הרסי הוקינס כתב:
נביא בעירו כתב:
לזה כיוונתי. תמיד אפשר להגיד ״אם בסוף הרבע יהיה 11 בפרש, אז אולי ברבע הבא זה יהיה חד-ספרתי״, אבל בתכל׳ס חולון פשוט קבוצה מביכה... יש כמה קבוצות לא רעות בליגה ויש קבוצות בינוניות, אבל נס ציונה, קרית גת וחולון הן קבוצות מעליבות.
אובוויוסלי, אתה לא ממש רואה הרבה כדורסל ישראלי.
המשחק של חולון אתמול היה היוצא מהכלל בתקופה האחרונה. אני הימרתי מראש שהם יפסידו במשחק הזה, אבל בבית שלהם הם ממש לא מביכים ויכולים לנצח כל קבוצה בליגה (אולי למעט ירושלים).
קרית גת ממש לא מביכה לאחרונה ומאז שעשתה שינוי בזרים שלה היא מפסידה משחקים רק בגלל החלטות לא טובות בשניות האחרונות. היא עדיין קבוצה מוגבלת למדי ואין לה אולם ביתי, אבל הם השתפרו.
נס ציונה קבוצה מביכה ולוזרית. פה אין ויכוח. נראה מה יצא מהם אחרי טריקו וייט.
ולגבי הספדת המשחק - אני חושב שהסתמכתי יותר מדי על הסטטיסטיקה ופחות על מה שקרה בפועל ועל האווירה. ניהול משחק מושלם של דרוקר, שאחרי ששבר את חולון ברבע הראשון הבין שהמעשה הכי נכון הוא להוריד להילוך ראשון ולהאט את המשחק לקצב אפס. הוא שלט לחלוטין בקצב אתמול ושמר על היתרון מהרבע הראשון מבלי לשחוק את השחקנים שלו יותר מדי.
היה דיי עלוב לראות את דן שמיר נשאר אתמול בדקות האחרונות עם החמישייה המובילה שלו, כשדרוקר עבר לחמישיה של ילדים.
אני רואה לא מעט כדורסל ישראלי. מודה שלא ראיתי חלקים גדולים מהנצחונות האחרונים של חולון והמשחקים האחרונים של קרית גת. בכל מקרה, זו חוויה מרעננת: אני רגיל להצטדק על כמות הזמן שאני מקדיש לצפייה בספורט (״אבל זה שמינית גמר ליגת האלופות!״) ופה פתאם אני חש צורך להתנצל שלא ראיתי את חולון נגד אשדוד מההתחלה עד הסוף.
אני אענה לגבי חולון, כי אותה ראיתי אתמול ולגביה אני בטוח: קבוצה עם שחקן פנים אחד וחצי, שהמאסיבי ביניהם, רוזפלט, מסיים מהלכים של פוסט אפ על גארדים עם כדור בקרש והשני נראה חסר בטחון וחשק; קבוצה עם שחקן איכותי אחד בסגל, שגם הוא גארד שלא מסוגל לקלוע שלשה פנויה; קבוצה שבה הגארד השני משחק למרות שהוא, באופן בולט, לא כשיר לשחק כדורסל; קבוצה שבה גוני יזרעאלי, שחקן שאמור להיות על התפר בין ליגת העל לליגה שנייה, הוא שחקן של 30 דק׳ למשחק(!) היא קבוצה מעליבה...