סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ו' נובמבר 15, 2024 1:26 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 381 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 12, 13, 14, 15, 16
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: פילי והתכנית
הודעהפורסם: א' מרץ 13, 2016 5:42 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
זה לא יהיה בייל אאוט מהתכנית אלא חלק ממנה. המטרה היא שתהיה גמישות רבה ככל האפשר כדי שיהיו אופציות רבות ולקבל החלטות טובות מתוך האופציות האלו. להשיג את קאזינס או פול ג'ורג' או באטלר או כוכב אחר שעדיין נמצא בשיאו זה בהחלט חלק מהאג'נדה.

מלבד ההפסדים הרבים, אני לא חושב שפילי מנציחה הרגלים רעים. זו תכנית שעובדת ועובדת קשה כדי לשפר את השחקנים שלה וליצור אצלם הרגלים נכונים. אוקאפור עצמו השתפר לא מעט השנה, בכל הקשור לקליעה מחצי מרחק, כושר גופני ותנועה. ההרגלים הרעים שרכש נשמעים לי כמו קשקוש (בייחוד החלק על כך שהמשחק שלו לא יעיל מה שפשוט לא נכון).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מרץ 13, 2016 6:10 pm 
Junior

נורטון, מי קיבל יותר מזה בעבר הלא רחוק? על הארדן בטח לא, על כריס פול בטוח לא, על האוורד בטוח לא, על כרמלו בטוח לא.
קבוצה שתרצה להיכנס לבנייה אחרי עזיבת רונדו וקאזינס, כשכנראה גם גיי יימכר למי שרק יירצה לקחת (בדדליין היו שמועות שהוא ביקש לעזוב והם חיפשו לו טרייד ללא הצלחה) לא ממש יכולה לבקש יותר.
יש פה אחלה חומר, גבוה צעיר אחד עם פוטנציאל, שחקן כנף צעיר עם פוטנציאל יפה, ושלוש בחירות דראפט. תראה לי הצעה מכיוון אחר שתהיה טובה יותר, אולי מלבד בוסטון אף אחת לא יכולה.

5 או 10 זה פשוט מדי. אני בעד שרוני יעשה חישוב של ממוצע כלשהו פר עמדה ונמצא מספר מעניין להכפיל אותו בוא נגיד pi או e. אח"כ כדי להוסיף אלמנט אקראי נבקש ממוק לחשוב על מספר נגיד 36D או 350CC ונראה כבר מה יצא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מרץ 13, 2016 6:17 pm 
Hall of Famer

Let's be honest. Noel is nothing and will never be. A not very tall defender. Best case scenario Thad young but probably much less
Okafor is definitely a different story. He could be effective offense first center. Sure. But Noel? Not in a million years

Covington is a classic 9-10rotation player in a normal team

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מרץ 13, 2016 6:19 pm 
Hall of Famer

So maybe if Okafor is in the trade. Never Noel

But regarding cousins, I really think he needs a super motivator as a coach
A zen master. I really think he will never realize his potential

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מרץ 13, 2016 6:22 pm 
Hall of Famer

Att, לא מתוך התקפה עליך, אני באמת אשמח אם תספר מי השחקנים שהשתפרו בשנים האחרונות בפילי. לגבי אוקאפור, אני לא חושב שאתה או אחרים יכולים לדעת אם השיפור (נניח) שהיה אצל אוקאפור השנה קרה בגלל עבודה נכונה של הצוות המקצועי של פילי, או פשוט רוקי שהחל להתרגל למשחק של האן.בי.איי ולהיכנס לכושר תוך כדי העונה.

ורשמתי לך את זה פעם, הרגלים רעים זה גם להתרגל להפסדים. אחד הדברים שתמיד מדגישים בקבוצות אן.בי.איי זאת תרבות של ווינריות. יש קבוצות, כמו הקליפרס בשנות השמונים העליזות של דונלד סטרלינג, לדעתי כמו סקרמנטו, שפשוט התרבות כרגע היא רעה. היא לא מעודדת ניצחונות. גם בפילי לדעתי זה קיים הרבה יותר. כולם יודעים שהג'י.אם ישמח לכמה שיותר הפסדים. אתה חושב שהשחקנים לא מודעים לכך? אתה חושב שלשחק 2 עונות (נואל לדוגמא) ולדעת שכל הפסד לא רק שלא יגרום לתגובות שליליות במועדון, אפילו יתקבל בשמחה, לא משפיע? אתה חושב לדוגמא שהגישה של הינקי שכל השחקנים הם נכס ואת הנכסים צריך לממש בצורה הטובה ביותר לא משפיעה על המחוייבות של שחקנים למועדון?

בלי קשר, אני לא הייתי חושב לשניה אפילו לבנות את הקבוצה שלי סביב קאזינס. ואת האמת, לפי ההתנהלות שלו, אני לא בטוח בכלל שהוא מוכן להיות כינור שני בקבוצה. משהו כמו אלן אייברסון, שדאג להעיף כל כישרון התקפי שהגיע לפילי והעז לגזול ממנו זריקות. לא חושב שאפשר לנצח איתו.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מרץ 14, 2016 1:44 am 
Hall of Famer

אני גם מעריך שבוסטון היא היחידה שיכולה להתחרות עם חבילה מצד פילי. אני מניח ששתי הקבוצות יקפצו על הזדמנויות כאשר סופרסטארים/כוכבים ממורמרים ירצו לצאת מהקבוצה שלהם, בשקט או לא בשקט. קאזינס הוא חידה מעניינת. אני מניח שבוסטון יקפצו עליו. סביר שגם פילי, אבל בגלל חידת אמביד, אני לא בטוח בזה במאת האחוזים. ההשוואה לאייברסון היא השוואה טובה, ככל הנראה, אבל בסופו של דבר, זה שחקן ששומר על יציבות ועל יכולת גבוהה במערכת קלוקלת וצריך להעריך אותו לפחות על זה. אני מאמין שעם קצת התאמות, הוא מסוגל להיות חלק מקבוצה מנצחת (אבל לא מתכחש לסימן השאלה שמגיע איתו).

לגבי שחקנים שהשתפרו בפילי, צריך לזכור כמה דברים:
1. זה שהמאזן גרוע, לא אומר שהקבוצה לא מנוהלת היטב או שהמאמן והמערכת אינם רציניים. זו הנחת מוצא שגויה.
2. המערכת ממוקדת בשיפור ופיתוח שחקנים.
3. הביאו את מי שהיה אחראי על פיתוח שחקנים בספרס להיות המאמן הראשי בקבוצה. זו כבר הצהרת כוונות.
4. אני חושב שנואל וגם גרנט השתפרו לא מעט. כנ"ל אוקאפור.
5. קשה לומר ממה השיפור נובע אבל זה מאוד מוטה ולא פייר במיוחד לומר ששיפור חיובי לא נובע מהתכנית אלא מהתפתחות טבעית :)
6. אני חושב שהייתה אכזבה מסוימת מהשיפור בקליעה מבחוץ של שחקנים כמו מק"ו וגרנט. הייתה להינקי הנחה שקליעה זה משהו שניתן לעבוד עליו, אבל בניגוד למשל לקוואי ששיפר משמעותית את הקליעה שלו, גרנט קצת תקוע במקום ומק"ו מעולם לא התקדם בהיבט הזה (גם לא במילווקי אם אני מבין נכון).
6. אני לא מבטל את ההשפעה המצטברת של ההפסדים (אצל שחקנים שנמצאים בתכנית זמן רב). אני חושב שזה משפיע קצת על נואל, למשל.
7. מצד שני, אני לא חושב שיהיו רבים מהתכנית שיישארו כאשר הקבוצה תתרומם, כך שההשפעה על "התוצר הסופי" (עד כמה שבנ.ב.א. יש תוצר סופי) תהיה יחסית קטנה. כמו כן, אני חושב שיש נטייה להפריז - וזה אנדרסטייטמנט מטורף - בגודל ההשפעה שיש לתרבות מנצחת. ברוב המקרים, משחקי כדורסל הולכים לטובת אלו עם הכשרון העודף (בתוספת אימון וכו'), בטח לא מה עשה המועדון לפני כמה שנים.

בסופו של דבר, הקבוצה הזו מרחק בחירה גבוהה מצוינת בדראפט (יש משהו כמו 50% לכך השנה) וטרייד גדול מהתרוממות. נראה לאיפה הולך המזל הפעם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 381 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 12, 13, 14, 15, 16

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו 23 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: