סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו א' נובמבר 17, 2024 10:35 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 86 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: א' אפריל 03, 2016 8:13 am 
Sophomore

בלוג: הצג בלוג (0)
נזכור גם שבעונה שעברה, מלבד העובדה שקיירי ולאב לא שיחקו לצידו, הבחור נתן סדרת גמר ענקית. עם כמעט 40 נקודות כל משחק, וכמעט כמות דו ספרתית באסיסטים ובריבאונדים. למעשה זו הפעם הראשונה מאז ג'רי ווסט שהmvp של סדרת הגמר היה צריך להגיע מהצד המפסיד.

ולגבי המשחק השישי מול הסלטיקס, כבר במחצית כתבתי פה בפורום שמדובר באחת מתצוגות היחיד הגדולות בהיסטוריה של הפלייאוף, עם 30 נקודות באחוזים מטורפים במחצית כשרוב הנקודות מגיעות בג'אמפרים קשים עם יד על הפרצוף.

צביקה שרף: "Lavaron ג'יימס".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 03, 2016 8:18 am 
Sophomore

35.8 נקודות 13.3 ריבאונדים ו8.8 אסיסטים בסדרת הגמר מול הווריורס. כשדוראנט ישיג מספרים כאלה ויכולת כזאת בסדרת גמר, דבר איתי. כנראה כבר כולנו ניהיה בעולם הבא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 03, 2016 9:30 am 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
הMVP שנה שעברה היה צריך להיות סטפ קארי. וזה מבלי לגרוע במה שלברון עשה בסידרה הזו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 03, 2016 9:44 am 
Sophomore

סטף קארי, עם כל אהבתי אליו, היה בינוני להחריד בשלושת המשחקים הראשונים. למעשה, נכנסתי בשעה האחרונה לכמה כתבות שסיקרו את הסדרה בזמן אמת והמונחים "עושה במכנסיים" "נחנק" "לא מספק את הסחורה" דווקא הוזכרו בהקשר של סטף, לא של לברון. לא שזכור לי שהוא היה כל כך גרוע אבל כנראה שבזמן אמת זו היתה ההרגשה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 03, 2016 10:09 am 
מנהל פורום

אני מסכים שלו הסידרה היתה נמדדת על פי שלושת המשחקים הראשונים לברון היה הMVP הבלתי מעורער.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 03, 2016 10:21 am 
Junior

סטף היה טוב מאוד במשחק הראשון
לברון אלוף בלרשום סטט' ולהפסיד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 03, 2016 10:27 am 
מנהל פורום

(אמר מי שהביא סטטיסטיקות של אדם שעד כה רשם הופעה בודדת בגמר כהוכחה למשהו)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 03, 2016 11:05 am 
Sophomore

"טוב מאוד" זה עיוות לא קטן של המציאות. הוא היה בינוני והתעורר ברגעי ההכרעה. המשחקים הטובים באמת שלו הגיעו אחרי ה20 הפרש במשחק הרביעי. וגם אז הוא לא הזכיר את היכולות שלו בעונה הסדירה ובפלייאוף עד הגמר.

לא יודע, ראובן. לברון במשחק החמישי הפגיז טריפל דאבל שכלל 40 נקודות. זה לא שהוא הפסיק לשחק אחרי המשחק השלישי. אני חושב שאם לברון לא קיבל את הMVP אחרי מה שהוא עשה אשתקד, לאף אחד לא מגיע לזכות בתואר הזה כשקבוצתו מפסידה בסדרת הגמר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 03, 2016 11:15 am 
Sophomore

ועוד קצת חידוד להופעה ההיא בבוסטון, שהופך אותה לבאמת גדולה ברמות היסטוריות. לברון הגיע ל2012 אחרי ההחנקות המפורסמת מול דאלאס. בסדרה מול הסלטיקס, שלא היו בשיאם באותה עונה, ההיט היו פייבוריטים ברורים. משחק מספר 5 במיאמי, הסלטיקס גונבים את הביתיות אחרי מותחן אדיר.

לברון שוב מגיע בעמדת נחיתות, הכל כבר מוכן להכתירו כלוזר הכי גדול בתולדות המשחק, עם פלייאוף שני רצוף שנגמר בבושת פנים. לברון עלה כמו רוצח ועשה את מה שעשה עם הגב לקיר בתצוגה מופלאה. וויד היה לחלוטין כינור שני, ובעונת האליפות השנייה גם היה כבר פצוע מאוד ומעבר לשיאו. אז קצת פרופרציות.

אני רחוק מלהיות המעריץ הכי גדול של לברון על כדור הארץ אבל נדמה לי שבכל זאת עושים לו קצת עוול. לשים את דוראנט לפניו בנקודה הזו של הקריירה זה מצחיק. מאוד מצחיק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 03, 2016 11:32 am 
מנהל פורום

אני חושב שלברון היה מועמד ראוי לMVP ואם הסידרה היתה מגיעה לשיבעה משחקים הוא גם היה זוכה (או היה מגיע לו לזכות לפחות, אולי בכלל היו נותנים לדלבדובה), ואני חושב שפלאש עושה בעצמו צחוק לחלוטין בטענות שהסידרה הזו מורידה מהערך ההיסטורי של לברון (שלא לדבר על האיזכור של לאב ואירווינג כמסייעים להצלחה של קליבלנד שנה שעברה). אבל מצד שני, קארי היה השחקן הכי טוב של ג"ס ומה לעשות שאחרי שלושת משחקי הפתיחה ג"ס רצו ל3-0 קליל למדי.

ובכל מקרה, אני מקווה שנסכים שגם לברון וגם קארי היו מועמדים מוצלחים בהרבה ממי שכן זכה בסוף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 03, 2016 11:33 am 
Hall of Famer

יש לי מה לכתוב על הדברים, בהמשך.
רק דבר אחד קטנטן, פלאש לא כתב שנכון לרגע דוראנט לפני לברון מבחינת קריירה, אלא שהוא מעריך שבעתיד (בכפוף להשגת תארים) הוא יעבור את לברון.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 03, 2016 11:40 am 
מנהל פורום

מישהו חלק שזה מה שהוא כתב?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 03, 2016 12:42 pm 
Sophomore

אז כנראה שלא קראתי טוב את הרשימה של פלאש. בכל מקרה, זה עדיין לא משנה את התמונה. עזבו את הפן המקצועי נטו, שם היתרון של לברון ברור בעיניי (ודוראנט הוא אחד השחקנים האהובים עליי בליגה), גם מבחינת הישגים לברון פתח פער גדול מדי מדוראנט לטעמי, קשה לראות איך הוא נסגר, במיוחד כשיש איזה סטף אחד בתמונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 03, 2016 8:25 pm 
Junior

ראובן כתב:
(אמר מי שהביא סטטיסטיקות של אדם שעד כה רשם הופעה בודדת בגמר כהוכחה למשהו)

כבר הפסקתי לנסות להבין איפה הכשל בויכוחים איתך, אם הוא בלוגיקה המסורבלת שלך שאני עוד מנסה לפענח, או בדרך המעוותת שאתה מנסה להבין את הנקרא (ורק מההודעות שלי), אז קשה להגיב לאמירות כללו חוץ מסטייטינג דה אוביוס: לא הבאתי שום סטט' של דוראנט כהוכחה למשהו.
ראובן כתב:
מישהו חלק שזה מה שהוא כתב?

אממ. שוב. לא יודע אם הבעיה בלוגיקה, או בהבנת הנקרא. התשובה היא כן, ABC סבר שזה מה שכתבתי.

ABC כתב:
"טוב מאוד" זה עיוות לא קטן של המציאות. הוא היה בינוני והתעורר ברגעי ההכרעה. המשחקים הטובים באמת שלו הגיעו אחרי ה20 הפרש במשחק הרביעי. וגם אז הוא לא הזכיר את היכולות שלו בעונה הסדירה ובפלייאוף עד הגמר.

לא יודע, ראובן. לברון במשחק החמישי הפגיז טריפל דאבל שכלל 40 נקודות. זה לא שהוא הפסיק לשחק אחרי המשחק השלישי. אני חושב שאם לברון לא קיבל את הMVP אחרי מה שהוא עשה אשתקד, לאף אחד לא מגיע לזכות בתואר הזה כשקבוצתו מפסידה בסדרת הגמר.

די , בלי חרטות.
לברון כרגיל רשם מספרי נק' אס' ורב' פסיכיים. נכון. זה לא אומר MVP גמר.
1. למה שומר אגדי כמוהו מעולם לא התעלה בהגנה אישית בסדרת הגמר? למה הוא לא הצליח לשמור את קארי ? (או את נוביצקי? או את פארקר ב07? או את לאונרד? או את דוראנט?)
2. לברון רשם אחוזים מחפירים מכל הטווחים מול גולדן סטייט. מחפירים. וזה נכון גם לסדרה המביכה שלו מול הספרס ב2007. מחפירים.
3. לברון הוא שואו של שחקן אחד. "אני ואני ואני, והחברה שמסיימים את המסירות שלי" זה המוטו שלו. מעולם לא ראיתי שתי קבוצות שלא ניסו אפילו שום כלי בשום התקפה, חוץ משחקן אחד, כמו בשני הגמרים שלו בקליבלנד, ובכל ב9 שנותיו בקאבס. היחיד שגרם לקבוצות שליד ג'יימס להיראות טיפה כמו קבוצות ווינריות, בדגש גם על קבוצות וגם על ווינריות, הוא די וייד. שחקן שמשחק בצורה אנוכית כזו יפסיד בגמר, תמיד! גם אם ימסור 8-9 אס' כדי שחס ושלום לא ידמו אותו לאנוכי, אייברסון סטייל.
4. לברון נחנק בפיינלס ברגעי ההכרעה. אם אתה רוצה להבין איך נראה שחקן שמופיע ברגעי ההכרעה, תביט בסדרת הגמר של סטפן קארי שנה שעברה. התעורר ברבעים האחרונים ברוב המשחקים ואכל את ג'יימס בלי מלח!! ברגעי ההכרעה. כנ"ל נוביצקי ב2011. מול לאונרד זה אפילו לא הגיע לרגעי ההכרעה. אבל זה האיש. נובל כשהכסף האמיתי על השולחן.

למרות ההגנה הרעה שלו בשתי סדרות הגמר האחרונות, ולמרות האחוזים המחפירים מול ג"ס, והעובדה שהוא סרטן התקפי שלא מאפשר לאף שחקן מסביבו להוביל התקפה ולבנות ביטחון, חוץ מרול פליירס שתפקידים קאץ'-שוט/לייאפ, ולמרות שהוא נחנק ברגעי הגמר - למרות 4 הסיבות הללו שבהחלט הופיעו שוב בגמר מול הווריורס ולכן הוא לא קיבל MVP גמר, הוא נתן סדרה אישית גדולה מול הווריורס, שבמהלכה הפך מאנדרדוג, לפייבוריט, לאנדרדוג. אבל סיומת מאכזבת נוספת שנה שניה ברצף (3 הפסדים רצוף, כמו מול הספרס והמאבס והסלטיקס... בשנים שלפני הריפיט). קיצר, שחקן שהקבוצות שלו נובלות ברגעי ההכרעה, כמעט תמיד. ו-ב-א-ש-מ-ת-ו.

מהצד השני. אני חושב שהזכרון שלך בוגד בך לגבי סטף. במשחק הראשון הוא היה סטף הרגיל, טוב מאוד. במשחק השני הוא היה חרפה ובושה. דלי עשה לו בית ספר. במשחק השלישי סטף התחיל כהמשך למשחק 2, ואז התפוצץ ברבע האחרון וסיים עם 7-13 מהשלוש, ולמרות הרבה איבודים, הוא כמעט הוביל את הווריורס לנצחון בקליבלנד. מאותו רבע האחרון, זה היה אותו קארי שאנחנו מכירים. במשחק הרביעי קארי היה נחמד. קצת פחות מהרגיל, ועדיין 22 + 7, 4-7 מה3 ונצחון קל לווריורס בקליבלנד. במשחק החמישי קארי התפוצץ לחלוטין ונתן את אחד המשחקים הגדולים שלו בקרירה (לא הזכיר את היכולות שלו בעונה הסדירה ובפלייאוף זה לחלוטין מנותק מהמציאות). במשחק השישי הוא שוב היה טוב מאוד. כלומר מלבד משחק 2 איום ו3 רבעים רעים במשחק 3, קארי היה נהדר בסה"כ. כשאתה משקלל שקארי הופיע כמעט בכל רבע אחרון, ביג טיים, כהרגלו, אתה מקבל קיזוז למשחק ו3/4 הרעים שלו, ונשאר עם סדרה נהדרת של סטף.
ABC כתב:
אז כנראה שלא קראתי טוב את הרשימה של פלאש. בכל מקרה, זה עדיין לא משנה את התמונה. עזבו את הפן המקצועי נטו, שם היתרון של לברון ברור בעיניי (ודוראנט הוא אחד השחקנים האהובים עליי בליגה), גם מבחינת הישגים לברון פתח פער גדול מדי מדוראנט לטעמי, קשה לראות איך הוא נסגר, במיוחד כשיש איזה סטף אחד בתמונה.

אין שום יתרון ברור כיום ללברון על דוראנט, מלבד יכולת המסירה. דוראנט סקורר עדיף, יעיל יותר, ריבאונדר עדיף, וקלאץ' פלייר עדיף. לברון כבר לא מגן טוב במיוחד. היתרון באופי של דוראנט (בזהה לדאנקן) יאפשר לו לעבור את לברון בעיני , בהינתן 2 אליפויות, שזה ממש לא מן הנמנע לצד ווסטברוק. יש להם 7 שנים לפחות להתמודד מול הווריורס. זה אפשרי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 03, 2016 9:38 pm 
מנהל פורום

זה לא מספרים?

FLASH כתב:
השנה חזר חזק : 28 נק' 8.3 רב' 5 אס' ואחוזים פסיכיים כהרגלו. הוא יכול לסיים כסמול הגדול בכל הזמנים לדעתי, פוטנציאלית. ללא ספק.

וכן, פספסתי את ההערה של ABC שעמוס הגיב לה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 03, 2016 11:54 pm 
Junior

שוב חצאי משפטים?

מילא היית רושם: " אמר מי שהביא סטטיסטיקות של אדם שעד כה רשם הופעה בודדת בגמר"

אבל הוספת "כהוכחה למשהו". מה ההוכחה פה בציטוט? הסברתי שדוראנט טוב העונה.

ותנסה להגיב לפואנטה הבאה, הקרירה של דוראנט:
ילד בן 19-20. עונותיים ראשונות מחוץ לפלייאוף. נסלח כמו ג'יימס.
בגיל 21 - פלייאוף מערבי, 50 נצחונות, סדרה צמודה מול הלייקרס.
בגיל 22 - גמר מערבי. אחלה פלייאוף.
בגיל 23 - גמר NBA. פלייאוף חייתי. גם בגמר היה טוב, אבל לא מספיק. אפשר להגיד שהת'אנדר בהובלתו אכזבו בגמר, לראשונה ולאחרונה בקרירה שלו. אבל זה נסלח - הוא היה קיד ונתן הופעה.
בגיל 24 - עונה מעולה שלו, ווסטברוק נפצע. חצי גמר מערבי מול ממפיס כשמסביבו כלום.
בגיל 25 - עונה היסטורית , MVP ליגה. הגיע לגמר מערבי מול הקבוצה הגדולה של העשור האחרון, ספרס 2014, ולקח אותם רחוק מכל שאר היריבות.
בגיל 26 - נפצע.
בגיל 27 - חזר מעולה מהפציעה, הקבוצה קצת פחות. והפלייאוף לפניו.

אני באמת לא רואה איפה האכזבה מהקרירה של דוראנט . באיזה גיל בדיוק? ודאי שאם הוא לא יגיע לגמר NBA שוב בשנתיים הבאות, זו אכזבה. אבל סו פאר? לא רע בכלל בהתחשב שהוא במערב + פציעות שלו ושל ווסטברוק בשנתיים מתוך שלוש מאז הגמר.
אם דוראנט לא שחקן על ובדרך לאחד מהגדולים בהיסטוריה, טופ 10-12 - בבקשה - תראו לי עוד שחקן שהוא לא מהגדולים בהיסטוריה (מהרשימה שהבאתי, טופ 10-12) שבאופן קבוע לקח את הקבוצה שלו לסיבוב שני / שלישי / גמר NBA, ו70% הצלחה בעונה הרגילה כל שנה.
חידוד: קארל מאלון ודירק נוביצקי זה לא התשובה, שניהם אכזבו ועפו לא פעם ולא פעמיים בסיבוב הראשון.
בהצלחה!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 04, 2016 7:53 am 
מנהל פורום

כמובן, אין קשר בין שני החלקים של הציטוט שהבאתי. הוא נותן השנה סטטיסטיקה מעולה וחוץ מזה בלי קשר אתה חושב שהוא יכול לסיים כסמול הגדול בכל הזמנים, ברור.

בכל אופן אין לי שום אכזבות מדוראנט ואני די מכיר את מה שהוא עשה בקריירה עד עכשיו. זה לא רלוונטי כי שנינו מסכימים שמה שהוא עשה עד עכשיו לא רלוונטי בכלום להאם הוא יעבור את לברון או לא במעמד ההיסטורי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 04, 2016 11:17 am 
Junior

פלאש, ההקצנה שלך לגבי דוראנט מרשימה.
סקורר מדהים שעדיין לא הוכיח שיש לו משהו מעבר (כולל אופי להוביל קבוצה).

מה היסטורי בעונת הMVP שלו? עונה מרשימה מאוד וMVP מוצדק, אבל מה היסטורי בעונה הזאת?
אגב, אם הוא קיבל הנחה על זה שהוא הפסיד לקבוצה הגדולה של העשור הנוכחי אז גם לברון מקבל את אותה הנחה?

אני לא מצליח להבין למה הטיעון שלך תקף לגבי דוראנט אבל לא לגבי לברון - אתה מציין שסביבו כלום כהסבר להדחה שלו בחצי גמר בגיל 24 (שווסטברוק נפצע). איך אי אפשר להגיד אותו דבר בדיוק בדיוק על לברון בעונה שעברה או ב2007?

בעייני הכתם הענק על הקריירה של לברון זה גמר 2010. אין שום דרך לתרץ את ההופעה הפחדנית והמביכה שלו שם.
מעבר לזה, 2 הפלייאופים ב2007 וב2015 הם נקודות ענקיות לזכותו, בשום צורה לא לרעתו. אובר-אצ'יבינג מטורף ביחס למה שיש סביבו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 04, 2016 5:47 pm 
Hall of Famer

לברון נתן סדרה מעולה מול GS.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 05, 2016 12:12 am 
Junior

sheky כתב:
פלאש, ההקצנה שלך לגבי דוראנט מרשימה.
סקורר מדהים שעדיין לא הוכיח שיש לו משהו מעבר (כולל אופי להוביל קבוצה).

מה היסטורי בעונת הMVP שלו? עונה מרשימה מאוד וMVP מוצדק, אבל מה היסטורי בעונה הזאת?
אגב, אם הוא קיבל הנחה על זה שהוא הפסיד לקבוצה הגדולה של העשור הנוכחי אז גם לברון מקבל את אותה הנחה?

אני לא מצליח להבין למה הטיעון שלך תקף לגבי דוראנט אבל לא לגבי לברון - אתה מציין שסביבו כלום כהסבר להדחה שלו בחצי גמר בגיל 24 (שווסטברוק נפצע). איך אי אפשר להגיד אותו דבר בדיוק בדיוק על לברון בעונה שעברה או ב2007?

בעייני הכתם הענק על הקריירה של לברון זה גמר 2010. אין שום דרך לתרץ את ההופעה הפחדנית והמביכה שלו שם.
מעבר לזה, 2 הפלייאופים ב2007 וב2015 הם נקודות ענקיות לזכותו, בשום צורה לא לרעתו. אובר-אצ'יבינג מטורף ביחס למה שיש סביבו.

שקי, למרות שאני בדר"כ איתך (היחיד מבין אוהדי לברון), לגבי דוראנט אני מאוד נגדך.

1. דוראנט מוביל קבוצה ל70% נצחונות + שלבים מתקדמים בפלייאוף מערב, בכל עונה בריאה מאז 2011. הוא הפסיד רק לאלופות בסדרות צמודות מבחינת הפרשים במשחקים, לייקרס, דאלאס, מיאמי , ספרס, בכל עונה בריאה שלו ושל ווסטברוק. איך אפשר לרצות יותר? על מה אתה מבסס את האמירה שאין לו אופי להוביל? האופי שלו דומה לדאנקן בעיני, רק פחות "לוחמני". פלייאוף 2012 שלו היה סופר מרשים מבחינת הובלה. הוא העיף את הלייקרס והספרס בהופעות מרשימות ובמיוחד במאני טיים.

2. דוראנט לא נכנע לספרס ללא תנאי, דוראנט נראה טוב מאוד מולם, דוראנט לא התאחד עם סופרסטאר + אלסטאר שבמקרה (או שלא) נבלו לצידו, והפסיד. זה ההבדל.

3.אני חושב שההדחה של לברון ב2007 ו2015 היא מאוד הגיונית בהתחשב בסגל שהיה לו. בדיוק כמו דוראנט בגיל 24. למה , אמרתי אחרת? לברון בא כאנדרדוג, והפסיד כי קבוצתו היתה פחות טובה. אני מאשים את לברון ביכולת מחפירה בגמר 2007, ובאי הופעה במאני טיים של המשחקים בגמר שנה שעברה, ובשאר הדברים (הגנה, השתלטות מוגזת על התקפות, אחוזים מחפירים). אני מאשים את לברון ב2 הפסדים במיאמי. ב"יותר כשלון מהצלחה" במיאמי. דוראנט לא כשל, אישית, מול ממפיס.

4. MVP ב2014 היה , סטטיסטית, מהטובים שראיתי. 32 נק' 7.4 רב' 5.5 אס' ומעל 50%, 39%, 87% מהטווחים. מספרים היסטורים מאוד. חסרי תקדים. רק ווילט וג'ורדן עשו עונות כאלו.

ראובן. אני חושב שהוא יכול לסיים כסמול הגדול בכל הזמנים בלי קשר למספרים. האמירה הזו היתה בסיום סקירת הקרירה של KD, והתיחסה לסקירה, ולא לסטטיסטיקה שסגרה את הסקירה, אבל עכשיו אני מבין איך פירשת כמו שפירשת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 05, 2016 2:41 am 
Hall of Famer

good guy
https://www.youtube.com/watch?v=ZRhfo2mDL5k

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 05, 2016 9:32 am 
מנהל פורום

איך אפשר לרצות יותר? סירייסלי?

ואני באמת אשמח להבין איך סעיף 4 שלך משתלב עם האמירה המזלזלת לגבי לברון שהוא טוב בלהעמיד סטטיסטיקות ולהפסיד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 05, 2016 9:56 am 
Junior

דוראנט לא התאחד עם סופרסטאר+אולסטאר כי נתנו לו אותם על מגש.
בינתיים הסופרסטאר לצידו נחשב לעיתים כיותר דומיננטי ממנו.
לא חושב שזה קרה ללברון

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 05, 2016 10:00 am 
Junior

לדוראנט היה לו אלסטאר נוסף רק ב2012.

תראה איזה עיוות... לאפשר לשחקן אחר להיות דומיננטי זה יתרון, ראה ערך דאנקן ופארקר, קובי וגאסול. ההיפך הוא החסרון, וזו הבעיה ברום מלכותו! אני סמוך ובטוח שווסטברוק לא היה נראה ווסטברוק לצד לברון, אלא משונמך, כמו שקיירי ווייד שונמכו.

בשום מקום לא זילזלתי בסטט' שלברון העמיד כשהוא מנצח, בעונות הסדירות, בסרות בהם הוא טוב דוגמת משחק 6 מול הסלטיקס ובכלל הסדרה ההיא. הMVP של ג'יימס ב2009 ו2010 היה לא פחות מרשים מזה של דוראנט.

לעומת זאת כשיש פה רצף של אירועים בהם הוא רושם אחלה סטט' ומפסיד סדרות, כשהוא מפציץ 35+טריפל דאבל כל משחק ומפסיד לאורלנדו, קבוצה פחות טובה, ונעלם במאני טיים מול הידו טורקולו ורשארד לואיס במקום לשמור עליהם, וכנל מול לאונרד, נוביצקי, קארי, ועוד בזירה הגדולה מכולם - גמר הNBA, המקום בו גדולי המשחק התעלו ומתעלים , ומנצחים לפחות את רוב הגמרים שהיו להם, זה אומר משהו על האיש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 05, 2016 12:37 pm 
Hall of Famer

אתה דורש מלברון לשמור ולעצור כל כוכב של היריבה , לא משנה סגנונו ועמדתו ( לשמור על קארי ועל נוביצקי זה לא בדיוק אותו דבר ... ) .
זה שפוטנציאלית יש לו יכולות פיזיות בכדי לשמור 3-4 עמדות שונות , לא אומר שאתה יכול לדרוש זאת ממנו , ולבקר אותו כשהוא לא מצליח לעצור סופרסטארים יריבים ( שמעצם הגדרתם - קשה מאוד לעצור אותם מן הסתם ) .

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 86 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: asaf16, Google [Bot], rony, נורטון ו 19 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה