נהריה -הפועל תל אביב: מה? הפועל ת"א הלהיט החדש של הליגה? נראה שרובינסון לא רק תורם את הסטטיסטיקה שלו אלא גם את ההרגשה הכללית בקבוצה שיש על מה להלחם, ג'ף אלן נראה הרבה יותר משוחרר, כשהפוקוס הההגנתי הוא על לימונד ונייט. מצד שני אלפסי הוא משבית שמחות סידרתי, מומחה בהכנסת סיכה לבלונים, ובכלל אנדרדוג בנשמה. תל אביב ב4 הרצליה-נ"צ: נסצי לא מוותרת, מניח שההבאה של וויט היא עסק לא זול בכלל כלומר ההנהלה מאוד רוצה להשאר ופותחת את הארנק בשביל זה. הרצליה עם הבעיות הידועות של הובלת כדור ויכולת להכתיב קצב משחק. אם מורן רוט ומקבל דקות משמעותיות הרצליה מפסידה בטוח. מניח שהוא יקבל מעט דקות אלא אם יפציץ מהדקה הראשונה שהוא על המגרש. אני לא מאמין בקבוצות שמובלות על ידי מורן רוט. עדיין הרצליה ב9 ראשון-חולון: דרוקר מומחה לאירופה (שני תארים אירופים יש לו כבר) ובעיקר מומחה לפשל במקומית כשהוא מצליח באירופה עיין ערך הפועל 2004. לא יודע כמה כסף יש לאוליגרך הרוסי של ראשון, אבל אם ראשון איכשהו עוברת את הגרמנים, ראשון צריכה לעבור ל5 זרים ולהגדיל את הרוטציה, כי היא מגרדת את התחתית של הבריאות והכושר של השחקנים שלה. חולון עם ריינולדס הופכת לקבוצה של מיליון גארדים, מאמין שמעט הדקות של ברדלי יקטן עוד יותר, כי הרוש ויזרעאלי הם הסוסים שמשכו את חולון החוצה מהבוץ יחד עם קלייבורן, בראדלי לעומת זאת הראה שהוא קצת פחות גרוע מכריסטמס. בניגוד למה שמקובל לחשוב כאן בפורום אני קובע שרדנוביץ הציל את התחת של חולון מאפס משחק בצבע בלעדיו אין רוזפלט ובלעדיו אין טעם לשחקנים לנוע בלי כדור כי אף אחד לא מוסר להם. ואי אפשר לנצח כדורסל במשחק של גארדים נטו. ראשון ב3 קרית גת-אילת: עברו קצת מים בירדן מאז אילת פתחה לקרית גת את הרקטום באשקלון, גת הספיקה להתחזק לתת כמה נצחנות יפים, להרים את הרמה של טישמן עד שחשבנו שהנה זה מתפרץ ולהוריד אותה חזרה. אילת לאט לאט הופכת להיות הקבוצה של קטש אחרי שהביא (כמה מפתיע) ערימה של גארדים. אילת ב11 חיפה-הפועל: אוווו זה הולך להיות משחק, חבל"ז. אני אהיה שם, הזדמנות לדפוק את הביקור השנתי במעיין הבירה, סוגרים שם מוקדם במעיין הבירה. חיפה משתפרת בהתקפה, ומפתחת סוג של גאווה וזהות עצמית מה שלא היה בעונה שעברה, קל לראות בשידורים של המשחקים שלהם שמדובר בשחקנים שאוהבים לשחק אחד עם השני, וזה פקטור שמעלה את השלם על סך חלקיו באופן משמעותי. מתאים לי הפסד קטן, כזה שיתן ביטחון (מזוייף) לחיפאים לפני הפיינל פור, כי סדרה ביננו כבר לא תהיה. הפועל ב6 מכבי-אשדוד: רבות דובר וסופר על 0:3 הנדיר שלנו על מכבי והנה ככה בדיוק שבוע אחרי, יש מצב לעוד 0:3. לא, לא הפעם. טבק צדק בסוף המשחק נגד הפועל שבסך הכל הקבוצה שלו שיחקה לא רע, ועל אשדוד של התקופה האחרונה היא גדולה במספר אחד לפחות. מכבי ב12
|