סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו א' נובמבר 17, 2024 2:40 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 74 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ב' אפריל 04, 2016 1:59 pm 
Junior
סמל אישי של המשתמש

בלוג: הצג בלוג (0)
shmueliki כתב:
לטעמי הסיכוי של אדם אריאל לעשות "קריירה כמו של חנוכי" ( 7 עונות רצוף שחקן של 25-30 דקות למשחק בקבוצות מרכז טבלה / שולי צמרת ) הוא די קלוש .

קצת לגבי הרצליה - מעודד שפתאום השחקנים השוליים מתחילים לתרום יותר : סמואלס ורובין ( 8/15 לשלוש בשני המשחקים האחרונים , אחרי 11/40 עד אז ) .
זיו מקבל 20 דקות למשחק בהרצליה , ובהם הוא מקבל ההחלטות הראשי בהתקפה ( אפשר להתווכח אם זה טוב או רע , אבל זה המצב ) , ולא כמו שלרוב עושים עם שחקנים צעירים ( מסיבות ברורות ) - שמים אותם בפינה בכדי לחכות לקליעה פתוחה ותו לא .
מבחינתי הוא ותום מעיין ( בתקווה שיחלים כמו שצריך ) יכולים לסגור את עמדת הרכז בעונה הבאה , מה שיפנה תקציב רב ומקום לזרים בשאר העמדות .

בתור אוהד מכבי חיפה שרוצה ומצפה שיפתח זיו יחזור אלינו (בכלל לא בטוח שיהיה לו מקום בעונה הבאה,אבל בעתיד זה סביר מאוד)
אפשר לומר שאני די מרוצה שיפתח מתגלח על הזקן של הרצליה. הוא כשרון ,הוא פוטנציאל,מכניס המון אנרגיות, גם חוסם מדי פעם,אפילו דאנקים מדי פעם
מהצד השני ,הוא עושה טעויות של צעיר, מסיים לא מעט 20 דקות עם מדד חד ספרתי חיובי/שלילי ...יש לו הרבה להשתפר
הכי מפריע לי אצלו -אחוזים חלשים מבחוץ ומרבית הסלים שלו הם לייאפים מתחת לסל/מתפרצת-כלומר לא ג'אמפ שוטים/זריקות מבחוץ
חייב לעבוד על הנושא הזה וגם על איבודי הכדור.
מה שבטוח ,חוצפה לא חסר לו

נערך לאחרונה על ידי juror13 בתאריך ב' אפריל 04, 2016 5:04 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 04, 2016 4:34 pm 
Hall of Famer

STACK כתב:
לכן הוא צריך לכנות אותו "מומחה הגנה".

ההשוואה לשארפ בהחלט לא במקום, גם בעונה שתיים אחרונות שלו שארפ היה עולה מהספסל ביורוליג ומשנה מומנטומים לחלוטין עם נקודות והגנה, אני זוכר את התלונות מצד פרשנים על איך אחרי כל הרכש בקיץ הקבוצה עדיין תלויה בגארד בן 33 (לא זוכר בדיוק את הגיל).

בשתי העונות האחרונות שלו שארפ היה בן 38-40

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 04, 2016 4:48 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
נו, אז אוריאל צודק. יש בסיס להשוואה. גם אדם אריאל יהיה עוד כמה שנים בן 38-40.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 04, 2016 5:07 pm 
Sophomore

וואו אפילו לא הייתי בכיוון, הוא גם לא ממש תרם בשנתיים האחרונות שלו, כשהעונה השלישית לפני אחרונה בקריירה היתה הרלוונטית האחרונה בשבילו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 04, 2016 10:19 pm 
מנהל פורום

אז נספר שבעולם המקביל, מתן נאור מנצח משחק להפועל תל אביב על הנמסיס מקרית גת
נסצי חובבת הארכות מגיעה לעוד אחת, את זה היא מנצחת, נו ראשון קבוצה שכזאת, אתם יודעים
אז עכשיו עם ההפסד של גת והניצחון של ציונה. הם עם אותו מאזן בתחתית

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 04, 2016 10:21 pm 
Junior
סמל אישי של המשתמש

uriel17 כתב:
אז נספר שבעולם המקביל, מתן נאור מנצח משחק להפועל תל אביב על הנמסיס מקרית גת
נסצי חובבת הארכות מגיעה לעוד אחת, את זה היא מנצחת, נו ראשון קבוצה שכזאת, אתם יודעים
אז עכשיו עם ההפסד של גת והניצחון של ציונה. הם עם אותו מאזן בתחתית

המלהיבים דווקא היו בנקודת זינוק מצויינת לצמרת ואם היו מנצחים היו משווים את מאזנם לזה של הרצליה ונהריה
כעת ראשון במאזן זהה לשל אילת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 04, 2016 10:22 pm 
Hall of Famer

לא אותו מאזן, קריית גת עדיין בפלוס נקודה על נס ציונה.

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 04, 2016 10:23 pm 
Hall of Famer

מה שנראה שהולך לקרות זה עוד סדרת אדומות בין הפועל ירושלים לתל אביב ברבע הגמר.

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 04, 2016 10:31 pm 
Junior

בשוויון 78, שהשעון מראה 24 שניות לסיום והכדור של הפועל, לא ברור למה קרית גת לא עשתה עבירה, במיוחד שהפועל מחרידה מהעונשין.

זה עלה להם במשחק. ולא פעם ראשונה שהם עושים שטויות בדקה האחרונה של המשחק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 04, 2016 11:17 pm 
Hall of Famer

דניאל כתב:
ראי שעל הקיר כתב:
ככה נראה משחק צמרת גבוהה בליגת התחת.

אגב, אני לא בטוח שעדיף לסיים מקום שני על מקום שלישי. אני עדיין טוען שהפועל תעלה לפלייאוף, בטח על פני המלהיבים ב' המפורקים מאשדוד אבל אולי על עוד קבוצה (המלהיבים א'?), והפועל תהייה היריבה המסוכנת ביותר מבין ה-5 עד 8. למקום השמיני כאמור הם יעלו אני בטוח. אולי גם לשביעי. לשישי כנראה שלא.
בקיצור, מקום שני מול מקום שלישי בפיינל פור זה אותו דבר. אבל למקום השני יש סיכוי לפגוש את היריבה הכי מסוכנת מבין הארבע.

מסכים שהפועל ת"א כנראה יעברו את אשדוד, אבל לדעתי לא יהיה להם פשוט לסיים שביעי - בהנחה הסבירה שהיום הם וראשון מנצחים, הם יהיו 2 משחקים מאחורי אילת (ועדיין משחק אחד מאחורי אשדוד). בשבועיים הבאים הם משחקים בחוץ מול אילת ומול אשדוד, במה שכנראה יקבע את זהות הקבוצות במקומות 7-9. הם חייבים לנצח את אילת בחוץ (הפסד שם ואין להם סיכוי סביר לסיים מעל מקום שמיני) ואז לנצח משחק אחד יותר מאילת, כשנשארו רק 6 משחקים, 3 מתוכם מול הפועל י-ם, מכבי ת"א וחיפה (גם אילת משחקת מולן).
בקיצור, אני צופה שהם יסיימו במקום השמיני ויעשו דווקא לירושלים חיים קשים.

קרא שוב את ההודעה שלי, דיברתי בעיקר על המלהיבים א'. למרות שזה 2 וחצי משחקים הפרש. כנראה שזה לא יקרה, אין מספיק משחקים, אבל אם זה יקרה למישהו - זה יקרה למלהיבים. והנה היום קיבלת דוגמה מול הקבוצה הכי חלשה בליגה.
על אילת בכלל לא דיברתי, אני חושב שגם אם הפועל תנצח באילת היא לא תעבור את אילת. אילת קבוצה קשוחה שמנצחת משחקים (כשהשופטים לא דופקים לה סלים חוקיים על הבאזר), ראשון.. ובכן... מלהיבה.

והפועל לא משחק אחרי אשדוד, משהו במתמטיקה התפלק לך. היא בשוויון עם אשדוד (ואני אופתע אם אחרי המשחק באשדוד היא לא תקדים את אשדוד במשחק).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 05, 2016 9:30 am 
Junior

ראי שעל הקיר כתב:
דניאל כתב:
ראי שעל הקיר כתב:
ככה נראה משחק צמרת גבוהה בליגת התחת.

אגב, אני לא בטוח שעדיף לסיים מקום שני על מקום שלישי. אני עדיין טוען שהפועל תעלה לפלייאוף, בטח על פני המלהיבים ב' המפורקים מאשדוד אבל אולי על עוד קבוצה (המלהיבים א'?), והפועל תהייה היריבה המסוכנת ביותר מבין ה-5 עד 8. למקום השמיני כאמור הם יעלו אני בטוח. אולי גם לשביעי. לשישי כנראה שלא.
בקיצור, מקום שני מול מקום שלישי בפיינל פור זה אותו דבר. אבל למקום השני יש סיכוי לפגוש את היריבה הכי מסוכנת מבין הארבע.

מסכים שהפועל ת"א כנראה יעברו את אשדוד, אבל לדעתי לא יהיה להם פשוט לסיים שביעי - בהנחה הסבירה שהיום הם וראשון מנצחים, הם יהיו 2 משחקים מאחורי אילת (ועדיין משחק אחד מאחורי אשדוד). בשבועיים הבאים הם משחקים בחוץ מול אילת ומול אשדוד, במה שכנראה יקבע את זהות הקבוצות במקומות 7-9. הם חייבים לנצח את אילת בחוץ (הפסד שם ואין להם סיכוי סביר לסיים מעל מקום שמיני) ואז לנצח משחק אחד יותר מאילת, כשנשארו רק 6 משחקים, 3 מתוכם מול הפועל י-ם, מכבי ת"א וחיפה (גם אילת משחקת מולן).
בקיצור, אני צופה שהם יסיימו במקום השמיני ויעשו דווקא לירושלים חיים קשים.

קרא שוב את ההודעה שלי, דיברתי בעיקר על המלהיבים א'. למרות שזה 2 וחצי משחקים הפרש. כנראה שזה לא יקרה, אין מספיק משחקים, אבל אם זה יקרה למישהו - זה יקרה למלהיבים. והנה היום קיבלת דוגמה מול הקבוצה הכי חלשה בליגה.
על אילת בכלל לא דיברתי, אני חושב שגם אם הפועל תנצח באילת היא לא תעבור את אילת. אילת קבוצה קשוחה שמנצחת משחקים (כשהשופטים לא דופקים לה סלים חוקיים על הבאזר), ראשון.. ובכן... מלהיבה.

והפועל לא משחק אחרי אשדוד, משהו במתמטיקה התפלק לך. היא בשוויון עם אשדוד (ואני אופתע אם אחרי המשחק באשדוד היא לא תקדים את אשדוד במשחק).

קראתי היטב, פשוט לא חשבתי שראשון יפסידו לנס ציונה, מה שהיה מעמיד אותם ביתרון גדול על הפועל ת"א. גם עכשיו אני לא חושב שהפועל ת"א יעברו אותם, יש להם יתרון של שני משחקים ועוד יתרון במאזן הפנימי, וזה כשנשארו רק עוד 7 משחקים לסוף.
לגבי אשדוד - אכן טעות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 05, 2016 10:26 am 
Hall of Famer

גם אני חושב שהסיכוי הוא לא גדול, לא נשארו מספיק משחקים. אבל אני חושב שאילת קבוצה קשוחה מנטלית יותר מראשון, ואם הפועל יעברו מישהו בנוסף לאשדוד - זה יהיה ראשון ולא אילת. ראשון המלהיבה מפסידה מרוב התלהבות לקבוצות החלשות בליגה. כל זה כמובן בהסתייגות של התערבות כוח חיצוני, כמו הליכים משפטיים נגד שני המתאגרפים מאילת או שופטים שלא רואים גולטנדינג ברור...
בכל אופן, לנקודה שלי, יש סיכוי מסויים (לא גדול) שהפועל תצליח לעלות למקום השביעי. לשישי לדעתי אין שום סיכוי. כיוון שאני חושב שהפועל תהייה היריבה הכי מסוכנת מבין ה-5 עד 8, המקום השני מסוכן יותר מהשלישי לעניין הזה. לפיינל פור הרי זה בין כה לא משנה, אם המקום השני והשלישי עולים אליו הם נפגשים באותו מקום ובאותה שעה גם אם היו מתחלפים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 05, 2016 10:28 am 
Hall of Famer

בכל מקרה מקומות 1-2 די סגורים.מכבי חיפה לא תנצח 4 נצחונות יותר ממכבי עד סוף העונה.

במקום 3-4 עוד יכולים לקרות שינויים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 05, 2016 10:31 am 
Junior

ראי שעל הקיר כתב:
גם אני חושב שהסיכוי הוא לא גדול, לא נשארו מספיק משחקים. אבל אני חושב שאילת קבוצה קשוחה מנטלית יותר מראשון, ואם הפועל יעברו מישהו בנוסף לאשדוד - זה יהיה ראשון ולא אילת. ראשון המלהיבה מפסידה מרוב התלהבות לקבוצות החלשות בליגה. כל זה כמובן בהסתייגות של התערבות כוח חיצוני, כמו הליכים משפטיים נגד שני המתאגרפים מאילת או שופטים שלא רואים גולטנדינג ברור...
בכל אופן, לנקודה שלי, יש סיכוי מסויים (לא גדול) שהפועל תצליח לעלות למקום השביעי. לשישי לדעתי אין שום סיכוי. כיוון שאני חושב שהפועל תהייה היריבה הכי מסוכנת מבין ה-5 עד 8, המקום השני מסוכן יותר מהשלישי לעניין הזה. לפיינל פור הרי זה בין כה לא משנה, אם המקום השני והשלישי עולים אליו הם נפגשים באותו מקום ובאותה שעה גם אם היו מתחלפים.

אילת מאוד קשוחים מנטלית. מול קרית גת איבדו 5 כדורים ב-3 דקות, לחץ הכי פשוט.
גם נגדנו לא התרשמתי מהקשיחות, לא המנטלית ולא בכלל. החגיגות שלנו מתחת לסל שלהם זה משהו שעוד לא היה העונה, גם לא נגד הפועל רמת גן.
יותר בכיוון של חבורת כוסיות, כולל המאמן הקשוח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 05, 2016 10:31 am 
Hall of Famer

לדעתי גם במקום 3 לא יהיו שינויים. חיפה משחקת בבית גם נגד הרצליה וגם נגד נהריה, ועל נהריה יש לה שני נצחונות כך שהיא למעשה מובילה עליה בשני משחקים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 05, 2016 10:36 am 
Hall of Famer

לאומית כתב:
ראי שעל הקיר כתב:

גם נגדנו לא התרשמתי מהקשיחות, לא המנטלית ולא בכלל. החגיגות שלנו מתחת לסל שלהם זה משהו שעוד לא היה העונה, גם לא נגד הפועל רמת גן.

רק שמדובר על קבוצה שהוכתרה באזור דצמבר-ינואר לאחת החלשות בליגה. מדובר על קבוצה שניצחה מאז את כל המשחקים הצמודים שהגיעה אליהם למעט האחרון (הפועל, ק"ג בסיבוב השני, ראשל"צ) והייתה מנצחת גם את המשחק האחרון בסופו של דבר אם לא טעות שיפוט גסה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 05, 2016 10:39 am 
Junior

ראי שעל הקיר כתב:
לאומית כתב:
ראי שעל הקיר כתב:

רק שמדובר על קבוצה שהוכתרה באזור דצמבר-ינואר לאחת החלשות בליגה. מדובר על קבוצה שניצחה מאז את כל המשחקים הצמודים שהגיעה אליהם למעט האחרון (הפועל, ק"ג בסיבוב השני, ראשל"צ) והייתה מנצחת גם את המשחק האחרון בסופו של דבר אם לא טעות שיפוט גסה.

זו קבוצה עם סגל ה-3 בטיבו בליגה, מקסימום 4. לא מפתיע שהם מנצחים. מפתיע שהם היו כל כך עלובים קודם.
באופן כללי יש זו חבורה של שחקנים שמורבת מהד קייסים, שחקנים פריכים, זר כמו קאליף וויאט שהוא מוכשר בטירוף אבל דפוק מנטלית ושחקנים כמו אפיק ניסים שאף פעם לא נודע בזכות הווינריות שלו.
לא הייתי הולך על הטיקט של קשיחות במקרה שלהם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 06, 2016 10:32 am 
Hall of Famer

היום מתברר שהמסיימת ראשונה בליגה בוחרת את מיקום הפיינל פור גם אם היא עפה ברבע גמר הפלייאוף ולא עולה אליו בכלל.
אין, גאונים שם במנהלת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 06, 2016 10:42 am 
Sophomore

אני אומר שתבחר גם את התאריך ואת השופטים, ואת מחיר הכרטיסים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 07, 2016 8:20 am 
Sophomore

הפועל לא תגיע לפלייאוף כי יש לה שלושה משחקים סופר קשים בסוף הסיבוב(חיפה חוץ בנק יהב בבית וההם בחוץ) גם ניצחון על אשדוד בשישי הבא לא יבטיח לה את הפלייאוף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 07, 2016 9:41 am 
Junior
סמל אישי של המשתמש

דובראש כתב:
הפועל לא תגיע לפלייאוף כי יש לה שלושה משחקים סופר קשים בסוף הסיבוב(חיפה חוץ בנק יהב בבית וההם בחוץ) גם ניצחון על אשדוד בשישי הבא לא יבטיח לה את הפלייאוף.

מכבי חיפה תתארח בדרייב אין במחזור ה-33 ,ככל הנראה לאחר שהבטיחה את המקום השלישי .להערכתי הפועל ת"א תנצח

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 07, 2016 10:05 am 
Hall of Famer

יאללה יאללה. להפועל יש עוד 3 משחקים קשים? תיכף אני אתחיל לבכות בטורקית.
לאשדוד יש עוד 7 משחקים קשים כי היא כרגע הקבוצה החלשה בליגה. יותר חלשה גם מנס ציונה. נס ציונה עדיין תרד פשוט כי לא נשארו מספיק משחקים, אם היו נשארים עוד משחקים המלהיבים ב' היו נאבקים נגד הירידה.
הפועל לא רק תעבור את המלהיבים ב', היא גם תסיים ביתרון כמה משחקים עליהם. כבר בשבוע הבא הפועל תהייה ביתרון משחק, שזה למעשה יתרון 2 משחקים, על המלהיבים ב'.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 07, 2016 12:53 pm 
Hall of Famer

אשדוד כרגע נראית רע מאוד ויהיה לה קשה להיכנס לפלייאוף. הפועל ת'א לדעתי ברמה של אילת וראשלצ' ובכל מקרה כל מי שתפגוש אחת מה-3 הללו בפ.א לא תלקק דבש.

וואיט ינחת היום בישראל ויחזק את הקו האחורי של נס ציונה

למה רוז'ו לא שיחק אתמול בחיפה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 07, 2016 1:32 pm 
Junior
סמל אישי של המשתמש

RREEDDTT. כתב:
אשדוד כרגע נראית רע מאוד ויהיה לה קשה להיכנס לפלייאוף. הפועל ת'א לדעתי ברמה של אילת וראשלצ' ובכל מקרה כל מי שתפגוש אחת מה-3 הללו בפ.א לא תלקק דבש.

וואיט ינחת היום בישראל ויחזק את הקו האחורי של נס ציונה

למה רוז'ו לא שיחק אתמול בחיפה?

תקרא בפוסט המתאים של מחזור 27 RREEDDTT :mrgreen:
רמי הדר התייאש ממנו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 74 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], Y.T, דניאל, מנחם, עופר האדום ו 103 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: