סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ב' נובמבר 18, 2024 8:43 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 62 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: א' אפריל 10, 2016 2:43 pm 
Sophomore

בלוג: הצג בלוג (0)
סמואלס גמר את העונה ובהרצליה מחפשים לו מחליף
מה המאזן הפנימי בין נס ציונה לקרייתגת ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 10, 2016 2:58 pm 
מנהל פורום

1:1 נצחון והפסד לכל קבוצה ככה שמשחק הבא יקבע את המאזן

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 10, 2016 3:02 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
נגד רצונו של אקוניס, שמוליק יקבל את מבוקשו.
עכשיו ברור מי האיש החזק בהרצליה.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 10, 2016 4:46 pm 
Junior

המשחק שלנו באשקלון מול קרית גת:

באופן מוזר שיחקנו יותר טוב מהמשחק שניצחנו אותם. סקוטי מוסיף ללא ספק אבל 2 זרים זה לא מספיק.
הבעיה היא שהקבוצות שבתחתית הם ברמה של מרכז טבלה וקבוצות מרכז הטבלה שכבר לא יירדו, נניח כמו נהריה, היא ברמה של קבוצת תחתית.
קשה מאוד לשחק עם 2 זרים ואני מניח שסוגית שיתופו של ראמל בראדלי, גם ב-20 אחוז כשירות, תעלה על סדר היום.
הנחמה - אשדוד נראית קטסטרופה ואחרי המחזור הזה הם באופן רשמי חזק במאבק על הירידה. יש לנו גם משחק שם.

קרית גת קבוצה טובה יותר מחולון, משחקת כדורסל יותר יעיל וקבוצתי מחולון.
זו קבוצה שלא מתפרקת, קבוצה עם אופי. אתמול חזרו ממינוס 14.
טאקר הרג אותנו והוא חתיכת שחקן אבל לא צריך לטעות, זו הקבוצה של פול דלייני שהוא כל החבילה - מנהיג, אתלט, שומר מצוין, צעד ראשון הכי חזק בליגה, קר רוח. העבודה של נתי כהן זה בעיקר איך לתזמן את דקות המנוחה שלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 10, 2016 8:18 pm 
Hall of Famer

אני מת על פול דילייני - קשוח מאוד משני צידי המגרש , תוקף את הטבעת בלי פחד . לטעמי הוא אופציה טובה לחמישייה הראשונה של הליגה .
סטו דגלאס קיבל 40 דקות עגולות - שמר על קלייבורן / ריינולדס ?

בפעם האחרונה העונה אני מוריד את הכובע בפני גורקה על כך שהוא מצליח לשלב את זיו וסמואלס בחמישייה , לא רק ששלא נזקים , אלא להוציא דברים נהדרים מהדקות שלהם ( ירדו לספסל אמש כשהקבוצה מובילה בשש ) .
מעניין להתעדכן במצב הכשירות של דניס , זיו ( ורוט ) וכך יהיה יותר חכם לנבא איזה זר חמישי צריך להגיע . ברירת המחדל היא כמובן הבאת גבוה מחליף "משלים" .

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 10, 2016 9:17 pm 
מנהל פורום

יופי של קצב ויופי של משחק בראשון

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 10, 2016 9:27 pm 
מנהל פורום

הולמן דועך מאז התחלה מרשימה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 10, 2016 9:40 pm 
Junior

ראי שעל הקיר כתב:
כן, ראיתי את המשחק, ולא, לא סיימתי עם הסרקזם. סמואלס זה כבר סיבה מספקת לסרקזם. אתה רק אומר סמואלס וכבר יש בזה סרקזם.
זיו עוד מילא, אבל כשהוא נפצע מכבי כבר הובילה. וזה עדיין יפתח זיו, רכז צעיר ולא מאד מנוסה שעושה 5 נק' ו-3 אס' למשחק. להגיד שאיתו מכבי הייתה מקבלת בראש זה קצת יומרני.
דניס נפצע בכלל על סף הרבע הרביעי כמדומני, ולפחות בקטעים שאני ראיתי לא בטוח שהתועלת שלו עלתה על הנזק בהחלטות ובזריקות הלא חכמות שהוא לוקח. אבל אין ספק שב-10 הדקות האחרונות הוא היה נותן למכבי בראש.

בינתיים אחרי כל הדיבורים אתם הקבוצה היחידה מאזור החיוג הגבוה של ליגת התחת (ואני לוקח פה הגדרה ליברלית מאד לגבוה... 9 הראשונות...) שהפסידה למכבי הנוכחית, מכבי הפאתטית של 2015-16, שלוש פעמים מתוך שלוש. אולי המלהיבים א' עוד יצטרפו אליכם, עד אז אתם היחידים.

ראי, הנימוק של "מכבי כבר הובילה" הוא לא רלוונטי. מבחינתי "לתת בראש" כשאני הרצליה ומנגד זו מכבי, גם ניצחון של +1 עונה להגדרה. עד הפציעה של השלושה המשחק היה צמוד ומכבי הייתה בבעיית עבירות שהלכה והחמירה ככל שהגארדים הצליחו להכניס את הכדור פנימה.

העובדה שאתה מעלים עין מכך שהבריחה האמיתית של מכבי הייתה כששלושת השחקנים היו מושבתים וטבק עבר להרכב שלושת הרכזים היא לכל היותר מוזרה. במקרה הגרוע היא התבצרות מיותרת שלך בתקווה לעורר ויכוח חזיתי. אני חושב שאין דבר מובן מזה שכששני הגארדים היחידים שלך ששיחקו יותר ממשחק אחד ברצף מושבתים, זה פחות או יותר משחק גמור.

גם אם זה נורא מצחיק אותך שאני מתרץ את ההפסד בזה ששחקנים מספר 5,6 ו 7 ברוטציה נפצעו באותו המשחק, יתכן שאתה סתם נהנה להתעלם מהעובדה שאני עדיין אוהד של קבוצת תחתית ישראלית עם עונה אנומלית טובה. אתה כנראה שוכח שכשבקבוצה שלי שחקנים 5,6,7 נפצעים זה קצת יותר מהותי מבקבוצה שלך. בנוסף, אני לחלוטין הייתי מבין אוהד מכבי שמסביר את הפסד הקבוצה שלו כשאוחיון, רוצ'סטי ושגב נפצעים באותו המשחק. מה לעשות שהמקבילים שלהם בקבוצה שלי הם זיו, דניס וסמואלס.

לגבי ההערה האחרונה, אני מתעלם כי זה סתם מרגיש לי כמו עקיצה ילדותית ועצ'שבנית שלך. מהיר חימה משהו.

החתול על קרפלס: "שישלחו אותו בטרייד לנ"צ... יתאחד עם אחיו חסרי הצוואר האחרים טל דן ואלישי כדיר "

בגאצקיס מפסיד למעיין, די ג'יי ולאומי: “התכוננו לכארם משעור. השחקנים שלי הם לא איירון מן".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 10, 2016 9:48 pm 
Hall of Famer

הפועל במחצית מלהיבה.

אכן הולמן במשחק הרבה פחות טוב מהקודמים בעיקר בהגנה, היו מהלכים שהוא לא זז בכלל. חדשות טובות מהכיוון של בר טימור ויותם הלפרין שנראים טוב מאוד ומשחקים עם הרבה ביטחון.

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 10, 2016 10:08 pm 
מנהל פורום

למרות שמלהיבה סוג של ירידה כאן אבל אין ספק שהפועל נותנת את אחד המשחקים היפים העונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 10, 2016 11:00 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
הרסי, אני לא מזלזל בשלושה שחקנים, אבל איך שלא תהפוך את זה אלה עדיין שני שחקנים של 5 נק' למשחק (שגם לא באמת תרמו הרבה במשחק הזה, אבל עכשיו נוח להאדיר את תרומתם) ושחקן שלישי שנפצע על סף הרבע הרביעי וגרם לא מעט נזק כששיחק. מי שהחזיק את הרצליה גם בדקות שאלה שיחקו היו סינגלטון, אנג'אי וקרופורד, והם עשו את זה פחות או יותר לבד.
מי היה במכבי בבעיית עבירות, אגב, חוץ מרנדל ובנדר? אני רואה שאף אחד חותץ מהם לא סיים עם יותר מ-3 עבירות.

וההערה האחרונה היא סתם הערה לצורך "ההערכה", בינתיים אתם קבוצת הצמרת היחידה שאחרי כל "ההערכות" הפסידה למכבי 3 מ-3. חוץ מראשון שעוד לא שיחקה את המשחק השלישי, כל האחרות בחלק העליון של הטבלה - פלייאוף פלוס, הגדרה ליברלית מאד - ניצחו את מכבי העונה. אחרי הכל זו מכבי של 2015/16 שנראית כמו שהיא נראית. אז עכשיו לך תעריך.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 10, 2016 11:02 pm 
Hall of Famer

7 שחקנים בהפועל הערב עם מדד בין 16 ל-13. איזה יופי.

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 10, 2016 11:31 pm 
Hall of Famer

ניצחון של הפועל נייט רובינסון ת"א מחר עשוי לבשר על דרבי בפלייאוף. אמן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 10, 2016 11:32 pm 
Hall of Famer

יש עוד יותר מדי משחקים כדי להחליט על מפגשים סגורים בפלייאוף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 11, 2016 12:07 am 
Junior

ראי שעל הקיר כתב:
הרסי, אני לא מזלזל בשלושה שחקנים, אבל איך שלא תהפוך את זה אלה עדיין שני שחקנים של 5 נק' למשחק (שגם לא באמת תרמו הרבה במשחק הזה, אבל עכשיו נוח להאדיר את תרומתם) ושחקן שלישי שנפצע על סף הרבע הרביעי וגרם לא מעט נזק כששיחק. מי שהחזיק את הרצליה גם בדקות שאלה שיחקו היו סינגלטון, אנג'אי וקרופורד, והם עשו את זה פחות או יותר לבד.
מי היה במכבי בבעיית עבירות, אגב, חוץ מרנדל ובנדר? אני רואה שאף אחד חותץ מהם לא סיים עם יותר מ-3 עבירות.

וההערה האחרונה היא סתם הערה לצורך "ההערכה", בינתיים אתם קבוצת הצמרת היחידה שאחרי כל "ההערכות" הפסידה למכבי 3 מ-3. חוץ מראשון שעוד לא שיחקה את המשחק השלישי, כל האחרות בחלק העליון של הטבלה - פלייאוף פלוס, הגדרה ליברלית מאד - ניצחו את מכבי העונה. אחרי הכל זו מכבי של 2015/16 שנראית כמו שהיא נראית. אז עכשיו לך תעריך.

התחושה שלי היא שלא נצא מסכימים מהדיון הזה. אני חושב שדיי ברור מצפייה במשחק שהוא היה צמוד בשלושת רבעיו הראשונים וחד צדדי ברביעי. שחקן שנפצע לקראת הרבע הרביעי מאוד השפיע על המשחק. אני גם לא חושב שסינגלטון בלט לחיוב במיוחד במשחק הזה.

לגבי בעיית העבירות, היא הייתה דיי חמורה במחצית הראשונה. בנדר עם השלוש המהירות, הנדריקס שיחק הרבה זמן עם 2 בראשונה, שגב גם הסתבך... במחצית השנייה הם הצליחו לשמור על עצמם יפה, ואני טוען שהבעיה הפוטנציאלית לא התממשה בגלל העובדה שמשחק הגארדים והנעת הכדור בהתקפה היה גמור בעקבות הפציעות והשיחוק של הרכב שלושת הרכזים שגרם ללחץ על הובלת הכדור של הרצליה.

ולגבי ההערכה, הערכתי אותה לפי שהמשחק נגמר, כך שבאותו הזמן הפסדנו למכבי רק פעמיים. כמו חיפה. כמו ציונה. כמו וואטאבר. טוקינג אבאווט חוכמה בדיעבד.

החתול על קרפלס: "שישלחו אותו בטרייד לנ"צ... יתאחד עם אחיו חסרי הצוואר האחרים טל דן ואלישי כדיר "

בגאצקיס מפסיד למעיין, די ג'יי ולאומי: “התכוננו לכארם משעור. השחקנים שלי הם לא איירון מן".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 11, 2016 2:57 pm 
Hall of Famer

ההרכב ההגנתי עם מנקו,טימןר,סמית גפני והולמן ברבע האחרון הכריע את המשחק לטובת ירושלים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 11, 2016 2:58 pm 
Junior
סמל אישי של המשתמש

נשים את זה פה
ניב ברקוביץ נפצע וגמר את העונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 11, 2016 3:00 pm 
Junior

חבל, ממש מבאס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 11, 2016 3:03 pm 
Hall of Famer

juror13 כתב:
נשים את זה פה
ניב ברקוביץ נפצע וגמר את העונה

יכול לפגוע משמעותית בנהריה שגם ככה מחזיקה בסגל קצר יחסית,ברקוביץ' מוביל את הליגה באסיסיטים העונה והיה בורג משמעותי בהצלחה של המועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 11, 2016 4:55 pm 
מנהל פורום

אלמדסי, ציפה על המחזור שהיה
http://debuzzer.com/kalimi/67503/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 11, 2016 8:06 pm 
Hall of Famer

נהריה קרוב לוודאי תפסיד את שלושת משחקיה הקרובים ( בבית מול מכבי ת"א , ואז ברוממה ובארנה ) ותגיע עם סגל דליל ורצף של 5 הפסדים לישורת האחרונה בה תיאלץ להיאבק על מקומה בפלייאוף .

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 11, 2016 9:02 pm 
Hall of Famer

ראי, אתה בטוח שאתה לא רוצה את הפועל ת"א בפלייאוף?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 11, 2016 9:22 pm 
מנהל פורום

עמית שמחון, שחקן נהדר, חוץ מנוחה לא למסור גם כשאפשר הוא משחק טוב שאר האספקטים, הגנה אישית ואיזורית, זריקה טובה מהירות, פיסיות. קצת אנדר רייטד
הייתי לוקח אותו בכיף להפועל, לפני יבזורי למשל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 11, 2016 9:23 pm 
Junior
סמל אישי של המשתמש

אילת מאיימת לחזור לצמרת כמו שנה שעברה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 11, 2016 9:33 pm 
Hall of Famer

טרה סימונס הערב עם מדד 12- (מינוס 12)....... היה פעם משהו כזה ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 62 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו 143 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה