סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ו' נובמבר 15, 2024 3:48 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 44 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ש' מרץ 26, 2016 6:41 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
קארי תופר פצצה חכמה בסוף המחצית, 72-58.
קליי עם 4/6 לשלוש ו-18 נק', קארי עם 4/6 לשלוש ו-22 נק'.

דאלאס נראית לא רע בעצמה (למרות הפיגור הגדול), עם 16 של באראה, 13 של פלטון ו-11 של דיוויד לי שהוסיף גם 7 ריב' ו-6 אס'

אין לי ראש למילים ארוכות וביבלברוקס מן מילה ארוכה שכזאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מרץ 26, 2016 7:39 am 
Hall of Famer

דאלאס מצמצמת ל-6 הפרש, וקארי מאולץ לחזור למגרש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מרץ 26, 2016 11:28 am 
Junior

דאלאס מפסידים. יוסטון מנצחים. מאוד צפוף בתחתית הפלייאוף, אנחנו נראה לי עדיין מקום שישי למרות שלא בהפרש מספיק גדול

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מרץ 26, 2016 11:35 am 
Hall of Famer

הלילה יהיה די גורלי מבחינת שיקגו ותקוות הפלייאוף שלה. הפסד באורלנדו לרס"ר ונצחון של דטרויט בבית מול הניצים ונראה לי שאפשר לסגור את הבאסטה על עונה גם-ככה די מאכזבת של הבולס.

בצד השני של המפה, לא נראה לי שאי פעם בשלב הזה העסק היה כ"כ סגור במקומות 1-5. דוק ודייב ירגר כבר יכולים להתחיל להכניס את השפנים לכובע ואת האסים לשרוולים.

דאלאס, יוטה ויוסטון יאבקו מי יהיו השטיחים של גולדן סטייט וסן אנטוניו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מרץ 26, 2016 11:45 am 
Hall of Famer

לגבי משחק הלילה -

דאלאס למדה בדרך הקשה שגם משחק של 18/35 לשלוש לא מספיק מול גולדן סטייט, בטח אם הם תופרים עליך 21/45 לשלוש. ואם לומר את האמת, רוב השלשות של הווריורס הלילה היו פנויות למדי. הגנת הפרימטר של דאלאס חלשה למדי.

דווין בוקר קולע 26 נק' בהפסד פיניקס בסקרמנטו. לא יודע מי החליט פה שהוא תומפסון 2. העונה לפחות לא ראינו ידית מרשימה מחוץ לקשת. בעידן של מספרים, הוא יצטרך למצוא את הדרך להיות יעיל, בין אם דרך חדירות לסל וסיומת טובה בצבע או פיתוח ידית לשלוש.

למרקוס אולדרידג' אולי לא נתן מספרים כמו בפורטלנד, אבל מסיים את העונה בכושר מצוין לקראת הפלייאוף. מאז האולסטאר הוא הרים את המשחק שלו ונראה מעולה.

אם חסן וייטסייד היה פותח כל העונה מהספסל הוא היה כנראה קוטף את תואר השחקן השישי בהליכה אחורה. הלילה 26 נק' 12 ריב' ו-5 חס' ב-29 דקות.

יוסטון עם עוד נצחון מסמנת עוד הגעה לפלייאוף כנראה. דוייט הווארד כבר בסימני עזיבה - 2 נק' (0/5 מהקו) 5 ריב' ו-6 פאולים ב-23 דקות. שחקן פח. הארדן הציל את הרוקטס עם ט"ד 32 נק' 13 אס' ו-11 ריב'. נחמד לראות גם את הפריחה של מייקל ביזלי - 14.5 נק' ו-4.8 ריב' ב-19 דקות מהספסל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מרץ 26, 2016 12:44 pm 
Senior

גולדן סטייט צריכים 8 מ-10 המשחקים הקרובים בשביל לשבור את השיא של הבולס. כלומר 80% לקבוצה שעושה 90% הצלחה כרגע. שני משחקים מול סאן אנטוניו שאחד מהם בבית. לתחושי במשחק השני פופ זורק את כל המחליפים ביחד עם אולדריג' וקוואי כדי שדאנקן ופארקר ינוחו לקראת הפלייאוף. וקארי זה ה-MVP הכי ברור מאליו מאז ה-MVP הרביעי של לברון

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מרץ 26, 2016 12:52 pm 
Senior

אגב 7 מ-10 בבית

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מרץ 26, 2016 1:21 pm 
Senior

בלוג: הצג בלוג (1)
שלושת המוקשים בלוז: משחק ביוטה ב-30 בבק טו בק, משחק הבית ב-7 מול סן אנטוניו, וכמובן משחק החוץ בסן אנטוניו ב-10, גם בבק טו בק. אם גולדן תצליח לנצח אחד מהם ולשמור על שאר הלוז נקי, היא תיקח את השיא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מרץ 26, 2016 1:39 pm 
Senior

אגב אני חושב שפופ טעה שם עם ההושבה של דאנקן על הספסל במשחק הקודם ודיאו בחמישייה. לדעתי הוא חשף קלף שהיה עדיף לו לחשוף בפלייאוף מאשר בעונה הרגילה, נניח במשחק מספר 1 באורקל ארינה. בפעם הבאה שגולדן סטייט תראה את ההרכב הזה או בטח בפלייאוף ידעו להיות מוכנים לזה. וזה לא טוב לספרס כי בסופו של דבר הנמוכים של גולדן סטייט עדיפים על הנמוכים של הספרס

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מרץ 26, 2016 3:19 pm 
Hall of Famer

לא כ"כ קטע של טעות. זה היה תגובה לכך שבוגוט ישב את המשחק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מרץ 26, 2016 3:39 pm 
Senior

לא הבנתי את המשפט שלך על בוקר. אתה מודע לזה שהוא סיים 3 בתחרות שלשות השנה, אחרי קארי וקליי? הוא השחקן הכי צעיר בליגה והנשק ההתקפי העיקרי כרגע של קבוצה מפורקת. האחוזים שלו היו מצוינים (בסאמפל קטן יחסית) עד שפיניקס התפרקה.

הוא ילד רוקי שלא ציפו ממנו להיות כ"כ טוב בשנה הראשונה. אני דיי בטוח שאתה כותב משפטים כאלו סתם כדי לגרור תגובה (או, אם לקצר את המשפט למילה - מטריל). לא ברור לי למה, זה לא הופך את הדיון ליותר מוצלח. אתה לא באמת חושב את הדברים האלו שאתה כותב (הרי אתה יודע שהוא "ידית ל-3" ואתה יודע למה המספרים שלו מרשימים מאוד מצד אחד ולא יעילים כמו שהם יכולים להיות מצד שני). נראה לי שתסתדר גם בלי עקיצות פיקטיביות כאלו ועדיין יהיו דיונים סבירים+.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מרץ 26, 2016 4:33 pm 
Junior

יובל מתבטא ב..חריפות, אבל גם אני לא הבנתי איך "קלע 26 נקודות" זה נקודת פתיחה טובה לירידה על שחקן (ב-11-21 מהשדה. מילא היית מזכיר 9 איבודים, אבל זה בלי רכז לצידו).
גם מוזר להשוות ביו בוקר בשנה הראשונה שלו, בגיל 19, לבין תומפסון בשנה החמישית, כשבתר'ד אחר משבחים את ההתקדמות של תומפסון משנה לשנה.
השוואה לשנה הראשונה של תומפסון, בגיל 21, לא מגלה יותר מידי הפרש ביניהם.. כן, תומפסון קלע יותר שלשות בנרמול ל-36 דקות אבל הוא שיחק רק 24.
ב-3 השנים הראשונות גם האחוזים שלו היו בינוניים מינוס.
http://www.basketball-reference.com/pla ... pkl01.html
http://www.basketball-reference.com/pla ... ede01.html

התחלתי לכתוב שאני לא מבין לאיפה פיניקס הולכים, אבל אז התחלתי לעודד את עצמי תוך כדי כתיבה.
יש להם את בלדסו, נייט ובוקר לחלק ביניהם 96 דקות גארדים. יחד עם עוד כמה דקות משותפות בהרכב נמוך, זה נראה לי אחלה. במילא לא מרגיש נוח לתת לבלדסו ונייט הפציעים יותר מ-32 דקות למשחק או יותר מ-16 דקות ביחד כששניהם אוהבים את הכדור ביד.
יש להם בחירה טופ4, שבתקווה תיתן להם איזה פורוורד שמתאים לשחק לצד אלכס לן.
ויש להם את הבחירה של וושינגטון (~#13) וקליבלנד (~#27) ובגלל שיש GMs יותר טיפשים מהם, לארוז את שתי הבחירות האלו יחד עם צ'נדלר, שלא שש להישאר, יכול להיות שווה.. רודי גיי?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מרץ 26, 2016 5:09 pm 
Senior

לא חשבתי שזה חריף כל כך :(

אני באמת חושב שזה ניסיון כלשהי לייצר דיון, פשוט זו לא דרך מכובדת או מועילה בעיני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מרץ 26, 2016 6:18 pm 
Senior

בלוג: הצג בלוג (1)
אהמ, יובל. אוהב אותך אבל אתה לא בדיוק אביר הטאקט ותרבות הדיון :)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מרץ 26, 2016 6:22 pm 
Hall of Famer

או, שלום גם לכם.

לא יודע מה זה הטרלה. לעומת זאת, להשתמש בתחרות שלשות כהוכחה למשהו... מה עם מקום 3 בתחרות הדאנקים של השנה? זה גם נחשב למשהו?

תומפסון מתחילת הקריירה שלו קלעי סופר יציב לשלוש. 40-44% בכל עונה, 2.7 שלשות למשחק. במילים אחרות - shooter אדיר, שהפך להיות אחד מצלפי השלשות הגדולים בתולדות המשחק תוך 5 עונות. את זה טרם ראינו מבוקר. בוקר משחק מאז האולסטאר (ואחרי הפציעות של בלדסו ונייט) 35 דקות לערב. הוא עומד על 40% מהשדה ו-28% לשלוש.
בקיצור, נכון להיום, אין בכלל מה להשוות. ראינו מספיק רוקי'ז שנותנים דאבל פיגרס וקורסים לתהומות הנשייה בשנים קדימה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מרץ 26, 2016 6:29 pm 
Hall of Famer

כתבתי זאת מספר פעמים שבוקר יהיה שחקן רציני וכתבתי שהוא יהיה קליי החדשזה לא אומר שהוא קליי כעת וזה לא ממש הכרחי להשוות אותו לקליי של פעם.
הוא פאקינג בן 19. לוקח את כל ההתקפה עליו כעת. בהתחלה האיש לא החטיא שלשות.
נחכה ונראה. בואו נדבר ב 2018 ונראה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מרץ 26, 2016 6:59 pm 
Senior

אני דווקא חושב שאני לגמרי אביר תרבות הדיון. טאקט כנראה שלא.

הטרלה היא כתיבת אך ורק כדי לעורר תגובה שלילית מהקורא. נניח עכשיו הוא כתב ״מקום שלישי בתחרות שלשות, איך זה קשור לנושא שהוא יד לשלוש״. אתה חושב שהתותח לא חושב שיש קשר בין היכולת לקלוע שלשות ליכולת לקלוע שלשות? אני מעריך שהוא יודע. אבל הוא מטריל. הוא כותב במכוון משהו שנועד לעצבן אנשים ולעורר מהם תגובה.

כאילו, הוא באמת חושב שמישהו אמר שבוקר כרגע ברמה של קליי? הוא באמת לא רואה את הקשר הנסיבתי בין הפציעות של בלדסו ונייט לירידה ביעילות של הרוקי בן 19 שאף אחד לא חשב שיהיה שחקן משמעותי העונה? הוא יודע את כל זה. זה לא הגיוני שלא. הוא מטריל.

וכשאנשים מטרילים, צריך אביר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מרץ 26, 2016 7:00 pm 
Junior

התותח המפוברק כתב:
את זה טרם ראינו מבוקר. בוקר משחק מאז האולסטאר (ואחרי הפציעות של בלדסו ונייט) 35 דקות לערב. הוא עומד על 40% מהשדה ו-28% לשלוש.
בקיצור, נכון להיום, אין בכלל מה להשוות. ראינו מספיק רוקי'ז שנותנים דאבל פיגרס וקורסים לתהומות הנשייה בשנים קדימה.

תומפסון בעונה הראשונה שיחק 24 דקות לערב.
בלינק ששמתי, בוקר עומד על 35% עונתי לשלוש.
כלומר, לפני שהקבוצה התמוטטה והוא הפך לגארד (ובכלל אופציה התקפית) מוביל, בגיל 19, אז הוא נתן גם 40% לשלוש בדקות מוגבלות. בדיוק כמו העונה הראשונה של תומפסון
תומפסון לא נאלץ להתמודד עם מה שבוקר מתמודד מאז האולסטאר. לא חושב שזו סיבה לזלזל בבוקר, שחודש אחרון עם מעל 20 נקודות למשחק, אלא להיפך
(לא בטוח איזה אתר נותן אפשרות לבחור טווח זמנים בתוך העונה כדי לקבל את המספרים המדויקים של בוקר לפני האולסטאר)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מרץ 26, 2016 7:04 pm 
מנהל פורום

דלאס יכולה בהחלט לגמור מקום 8, בפעם אחרונה שדלאס פגשה את גולדן סטייט כשאחת במקום השמיני והשניה בראשון זה נגמר מפתיע מאוד
בפלייאוף 14 בריצה המפוארת של סן אנטוניו הייתה רק סדרה אחת שהספרס התקשו בה והיא נגד דלאס
סתם ניזכרתי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מרץ 26, 2016 7:16 pm 
Junior

Yuval כתב:

מעדיף את הגרסה המקורית:
ציטוט:
He's the hero Gotham deserves, but not the one it needs right now. So we'll hunt him. Because he can take it. Because he's not our hero. He's a silent guardian, a watchful protector. A dark knight.

או פרשנות ישראלית:
ציטוט:
אמרתי לאמריקאיות באוטובוס לדבר בשקט ועכשיו כולם מוחאים לי כפיים, אני לא הגיבורה שמגיעה לכם אבל אני הגיבורה שאתם זקוקים לה עכשיו

?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מרץ 26, 2016 7:28 pm 
Sophomore

idansha כתב:
Yuval כתב:

מעדיף את הגרסה המקורית:
ציטוט:
He's the hero Gotham deserves, but not the one it needs right now. So we'll hunt him. Because he can take it. Because he's not our hero. He's a silent guardian, a watchful protector. A dark knight.

או פרשנות ישראלית:
ציטוט:
אמרתי לאמריקאיות באוטובוס לדבר בשקט ועכשיו כולם מוחאים לי כפיים, אני לא הגיבורה שמגיעה לכם אבל אני הגיבורה שאתם זקוקים לה עכשיו

?

כרמל צאיג עדיפה על פני כל דבר.

הפועל "בנק יהב" ירושלים רואה ערך רב בקביעת הישגים ספורטיביים כקריטריון המרכזי להשתתפות במפעלים האירופאים ומכיוון שליגת האלופות מעניקה הזדמנות שווה לכל קבוצה באירופה להגיע למפעל, החליטה הקבוצה להירשם אליו בפעם הראשונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מרץ 26, 2016 7:42 pm 
Hall of Famer

Yuval כתב:

הטרלה היא כתיבת אך ורק כדי לעורר תגובה שלילית מהקורא. נניח עכשיו הוא כתב ״מקום שלישי בתחרות שלשות, איך זה קשור לנושא שהוא יד לשלוש״. אתה חושב שהתותח לא חושב שיש קשר בין היכולת לקלוע שלשות ליכולת לקלוע שלשות? אני מעריך שהוא יודע. אבל הוא מטריל. הוא כותב במכוון משהו שנועד לעצבן אנשים ולעורר מהם תגובה.

כאילו, הוא באמת חושב שמישהו אמר שבוקר כרגע ברמה של קליי? הוא באמת לא רואה את הקשר הנסיבתי בין הפציעות של בלדסו ונייט לירידה ביעילות של הרוקי בן 19 שאף אחד לא חשב שיהיה שחקן משמעותי העונה? הוא יודע את כל זה. זה לא הגיוני שלא. הוא מטריל.

אני רק רוצה להבין משהו מאביר תרבות הדיון. אסור לבנאדם להביע דעה שונה משלך? משום מה בכל פעם שמישהו סותר אותך או אומר משהו הפוך למה שאתה חושב, תרבות הדיון שלך היא לטעון שזו הטרלה, ולי זה נראה יותר כמו בריונות מאשר אבירות, ולא בכדי גם גואטה כתב, וגם אחרים כותבים לך את זה.

השתתפות בתחרות השלשות זה נחמד, אבל לא נראה לי שיש קשר בין הביצועים בתחרות לבין הביצועים בליגה ולהיפך.
הנה בא סטריאני וכתב שהוא אמר את זה, והבהיר שהכוונה היא לעוד שנתיים. אחלה בחלה. אני אומר שממה שנראה עד כה, יכול להיות שלבוקר עוד תהיה קריירה נחמדה, אבל ההשוואות שהוא יקבל לא יהיו לקליי תומפסון, פשוט כי הם שחקנים אחרים.
המספרים של בוקר אגב פחות טובים מעונת הרוקי של סקנד גארד אחר שאנחנו מכירים - בן גורדון. מה יצא מגורדון? חשבון בנק מנופח, והפרחים לג'ו דומארס. אני באמת חושב שזה קצת מוקדם לקשור כתרים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מרץ 26, 2016 7:57 pm 
Senior

מותר להביע דעה שונה משלי.
סטריאני הביע דעה שונה משלי. אני לא חושב שראיתי מבוקר פוטנציאל כזה מדהים, אלא רק פוטנציאל מרשים.
סטריאני לא אמר שבוקר ברמה של קליי.
כולנו לא מסכימים, אבל דנים בצורה תרבותית לגבי הטענות של השני.

אתה באת וכתבת "לא יודע מי החליט שהוא קליי תומפסון 2", ועוד אחרי משחק של 26 נק'.

יצרת איש קש. זלזלת בו. כתבת דברים שאתה יודע שהם לא מדויקים במקרה הטוב.
אין לזה שום קשר לאי הסכמה. זו לא הדעה שלי שאתה לא מסכים איתה. הבעיה שלי עם הדרך שבה אתה כותב, שלא נועדה להתדיין על אותו דבר.

מאחר ושאלת יפה, אז אענה, בתור אביר תרבות הדיון. אם למשל אתה לא מסכים עם הטענה של סטריאני, אפשר לכתוב ככה:

א) ראיתי את בוקר משחק מספר פעמים העונה. הוא לוקה בחסר בתחומים <א> <ב> <ג>. אני לא חושב שעקומת השיפור שלו אפשרית בגלל <ד> <ה> <ו> ולכן אני חושב שאין לו פוטנציאל להיות ברמה של קליי תומפסון.

ב) לא ראיתי את בוקר משחק כל כך העונה, אבל המספרים שלו נראים לא טוב בתחומים <א> <ב> <ג>. מבין אלו שראו אותו וחושבים שהוא פוטנציאל גדול, מה גורם לכם לחשוב ככה? על פי המספרים זה נראה שהוא רחוק משם.

האופציה הבאה אינה אפשרית על פי חוקי תרבות הדיון:

ג) "דווין בוקר קולע 26 נק' בהפסד פיניקס בסקרמנטו. לא יודע מי החליט פה שהוא תומפסון 2"

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מרץ 26, 2016 8:02 pm 
Senior

למשל כשדובר על ת'יבודו ומדוע הוא לא מאמן העונה בזמן ש<x/y/z> כן, מישהו כתב לך "כי הוא רב עם הנהלה ושוחק את השחקנים שלו".

התגובה שלך לא הייתה "כן אני מסכים, אבל אני חושב שהוא אובראצ'יבר ולכן הוא צריך לאמן". היא לא הייתה "לא, אני לא מסכים. זה לא נכון. בנוסף הוא אובר אצ'יבר ולכן אני חושב שהוא צריך לאמן".
התשובה שלך הייתה "+ אובאצ'יבר. באמת מי צריך אחד כזה..".

אני בריון סבבה. לא כתבתי כאן מילה אחת לא מנומסת. החמאתי לך על הידע שלך בכדורסל. אני חושב שאתה כותב תגובות מזלזלות באנשים שאתה לא מזלזל בהם, אלא סתם כתרבות דיון שאני לא חושב שהיא אפקטיבית לטיעונים שלך או נעימה לאיש שאתה מתדיין איתו. ואם אני חרא גם? מאוד ייתכן ואפשרי. זה עדיין לא הופך את הביקורת המנומקת שכתבתי לך כמשהו ששווה לך להתעלם ממנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מרץ 26, 2016 11:15 pm 
Freshman

דווין בוקר נכנס לליגה (קרי: שיחק את המשחק הראשון) בגיל 18 ו363 ימים. כמו שיובל כתב, השחקן הצעיר בליגה.
קליי תומפסון נכנס לליגה בגיל 21 ו320 ימים. בשנתון המקביל תומפסון נתן 12.5 דקות ב33.1 דקות למשחק כפרשמן בוושינגטון סטייט הקטנה. באותו הגיל, בוקר קולע יותר בNBA.
עד הפציעה של אריק בלדסו באמצע דצמבר, בוקר קלע 17 מ29 מחוץ לקשת (58.8%). כשהקבוצה סביבו החלה להתפרק עקב פציעות ומרקיף מוריס, והוא נאלץ לשחק כרכז וכיוצר היחיד, למרות שנתפש כספוט-אפ שוטר ותו לא, היה ברור שהאחוזים יצנחו. אבל הוא שורד את זה, ושורד יפה מאוד.
בוקר בכלל לא היה אמור להיות שחקן רוטציה העונה, לא נחשב בשל פיזית לNBA ועד כה הוכיח מעל ומעבר למצופה ממנו - במיוחד כמוביל כדור, עושה משחק ויוצר מצבים. בקבוצה בריאה, הוא מן הסתם לא היה מקבל את הקרדיט לנפץ שיאי גילאים:
* אף שחקן לא קלע שש שלשות בגיל כל כך צעיר, שיא שקבע פעמיים - עקף את JR סמית' שהגיע מהתיכון ובראדלי ביל, שהיו היחידים לקלוע שש לפני גיל 20.
* מוביל יחד עם טאונס את מחזור הרוקיז המעולה העונה עם ארבעה משחקי 30 נקודות.
* שני ללברון שהגיע מהתיכון ולעתים שלישי גם לדוראנט בכל מיני שיאי גילאים של סקורינג.
מצד שני, התכונות שהוא מפגין כרגע ישתלבו מעולה גם בקבוצה בריאה, אין ספק שבאחת כזו גם האחוזים מהשדה יהיו גבוהים משמעותית ואחוז המצקצקים כאן יצנח. שלא לדבר על הרמה שבוקר עשוי להגיע אליה בעונתו הרביעית בליגה, כשבאמת יהיה מקביל לקליי תומפסון בעונת הרוקי.
אם מישהו מהמצקצקים היה רואה את הידית הנקיה, הטווח שמזכיר את קארי והורסטיליות בהתקפה, זה לא היה קורה... אבל אתם יודעים מה? תשאלו את זק לואו. הוא ראה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 44 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Att ו 26 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה