסלטיקס).
הסגל כולל את:
אריק בלדסו
ברנדון נייט
בוקר
וורן
לן
הטעויות עדיין מרחפות סביב הסאנס, גם בתקשורת שם דראגיץ' מדי פעם יורד עליהם וגם בצבע שם טייסון צ'נדלר והחוזה שלו חונים, אבל זה בסיס צעיר לא רע בכלל לבנות סביבו, בייחוד כשמוסיפים לבסיס הזה בחירה גבוהה בדראפט הקרוב. בן סימונס אחד התמונה משתנה לגמרי ופיניקס דוהרת קדימה - אבל גם פרוספקט טוב אחר יכול להוסיף המון. סך הכל פיניקס יודעת לבחור היטב. אפילו לן נראה טוב מאוד לאחרונה. יש מקום לקצת אופטימיות בקבוצה, אם רק יחכו קצת ולא ינסו להאיץ הצלחות. זה כמעט אף פעם לא עובד בנ.ב.א.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מרץ 05, 2016 5:06 pm 
Sophomore

אני כבר כמה עונות טובות לא מתעמק בnba כמו באירופה ובארץ, ורק מסמן קבוצה אחת או שתיים אחריהן אני עוקב.
פיניקס היתה אחת מהן לאורך ה3 עונות האחרונות כשהורנסק שאהוד עליי כשחקן ביוטה הגיע לאמן ובלדסו את דראגיץ שיחקו.

האמת שכואב הלב על הורנסק והצמד שהתפרק, נכון שאולי השילוב הזה לא הספיק לפלייאוף לפני 3 שנים, אבל לדעתי מיהרו שם לשפר מה שלא היה צריך ( הקו האחורי) ובמערב של השנה הם כן היו מגיעים לפלייאוף.

אבל נחזור למציאות.
לדעתי הטעויות הן הרסניות, ואין ברירה אלא לפרק ולהרכיב.
החוזה של צ'נדלר נורא ואיום לא יודע מה לעשות איתו. אבל נייט ובלדסו צריכים להשלח כל עוד יש דרישה.
לדעתי יהיה קשה להרכיב לידם צמד או שלישיה שתהפוך את הקבוצה למנצחת.
צריך למסות ולבנות מחדש על וורן ובוקר, לן כבר לא יהפוך לסטאר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מרץ 05, 2016 6:56 pm 
Hall of Famer

Warren? Super mediocre talent
Also baby face booker ain't baby face curry

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מרץ 05, 2016 8:48 pm 
Junior

זה העניין נורטון, בפורום קל לרשום שצריך ללכת על שני ילדים שאולי ייצאו כוכבים וכנראה לא, כי לא צריך לתת קבלות. בעוד שנתיים-שלוש כש-ATT ייפתח נושא חדש על הכישלון בפיניקס החיצים יופנו למי שבנה על בוקר-וורן שיובילו אותו, לא על מי שכתב בפורום שזה מה שצריך לעשות.

זה גם רעיון רע מאוד למכור את בלאדסו או נייט בקיץ הקרוב. השווי שלהם יהיה גבוה יותר אחרי שיוכיחו שהם חזרו מפציעות כמו שצריך.
החוזה של טייסון מבאס אבל לא הרסני מדי. עונה הבאה כולם למעט טלטוביץ' חתומים ועדיין יש מספיק כסף לבזבז, לא שיהיו כוכבים גדולים שיעמדו בתור לקחת את הכסף של סארבר.

5 או 10 זה פשוט מדי. אני בעד שרוני יעשה חישוב של ממוצע כלשהו פר עמדה ונמצא מספר מעניין להכפיל אותו בוא נגיד pi או e. אח"כ כדי להוסיף אלמנט אקראי נבקש ממוק לחשוב על מספר נגיד 36D או 350CC ונראה כבר מה יצא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מרץ 05, 2016 9:03 pm 
Sophomore

בגלל זה כתבתי "לנסות".גם ככה המשך העונה היא תחרות הפוכה.
אתה אומר בוא נרוץ עוד עונה עם מה שלא עובד כרגע ונקווה שהקלפים הלא נוצצים שיש לנו ביד יהיו טובים יותר בקיץ הבא. זה בדיוק אותו הימור.
התחושה שלי היא (אולי טועה) שנייט כל הזמן חוזר מפציעה, ומחכים לאימפקט שלו, המספרים גבוהים אבל אימפקט אין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מרץ 05, 2016 10:19 pm 
Junior

טוב אבל לנסות בהמשך העונה את בוקר אין להם כ"כ ברירה, בזמן שבלאדסו ונייט פצועים. את וורן יהיה להם קצת קשה לנסות העונה כי הוא הולך על קביים.
אני לאו דווקא אומר בוא נרוץ עוד עונה על מה שלא הלך, אני פשוט הנחתי את ההגיוני - שאתה אומר למכור את נייט ובלאדסו בקיץ ולתת לוורן ובוקר להוביל בעונה הבאה. כאמור, לא חשבתי שאתה מדבר על ניסיון של העונה הנוכחית, כי זה כבר מחוייב כורח המציאות.

השורה התחתונה שלי בנושא הזה היא כזו - לוורן ובוקר יש טרק-רקורד הרבה פחות טוב מזה של הצוות הרפואי של הסאנס. אני הייתי מעדיף להמר על האחרונים, שיחזירו לתלם את בלאדסו ונייט, מאשר למכור אותם כשיהיו בריאים לקבוצות שלא ישלמו יותר מדי בגלל הפציעות הטריות.
אני גם לא כ"כ מסכים שזה "בוא נרוץ עוד עונה עם מה שלא עובד". לא הקומבו הזה הוא מה שלא עבד בפיניקס. זה דווקא עבד לא רע בכלל, מה שלא עבד זה התרומה מכל שאר השחקנים. נייט ובלאדסו הביאו את המספרים שלהם בתחילת העונה ושמרו על הסאנס בתמונה של מרבית המשחקים, אבל אתה לא יכול לצפות לנצח כשהם השניים היחידים שמתפקדים ופי.ג'יי טאקר היה נוראי בחצי הראשון, מוריס היה בברוגז, טייסון נראה כמו גוויה לרוב ולן היה פצוע בחוץ או כואב בפנים. אני בהחלט הייתי בונה על הקומבו בלאדסו-נייט לעונה הבאה ומשקיע את המשאבים והמחשבות על כל שאר העמדות.

5 או 10 זה פשוט מדי. אני בעד שרוני יעשה חישוב של ממוצע כלשהו פר עמדה ונמצא מספר מעניין להכפיל אותו בוא נגיד pi או e. אח"כ כדי להוסיף אלמנט אקראי נבקש ממוק לחשוב על מספר נגיד 36D או 350CC ונראה כבר מה יצא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מרץ 05, 2016 10:24 pm 
Senior

בלוג: הצג בלוג (1)
גם אם יתמזל מזלה של פיניקס ויצא מזה משהו טוב, היא תצליח לחרבש אותו. לפיניקס יש את הבעייה הכי קשה לפתור בליגה - בעיית בעלים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מרץ 05, 2016 10:39 pm 
Hall of Famer

Amos Gueta כתב:
גם אם יתמזל מזלה של פיניקס ויצא מזה משהו טוב, היא תצליח לחרבש אותו. לפיניקס יש את הבעייה הכי קשה לפתור בליגה - בעיית בעלים.

מה הבעיה? כל מה שאתה צריך זה פילגש ואת מג'יק ג'ונסון.

אין לי ראש למילים ארוכות וביבלברוקס מן מילה ארוכה שכזאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מרץ 05, 2016 11:50 pm 
Hall of Famer

Chauncey כתב:
זה העניין נורטון, בפורום קל לרשום שצריך ללכת על שני ילדים שאולי ייצאו כוכבים וכנראה לא, כי לא צריך לתת קבלות. בעוד שנתיים-שלוש כש-ATT ייפתח נושא חדש על הכישלון בפיניקס החיצים יופנו למי שבנה על בוקר-וורן שיובילו אותו, לא על מי שכתב בפורום שזה מה שצריך לעשות.

זה גם רעיון רע מאוד למכור את בלאדסו או נייט בקיץ הקרוב. השווי שלהם יהיה גבוה יותר אחרי שיוכיחו שהם חזרו מפציעות כמו שצריך.
החוזה של טייסון מבאס אבל לא הרסני מדי. עונה הבאה כולם למעט טלטוביץ' חתומים ועדיין יש מספיק כסף לבזבז, לא שיהיו כוכבים גדולים שיעמדו בתור לקחת את הכסף של סארבר.

אני לא חושב שבוקר וורן ולן בהכרח יהיו כוכבים. אני פשוט חושב שאפשר להמשיך את הבנייה מחדש - הפעם עם קצת יותר סבלנות. מלבד החוזה של צ'נדלר, שבקאפ הנוכחי לא יהיה תקוע כמו עצם בגרון, אפשר לצרף שחקנים דרך הדראפט. גואטה ציין שהבעיה היא יותר שורשית וזה כבר משהו אחר שקשה להתמודד איתו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מרץ 06, 2016 9:37 am 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

Att אתה ממש אוהב בניות מחדש איטיות נכון?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מרץ 06, 2016 10:58 am 
Hall of Famer

הוא פשוט דואג לג'וב סיקיוריטי של הג'י.אמים.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מרץ 06, 2016 1:32 pm 
Hall of Famer

sir charles כתב:
Att אתה ממש אוהב בניות מחדש איטיות נכון?

אני חושב שזו הדרך הנכונה ביותר (אם כי יש דרכים רבות) לבנות קונטנדרית ולהבדיל מנורטון, הייתי רוצה שהקבוצה שלי תכוון לאליפות ולא לפחות מזה.
פיניקס של היום היא דוגמא מצוינת להאצה של בניה מחדש. הם די נבעטו למטה כדי להתחיל את זה שוב. הפליקאנס הם דוגמא נוספת. מי שמנסה להאיץ משהו שקשה מאוד להאיץ בהצלחה, כנראה שייקח לו עוד יותר זמן להגיע לפסגה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מרץ 06, 2016 2:43 pm 
Hall of Famer

אבל תדייק. לא סתם הם האיצו את הבניה שלהם. הם הלכו על תהליך של הפיכת הקבוצה לגרועה ככל האפשר, סטייל הינקי, רק שבאופן מפתיע במקום להיות גרועים, הם נאבקו במשך עונה עם הסגל שהיה אמור להשיג להם בחירות דראפט גבוהות, על הפלייאוף. ואז הם האמינו שיש להם סגל שיכול להצליח הרבה יותר ממה שחשבו, והם הוסיפו את אייזיאה תומאס ומכאן הדרך לגיהנום הייתה רצופה בכוונות טובות וגם מהירה מאד.

גם טורונטו היו באותו מסלול. הם חשבו שהם לא הולכים לשום מקום, אז הם העיפו בטרייד לסקרמנטו את רודי גיי וקיבלו עליו כמעט כלום. השלב הבא היה להעיף את קייל לאורי וכבר היו עליו דיבורי טרייד. אבל באופן מפתיע (או לא מפתיע לכל ההולינג'רים למיניהם שטענו שגיי אוברייטד) פתאום טורונטו התחילו לנצח ולנצח. התוכניות להעיף את לאורי נגנזו לחלוטין והרפטורס מוסיפים עוד ועוד חתיכות כדי לנסות לנצח עכשיו. רק הקיץ החתימו את קארול על חוזה נאה.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מרץ 06, 2016 7:19 pm 
Hall of Famer

זה תיאור מאוד לא מדויק. טורונטו לא התחייבו מעולם למסלול הזה. יוג'ירי שמר על הקלפים קרוב לחזה ובסופו של דבר הלך על האסטרטגיה המוכרת שלו שעליה הוא מדי פעם מדבר. זה נכון שטרייד על לאורי היה משנה מסלול אבל גם אז, אני לא רואה את יוג'ירי הולך ליותר מחצי שנה של ירידה לתחתית. לא הסגנון שלו ולא הסיבה שבגללה הביאו אותו לטורונטו.
לגבי פיניקס, גם כאן הניתוח לא מדויק בעיניי. נדמה לי שהג'י-אם שלהם התפאר בכך שהוא לא צריך בחירות גבוהות כדי לבחור כוכבים והבחירות של הארגון (ברנדון נייט על הבחירה של הלייקרס למשל) כולן מצביעות על כיוון שונה. יש הבדל בין אסטרטגיה למה שקורה באופן מקרי בשנה מסוימת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מרץ 06, 2016 11:13 pm 
Hall of Famer

אני עד עכשיו לא מבין מדעו הם היו צריכים את טייסון צ'נדלר. איך החתמה שלו תשכנע את LA לבוא?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מרץ 06, 2016 11:28 pm 
Junior

satriani כתב:
אני עד עכשיו לא מבין מדעו הם היו צריכים את טייסון צ'נדלר. איך החתמה שלו תשכנע את LA לבוא?

הוא מעריך את צ'נדלר ולא רוצה לשחק סנטר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מרץ 06, 2016 11:37 pm 
Hall of Famer

צ'נדלר היה טוב מאד אשתקד (ולא טוב שנה לפני כן, אבל מעולה לפני שלוש שנים)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מרץ 07, 2016 5:46 am 
Hall of Famer

הספרס, גרסת השחקן

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מרץ 07, 2016 6:47 am 
Hall of Famer

נו בסדר. לא היה לאף אחד ספק שגם איתו הוא לא יבוא לפיניקס.

בלי קשר, כתבתי זאת 30 פעם. בוקר יהיה שחקן שחקן. לדעתי קליי תומפסון 2.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מרץ 07, 2016 9:46 am 
Junior

למישהו היה ספק, והמישהו הזה הוא האיש הכי חשוב לנושא הזה.
לא רק זה, כנראה שגם לאלדרידג׳ עצמו היה ספק אם הוא הקדיש להם שתי פגישות. אצל הניקס למשל הוא ידע שלא יחתום אז לא הגיע אפילו לפגישה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 20 הודעות ] 

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו 14 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה