סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו א' נובמבר 17, 2024 10:43 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 86 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ג' אפריל 05, 2016 2:27 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
לא ברור לי למה אתם ממשיכים להתווכח עם פלאש. הבחור הוא סוג של טרול אובססיבי כשמדובר בקובי (ובשנאתו ללברון כתוצאה מכך).
אני לא יודע מה יקרה בתום הקריירה של דוראנט אבל הסיכוי שיעקוף את לברון מבחינת מעמד היסטורי נראה כרגע די קלוש.
לגבי דוראנט, אני חושב שהשלישיה הגדולה של אוקלוהומה סיטי הייתה צריכה לאחד משכורות ולהחליט שהם הולכים ביחד עד שזוכים ברצף אליפויות. הם החמיצו, ביחד עם הארגון הקמצן שלהם, את ההזדמנות הזאת (שהייתה כנראה מביאה להשוואות בין השניים). לדוראנט יש הזדמנות לעבור לג״ס ולקחת שם כמה וכמה אליפויות (באופן קצת פחות הירואי). נראה אם יעשה זאת ומה זה יעשה למעמד ההיסטורי שלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 05, 2016 2:32 pm 
Junior

FLASH כתב:
MVP ב2014 היה , סטטיסטית, מהטובים שראיתי. 32 נק' 7.4 רב' 5.5 אס' ומעל 50%, 39%, 87% מהטווחים. מספרים היסטורים מאוד. חסרי תקדים. רק ווילט וג'ורדן עשו עונות כאלו.

טוב אז על אותו משקל אפשר לטעון שללברון היו

MVP ראשון - השחקן היחיד בהיסטוריה שקלע מעל 28 נקודות, לקח מעל 7.5 ריבאונדים, מסר מעל 7 אסיסטים וחסם לפחות פעם אחת.
אגב, אם תוותר על קריטריון החסימה הוא היחיד בצוותא עם ג'ורדן ולארי.

MVP שני - השחקן היחיד בהיסטוריה שקלע מעל 29.5 נקודות, לקח מעל 7 ריב' ומסר מעל 8.5 אסיסטים.

MVP שלישי - רק מייקל העמיד עונה של מעל 27 נקודות , מעל 6 אסיסטים ומעל 7.5 ריב' עם מעל 53 אחוז מהשדה. ( אם מוותרים על האחוזים מהשדה אז גם לארי ברשימה)

MVP רביעי - השחקן היחיד בהיסטוריה שקלע מעל 26 נק', מסר מעל 7 אסיסטים ולקח לפחות 8 ריב' במעל 55 אחוז מהשדה.

קיצר, אז ללברון יש 4 MVPים היסטורים?
נראה לי יותר הגיוני שכמעט כל MVP שנבחר נוכל לתפור סטטיסטיקה שתהפוך אותו ל"היסטורי".
הMVP של דוראנט היה מרשים ומוצדק, בשום צורה לא היסטורי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 05, 2016 5:37 pm 
Hall of Famer

לברון פשוט בגדול די לוזר. כל כך הרבה פעמים במאני טיים האיש מוסר לעגלות במקום לזרוק.
אני חושב שהוא אחד הגדולים אי פעם. מבחינת יכולת הוא ענק (לא מושלם. אין לו יד טובה). אבל הוא בגדול לא ווינר. הוא גם די מפגר. מתעסק בכל מיני שטויות. כל שבוע יש פרשה חדשה. טוויטר, לשחק עם חברים. פשוט שתוק ותעבוד על היד שלך מהשלוש. במקום ללכת להרים משקולות עם ווייד ולרקוד.

שורה תחתונה. 2 אליפויות. נחמד מאד. סקורר טוב. מוסר מעולה. שומר לא משהו בשנים האחרונות. יכל היה להיות עם יותר אליפויות אם למשל היה עובד על המשחק שלו כמו שMJ עבד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 05, 2016 5:59 pm 
Hall of Famer

היה יכול להיות עם יותר אליפויות אם היה עובד על המשחק שלו כמו MJ? המשפט הזה נכון בערך לכל כדורסלן בכיר ב-NBA בהיסטוריה, כמה כדורסלנים כבר יש שעבדו על המשחק שלהם כמו שג'ורדן עבד? כנראה שאפשר לספור אותם על יד אחת ועוד ישארו לך אצבעות ספייר. האם לברון הוא הווינר האולטימטיבי? בטח שלא, האם הוא לוזר? זו הגדרה קצת משונה לשחקן שהביא במו ידיו ועל גבו שתי אליפויות, לפחות אחת מהן מול קבוצה גדולה ברמות היסטוריות ונתן את כמה ממשחקי הפלייאוף המדהימים ביותר אי-פעם (לא רק ביחס לעצמו, ביחס לכל שחקן בהיסטוריה) דווקא כשהקבוצה שלו הייתה עם הגב לקיר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 05, 2016 10:46 pm 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
אז לברון איפשהו בין כרמלו אנתוני ומייקל ג'ורדן. עדיין מחכים לסיום הקריירה של דוראנט ואולג'ואן כדי לדעת איפה בדיוק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 05, 2016 11:48 pm 
Hall of Famer

rony כתב:
היה יכול להיות עם יותר אליפויות אם היה עובד על המשחק שלו כמו MJ? המשפט הזה נכון בערך לכל כדורסלן בכיר ב-NBA בהיסטוריה, כמה כדורסלנים כבר יש שעבדו על המשחק שלהם כמו שג'ורדן עבד? כנראה שאפשר לספור אותם על יד אחת ועוד ישארו לך אצבעות ספייר. האם לברון הוא הווינר האולטימטיבי? בטח שלא, האם הוא לוזר? זו הגדרה קצת משונה לשחקן שהביא במו ידיו ועל גבו שתי אליפויות, לפחות אחת מהן מול קבוצה גדולה ברמות היסטוריות ונתן את כמה ממשחקי הפלייאוף המדהימים ביותר אי-פעם (לא רק ביחס לעצמו, ביחס לכל שחקן בהיסטוריה) דווקא כשהקבוצה שלו הייתה עם הגב לקיר.

הרבה שחקנים השתפרו פלאים עם השנים.
לברון השתפר?

לברון לא סחב כלום על הגב. אם היה מנצח את בוסטון עם הקאבס או את GS עם הקאבס הייתי אומר שזה נכון.
ווייד סחב איתו. ותודה שוב לפופ של עשה עבירה/הכניס את דנקן במהלך האחרון שבו בוש לקח ריב' שהפך לשלשה של אלן.

שורה תחתונה הוא שחקן גדול. לא הכי גדול. אם היה עם טנסיטי כמו קובי, הוא היה עם יותר אליפויות. הוא שווה 2 אליפויות בקריירה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 06, 2016 12:12 am 
Junior

shmueliki כתב:
אתה דורש מלברון לשמור ולעצור כל כוכב של היריבה , לא משנה סגנונו ועמדתו ( לשמור על קארי ועל נוביצקי זה לא בדיוק אותו דבר ... ) .
זה שפוטנציאלית יש לו יכולות פיזיות בכדי לשמור 3-4 עמדות שונות , לא אומר שאתה יכול לדרוש זאת ממנו , ולבקר אותו כשהוא לא מצליח לעצור סופרסטארים יריבים ( שמעצם הגדרתם - קשה מאוד לעצור אותם מן הסתם ) .

אני דורש מלברון שאם הוא מגן כזה עצום, שלפחות פעם אחת יצליח לשמור על כוכב היריבה בגמר. או יצליח אפילו חלקית. זה לא קרה מול דירק או קארי או לאונרד או דוראנט או פארקר. ההפך . אפילו מריון התעלה עליו.

שקי , אני עדיין לא רואה MVP עם סטט' כל כך מרשימות כמו KD ב20 שנה האחרונות, מלבד: לברון 2010 (ואולי גם 2013) ושאקיל 2000, וזהו פחות או יותר. אני חושב שהMVP של MJ אחרי הפרישה, מאלון , דאנקן גארנט וקובי היו פחות טובים כסטט' על הנייר, ובטח של אייברסון נאש נוביצקי רוז וקארי. אז כן , MVP היסטורי.
ראובן כתב:
אז לברון איפשהו בין כרמלו אנתוני ומייקל ג'ורדן. עדיין מחכים לסיום הקריירה של דוראנט ואולג'ואן כדי לדעת איפה בדיוק.

אתה יודע מה? אין צורך לחכות לסוף הקרירה.
על סמך מה שראיתי מלברון, אני מעדיף לפתוח קבוצה לאליפות עם האקים אולג'ואן בשיאו ולא עם לברון ג'יימס. אני אפילו לא אתלבט. ישר האקים, בלי למצמץ.

שתי האליפויות שלו שוות כל כך הרבה יותר משתי האליפויות של לברון. הוא הוכיח בהם כל כך יותר. והוא לא הצטרף. הוא גם לא הפסיד ככ הרבה בבמה הגדולה של הליגה.

הMVP היחיד שלו לא משנה. לקארים יש 6 MVP למג'יק ובירד יש 3 כ"א. האקים שיחק עם גדולי תולדות המשחק, בירד מג'יק וג'ורדן.

האקים כל כך הרבה יותר ווינר, הגנתית הוא ענק שבענקים, מנהיג עצום, קבלת החלטות מושלמת בהתקפה. סקורר לא פחות טוב. הוא אמנם לא מוסר 7 אסיסטים למשחק, אבל בשיאו? 29 נק' בפלייאוף 94, 33 בפלייאוף 95. אחוזים נפלאים. פתח את רובינסון ושאקיל. אני לא רוצה לחשוב איך לברון היה מתמודד עם רובינסון/שאקיל/אולג'ואן כשהם בצבע. אני חושב שהאקים בשיאו עדיף על ג'יימס בשיאו, התקפית בטיפונת על קבלת החלטות במאני טיים, הגנתית בלא מעט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 06, 2016 7:02 am 
Hall of Famer

satriani כתב:
rony כתב:

הרבה שחקנים השתפרו פלאים עם השנים.
לברון השתפר?

לברון לא סחב כלום על הגב. אם היה מנצח את בוסטון עם הקאבס או את GS עם הקאבס הייתי אומר שזה נכון.
ווייד סחב איתו. ותודה שוב לפופ של עשה עבירה/הכניס את דנקן במהלך האחרון שבו בוש לקח ריב' שהפך לשלשה של אלן.

שורה תחתונה הוא שחקן גדול. לא הכי גדול. אם היה עם טנסיטי כמו קובי, הוא היה עם יותר אליפויות. הוא שווה 2 אליפויות בקריירה.

לא סחב כלום על הגב? וואו, זה כבר שיא חדש של טרוליות, מילא לא ניצח את בוסטון עם הקאבס, אבל אתה מצפה ממנו לסחוב קבוצה בלי אירווינג ולאב שפאקינג מתיו דלאבדובה וטימופיי מוזגוב הם הסייד-קיקס שלו לניצחון על אחת האלופות הכי מרשימות בשנים האחרונות? אני באמת צריך לערוך לך רשימה של הופעות מטורפות שלו עם הגב לקיר, כולל אחד ממשחקי 7 הכי גדולים בהיסטוריה של סדרות הגמר מול קבוצה גדולה היסטורית?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 06, 2016 7:56 am 
Sophomore

כולל 48 נקודות על הקבוצה הכי טובה במזרח ב2007, כשהוא קולע את כל 25 הנקודות האחרונות של הקבוצה שלו.

צביקה שרף: "Lavaron ג'יימס".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 06, 2016 8:19 am 
Junior

גולדן סטייט חופרת לעצמה בור ומפגרת בהארכה מול מינסוטה ב 5 נקודות עם פחות מדקה לסוף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 06, 2016 8:25 am 
Junior

הפסד לא צפוי של גולדן סטייט ועכשיו כדי לשבור את השיא הם יצטרכו לנצח את שלושת המשחקים שנותרו להם, שניים מהם נגד סן אנטוניו. פתאום זה כבר נראה רחוק למדי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 86 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], oren_80, עופר האדום ו 141 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה