סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ו' נובמבר 15, 2024 5:43 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 44 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2
מחבר הודעה
הודעהפורסם: א' מרץ 27, 2016 12:24 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
אני לא ראיתי את בוקר משחק, לכן אני לא מתכוון להביע דעה עליו, על יכולתו ועל העתיד המזהיר או לא שהולך להיות בו. רק דבר אחד העיר אותי, המשפט שבו אורנס אומר שההקבלה של בוקר לתומפסון הרוקי תהיה בעונה הרביעית שלו, כשהוא כמובן מתכוון לכך שהגיל שלהם יהיה זהה בעונה הזאת. אני לא אהיה בוטה, אלא רק אגיד שאני לא מסכים עם המשפט הזה בכל כך הרבה רמות. אני רק אדבר על אחת הכי בסיסית. הבעיה הגדולה של רוקי לא פחות מהגיל זה ההתרגלות לליגה. לקצב השונה, לפיזיות השונה לחלוטין, לעומס של 82 משחקים וגם לחיים של שחקן אן.בי.איי. הקושי הזה קיים בגיל 19 אחרי עונת פרשמן, בגיל 22 אחרי עונת סיניור ובגיל 32 אחרי קריירה מפוארת באירופה. לכן להגיד ששחקן בשנתו הרביעית בליגה מקביל לרוקי זה לא קביל ואני מאד עדין.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מרץ 27, 2016 12:30 am 
Junior

shachaf78 כתב:
גולדן סטייט צריכים 8 מ-10 המשחקים הקרובים בשביל לשבור את השיא של הבולס. כלומר 80% לקבוצה שעושה 90% הצלחה כרגע. שני משחקים מול סאן אנטוניו שאחד מהם בבית. לתחושי במשחק השני פופ זורק את כל המחליפים ביחד עם אולדריג' וקוואי כדי שדאנקן ופארקר ינוחו לקראת הפלייאוף. וקארי זה ה-MVP הכי ברור מאליו מאז ה-MVP הרביעי של לברון

קארי הMVP הכי ברור מאז ומעולם
אני חושב שהוא יבחר פה אחד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מרץ 27, 2016 12:59 am 
Junior

ההנאה שלי מהNBA תמיד היתה מהכוכבי על, ואחריהם מהקבוצות שמשחקות יפה.
לפני 10 שנים, היו כל כך הרבה שחקנים שהיה כיף לראות. כיף זה לא מילה. מרתק. לקום כל לילה בשבילהם.
1. קובי
2. נאש
3. סטודמאייר
4. שאקיל
5. לברון
6. וייד
7. טוני פארקר בשיאו
8. טימאק
9. דירק נוביצקי
10. אייברסון
11. קארטר
12. קיד
13. פול של ההורנטס
14. ג'ינובילי
15. דאנקן בפלייאוף
16. ברון דיוויס
17. ארינאס
18. פול פירס
19. יאו מינג
20. קווין גארנט

פשוט מלא שחקנים שהיה תענוג לראות.

אני לא מוצא שחקנים כאלה היום.
1. קארי הוא אטרקציה מטורפת, זה ברור.
2. קובי עוד דקה מת. ועדיין יותר מעניין מהשאר
3. ווסטברוק. כיף
4. לברון, למרות שהוא הרבה הרבה פחות מהנה מלפני עשור

זהו.
וייד ונוביצקי על הקשקש להיכנס. והם הרבה פחות מלהיבים מלפני עשור. בטח וייד.
דוראנט הפך משעמם. CP3 המבוגר הרבה פחות מלהיב מהצעיר.
לאונרד וג'ורג' שעממון בעיני. אותם שלשות, אותם סיומות. הארדן ממש משעמם.. סטפבק ועוד אחד. דיוויס גם לא משהו. גארנט 20 ברשימה שלי ודייויס לא מתקרב למידת הייחודיות של KG.
גריפין לא אותם דאנקים. לילארד נחמד. ארינאס שכזה. אבל ארינאס היה יותר מלהיב ומוכשר בעיני. קאזינס עושה שטויות. אירווינג לא אותו אירווינג ליד לברון. לאב משעמם.
אפילו הצעירים לא מי יודע מה.

אם ניקח את לפני עשור, די וייד , קארטר, טימאק, נוביצקי (מקומות 6 עד 11) הם בקלות השחקן הכי אטרקטיבי ומהנה בליגה, אחרי קארי. שאר כוכבי היום-שיעממון של ממש.

תכלס-חוץ מהווריורס, לא חושב שאראה אף משחק עד הגמרים האזוריים. מי פה הולך לקום לסיבוב ראשון (חוץ מג"ס)?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מרץ 27, 2016 1:04 am 
Hall of Famer

עמוס לב כתב:
אני לא ראיתי את בוקר משחק, לכן אני לא מתכוון להביע דעה עליו, על יכולתו ועל העתיד המזהיר או לא שהולך להיות בו. רק דבר אחד העיר אותי, המשפט שבו אורנס אומר שההקבלה של בוקר לתומפסון הרוקי תהיה בעונה הרביעית שלו, כשהוא כמובן מתכוון לכך שהגיל שלהם יהיה זהה בעונה הזאת. אני לא אהיה בוטה, אלא רק אגיד שאני לא מסכים עם המשפט הזה בכל כך הרבה רמות. אני רק אדבר על אחת הכי בסיסית. הבעיה הגדולה של רוקי לא פחות מהגיל זה ההתרגלות לליגה. לקצב השונה, לפיזיות השונה לחלוטין, לעומס של 82 משחקים וגם לחיים של שחקן אן.בי.איי. הקושי הזה קיים בגיל 19 אחרי עונת פרשמן, בגיל 22 אחרי עונת סיניור ובגיל 32 אחרי קריירה מפוארת באירופה. לכן להגיד ששחקן בשנתו הרביעית בליגה מקביל לרוקי זה לא קביל ואני מאד עדין.

אני ראיתי אותו משחק בלפחות 5 משחקים השנה, והנה העניין: הבסט קייס סצנריו שלו לא קשור בכלל לקליי תומפסון הכבד יותר אלא אם כבר לסטף קארי. הוא כמובן לא מוכשר כמו סטף קארי, אבל יש לו יכולת חדירה חתולית (לעומת זאת הכוחנית יחסית של קליי) ויכולת קליעה שבתחילת העונה היתה מעולה, ואחר כך ירדה בגלל ההתמקדות עליו.
אני לא חושב שהוא יהיה סטף קארי, אבל אני כן חושב שהוא יכול להיות 70 אחוז סטף קארי, ובסגנון דומה. קצת פחות מרהיב, קצת פחות מדויק אבל עדיין יעיל רוב הזמן. המקום בו אני לא חושב שהוא יכול להיות 70 אחוז סטף קארי הוא במסירה, לא חושב שיש לו פוטנציאל ראיית משחק של מישהו שאפילו תיאורטית יכול להיות פוינט גארד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מרץ 27, 2016 1:06 am 
Hall of Famer

פלאש, אני ועוד איך הולך לקום. בעיקרון בנוהל, כל ערב בוויקאנד בין משחק לשניים (כלומר שישי בלילה, שבת בלילה, וגם ראשון, המשחקים המוקדמים). ובאמצע השבוע לפחות פעם אחת אם לא פעמיים.
האמת היא שזה פחות או יורת מה שאני עושה גם היום, אבל אני מקפיד קצת פחות על אמצע השבוע, ורואה בדרך כלל רק אם זה ממש מעניין (למשל, סן אנטוניו - גולדן סטייט. או אפילו אוקלהומה - קליבלנד וכאלה) או אם אני לא מצליח לישון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מרץ 27, 2016 1:25 am 
Senior

נוטה להסכים עם פלאש האמת. ג׳ורג׳ ולאונרד שחקנים נחמדים אבל הם לא מעניינים כל כך. פשוט יעילים.
כנ״ל גריפין שאם מורידים את הדאנקים די משעמם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מרץ 27, 2016 1:32 am 
Junior

בעיניי העניין בבלייק הוא פחות הדאנקים ויותר השליטה במשחק מהיי פוסט.
אני חושב שהיריבות נותנות לו יותר מידי כבוד עם הדאבל אפים, אבל בלי פול בקבוצה הוא יכול היה להתחרות בטריפל דאבלים של ווסטי ודריימונד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מרץ 27, 2016 1:35 am 
Hall of Famer

ג'ורג' דווקא מאד SMOOTH. לי הוא מזכיר גירסה פחות מוכשרת (בהתקפה) של טימאק, למען האמת. הוא זז קצת כמוהו.
גריפין הוא מהפחות אסתטיים של המשחק, אם אכן מורידים את הדאנקים.

אבל מה רע באייזיאה תומאס או קמבה ווקר או קייל לאורי?

בכל מקרה, ולמרות שאני מסכים שבעבר היה אכן יותר אטרקטיבי, אני גם חושב שיש כאן האדרה של העבר. לברון אף פעם לא היה שחקן אסתטי במיוחד (אם כי האתלטיות שלו לפעמים אכן גרמה לגבות מורמות). גם לא קווין גארנט, גם לא דירק נוביצקי, גם לא פול פירס. עם כל הכבוד להם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מרץ 27, 2016 1:45 am 
Senior

ג׳ורג׳ לא קרוב לטימאק. השיג יותר ממנו בפלייאוף. זהו בערך. לא סקורר שמדגדג את טימאק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מרץ 27, 2016 1:49 am 
Hall of Famer

נראה לי שהוא התכוון שpg מזכיר אותו בתנועות ובצורת משחק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מרץ 27, 2016 1:57 am 
Senior

אני לא מבין איך אפשר לא להנות מקוואי.
כלומר אני כן מבין, אבל סתם בא לי להגיד שאני ממש אוהב לראות אותו משחק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מרץ 27, 2016 7:26 am 
Freshman
סמל אישי של המשתמש

גם אני מאוד נהנה מקוואי, אני מניח שזה עניין של טעם. כל פעם שאני רואה אותו הוא מוסיף משהו חדש למשחק שלו. מי שראה את המשחק מול מיאמי בוודאי שם לב לסיבוב על המקום בפיק נ' רול כאשר וויד ניסה להקדים אותו לנקודה. מעבר לזה, כיף לראות אותו מפרק מהלכים בהגנה בצורה שלפחות אני לא ראיתי לפני. עקומת השיפור שלו מטורפת, והוא רק בן 24. כיום אני מחשיב אותו לשחקן מס' 2 בעולם בפער לא קטן מהבאים אחריו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מרץ 27, 2016 8:44 am 
Junior

נוסטלגיה תמיד צובעת את הדברים בצורה רומנטית.
עוד כמה שנים הרי כולנו ניזכר איזה שחקן היה איזייה תומאס החמודי או אריק בלדסו המדהים, או קלי אוליניק עם החכמה הרבה שלו, ניזכר בשילוב ווסטברוק ודוראנט ומה היו יכולים להיות הת'אנדר אם היו משאירים אצלם את ג'יימס הארדן, נתגעגע לדריימונד גרין, נתווכח מי היה שחקן טוב יותר: לואל דנג או רודי גיי, דמארקוס קאזינס או אנדרה דראמונד, בן מקלמור או ניק שטאוסקאס. יש הרבה סיבות לקום בבוקר (צריך ללכת לעבודה*)

*לא צריך, כדאי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מרץ 27, 2016 11:44 pm 
Senior

קוואי שחקן משעמם יחסית. זריקה שטוחה יחסית בלי קשת כמעט. חודר טוב אבל מבוסס כוח ולא אתלט מדהים. לא מוסר משהו. בחיי שדריימונד גרין מרגש יותר ממנו. כל זה לא סותר כמובן את זה שהוא יעיל להחריד ושחקן מעולה. אבל שיעמום מהלך. מי שמדבר על לברון באותו הקשר פשוט לא מבין כלום. לברון הצעיר פי 500 יותר מעניין ממנו במשחק שלו. גם אם פיינס לא היה הצד החזק שלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מרץ 27, 2016 11:47 pm 
Senior

א) מי דיבר על לברון באותו הקשר? נורטון כתב שלברון הצעיר לא היה אסתטי במיוחד, אבל נורטון לא כתב על קוואי.
ב) "לא מבין כלום" במה? באיזה דברים אותו בנאדם חושב שמעניין לראות במשחק? איך "משעמם" הפך להיות מונח שאפשר להבין או לא להבין בו?

אביר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מרץ 27, 2016 11:54 pm 
מנהל פורום

איך קוואי משעמם איך? איך שחקן שמסוגל להפוך זריקת עונשין ראשונה מתוך שתיים ליריבה, להתקפה מתפרצת כי הוא כזה חוטף על, יכול לשעמם?
זריקה שטוחה? נו באמת. אם כבר, זה מעניין יותר, כי זריקות בקשת זה זמן מת שבו רק מצפים שיקרה משהו, השטוחות מאיצות את הקצב.
והוא רבאונדר מעולה, שלוקח רק רבאונדים מופרכים.
הוא מהמם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מרץ 28, 2016 12:03 am 
Senior

http://www.slamonline.com/nba/kawhi-leo ... -paid-off/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מרץ 28, 2016 12:05 am 
מנהל פורום

בדיוק

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מרץ 29, 2016 9:36 am 
Junior

ברוח הקנטרנות המקובלת בפורום רציתי לציין:
בוקר קלע הלילה 30 נקודות, עם 2 שלשות, ב-45% מהשדה
הוא לא קליי תומפסון, שקלע במשחק האחרון שלו 40 נקודות, עם 7 שלשות, ב-55% מהשדה
(בעיקרון, בוקר דווקא הלך לקו 6 פעמים יותר, אבל אנחנו סופרים רק שלשות, לא?)

נ.ב נראה לי שבעברית אמורים לרשום קלעי תומפסון
:P

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 44 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: G, גמליאל, רלפי ו 149 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה