סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו א' נובמבר 17, 2024 4:35 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 74 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: 30 שניות
הודעהפורסם: ש' מרץ 19, 2016 4:15 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
Yuval כתב:
איך אפשר לעשות 12/15 בלי להכיר את השחקנים?
יש רק 2 שאלות שידעתי בוודאות (כלומר לא עשיתי איזה אלימינציה על פי תשובות לא הגיוניות. איזה שני שחקנים לקחו אליפות ביחד ומי קלע הכי הרבה נק' במשחק בודד). כל שאר השאלות היו על שחקנים שלא שמעתי עליהם מעולם.

כמו שיכולים לצאת 5 אדומים ברצף ברולטה, אני משער.
הרוב זה אלימינציה וניחוש מושכל.

אין לי ראש למילים ארוכות וביבלברוקס מן מילה ארוכה שכזאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מרץ 19, 2016 7:58 am 
Sophomore

ביאהו יש 5 שניחשו 31 מתוך 32, כולם פספסו את מישיגן סטייט. 3 מתוכם סימנו אותם כאלופים ועוד אחד הפסד בגמר. רק להראות כמה ההפתעה גדולה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מרץ 21, 2016 2:20 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

היו הלילה כמה סלי ניצחון אבל סיומת דרמטית כמו שהיתה בין נורת'רן אייווה לטקסס A&M לא ראיתי הרבה זמן.
https://www.youtube.com/watch?v=DNGmD6F ... r_embedded
כמה פעמים אפשר להיתקע בפינות אחרי הוצאת כדור ולמה המאמן לא מתרגל הוצאות כדור תחת לחץ?!
פשוט היחנקות מפוארת.
ד"א ג'ספרסון שעשה את הפאול (שלא היה) הוא לא זה שקלע בסיבוב הקודם את שלשת הניצחון מהחצי?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מרץ 21, 2016 3:28 pm 
מנהל פורום

מילא עשה את הפאול
ב-8 הפרש הוא מסר להם לליי-אפ...

וכן, זה אותו השחקן שניצח בשלשה מהחצי

"האבחנה שהספרס טועים כשהם נותנים ללברון לזרוק-קשקוש של אחד שלא ראה 100% מהסדרה"
פלאש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מרץ 21, 2016 6:20 pm 
Hall of Famer

מעניין אם איזייה טיילר יהיה שחקן נבא רציני

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מרץ 26, 2016 7:19 pm 
מנהל פורום

elite eight
כל המדורגות ראשונות הגיעו לגמר של האיזור שלהם
קנזס(1) מול וילנובה(2)
אורגון(1) מול אוקלהומה(2)
צפון קרולינה(1) מול נוטרדם(6)
וירג'יניה(1) מול סירקיוז(10)
הסוס הכי שחור זה סירקיוז שגם היא לא מכללה אלמונית
גו קנזס

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מרץ 26, 2016 10:54 pm 
Senior

מישהו עוקב ויכול לתת סקירה קצרה מי מה שווה לראות?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מרץ 27, 2016 12:36 am 
Hall of Famer

אני לא ממש עקבתי, אבל נראה לי שהמשחק ששווה לראות זה את קנזס נגד וילנובה. קנזס בעיני הקבוצה הכי טובה במכללות. גם כישרון וגם המון ניסיון. וילנובה נראו טוב מאד במהלך הטורניר. גם אוקלהומה נגד אורגון צריך להיות מעניין, בעיקר בגלל שאין לי מושג מי יש באורגון ומה עושה אותם כל כך טובים, אחרי שנים של בינוניות במקרה הטוב.
אחרי שנים שהתרגלנו לסינדרלות ולמיד מייג'ורס קיבלנו טורניר של גולייתים. הסיבוב הראשון היה טבח בבראקט. מדורגת 2 עפה, מדורגות 3 ו-4. רוב האנדרסידס מהמשחקים של מדורגת 5 ומטה ניצחו. אבל כמו במקרים רבים אחרים, ההפתעות הרבות בסיבוב הראשון גרמו לפייבוריטיות חיים קלים יותר ופחות הפתעות בסיבובים הבאים ואף הפתעה בסוויט 16. כל 8 הקבוצות שנותרו מגיעות מקונפרנסים גדולים (או במקרה של וילנובה, מסורת של קונפרנס גדול). 2 המדורגות נמוך לא עשו דרך יותר מדי מרשימה. סירקיוז בסיבוב הראשון ניצחו את דייטון, מדורגת 7, שזה לא רע, אבל לא הפתעה ממש. ההמשך היה מול מדורגות נמוכות ממנה. אם סירקיוז לפחות ניצחה מדורגת נמוכה ממנה, אז נוטרדיים אפילו לא עשתה זאת. היריבה הקשה ביותר הייתה המדורגת 7, וויסקונסין.

קנזס ניצחה עד כה בכל המשחקים בדו ספרתי. רק יוקון קצת הקשתה עם 12 הפרש. וילנובה ניצחה את הסיבוב הראשון ב-30, את השני ב - 19 ובסוויט סיקסטין קרעה את מיאמי, המדורגת 3 ב - 23. גם צפון קרוליינה עשו דרך לא רעה, כשהמשחק הקשה ביותר הסתיים ב -15 הפרש.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מרץ 27, 2016 9:46 am 
Junior

בינתיים הניחוס של עמוס את המדורגות 1 די עובד.
מי ראה ויכול לפרט קצת על באדי הילד?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מרץ 27, 2016 9:50 am 
מנהל פורום

הוא חולה נפש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מרץ 27, 2016 10:37 am 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

idansha כתב:
בינתיים הניחוס של עמוס את המדורגות 1 די עובד.
מי ראה ויכול לפרט קצת על באדי הילד?

הבחור כבר לא ילד, הוא סניור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מרץ 27, 2016 1:05 pm 
מנהל פורום

הילד זה שם משפחה
Hield

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מרץ 27, 2016 2:17 pm 
Junior

הילד חתיכת קלעי פסיכי. ויש לו חתיכת מוסר עבודה. לא צריך לקרוא עדויות מאמנים וחברי קבוצה על כך, מספיק לשבת לראות משחק-שניים מכל אחת מארבע העונות שלו, ולראות את ההשתפרות המתמדת והוספת נדבכים למשחק.
שחרור הזריקה שלו מדהים. הוא מרבה לרוץ על חסימות והרבה פעמים החסימות לא מספיק טובות והמגן ממש עליו כשהוא מקבל כדור, אבל זה לא ממש משנה. כמו סטפקארי (ומצטער על ההשוואה, אבל באמת אין אף אחד אחר כזה) הוא פשוט לא צריך יותר מדי ספריישן בשביל לשחרר את הזריקה הרגילה שלו.

גם חכמת משחק לא חסר לו. התרגיל הקבוע שלו בו הוא חודר ומוציא לזריקה, רק כדי לדפוק ספרינט לעמדה מדוייקת בה הוא יוכל לקבל את הכדור חזרה לשלשה, זו פשוט גאונות כדורסל לשמה. הוא יודע שבקיפול ההגנה בחדירה ואז ההוצאה, השחקן המוציא, בהנחה שהוא לא נע לעבר הסל, תמיד יהיה השחקן הכי פנוי ועם הכי מעט תשומת לב עליו.
זה תרגיל שעוד יהרוג הרבה הגנות גם במקצוענים, במיוחד בדקות אחרונות כששחקנים בלי חמצן בראש משחקים על אוטומט. לדוגמא, יש משפט ידוע בליגה הזו ששחקנים שמאליים זוכים לנקודות מתנה בגלל שמגינים שנשארו בלי חמצן הולכים אוטומטית על הימין שלהם, כי כמעט תמיד הם פוגשים שחקן ימני. זה אגב למה בכדורסל ופוטבול עושים אימונים רפטטיביים על פעולות רגילות שחוזרות על עצמן בכל מהלך כמעט - כדי שברגעים שאתה עייף ולא ממש מסוגל לחשוב, אתה תפעל אוטומטית על האינסטינקטים שהטביעו אצלך באימונים. אבל יש מצבים, כמו יד שמאל או המהלך הזה של הילד, שזה פועל לרעתך.

אז המצב הזה של הילד הוא קיצוני יותר לטעמי, וזה ממש יהיה נשק שיפריע להגנות. מאמנים ייצטרכו להדגיש מאוד שלא עוזבים את הילד כשהוא חודר ומוציא, לפחות שחקן אחד נשאר איתו ולא פועל לפי האינסטינקט של לצמצם אל השחקן שהוציאו אליו.
זה ייפגע אנושות בהגנות שלא ישחקו את ההגנה שהם רגילים נגד כל שאר הקבוצות (טוב, אולי למעט הווריורס, ואנחנו רואים מה אלה עושים להגנות הלחוצות מהקליעה גם במשחקים שהקליעה פחות עובדת).
עכשיו תחשבו מה יקרה אם מאמן נבא ייקח את זה צעד קדימה ויסדר חסימה להילד דווקא אחרי שהוא מוציא כדור. זה יהפוך את החדירות של הילד לנשק ממש קטלני גם ברמות הכי גבוהות, פתאום קבוצות יהיו מחוייבות להקדיש תשומת לב של שני שחקנים על שחקן שכבר כיווץ את ההגנה (ובדר״כ השחקן שמקבל את הכדור כבר יהיה עם ספריישן מעצם הכיווץ לחדירה) , שחרר את הכדור והתרחק מהמהלך. זה קטלני כי זה מצב של ״בחר את הרעל שלך״.
בקיצור הלוואי שיינחת אצל בראד סטיבנס בסלטיקס. לדעתי הוא יהיה מושלם שם וסטיבנס יהפוך את ההתקפה סביבו לתאווה לעיניים.

5 או 10 זה פשוט מדי. אני בעד שרוני יעשה חישוב של ממוצע כלשהו פר עמדה ונמצא מספר מעניין להכפיל אותו בוא נגיד pi או e. אח"כ כדי להוסיף אלמנט אקראי נבקש ממוק לחשוב על מספר נגיד 36D או 350CC ונראה כבר מה יצא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מרץ 27, 2016 3:39 pm 
מנהל פורום

זה כמובן בהנחה שהוא יוכל לחדור על הגנות NBA.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מרץ 27, 2016 4:04 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

uriel17 כתב:
הילד זה שם משפחה
Hield

אני יודע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מרץ 27, 2016 4:52 pm 
Hall of Famer

Chauncey כתב:
גם חכמת משחק לא חסר לו. התרגיל הקבוע שלו בו הוא חודר ומוציא לזריקה, רק כדי לדפוק ספרינט לעמדה מדוייקת בה הוא יוכל לקבל את הכדור חזרה לשלשה, זו פשוט גאונות כדורסל לשמה. הוא יודע שבקיפול ההגנה בחדירה ואז ההוצאה, השחקן המוציא, בהנחה שהוא לא נע לעבר הסל, תמיד יהיה השחקן הכי פנוי ועם הכי מעט תשומת לב עליו.
זה תרגיל שעוד יהרוג הרבה הגנות גם במקצוענים, במיוחד בדקות אחרונות כששחקנים בלי חמצן בראש משחקים על אוטומט. לדוגמא, יש משפט ידוע בליגה הזו ששחקנים שמאליים זוכים לנקודות מתנה בגלל שמגינים שנשארו בלי חמצן הולכים אוטומטית על הימין שלהם, כי כמעט תמיד הם פוגשים שחקן ימני. זה אגב למה בכדורסל ופוטבול עושים אימונים רפטטיביים על פעולות רגילות שחוזרות על עצמן בכל מהלך כמעט - כדי שברגעים שאתה עייף ולא ממש מסוגל לחשוב, אתה תפעל אוטומטית על האינסטינקטים שהטביעו אצלך באימונים. אבל יש מצבים, כמו יד שמאל או המהלך הזה של הילד, שזה פועל לרעתך.

אז המצב הזה של הילד הוא קיצוני יותר לטעמי, וזה ממש יהיה נשק שיפריע להגנות. מאמנים ייצטרכו להדגיש מאוד שלא עוזבים את הילד כשהוא חודר ומוציא, לפחות שחקן אחד נשאר איתו ולא פועל לפי האינסטינקט של לצמצם אל השחקן שהוציאו אליו.
זה ייפגע אנושות בהגנות שלא ישחקו את ההגנה שהם רגילים נגד כל שאר הקבוצות (טוב, אולי למעט הווריורס, ואנחנו רואים מה אלה עושים להגנות הלחוצות מהקליעה גם במשחקים שהקליעה פחות עובדת).
עכשיו תחשבו מה יקרה אם מאמן נבא ייקח את זה צעד קדימה ויסדר חסימה להילד דווקא אחרי שהוא מוציא כדור. זה יהפוך את החדירות של הילד לנשק ממש קטלני גם ברמות הכי גבוהות, פתאום קבוצות יהיו מחוייבות להקדיש תשומת לב של שני שחקנים על שחקן שכבר כיווץ את ההגנה (ובדר״כ השחקן שמקבל את הכדור כבר יהיה עם ספריישן מעצם הכיווץ לחדירה) , שחרר את הכדור והתרחק מהמהלך. זה קטלני כי זה מצב של ״בחר את הרעל שלך״.
בקיצור הלוואי שיינחת אצל בראד סטיבנס בסלטיקס. לדעתי הוא יהיה מושלם שם וסטיבנס יהפוך את ההתקפה סביבו לתאווה לעיניים.

אתה יוצא מתוך נק' הנחה שמתישהו במהלך 4 השנים שלו באוקלוהמה, הילד נכנס לחדר של לון קרוגר ואמר לו - יש לי רעיון מהפכני בשבילך. בוא תכניס את זה לספר התרגילים. או הנחה אחרת, שקרוגר על הקו קורא את תרגיל 34XEagle, אבל אז הילד לוקח את הכדור ועושה מה שבא לו, פעם אחרי פעם אחרי פעם אחרי פעם ובגלל שזה הולך אז קרוגר לא אומר מילה, אבל לא באמת מבין מה קורה שם. או במילים אחרות אתה מבטל לחלוטין את תפקיד המאמן, או מניח שקרוגר עלה פה על תרגיל התקפי שאף אחד אחר לפניו לא חשב עליו.

אני מניח שהיכולות של הילד, המהירות, היכולת לחדור והיכולת לעלות מהר לסל אחרי מסירה הופכות את התנועה של חדירה, הוצאה, התמקמות לשלשה לנשק סופר קטלני באוקלהומה. עדיין נשאר לראות אם ברמת האן.בי.איי הסיפור הזה יכול להיות אפקטיבי.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מרץ 27, 2016 4:55 pm 
מנהל פורום

נו ברור שהתרגיל הזה לא הומצא עלי ידי הילד
אבל צריך סט כישורים נדיר לבצע את זה ברמה גבוהה, סלומון עשה את זה יפה בליגה הישראלית

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מרץ 27, 2016 6:47 pm 
Junior

אם יורשה לי להשתמש במילותיו של הפילוסוף הדגול א.ד. - נו ברור שהתרגיל הזה לא הומצא על ידי הילד. או על ידי קרוגר.
התכוונתי לביצוע עצמו של התרגיל. או אם יורשה לי לצטט את עצמי - "לעמדה מדוייקת". לא מספיק סתם להוציא כדור אחרי חדירה ואז לרוץ חזרה מאחורי קשת השלוש. בשביל להגיע לעמדות שבוחר להגיע אליהן הילד צריך ראיית משחק ואינטיליגנציית משחק ברמה הגבוהה ביותר כדי לראות איך המהלך מתפתח ולאן כדאי להגיע. אפשר לראות במהלכים האלה שזה לאו דווקא משהו מתוכנן אלא משהו שהוא צריך לזרום איתו. לרוב השחקן שמוצא אותו במסירה עושה זאת אחרי החדירה שלו עצמו. אתה יכול לתכנן מהלכים כאלה עד רמה מסויימת, אבל כששחקן אחד כבר כיווץ ושינה את כל העמדה של ההגנה, ואז שחקן נוסף מתחיל חדירה וההגנה מתרוצצת מצד לצד, אתה לא יכול לתכנן מראש שהילד יילך לנקודה X או Y ולשם הכדור צריך להגיע. אם הוא היה הולך כמו רובוט לנקודה שבה התרגיל אומר הוא לא היה מתפנה כ"כ הרבה פעמים בתרגיל הזה. הוא מתפנה ועושה אותו בשלמות בגלל החופש שלו לראות את המגרש ולהבין שהוא צריך עכשיו להגיע לנקודה X או Y.

5 או 10 זה פשוט מדי. אני בעד שרוני יעשה חישוב של ממוצע כלשהו פר עמדה ונמצא מספר מעניין להכפיל אותו בוא נגיד pi או e. אח"כ כדי להוסיף אלמנט אקראי נבקש ממוק לחשוב על מספר נגיד 36D או 350CC ונראה כבר מה יצא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מרץ 27, 2016 7:32 pm 
מנהל פורום

א.ח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מרץ 27, 2016 8:06 pm 
Junior

כן התלבלבתי. אבל בעיה שלו שיש לו יותר דלדים מחיתים בשם משפחה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מרץ 27, 2016 9:22 pm 
מנהל פורום

זה נכון. מרוקענער כזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מרץ 27, 2016 9:29 pm 
Junior

זה נחון (ככה רושמים), אבל דווקא ממרוקני אסלי הייתי מצפה ממנו שישים פחות דגש על הדלדים הנייטרליים ויותר על חיתים, גרוניים כאלה, עם מבטא המאפשר אותנטיות מירבית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מרץ 27, 2016 10:20 pm 
מנהל פורום

אני לא מביא את כל השטיקים מפייסבוק לכאן.

בכ"א, אני מאד אשמח לבאדי הילד בהפועל, ולו משום שאם המשחק שלו יעבור ל-NBA מדובר בשחקן מגניב לאללה, וקו אחורי שלו ואיזאייה לרגעים במשחק יכול להיות מאד משובב נפש.
העיקר שלא לקבוצה מבעסת כמו הקינגס, הסיקסרס או הלייקרס, גם אם יגיע לניקס ליד פוריזנגיס זה יהיה מרהיב. פרט לעובדה הפעוטה שאני מתעב את הניקס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מרץ 27, 2016 10:40 pm 
Junior

גם בפיניקס יכול להיות מעניין, קבוצה שתמיד אהבה ולרוב ידעה לטפח שחקנים מסוגו. הבעיה שהוא קצת מתנגש עם בוקר, וכנראה גם יכריח טרייד על נייט כדי לפנות מקום לשני הילדים. בכל מקרה, פיניקס כרגע מסומנת לבחירה השלישית ואני לא רואה אותם מוותרים עליו אם סימונס-אינגרם נבחרו לפני.
אישית אני הכי רוצה שיגיע לפליקנס. אם לא סימונס/אינגרם, הוא נראה לי היחיד מהמחזור הזה שלא בעמדת הפוינט שיוכל להביא עזרה מיידית לגבה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מרץ 27, 2016 10:57 pm 
מנהל פורום

בפליקנס יש חרא של קארמה, לא חראם?
האמת, גם במיאמי הוא יהיה מגניב.

והכי הייתי רוצה שאיכשהו קבוצה תצליח לבחור בו ובג'מאל מארי ביחד. זה יהיה מעולה, מבחינת ערך קומי ז"א.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 74 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Y.T, מנחם ו 25 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה