אני משלים מהפך כמעט מושלם תוך עונה אחת בודדת.
את העונה שעברה התחלתי עם הקיפרים הבאים:
סטף, רונדו, ג'וש סמית, הורפורד, דוויט ות'אד יאנג.
ג'וש נאסף אל אבותיו, רונדו לא היה שווה כלום (ודווקא העונה חזר לפרוח), ת'אד יאנג סתם היה בינוני, ודוויט הוא שחקן רוטו מזעזע.
הורפורד וסטף הם היחידים שהיו שווים משהו, ואכן נשארו איתי גם לעונה הנוכחית.
רונדו, ג'וש ודוייט שוחררו במהלך העונה בכלל, והמהלך היחיד שנעשה בתוך העונה עם השפעה לעונה החולפת, הייתה ההרמה של פול ג'ורג' הפצוע.
את העונה הנוכחית הייתי אמור להתחיל בהרכב הבא:
סטף, ווס מתיוז, פול ג'ורג', הורפורד, אל ג'פרסון ות'אד יאנג/דייאנג.
טרייד ממש לפני הבאזר העביר את פול ג'ורג' לידי עידן (ומשם המשיך האינדיאני לרוני) ובתמורה הגיעו אליי בלייק גריפין והגריק פריק.
ההרכב שפתח את העונה היה:
סטף, מתיוז, גריק, הורפורד, בלייק, ביג אל. הרוקי שלקחתי בדראפט היה ווינסלואו. הוא שחקן חביב אבל ערך הפנטזי שלו כרגע כמעט ולא קיים...
באמצע העונה נערך בלוקבאסטר משולש עם צ'ונס ועידן.
אני שלחתי את בלייק (הפצוע), ויינסלואו ועוד שני וייברים, וקיבלתי בתמורה את קווין לאב, אוקפור, רדיק ואיש סמית'.
הטרייד הזה הקפיץ אותי אל הצמרת הגבוה די מהר. בשלשות הקצב הלך והתגבר, בנקודות סגרתי פערים, כמו גם באסיסטים וחטיפות.
הטרייד של דיאנג תמורת ברנדון נייט הוסיף עוד נקודותו-שלשות-אס'-חטיפות, וההרגשה הייתה שאני על הסוס.
כחודש לקראת הסיום הייתי במצב נהדר לתקוף את הזהב.
אלא שאז החליטו הטריו, סטף-הורפורד-דירק לחרב לי את האחוזים, ודירדרו אותי שם 5 נקודות אחורה...
לבסוף אני בהחלט מסתפק כרגע במדלית הרד המכובדת, עם מהפך ענקי שערכתי בסגל -ממש תוכנית הבראה של עונה אחת!
לקראת העונה הקרבה ובאה אני מתחיל במקום נהדר:
סטף - נייט - גריק - הורפורד - לאב - השישי כנראה יהיה מונטה לבינתיים ואוקפור בסופמור.
יש כבר דיבורים כאלו ואחרים על טריידים לקראת העונה, אבל בינתיים אין עדיין כלום שהתממש לכדי דיבור אמיתי
מה שבטוח, הקורבס ידברו חזק מאוד בעונה הקרובה, בתקווה שלא יהיו מנחוסי פציעות כאלו ואחרים