סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו א' נובמבר 17, 2024 5:48 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 74 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3
מחבר הודעה
הודעהפורסם: א' מרץ 27, 2016 11:20 pm 
Senior

בלוג: הצג בלוג (0)
ציפה דריפה אלמדלסי כתב:
אני לא מביא את כל השטיקים מפייסבוק לכאן.

אוף טופיק וזה, אבל לא סגור למה מרבית האנשים המעניינים פייסבוקית נותנים בפורום גירסת פרווה בלי טיפת רשאד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מרץ 27, 2016 11:27 pm 
Junior

אם אנחנו כבר בענייני שידוכים, מה עם בנדר? לא שאני רוצה לראות אותו מצליח, אבל אם אני וויצ'יץ' אני מתפלל יום וליל שבוסטון ייקחו אותו. קבוצה שמשוועת לשחקן בעמדה 4, מאמן גאון, מערכת מנוסה שיודעת מה צריך לתת לשחקן בשביל שיהיה לו סיכוי להגשים פוטנציאל.
הוא לא נראה לי כמו אחד שיוכל להתאושש מכישלון ורחש באסט במשך תקופה ארוכה מדי, ואני לא רואה איך הוא מסתדר אצל המועמדות האחרות. הוא ייצטרך המון טיפוח כשיגיע לליגה ולא נראה שבפילי/לייקרס/פיניקס/פליקנס/קינגס יהיה מי שייתן לו את זה.

5 או 10 זה פשוט מדי. אני בעד שרוני יעשה חישוב של ממוצע כלשהו פר עמדה ונמצא מספר מעניין להכפיל אותו בוא נגיד pi או e. אח"כ כדי להוסיף אלמנט אקראי נבקש ממוק לחשוב על מספר נגיד 36D או 350CC ונראה כבר מה יצא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מרץ 27, 2016 11:50 pm 
מנהל פורום

Yuval כתב:
ציפה דריפה אלמדלסי כתב:
אני לא מביא את כל השטיקים מפייסבוק לכאן.

אוף טופיק וזה, אבל לא סגור למה מרבית האנשים המעניינים פייסבוקית נותנים בפורום גירסת פרווה בלי טיפת רשאד.

בגלל שאין פה לייקים, למה לטרוח?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מרץ 27, 2016 11:51 pm 
מנהל פורום

Chauncey כתב:
אם אנחנו כבר בענייני שידוכים, מה עם בנדר? לא שאני רוצה לראות אותו מצליח, אבל אם אני וויצ'יץ' אני מתפלל יום וליל שבוסטון ייקחו אותו. קבוצה שמשוועת לשחקן בעמדה 4, מאמן גאון, מערכת מנוסה שיודעת מה צריך לתת לשחקן בשביל שיהיה לו סיכוי להגשים פוטנציאל.
הוא לא נראה לי כמו אחד שיוכל להתאושש מכישלון ורחש באסט במשך תקופה ארוכה מדי, ואני לא רואה איך הוא מסתדר אצל המועמדות האחרות. הוא ייצטרך המון טיפוח כשיגיע לליגה ולא נראה שבפילי/לייקרס/פיניקס/פליקנס/קינגס יהיה מי שייתן לו את זה.

אני לא אתאבל על בנדר בסלטיקס, כן?
רק שלא נראה לי שבוסטון ממש בקטע של שחקנים אירופים. בכ"ז, העיר הכי שחורה בארה"ב. אם בשחורה אתם מתכוונים לאירים ג'ינג'ים ז"א. אבל באמת, דני איינג' לא משתגע על שחקנים אירופים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מרץ 28, 2016 12:39 am 
Junior

אולי הוא נפתח יותר בנושא הזה, הביא בעונה שעברה את דאטומה וג'רבקו מדטרויט, האחרון עדיין שם. נכון שזה לא בדיוק פרוספקטים ובכל זאת.
אבל אני מעריך שהוא ילך על ג'יילן בראון אם הבחירה תהיה 4-6. מאמין שהוא רוצה תרומה מיידית, ושאר המועמדים באיזור הבחירה הזו הם או גארדים שהסלטיקס לא ממש צריכים, או שני גבוהים שנראים מאוד רחוקים מלתרום במקצוענים (בנדר ואיוון ראב).

5 או 10 זה פשוט מדי. אני בעד שרוני יעשה חישוב של ממוצע כלשהו פר עמדה ונמצא מספר מעניין להכפיל אותו בוא נגיד pi או e. אח"כ כדי להוסיף אלמנט אקראי נבקש ממוק לחשוב על מספר נגיד 36D או 350CC ונראה כבר מה יצא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מרץ 28, 2016 1:04 am 
Hall of Famer

אפשר סרטונים עם תרגיל ההתקפה הכה מדובר של הילד ?

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מרץ 28, 2016 1:10 am 
Junior

https://www.youtube.com/watch?v=5WbCMPWPFmw

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מרץ 28, 2016 1:24 am 
Hall of Famer

מוצג יפה מאוד , אכן נראה כמו שחקן מיוחד .
תודה !

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מרץ 28, 2016 1:31 am 
Junior

בכיף.

נראה שגבעוני הוא בערך היחיד בעולם שעדיין לא על העגלה של הילד. רק 7 אצלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מרץ 28, 2016 3:13 am 
Junior

וכרגע זה נראה כמו הפתעה גדולה כאשר סירקיוז שמדורגת עשירית רחוקה 9 שניות מהדחה של וירג׳יניה המדורגת ראשונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מרץ 28, 2016 7:38 am 
מנהל פורום

7 זה עדיין גבוה לעומת סוף ראשון שבו דורג עד אמצע העונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מרץ 28, 2016 9:02 am 
Senior

Yuval כתב:

מעניינים זה אוברייטד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 04, 2016 11:43 am 
Sophomore

אז אחרי ששלוש מדורגות ראשונות עפו ברבע הגמר ורק UNC שרדו והגיעו לפיינל פור, הם עברו גם את סיריקיוז במשחק שהיה בשליטה די מלאה שלהם. לקח להם בערך 30 דקות עד שהם הצליחו לקלוע שלשה, היו משהו כמו 0 מ 12 בשלב הזה אבל זה לא עצר אותם מלהוביל בהפרש שנע בין 10 ל15 רוב הזמן. הראו שאפשר להתמודד עם אזורית גם בלי לקלוע מבחוץ. ואז הם קלעו 4 מ5 בערך בדקות האחרונות מה שלא השאיר לסירקיוז סיכוי.

בחצי המוקדם יותר וילנובה התעללו באוקלהומה. אם בחצי הראשון ההפרש עוד היה סביר אז בשני זה כבר הפך לתבוסה. לא סתם תבוסה ההפרש הכי גדול שהיה בחצי גמר. אחוזי שדה - 71 מול 30 וקצת. בקיצור לא נעים לאוהדי אוקלהומה וחובבי באדי הילד שההגנה של וילנובה שיתקה לגמרי. נגמר 95 - 51 !

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 05, 2016 7:17 am 
Junior

וואו! איזה סיום אדיר למשחק גמר!
מרגש ברמות....

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 06, 2016 10:50 pm 
Hall of Famer

כתבה על באדי הילד :
http://sports.walla.co.il/item/2950361

כולל הנתון הבא :
הילד לא הצליח להתעלות מעל תצוגת הנפל של הסונרס, וקלע 9 נקודות בלבד באחוזים רעים. מזל שהוא היה צריך רק ארבע כדי לעבור את לייסדריוס דאן כדי להפוך לקלע המוביל בתולדות הביג 12, עם 2291 נקודות. ועדיין, קשה להאמין שההישג הנפלא הזה ממתיק את הגלולה עבור הילד, שמביט קדימה אל האתגר הבא במסע המופלא שלו – ה-NBA.
הנ"ל עבר בבני השרון לפני מספר שנים .

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 07, 2016 9:57 am 
Junior

קצת מפתיע, שהילד כזה מוצלח אבל נשאר כל ה-4 שנים בקולג'ים.
כמעט ולא קורה בימינו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 07, 2016 10:04 am 
Hall of Famer

בניגוד לכתבה של וואללה, אני לא זוכר את באדי הילד לפני העונה כפרוספקט אן.בי.איי רציני. זאת בדיוק הסיבה שבגללה הוא נשאר 4 שנים, יכול להיות שהוא היה מועמד לסוף סיבוב ראשון, סיבוב שני. החליט להישאר הגיוני. העונה הוא הקפיץ בצורה משמעותית את אחוזי הקליעה שלו משלוש. אני יכול להגיד שעד המשחק המדובר עם ההארכות מול קנזס, הילד לא נחשב כבחירת לוטרי. רק אחריו והמשך ההצלחה במהלך העונה השם שלו נסק. בנוסף, בניגוד למה שכתוב בכתבה ההתלבטות בנוגע להילד היא לא של המוכר והבטוח אך המוגבל לעומת ההימור הלא מוכר עם מלא דיווידנדים לקבל. הילד גם היום, אחרי 4 שנים הוא סימן שאלה. עדיין מדובר בשוטינג גארד נמוך, עם יכולת שליטה בכדור לא מושלמת ואתלטיות סבירה ולא יותר מכך.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 07, 2016 10:35 am 
Hall of Famer

הילד רשום כ-6-4, בדיוק כמו ווייד, אולדיפו, סי.ג'יי מקולום ורדיק, זה אולי לא גבוה לשוטינג-גארד, אבל בהחלט בתחום הסביר, אני מניח שאם המדידות יגלו שהוא נמוך יותר זה עלול אולי לפגוע בו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 07, 2016 11:28 am 
Hall of Famer

שני השמות הראשונים שציינת הם סופר אתלטיים, מה שהילד לא. מקולום הגיע לאן.בי.איי על תקן רכז, מה שהילד בחיים לא ורדיק זאת ההשוואה הרלוונטית, אבל השאלה היא האם הילד הוא קלע ברמה של רדיק (בעיני בטופ של הטופ של הקלעים בהיסטוריה). ובוא נזכור עוד משהו, רדיק הפך (אחרי לא מעט עונות) לשחקן חמישיה באן.בי.איי, שחקן סולידי ותורם, אבל לא כוכב ובטח לא מה שאתה מצפה מבחירת טופ 5, שזה הכיוון שהילד ייבחר.

אני לא אומר שהילד ייכשל. אני חושב שהוא הראה שיש בו משהו מאד מיוחד. אני חושב שהמשהו המאד מיוחד הזה יכול להתרגם לאן.בי.איי, ראה סטפ קארי, אבל גם יכול לא, ראה אדם מוריסון, ג'ימר פרדט

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 07, 2016 1:08 pm 
Hall of Famer

מקולום אולי הגיע ל-NBA על תקן רכז, אבל בפועל הוא משחק 2 ליד לילארד, אז אם אני ג'י.אם, זה נשמע לי כמו מודל סביר של הצלחה לשחקן כמו הילד, כמו גם רדיק (וזה מבלי להתלות באילנות גבוהים מדי כמו קארי, שגם הוא למיטב זכרוני הגיע עם סימני שאלה על היכולת שלו כרכז ולכל הפחות ניתן להגיד שגם הוא מאוד לא אורתודקסי בתור רכז).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 07, 2016 1:42 pm 
Junior

קארי לא סתם "הגיע עם סימני שאלה על היכולת שלו כרכז", אלא גם נכתבה עליו הפסקה הבאה באכסניה המכובדת הזו:

אושיית פורום סלניוזית כתב:
עולם של אתלטים מדהימים שמטביעים עם הסנטר (שלום ג'ראלד גרין), של חודרים חסרי פחד ושל יכולת אישית מדהימה, סטפון קארי הרזה והקטן נראה קצת לא שייך, כלומר כל עוד לא מתחילים לראות את המשחק ואז פתאום הזריקה הנקיה, החכמה במשחק והיכולת לעשות נק' גם ללא 360 מעלות באוויר מתגלות בשיאן. אחרי 2 עונות שבהן החץ של קארי היה מכוון טוטאלית כלפי מעלה, העונה הדחוסה קצת עצרה את הדהירה קדימה. קארי בילה עונה מלאת פציעות שפגעה ביכולת המשחק שלו וגם בסטט'. השאלה הגדולה שעדיין נותרה לגבי קארי היא מיהו כמובן. הווריירס, הרבה בגלל אילוצי סגל, אבל גם בגלל החלטה אסטרטגית מנסים לשחק עם קארי כרכז. אני חושב שזאת טעות. הוא לא חושב כמו רכז ולמען האמת הוא הרבה יותר יעיל כפינישר מאשר כמוסר לאחרים. כל המאמנים והג'י.אמים שמחזיקים בגארד נמוך עם יכולות סקור אדירות חייבים להעיף מבט בקריירה של אייברסון. גם התשובה נכנס לליגה כרכז, אבל לארי בראון הבין שעם רכז שמחפש אך ורק את הסל אי אפשר להגיע רחוק ואמר לאייברסון עדיין לחפש כל הזמן את הסל (לא שהיה צריך להגיד לו משהו), אבל שם חלק מקבלת ההחלטות בידיים של מישהו אחר, כשאייברסון שימש כפינישר נטו. סטפ קארי לא תחנה אחרונה כמו התשובה (אבל גם לא מוכשר כמוהו), אבל בעיני הוא עדיין עדיף כפינישר ולא כמקבל ההחלטות ובגלל זה אני שם אותו כשוטינג גארד ומאמין שגם בגולדן סטייט יבינו זאת לבסוף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 07, 2016 2:30 pm 
Hall of Famer

אם כבר אתה זורה מלח על הפצעים שלי אתה יכול גם לציין את שם האושיה.
עדיין הילד הוא לא סטפ. קארי שיחק את העונה האחרונה שלו בקולג' כרכז. לא חושב שיש מישהו שמייעד את הילד להיות רכז.
רוני, הנק' שהתכוונתי אליה כשכתבתי שמקולום הגיע כרכז היא שהשליטה שלו בכדור עולה בהרבה על זאת של הילד.

אני לא אומר שהילד לא יכול להפוך לסופרסטאר באן.בי.איי. בעיני הוא יכול. הוא נראה שחקן מיוחד. שחרור הכדור שלו מהיר בטירוף. הוא נראה שחקן חכם שמבין את המשחק. באטמוספירה הקיימת היום שהקליעה היא הדבר החשוב ביותר (היחיד שחשוב???) הילד יכול להצליח בגדול. אבל עדיין, אחרי 4 שנות קולג' באדי הילד הוא סימן שאלה באן.בי.איי. זאת כל הנקודה שלי.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 07, 2016 2:55 pm 
Hall of Famer

עם זה שהוא סימן שאלה אני מסכים לגמרי, אבל זה די קפטן אוביוס, כמה שחקנים כבר מגיעים לליגה עם סימן קריאה עליהם (וגם מממשים אותו כמובן, לא חכמה להגיד ש-X היה סימן קריאה בכשהגיע לליגה ובסוף נהיה באסט)? לדעתי גם בדראפטים הכי חזקים אין יותר מכמה בודדים כאלו, גם קארי היה כזה וגם בדראפט הזה, חוץ אולי מאינגרם וסימונס, על כמה שחקנים אתה מוכן לחתום עכשיו שיהיו לכל הפחות שחקני חמישיה לגיטימיים בליגה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 07, 2016 8:35 pm 
Hall of Famer

אבל זה מה שהכתבה טענה. שהדראפט הוא בין הבחירה במוכר ובבטוח (הילד) לבחירה בהימור ובפוטנציאל.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 74 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 78 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה