כמה מילים על פלאש.
כשאני רואה את וייד משחק השנה, אני רואה אותו ביכולת הכי טובה מאז 2012. הסטט' שלו העונה היא הכי פחות טובה בקרירה, אבל עדיין המהלכים שלו העונה מזכירים לי את העליונות של וייד הצעיר.
https://www.youtube.com/watch?v=lNzx54Ebcgc 30 על ברוקלין
אני חושב שפשוט יש משחקים שוייד נח על המגרש, ויש משחקים שהוא מגיע בהילוך מהיר, וזה ההבדל . אני מאמין שהוא הולך לקלוע יפה בפלייאוף, לשפר נק' ואחוזים. לפי איך שהוא נראה כרגע.
באופן כללי אני מאוד נהנה לצפות במיאמי, התגבשה שם קבוצה מהנה, מחוברת, מאומנת היטב, שיש בה את כל הכלים הנכונים בשביל להצליח. ג'ו ג'ו תוספת שמשנה הכל במזרח.
כוכב על מנוסה שיודע להתעלות -
וייד.
סיידקיק מנוסה שייתן 20 למשחק -
בוש. הוא גם הביג מן בצבע, שמוסיף ריווח בקליעה מבחוץ.
סנטר ריבאונדר + חוסם מעולה שמשלים את בוש -
וייטסייד. קרוב ל14 + 12 + 4 העונה. מפלצת.
רכז טוב מנוסה ובגיל המתאים -
דראגיץ'.
סווינגמן מנוסה, חכם, קלעי טוב -
ג'ונסון.
סווינגמן הגנתי חכם ומנוסה שקולע בדאבל פיגרס -
דנג.
ביגמן מהספסל בצבע, מנוסה מוכשר ואתלטי -
אמארה.
אוסף צעירים מוכשרים, אתלטים, מוסיפים אינטנסיביות, מהירות וסקורינג לכנפיים:
וינסלו, ריצ'רדסון וג'ראלד גרין רכז מחליף מנוסה :
אודריך.
קלעי שלשות: ג'ונסון (39.6% מה3 העונה) בוש (36.5% מה3), דנג (34%), ריצ'רדסון (48%). ג'ראלד גרין ודראגיץ' (31%) גם יתפרו שלשה למשחק. מספיק טוב.
ריבאונדרים: וייטסייד, אמרה, בוש. דנג ווינסלו מעמדת הסמול. זה טוב.
חודרים: דראגיץ'. וייד. ג'וג'ו. בוש. אפילו דנג קצת. מעולה.
קלעי פנים: בוש. אמארה. קצת וייטסייד (בכל זאת 61% מהשדה). טוב.
אתלטיות: פפפפוווו. דראגיץ' אחלה אתלט, וייד אתלט נדיר, ג'ראלד גרין עוד יותר, בוש אמארה, וייטסייד מאוד אתלטי.
הגנה: קבוצת ההגנה מהטובות בליגה.
מאמן: ספולסטרה. בעיני הוא טופ 5 בליגה.
על הנייר: וייד סופרסטאר. בוש אלסטאר. וייטסייד ודראגיץ' סף אלסטאר. ג'ונסון ביכולתו הנוכחית גם הוא סף אלסטאר. דנג שחקן חמישיה טוב + (12 + 6 + 2). קרי שישה שחקנים מעל הממוצע + ספסל נחמד.
גיל: תמיד הקבוצות הגדולות היו בגילאים הנכונים. וזה מה שיפה במיאמי וגורם לי לחשוב שהם יגיעו רחוק העונה: וייד תותח גם בגיל 34. בוש בן 31 - כמעט בשיא. ג'ונסון שחקן משפיע מאוד בן 34. דראגיץ' בן 29. דנג בן 30. וייטסייד מצעיר את החבורה - בן 26. אמארה 33. סביבות גיל ה30 תמיד היה ה-גיל לאליפויות. הצעירים מסביב מכניסים מרץ ומהירות (גרין 30, אבל וינסלו 19, ריצ'רדסון 22).
קיצר לקבוצה הזו יש הכל. כולל מגרש בית מפחיד. הם מאוד מוצאים חן. הם יפגשו כנראה את בוסטון בסיבוב הראשון ואת קליבלנד בחצי. מהמר שיעברו את שתיהם ב4-2, ויקברו את הראפטורס בגמר האזורי 4-1.