rony כתב:
אגב, זה די מצחיק שלברון חוטף אש על הלוזריות שלו אבל ווילט, שהפסיד פעם אחרי פעם ליריב הכי גדול שלו ולקח גם הוא רק שתי אליפויות מדורג הרבה לפני לברון ופלאש גם מנחש שדוראנט, שעד עכשיו יש לו רק גמר אחד בקריירה ב-9 עונות (שבו הוא הפסיד בצורה די מכריעה ל... לברון) ונראה רחוק בהרבה מלהגיע לגמר השנה מלברון, יסיים עם יותר אליפויות מלברון שבאותו שלב בקריירה עמד על אליפות אחת ו-3 גמרים.
,
ולגבי הטענה שווייד הביא את האליפויות ללברון, זו בערך הטענה הכי מצחיקה אי פעם, בשתי האליפויות של מיאמי לווייד לא הייתה אפילו סדרה אחת שבה היה טוב יותר מלברון כשבכל משחק מכריע לברון היה הרבה יותר טוב ממנו.
איך אפשר לא לראות את ההבדל בין לברון לווילט ?
צ'מברליין רשם מספרים פסיכיים יחסית לראסל, פי 2 נק' למשחק, בעונות הטובות אפילו מעל פי 2. גם באחוזים מהשדה - הרבה מעליו.
המספרים של לברון לא מתקרבים אליו. 11 פעם מלך הרבאונדים. לברון 0. 7 פעמים טופ סקורר בליגה (בפער עצום לרוב). לברון 1. שנתיים עם 7.8 אס' ו8.6 אס'. לברון 8.6 ו7.4 אס' בשיא, אבל בממוצע רשם 2.5 אס' יותר. ווילט 9 פעמים הוביל את הליגה באחוזי שדה!
שנית, ווילט בשיאו לא התקרב מבחינת כשרון מסביבו לקבוצות של ראסל.
דוראנט הפסיד ללברון בגיל 23. דוראנט נכנס לשיאו כעת, בגיל 27, הגיל שבו לברון לקח את האליפות הראשונה שלו.
ההבדל בין לברון לוייד, הוא שוייד ווינר עצום, יש לו היכולות להתעלות במהלכים מכריעים, גיים צ'יינג'ינג מומנט, ביג טיים פלייס, ולברון נובל ברגעים כאלו. ולכן מפסיד לרוב מול כל יריב מספיק חזק
התותח המפוברק כתב:
טוב, פחות או יותר הפסקתי לקרוא מהחלק של דוראנט > לברון. אני לא משתגע על לברון, אבל הפער בין השניים הוא כזה שאני לא רואה אותו נסגר אלא אם KD ייקח על הגב שלו אליפות או שתיים או עוד איזה 2-3 תארי MVP.
חבל שהפסקת, אם היית ממשיך למשפט הבא, היית רואה שגם אני תליתי את דוראנט>לברון באליפויות של הראשון.
איכשהו יש לי את אותם קראשים שיש לגדולים המשחק - מג'יק ג'ורדן בירד, כולם ביקרו את לברון, כולם פירגנו לקובי. ג'ורדן השתפך על דוראנט.
כל בר דעת רואה שדוראנט שחקן על, אני לא חושב שהוא אכזב באמת, מלבד הגמר מול ההיט בו היה בן 23 מול קבוצה מנוסה וחזקה.
משך את הלייקרס הגדולה לסדרה סופר צמודה בגיל 21. גמר מערב בגיל 22. הפסד בגמר בגיל 23. לאחר מכן הפסיד כשווסטברוק נפצע. לאחר מכן הפסיד אבל לקח את הספרס 2014 הכי רחוק-מהקבוצות הגדולות שראיתי בלייב. לאחר מכן נפצע.
השנה חזר חזק : 28 נק' 8.3 רב' 5 אס' ואחוזים פסיכיים כהרגלו. הוא יכול לסיים כסמול הגדול בכל הזמנים לדעתי, פוטנציאלית. ללא ספק.