לא יודע כמה מכם עוקבים אחרי סיום העונה בליגת הכדוריד. היום התחילו סדרות חצי הגמר. מכבי ת"א ניצחה את הפועל ארשל"צ בקלות, מכבי ראשל"צ ניצחה את נס ציונה. אלה משחקים ראשונים בסדרות הטוב מ-3.
מכבי היא כבר כמה שנים קבוצת צמרת בכדוריד הישראלי, את זה אני מניח שכולם יודעים. אבל מה שאולי יהיה הסיפור הגדול קורה רחוק משם, אצל היריבה העירונית. לא, לא אס"א, עם כל הכבוד להם. לא מזמן, נדמה לי לפני שנתיים או שלוש, הפועל ת"א הקימה קבוצת כדוריד. סער פרנקל, אחד ממאמני הצמרת בכדוריד הישראלי, מאמן אותה. העונה היא סיימה את הליגה השנייה במקום השני, וזה אומר - סדרת מבחן על בסיס בית-חוץ נגד מכבי קריית מוצקין, הלפני אחרונה בליגה הראשונה, על המקום בליגה הראשונה. אז היום היה המשחק הראשון במוצקין. הפועל פיגרה רוב המשחק, אבל יצאה ממוצקין עם הפסד ב-3 שערים בלבד. פער מחיק בהחלט. אני לא יודע איפה היא תארח את הגומלין (שלמה עזוב ת'יד?) אבל זה יכול להיות הסיפור הגדול לשנים הקרובות בכדוריד הישראלי - דרבי תל אביבי בליגה הראשונה בכדוריד.
_________________ אנחנו מגש היהודים שעליו לך ניתנה מדינת הכסף. ...הכרזה זו, במושב מועצת המדינה הזמנית (מגילת העצמאות)
ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.
|