סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו א' נובמבר 17, 2024 2:52 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 74 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: א' אפריל 03, 2016 6:29 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

בלוג: הצג בלוג (0)
uriel17 כתב:
כמו תמיד הזיכרון מתעתע
דרק שארפ היה בעלים של לא מעט שלשות מוחטאות ברצף וגם בהגנה הייתה לו בעיה ... סייז יו קונאו
אבל כשאתה אומר דריק שארפ אתה חושב על שלשות מהפינה והגנה כי זה מה שזוכרים ממנו

לא זוכר שלשארפ היו בעיות בהגנה. הוא אמנם היה נמוך אבל גם מאוד חזק וקשוח ואני לא זוכר הרבה גארדים שלקחו אותו לפוסט אפ והצליחו לקלוע עליו. וכמובן שבשיאו הוא היה אחד משומרי הלחץ הטובים באירופה וגם אחד הטובים בהימנעות מחסימות בפיקנרול.

ולגבי השלשות, זה אמנם רק מזיכרון אבל היו לו יותר רצפי שלשות מוצלחים מאשר רצפי החטאות. הוא לא היה אייזאה סוואן כזה שמיידה בלי בושה 10 שלשות ומעלה במשחק. אולי בנבחרת הוא זרק יותר כי הרבה יותר הסתמכו עליו בהתקפה מאשר במכבי.

הוא שיחק עד גיל מאוחר ובשנתיים-שלוש האחרונות ירד ברמה אבל בזמנו הוא היה הרכז המחליף המושלם (למרות שלא היה ממש רכז).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 03, 2016 8:09 pm 
Hall of Famer

uriel17 כתב:
כמו תמיד הזיכרון מתעתע
דרק שארפ היה בעלים של לא מעט שלשות מוחטאות ברצף וגם בהגנה הייתה לו בעיה ... סייז יו קונאו
אבל כשאתה אומר דריק שארפ אתה חושב על שלשות מהפינה והגנה כי זה מה שזוכרים ממנו

אוריאל, בכל העונות שבהן שארפ שיחק מספר דו-ספרתי של דקות הוא לא ירד מ-39% לשלוש. ברובן הוא היה הרבה מעל זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 03, 2016 8:57 pm 
Hall of Famer

uriel17 כתב:
אם לא תכוון גבוה לא תגיע גבוה, אם תכוון גבוה (אולי) תגיע גבוה
אני אוהב את הכיוון שדנשה דוחף את אדם

אז למה לעצור בדרק שארפ, אני הייתי מכריז על אריאל כסקוטי פיפן הבא ודוחף אותו לאן.בי.איי.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 03, 2016 9:20 pm 
מנהל פורום

פששש מה עשיתם מדריק שארפ כל לפני שהזדקן לקחו אותו כל מיני ג'ראלד בראונים כאלה לטבעת או עצרו במיד ריינג' לג'אמפ קל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 03, 2016 9:25 pm 
Hall of Famer

נו באמת אוריאל, אדם אריאל לא יכול להיות שומר טוב, גם אם הייתה לו את הגישה הכי טובה בעולם בהגנה (מה שאולי יש לו, אין לי מושג ולא מתווכח) קשה להצליח הגנתית עם רגליים כבדות. לצערי זאת הבעיה של אדם אריאל, שחקן שמאד מאד מצא חן בעיני.

דרק שארפ היה קודם כל שומר טוב. לא שלא היו לו את החסרונות שלו, אבל עם כל החסרונות, הוא עדיין היה שומר טוב מאד ובקבוצה לוחצת הוא היה כלי נשק קטלני. אדם אריאל לעולם לא יהיה שם.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 03, 2016 9:27 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

מי זה ג'ראלד בראון?
שארפ בשיאו היה שחקן שרכזים אורחים נרעדו כשהוא נכנס למשחק. לא אחת הוא היה נכנס וישר חוטף לרכז היריב מכדרור בדרך למתפרצת ואז דופק שלשה-שתיים והופ המומנטום של מכבי ונגמר המשחק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 03, 2016 9:34 pm 
Junior
סמל אישי של המשתמש

בנתיים רמה מאד מביכה ביד אליהו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 03, 2016 9:39 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

משחק ההתקפה של מכבי פשוט מכאיב לעיניים.
פתחתי טלויזיה ב18-12 לצהובים ומאז היו להם 4 איבודים ו4 החטאות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 03, 2016 9:44 pm 
Hall of Famer

חיפה זה אנטי כדורסל בהתקפה.

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 03, 2016 9:48 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

פניני מביך. משחק כמו בן 40. רואים שהוא לא שומר על אורח חיים ספורטיבי. זו לא רק האתלטיות הלא קיימת שעוד התדרדרה מאז הפציעה, רואים שלא מגיע לו חמצן למוח. 2 איבודים מטופשים - הראשון כשקיבל כדור לפני שחקן ובמקום לחדור לסל יצא חזרה החוצה ומסר לבנדר לשמיים, השני כשהכדור אצלו ומקל סימן לו לבאקדור והוא פשוט מסר לאן שמקל עמד לפני החיתוך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 03, 2016 10:29 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

לפחות מכבי נותנים הגנה לא רעה בכלל (אפילו שזה על חיפה המאותגרת התקפית) ולא נכנעים לאגרסיביות של החיפאים אלא נלחמים על ריבאונד התקפה וכדורים אבודים ו slap my ass and call me Shirley מקל ולנדסברג אפילו עשו מתפרצת של 2 מול 3 ממש יפה עכשיו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 03, 2016 10:37 pm 
Junior

קונצרט של כדורסל במנורה.

שיהיה ברור - אני מאוד אוהב כדורסל הגנתי וקשוח, אבל מה שקורה שם זה בושה. לכל המשחקים של חיפה מול ירושלים היתה תימה זהה, האדומים המוכשרים והרכים נגד הקשוחים בירוק. מכבי מול חיפה זה כואב. הוצאה לפועל בהתקפה ברמה הכי נמוכה שאפשר לדמיין..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 03, 2016 10:57 pm 
Junior

ורק לי נדמה שגילי כהן שפט אתמול בארנה והערב במנורה? זה מקובל ששופט ישפוט יום אחרי יום?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 03, 2016 11:35 pm 
Junior
סמל אישי של המשתמש

למכבי חיפה חסר כשרון התקפי, זה לא דבר חדש. מכבי ת"א שמרו טוב אבל זה לא תירוץ לאימפוטנטיות בהתקפה... אפשר לעדכן 0-55 למכבי ת"א בביתה מול מכבי חיפה, אין כל חדש.
מכבי חיפה משחקת ביום רביעי הקרוב מול מכבי אשדוד במשחק מוקדם( אוריאל שים לב להימורים... )

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 03, 2016 11:56 pm 
Freshman

מנחם כתב:
ורק לי נדמה שגילי כהן שפט אתמול בארנה והערב במנורה? זה מקובל ששופט ישפוט יום אחרי יום?

גם ספי שמש שפט אתמול בחולון... נגמרו לאיגוד הכדורסל השופטים...
נראה שהשעו בשקט את מועלם וחבורתו בעקבות המשחק של אילת קרית כת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 03, 2016 11:58 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
ככה נראה משחק צמרת גבוהה בליגת התחת.

אגב, אני לא בטוח שעדיף לסיים מקום שני על מקום שלישי. אני עדיין טוען שהפועל תעלה לפלייאוף, בטח על פני המלהיבים ב' המפורקים מאשדוד אבל אולי על עוד קבוצה (המלהיבים א'?), והפועל תהייה היריבה המסוכנת ביותר מבין ה-5 עד 8. למקום השמיני כאמור הם יעלו אני בטוח. אולי גם לשביעי. לשישי כנראה שלא.
בקיצור, מקום שני מול מקום שלישי בפיינל פור זה אותו דבר. אבל למקום השני יש סיכוי לפגוש את היריבה הכי מסוכנת מבין הארבע.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 04, 2016 12:38 am 
Junior

ג'ו קופר כתב:
מנחם כתב:

לא השעו. מועלם שופט מחר את נס ציונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 04, 2016 9:23 am 
Sophomore

אני לא יודע אם צריך לברך או לקלל את עורך התקציר של ערוץ הספורט, שערך פנימה חלק ניכר מהשטויות ומהלכי ההתקפה הביזיוניים שראינו במשחק של חיפה ות"א. בד"כ יראו איבוד או החטאה כחלק ממהלך שנגמר בסל בצד השני אבל פה הוא מילא את התקציר בכמה רגעים על גבול הקומי שעמדו בפני עצמם. ובאמת, למה שמי שלא סבל את כל המשחק יתפנק רק על ארבעת מהלכי ההתקפה הנורמליים שהיו בו?

הערה- אני לוקח הכל בחזרה אם התקציר נערך בערוץ הראשון. הם באמת מסוגלים לחשוב שזה טוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 04, 2016 10:39 am 
Junior

ראי שעל הקיר כתב:
ככה נראה משחק צמרת גבוהה בליגת התחת.

אגב, אני לא בטוח שעדיף לסיים מקום שני על מקום שלישי. אני עדיין טוען שהפועל תעלה לפלייאוף, בטח על פני המלהיבים ב' המפורקים מאשדוד אבל אולי על עוד קבוצה (המלהיבים א'?), והפועל תהייה היריבה המסוכנת ביותר מבין ה-5 עד 8. למקום השמיני כאמור הם יעלו אני בטוח. אולי גם לשביעי. לשישי כנראה שלא.
בקיצור, מקום שני מול מקום שלישי בפיינל פור זה אותו דבר. אבל למקום השני יש סיכוי לפגוש את היריבה הכי מסוכנת מבין הארבע.

מסכים שהפועל ת"א כנראה יעברו את אשדוד, אבל לדעתי לא יהיה להם פשוט לסיים שביעי - בהנחה הסבירה שהיום הם וראשון מנצחים, הם יהיו 2 משחקים מאחורי אילת (ועדיין משחק אחד מאחורי אשדוד). בשבועיים הבאים הם משחקים בחוץ מול אילת ומול אשדוד, במה שכנראה יקבע את זהות הקבוצות במקומות 7-9. הם חייבים לנצח את אילת בחוץ (הפסד שם ואין להם סיכוי סביר לסיים מעל מקום שמיני) ואז לנצח משחק אחד יותר מאילת, כשנשארו רק 6 משחקים, 3 מתוכם מול הפועל י-ם, מכבי ת"א וחיפה (גם אילת משחקת מולן).
בקיצור, אני צופה שהם יסיימו במקום השמיני ויעשו דווקא לירושלים חיים קשים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 04, 2016 12:03 pm 
Junior

נביא בעירו כתב:
בקיצור, אדם אריאל הוא בול כמו דרק שארפ. רק בלי ההגנה, או הקליעה משלוש...

לפחות הוא נולד בארץ, נמוך ומשחק כמעט כל הקריירה באותה הקבוצה.

אבל אוריאל, ברצינות........................... האיש קולע 24 אחוז משלוש, וזרק 9 פעמים מהשתיים ב 12 משחקים. ב 16 דק' בממוצע.

החתול על קרפלס: "שישלחו אותו בטרייד לנ"צ... יתאחד עם אחיו חסרי הצוואר האחרים טל דן ואלישי כדיר "

בגאצקיס מפסיד למעיין, די ג'יי ולאומי: “התכוננו לכארם משעור. השחקנים שלי הם לא איירון מן".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 04, 2016 12:09 pm 
הנביא הרשמי של הפורום
סמל אישי של המשתמש

לאומית כתב:
ג'ו קופר כתב:
מנחם כתב:

לא השעו. מועלם שופט מחר את נס ציונה.

שזה סוג של שערורייה. איך אפשר לשבץ את השופט שבשבוע שעבר - כשהחליט לפסול את הסל של אילת - נטען כלפיו "שהוריד את נס ציונה ליגה",
למשחק של - נס ציונה!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 04, 2016 12:09 pm 
Sophomore

לכן הוא צריך לכנות אותו "מומחה הגנה".

ההשוואה לשארפ בהחלט לא במקום, גם בעונה שתיים אחרונות שלו שארפ היה עולה מהספסל ביורוליג ומשנה מומנטומים לחלוטין עם נקודות והגנה, אני זוכר את התלונות מצד פרשנים על איך אחרי כל הרכש בקיץ הקבוצה עדיין תלויה בגארד בן 33 (לא זוכר בדיוק את הגיל).

אדם אריאל ועוד כמה כמוהו שמסתובבים בליגה הם שחקנים שאם יגיעו בסוף לקריירה כמו של חנוכי ברקוביץ או שמחון זה יהיה נחמד מאוד,(בהקשר חיובי).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 04, 2016 1:02 pm 
Hall of Famer

זה יהיה עצוב אם אדם אריאל יגיע בסוף הקריירה שלו לקריירה כמו של חנוכי.
1. זה אומר שאדם אריאל, שהחולשה שלו היא משחק ההגנה, הפך להיות שחקן שנותן את הערך העיקרי שלו בהגנה.
2. אדם אריאל כל כך הרבה יותר מוכשר התקפית מחנוכי, שאם מה שייצא ממנו זה חנוכי, אז כל כך חבל.

אני מאד אהבתי את מה שראיתי מאריאל בעונה שלו בירושלים תחת גרינברג. לצערי בשתי העונות מאז הוא לא התקדם ואולי אפילו הלך אחורה.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 04, 2016 1:15 pm 
מנהל פורום

וכאן תורי לחזור לדיון
תחת מאמנים כמו דנשה וגרינברג אריאל יכול להתקדם ולשאוף שחנוכי יהיה תחנה בזמן בשבילו ולא מטרה סופית
תחת פרנקו למינהם הוא כמובן ילך אחורה, לכן ראיתי לנכון להביא את מה שדנשה אמר עליו, האחוזים הנמוכים שלו מהשלוש קשורים להרבה דברים ולא מסמנים את הפוטנציאל שלו
זה שהוא ממתג את עצמו בהגנה זה חיבוי מאוד בעיני ואפשר לעשות המון בהגנה גם אם אתה לא רקדנית בלט, מיקום נכון, אגרסיביות, סגירת הצד הנכון לפי השחקן המון המון דברים שאפשר להיות טוב בהם בהגנה בלי שיש לך רגליים זרירזות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 04, 2016 1:24 pm 
Hall of Famer

לטעמי הסיכוי של אדם אריאל לעשות "קריירה כמו של חנוכי" ( 7 עונות רצוף שחקן של 25-30 דקות למשחק בקבוצות מרכז טבלה / שולי צמרת ) הוא די קלוש .

קצת לגבי הרצליה - מעודד שפתאום השחקנים השוליים מתחילים לתרום יותר : סמואלס ורובין ( 8/15 לשלוש בשני המשחקים האחרונים , אחרי 11/40 עד אז ) .
זיו מקבל 20 דקות למשחק בהרצליה , ובהם הוא מקבל ההחלטות הראשי בהתקפה ( אפשר להתווכח אם זה טוב או רע , אבל זה המצב ) , ולא כמו שלרוב עושים עם שחקנים צעירים ( מסיבות ברורות ) - שמים אותם בפינה בכדי לחכות לקליעה פתוחה ותו לא .
מבחינתי הוא ותום מעיין ( בתקווה שיחלים כמו שצריך ) יכולים לסגור את עמדת הרכז בעונה הבאה , מה שיפנה תקציב רב ומקום לזרים בשאר העמדות .

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 74 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: דניאל ו 10 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה